Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ocak 08, 2009, 01:28:39  

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Pokemon Hayran Kulübü(Pokelordlar)  (Okunma Sayısı 511 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
LORD OF RED CASTLE
/[-L-O-R-D-]\
Sert Espresso

I wıll kıll for you

Üyelik Bilgileri WWW
« : Haziran 06, 2008, 15:35:33 »

Kurucu : LORD OF RED CASTLE (1.Seri hakkındaki tüm sorulara açığım ama diğer serileri bilmiyorum)
Yönetici : serseri_bludger  (başlık hakkında sorun - soru - öneri için özel mesaj atılacak kişi)
Amaç : Varsa Pokemon hayranlarını buluşturmak. Pokemon hakkında daha derin bilgi almak. Pokemon oyunlarıyla ilgili yardımlaşma.

Üyeler:
   serseri_bludger
   antimos
   lucy_went
   caerid lock

KURALLAR
  1. Öncelikle "Bu ne biçim kulüp" , "Hala çocuk oyunlarıyla mı uğraşıyorsunuz" tarzı mesajlar şikayet edilir.
  2. “Paylaşım için sağol” “Vay be iyi yapmışsın” tarzı, sırf mesaj sayısını artırmak için mesaj atmayınız. Hele kulübe dahilseniz asla. Mutlaka her paylaşımda bir resim de olsa gönderilmelidir. Tabi ki bir bilgi varsa kabuldür. Anladınız siz onu.
  3. Kavga başlatacak tarzda mesaj atmamaya dikkat edelim.Çünkü çoğu kulüp bazen bu tür gereksizlikler yüzünden kilitlendi.
  4. Üye olmak isteyenler bana kurucu ya da yöneticiye özel mesaj atsın. Kulübe “üye yap beni” “beni de yaz” tarzı mesajlar atmayın, atacaksanız bile bir paylaşımmın içinde belirtin.
  5. Pokemonların isimlerini doğru düzgün yazalım (bkz: pikaçu  pikachu)

Pokemon, ödül kazanmış bir anime, manga, video oyunu serisidir. Orjinali, Satoshi Tajiri'nin 1995 yılında yarattığı bir video oyunudur. Orjinal çıkışı video oyunu olmasına rağmen, kart oyunu, manga gibi dallara uzanan bir animedir.

Pokemon'un hikayesi, bizim dünyamıza benzer fantastik bir dünya da yaşanılan maceraları konu alır. Bu dünyanın bizim dünyamızdan farkı ise, Pokémon'lardır. Çıkış noktası, Pokemon'un yaratıcısı olan Satoshi Tajiri'nin küçüklükten gelme böcek toplama hobisinden doğduğu söylenebilir. Hikayesini de değişik kılan olgu da “Hepsini Yakala” (Gotta Catch Em All) mottosudur. Tajiri bir oyun programcısıdır. Pokemon fikri aklına geldiği zaman bunu o zamanın dev şirketi, yaratıcı ve eğlenmeye yönelik olan konsol firması Nintendo'ya götürür. Nintendo bu projeyi bir süre askıya alır fazla ilgisini çekmediği için. Ancak bir süre sonra Tajiri'yi çağırırlar ve proje hayata geçer. Nintendo'nun projesi bir oyundur ve Nintendo'nun Gameboy konsolunda oynanılır. İlk oyunun adı, Pocket Monsters : Green olarak karar verilmiştir. Bir süre sonra bu kısaltılır ve Pokémon Green adını alır. Oyun en başta Nintendo hayranları haricinde fazla tutmaz. Ancak bir ticari zeka olan Tajiri'nin bir kozu vardır bu durum için, Mew. Oyunda henüz kimsenin çıkaramadığı Pokémon olan Mew'i ortaya çıkarmak için herkes oyunu kapışmaya başlar. Ancak, Mew oyuna sadece diğer bir GameBoy'dan Mewtwo'yla takas ederek gelmektedir. Oyun o kadar çok tutar ki Final Fantasy i bile geçer. Bu kadar çok tutmuşken Tv Tokyo ile anlaşılır ve animesi yapılır. Animesi için kurulmuş grup bile vardır. Şarkıları bu grup söyler grubun adı Pokerap'dir. Buna ek olarak çizgi film Çin'deyken bazı ses efektlerini ise Pokemonun orkestrası yapar. Pokemon’un İngilizce dublajında Ash ve Ash'in annesini seslendiren kişi aynıdır. Seslendiren kişinin Amerika'nın en iyi ses sanatçılarından biri olan, Veronica Taylor'dır.

