|
RaİsTlİn
|
 |
« Yanıtla #60 : Temmuz 13, 2008, 19:45:03 » |
|
Yaff millet resim avatar ve alıntı bilgiden başka hiçbir şey yok klubünüzde  bazı dedikodular var doktor sara ölmedi ileriki bölümlerde ortaya çıkacak deniyor,basından duymuş arkadaşım bende arkadaştan duydum. neyse çokmu karışık oldu  sizce dr.sara geri dönebilir mi  çünkü ben onun hayranıyım  doğru duymuşsun sara 4. sezonda diziye dönüyor eğer 3. sezonu izlediysen son bölümde sara nın döneceği anlaşıldı zaten kulüpte 4. sezondan birkaç resim var orada da sarayı görebilirsin (yazın herkese tatile gittiğinden dolayı fazla paylaşım yapamıyoruz kusura bakmayın)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
RaİsTlİn
|
 |
« Yanıtla #61 : Temmuz 13, 2008, 19:51:24 » |
|
Sarah Wayne Callies “Prison Break”e Geri Dönüyor
Bu haftanın en şok edici haberi “Prison Break“ten geldi: Dr. Sarah Tancredi (Sarah Wayne Callies), “Prison Break” 4. sezon ile ekibe yeniden dahil olacak. Hepimiz biliyoruz ki Dr. Sarah Tancredi, -Susan tarafından- kafası kesilerek öldürüldü. Bunun en büyük şahitleri de: L.J. ve Lincoln’dü. Sarah’nın infazı, L.J.’nin yanında gerçekleştirilmişti ve Lincoln de Sarah’ın kesik başını kutu içinde görmüştü. Bunların üzerine, “Prison Break“ın uygulayıcı yapımcısı olan Matt Olmstead’in yaptığı açıklamada, bu sahnelerin çok fazla detaylı gösterilmediğini ve bu işin gerçeğinin flashbacklerle 4. sezonda işleneceğini söyledi. Sanırız, 3. sezonun finalinde Michael’ın Sarah’yı bulmak için yola koyulması da Sarah’ın 4. sezonunda olacağının bir işaretiydi…
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
FenrirGreyback
|
 |
« Yanıtla #62 : Temmuz 14, 2008, 03:13:26 » |
|
daha güzel olcak demek ki 4. sezzon  tşk ederim paylaşımın için ayrıca üye olünuyorsa üye olmak isterim kulübünüze 
|
|
|
|
|
|
 l V Beni Durdurmak Mı istiyorsun GÜÇLÜ oLmalısın, Beni Yakalamak mı istiyorsun ÇOK HIZLI Olmalısın, Beni Yenmek Mi İstiyorsun ŞAKA yapıyorsun!
|
|
|
|
Arminas
|
 |
« Yanıtla #63 : Temmuz 15, 2008, 22:31:09 » |
|
Yeni Anket!Bence Bellick. Yani ona acıdığım tek nokta 2. sezonda Fox River'da yediği dayak. Gebersin PiSLicK EDİT!!!: Yaff millet resim avatar ve alıntı bilgiden başka hiçbir şey yok klubünüzde  bazı dedikodular var doktor sara ölmedi ileriki bölümlerde ortaya çıkacak deniyor,basından duymuş arkadaşım bende arkadaştan duydum. neyse çokmu karışık oldu  sizce dr.sara geri dönebilir mi  çünkü ben onun hayranıyım  Affedersin! Alıntı bilgi olmıcak da ne olcaktı. Gidip Wentworth'un ağzından sözler mi yazcaktım. Ayrıca kulübün bütün sayfalarına tek tek baktıysan -gerçekten baktıysan- her şeyin alıntı olmadığını anlarsın.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Temmuz 15, 2008, 22:34:19 Gönderen: bruww »
|
|
This town deserves a better class of criminal I believe whatever doesn't kill you simply makes you stranger If you're good at something, never do it for free. What would I do without you? How about a magic trick? I hated my father. Look at me!
|
|
|
|
Arminas
|
 |
« Yanıtla #64 : Temmuz 17, 2008, 19:08:11 » |
|
4. Sezon Resmi 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Temmuz 17, 2008, 19:08:53 Gönderen: bruww »
|
|
This town deserves a better class of criminal I believe whatever doesn't kill you simply makes you stranger If you're good at something, never do it for free. What would I do without you? How about a magic trick? I hated my father. Look at me!
|
|
|
|
Sevgim
|
 |
« Yanıtla #65 : Temmuz 17, 2008, 22:39:38 » |
|
|
|
|
|
|
|
Mavişim'e ( Camellia ) teşekkürler  ____________________________________ sizinde zamanınız yaklaştığında belkide başlayacaksınız anlamaya hayat sadece garip bir ilüzyondur aşağıda.  Uzun bi süre yok... Kendinize ii bakın .. ='(
|
|
|
|
Arminas
|
 |
« Yanıtla #66 : Temmuz 17, 2008, 22:45:09 » |
|
yok Sevgi daha önceden eklenmemişti. Süper resimler bu arada özellikle 3. resim olağanüstü bir resim. Aslında sana bu konuyla ilgili bişey dicem ama bi ara sölerim artık... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sevgim
|
 |
« Yanıtla #67 : Temmuz 17, 2008, 22:50:42 » |
|
yok Sevgi daha önceden eklenmemişti. Süper resimler bu arada özellikle 3. resim olağanüstü bir resim. Aslında sana bu konuyla ilgili bişey dicem ama bi ara sölerim artık...  ya ben işte buluorm biyerden alıntı yani ben yapamam böle bişi nese sölersin artık sora 
|
|
|
|
|
|
Mavişim'e ( Camellia ) teşekkürler  ____________________________________ sizinde zamanınız yaklaştığında belkide başlayacaksınız anlamaya hayat sadece garip bir ilüzyondur aşağıda.  Uzun bi süre yok... Kendinize ii bakın .. ='(
|
|
|
|
derhavril
|
 |
« Yanıtla #68 : Temmuz 17, 2008, 23:03:56 » |
|
sağ olun paylaşım için 
|
|
|
|
|
|
Ruhumun karanlığında kanadı kırılmış saklanıyor..
|
|
|
|
|
|
|
|
RaİsTlİn
|
 |
« Yanıtla #71 : Temmuz 23, 2008, 13:00:00 » |
|
pb den wallpaper *alıntıdır 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
RaİsTlİn
|
 |
« Yanıtla #72 : Temmuz 23, 2008, 13:19:28 » |
|
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Temmuz 23, 2008, 13:20:28 Gönderen: RaİsTlİn »
|
|
|
|
|
havita
Sirius Black
Kakao

Ejderha Süvarisi
|
 |
« Yanıtla #73 : Temmuz 23, 2008, 16:45:35 » |
|
son resimler harika ya gretchen ne masum bakıyor öyle oyuncaklarıda kucağına almış  t-bag aile babası kıvamında hepsi çok hoş resimlerin sağol RaİsTlİn
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
RaİsTlİn
|
 |
« Yanıtla #74 : Temmuz 23, 2008, 17:13:18 » |
|
önemli değil havita t bagin bu halini hiç beğenmedim bu tip ona yakışmamış ona piskopat tipi daha çok yakışıyor 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|