Pokémon kelimesi "Pocket" (Cep) ve "Monster" (Canavar) kelimelerinin birbirlerine eklenmesiyle ve eklenen kelimelerin kısaltılmasıyla elde edilmiştir. Bundaki mantık şudur; Pokemonlar, "Pokeball"ların yani (Poketop) içine girerek cebe girecek kadar kolay taşınabilir hale gelirler.

Pokemon, Nintendo'nun özel olarak kurduğu The Pokemon Company (Pokemon Şirketi) firması tarafından kontrol ediliyor.

Pokemon birçok dile çevrilerek çocukların gözdesi olmayı başarmıştır. TV Serisi olarak 500'den fazla bölümü vardır. Diamond/Pearl serisiyle bu sayı sürekli artmaktadır. 11 tane de sinema filmi vardır. Birinde Ash ve dostları Mewtwo ile savaşırlar. Pokémon gelmiş geçmiş en iyi animelerden biridir. Amerika, Asya ve tüm Avrupa’da izlenme, satın alınma ve okunma rekorları kırmıştır. Ve Pokemon büyük küçük herkesin gönlünde taht kurmuştur. Pokemon'un 40'ı geçkin video oyunu vardır ve bu sayı hızla artmaya devam etmektedir.

POKEMON OYUNLARI

(göstermek/gizlemek için tıkla)

POKEMON FİLMLERİ

« Son Düzenleme: Aralık 05, 2008, 17:50:58 Gönderen: LORD OF RED CASTLE » Logged

Be the Ultimate Ninja! Play Billy Vs. SNAKEMAN today!
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Pokemon Hayran Kulübü(Pokelordlar)
« Eklendi: Ocak 08, 2009, 01:28:39 »

antimos
Süt
*

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #1 : Haziran 06, 2008, 19:48:44 »

ben üye olabilir miyiiim ben tam pokemon hastasıyııım şimdilik  paylaşım bu kadar üye olursam devam ederim

ÖLÜLER ASLA ÖLMEZ

NEDEN HEP KÖTÜ KARAKTERLER KAYBEDİYOR???
BİRAZ DA ONLAR YENSİN.
TOM VE JERRY DE TOM, HARRY POTTER DA VOLDEMORT(SAYGIDEĞER EFENDİMİZ), ŞİRİNLERDE GARGAMEL, POKEMON DA ROKET TAKIMI, RED KİT DE DALTONLAR, SYLVESTER VE TWEETY DE SYLVESTER, HUGO DA CADI SİLA KAZANSIN !
ARTIK YETER BU GİDİŞE BİR DUR DİYELİM.
NEDEN HEP İYİLER KÖTÜLERİ REZİL EDİYOR!
BİRİNİN KAFASINA PİYANO DÜŞER, BİRİ UÇURUMDAN YUVARLANIR, BİRİ YAKALANIR, BİRİNİ HAPİSHANEYE TIKARLAR VE BENZERİ
!!ARTIK ONLAR DA YENSİN!!
darkkphonix
~Sarı Sonbahar~
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Krema

<3 Hayattan Bir Kaç Kelime <3

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Haziran 10, 2008, 19:35:21 »

Bende pokemon hastasıydım yaa Kahkaha hâla 1 dondurma kutusu taso larım var zuhaha Kahkaha

♪♫ ♪Hani bir yaqmuR yaqaRda bazen hani qökqürLer ya arkasından hani şimşekLer çakar peşinden işte öyLe biR şey (: ..
 ♪♫ ♪♪♫ ♪

ko4ever
Süt
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Ağustos 05, 2008, 22:19:01 »

pokemon u cok severim.ankara aal de 12. sınıfa gecmemize ragmen arkadasin game-boy u ile hala ders aralarinda oynariz xD
caerid lock
caelo //Lady Lock//
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #4 : Ağustos 06, 2008, 16:32:29 »

Jessie: Belaya hazır olun!
James: Hem de çifte belaya!
Jessie: Dünyayı yok olmaktan kurtarmak için!
James: Tüm insanlığı ulusumuzla birleştirmek için!
Jessie: Gerçeğin ve sevginin kötülüklerini açığa vurmak için!
James: Amacımız yıldızlara ulaşıncaya kadar!
Jessie: Jessie!
James: James!
Jessie: Roket takımı her zaman ışık hızıyla hareket eder!
James: Ya teslim olun, ya da savaşmaya hazır olun!
Meowth: Miyav! Çok doğru!

İşte seride en sevdiğim diyalog!Pokemonu izlememe sebep olan ikili.Roket Takımı.Daima yenilmeye mahkum, sözde kötüler.Devamlı Pikachu'nun peşindedirler bir türlü minik elektrik saçan fareyi yakalayamazlar!Her seferinde sinirden saçlarımı yolardım, beceriksizlerine bir ağlamadığım kalmamıştı Dil Çıkaran Ne günlerdi be Kahkaha Sıradışı, eşi bulunmaz kötüler...Ama bir keresinde iyi tarafa geçip Ash (adı bu muydu?) takımına yardım ettiklerini hatırlıyorum, aslında kötü olmalarına rağmen yeri geldiklerinde son derece iyi kalpli olabiliyorlar.Gözyaşlarına da dayanamıyorlar...ışık hızında geldikleri gibi de ışık hızında gökyüzünde bir yıldıza dönüşerek yok olup giderlerdi hemen her bölüm.

Yalnız bu ekip (Ash, Misty, Brock) bana bir şekilde Takım 7'yi anımsattı...Ama Brock ve Sasuke arasında en ufak alaka kuramadım o ayrı Dil Çıkaran Sadece Ash'in bir ağabeyi vardı ama Ash onu öldürmek istemiyordu sanırım, sadece onu yenmek mi istiyordu ne...Hatırlayamadım!

Naruto Hayran Kulübü

Sasuke dikiş kursunda Kahkaha Dersimiz: Orochimaru
TunaKaan
Şeker
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : Ekim 06, 2008, 22:10:28 »

açık açık itiraf ediyim mewtwo nun olduğu filmde her pokemonun klonu oluyoduya . 2 pikachu yorulana kadar birbirlerine vuruyolardıya ben orda ağlamıştım yine izlesem yine ağlarım Ağlayan

You're the voice I hear inside my head, the reason that I'm singing
         You're the missing piece I need, the song inside of me... I need to find
_monalisa_
Demleme Çay

PatiAyak&SiriusBlack

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #6 : Ekim 23, 2008, 16:48:27 »

ilk filmi bende izledim ash ölüyodu sonra tekrar canlanıyodu oralarında bende ağlamıştım yaa

Bir adamın nasıl biri olduğunu anlamak istiyorsan kendisiyle eşit olanlara değil
 astlarına nasıl muamele ettiğine bak
                                                                  Sirius Black
serseri_bludger
Sınır Tanımayan Bir Zeka, En Büyük Hediyedir İnsana
Demleme Çay

Toujours pur - (Daima saf)

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 : Aralık 01, 2008, 22:07:22 »

ben ağlamamıştım, hem çook zaman önceydi, ama hala aklımda film. sadece sonunu sevmedim. öyle herşeyi unutuyorlar ya... ne ders çıkardılar, ne öğrendiler bu yaşadıklarından : hiçbirşey!

not : ben de üye olabilirim, hala üye kabulü varsa...

eVaNNa LyNcH
BasakdemiR- -KemirgüL [Ruhuna Fatiha...]
Sıcak Çikolata

...TıvayLayt...

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #8 : Aralık 01, 2008, 22:11:39 »

ilk filmi bende izledim ash ölüyodu sonra tekrar canlanıyodu oralarında bende ağlamıştım yaa
şey mi ya
tüm pokemonlar çift çift oluyodu Kahkaha
o çok güzeldi be Kahkaha
iki pikachu dövüşürken
ağlamıştım galiba ben
çok kötüydü bee

...Only a Vampire Can Love You Forever...
...Edward Anthony Mason Cullen...
Say it !..  Out Loud... Say it !..
I'd never given much thought to how I would die...
But dying in the place of someone I love,
seems like a good way to go.
caerid lock
caelo //Lady Lock//
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #9 : Aralık 01, 2008, 22:15:14 »

Bayağı bir talep var bu kadar pokemoncuyu görmek sevindirdi beni.Filmlerini çok eskiden izlemiştim ve pek bir şey hatırladığımı söyleyemem.Bana nerden bulabileceğimi söyleyen olursa şu anda bile izlerim hiç üşenmeden! Eskidir diye belki satmıyorlardır diye düündüm, hani netten sipariş vs.Neyse ya ben en iyisi gidip bir bakayım alışveriş merkezlerine Kahkaha

ben ağlamamıştım, hem çook zaman önceydi, ama hala aklımda film. sadece sonunu sevmedim. öyle herşeyi unutuyorlar ya... ne ders çıkardılar, ne öğrendiler bu yaşadıklarından : hiçbirşey!

not : ben de üye olabilirim, hala üye kabulü varsa...

Filmin sonun ben sevmiştim sanki.Daha iyi bir yorumda bulunabilmem için yeniden izlemem lazım ama haklı olabilrisin.Ve üyelik alımı konusunda bunu bana söylemek düşmez elbette, kulüp yöneticisine bir danışmak lazım.Dur sorayım...

-Ne dersin Furkan? Bizi kabul etcen mi Sırıtan

şey mi ya
o çok güzeldi be Kahkaha
iki pikachu dövüşürken
ağlamıştım galiba ben
çok kötüydü bee

Oralar çok zevkliydi Kahkaha Ben ağladığımı hartırlamıyrum ama-_- Genelde tolum içinde ağlamam muhtemelen eve gelip hıçkırıklara boğulmuş da olabilirm kesin bir şey diyemem Cool

Naruto Hayran Kulübü

Sasuke dikiş kursunda Kahkaha Dersimiz: Orochimaru
eVaNNa LyNcH
BasakdemiR- -KemirgüL [Ruhuna Fatiha...]
Sıcak Çikolata

...TıvayLayt...

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #10 : Aralık 01, 2008, 22:17:39 »

eder eder =)

...Only a Vampire Can Love You Forever...
...Edward Anthony Mason Cullen...
Say it !..  Out Loud... Say it !..
I'd never given much thought to how I would die...
But dying in the place of someone I love,
seems like a good way to go.
LORD OF RED CASTLE
/[-L-O-R-D-]\
Sert Espresso

I wıll kıll for you

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #11 : Aralık 02, 2008, 16:40:36 »

Arkadaşlar ben bu kulübü açarken çok heyecanlanmıştım ama umduğum gibi olmadığı için hevesim kırıldı(Sebepleri konusunda söyleyeceklerime hak vermeyeceğiniz için gerek duymuyorum)
    Hayatım boyunca oyun,kitap,çizgi film,müzik konularında bir çok favorim oldu.Ama Pokemon hep çok ayrı bir yerdedir.Hala koleksiyonunu evimde bulundururum.Ve annemin sinir edici konuşmalarına maruz kalırım.(Dışarı çıksana.Bak herkes kızlarla geziyor.Sende otur bunlarla uğraş.)
    Eğer kulüp başkanlığını devralmak isteyen biri varsa alıp devam edebilri.Beni ömle bilgilendirebilir.Artık yeni kayıtları da o ekler.Anlayışlarınıza çiçek eleştirilerinize ayna tutar ve Lord ayrılır.Teşekkürler. Ne? Hede Hödö
« Son Düzenleme: Aralık 02, 2008, 16:42:36 Gönderen: LORD OF RED CASTLE » Logged

Be the Ultimate Ninja! Play Billy Vs. SNAKEMAN today!
_monalisa_
Demleme Çay

PatiAyak&SiriusBlack

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #12 : Aralık 02, 2008, 16:50:28 »

şey mi ya
o çok güzeldi be Kahkaha
iki pikachu dövüşürken
ağlamıştım galiba ben
çok kötüydü bee
evt o film ya çok güzeldi keşke tv de filan çıksaa

Bir adamın nasıl biri olduğunu anlamak istiyorsan kendisiyle eşit olanlara değil
 astlarına nasıl muamele ettiğine bak
                                                                  Sirius Black
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: