Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ağustos 21, 2008, 16:45:30  

Sayfa: 1 ... 40 41 42 [43] 44 45 46 ... 48   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Naruto Hayran Kulübü  (Okunma Sayısı 44508 defa)
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
caerid lock
caelo //Lady Lock//
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #630 : Temmuz 03, 2008, 23:13:56 »

Evet aşağıdaki yazıda Anonymous'u elde etmek için bingolanman lazım diyor.İki yolu varmış.

Birincisi:

Bu yol çok hoş!Şimdi gidip bir köydeki bir kaç kişiyi enselemen (bingolamak saçma geldi bana Dil Çıkaran) lazım ki belki aralarından bir kaçı intikam almak için sana saldırır.Yani oraya buraya saldırarak senden intikam almalarını sağlaman lazım, rada öldürmek lafı geçiyor umarım yanlış anlamışımdır ölümüne intikam almak desek?Bunun iki zorluğu varmış, sladırdığın köydeki bütün ninjaları kendine düşman edebilirmişsin Hede Hödö ikincisi ise note page olmadan saldırıya maruz kalabilirmişsin!

İkincisi:

Bu daha diplomatik yol diyor arkadaş.(heralde gidip çaylarını, kahvelerini içip sana saldırmalarını rica mı ediyorsun ne Dil Çıkaran) Evet aynen öyleymiş, elbette çay, kahve olayını da ek olarak yapabilrsin Kahkaha Aktif olan bir BvS köyüne/ahalisine ya da neyse gidip onlardan rica edebilirmişsin.Direk dost köylerden de bunu isteyebilirsin.Veyahut Wiki forumlarında, genel köy forumlarında vs bunun gibi popüler kitle iletişim, aman işte bu tür popüler yerlerde sorabilirsin.Olay budur.

Hangi ylu seçersen seç Furkan, her zaman arkandayım Dil Çıkaran (tabii mecazi anlamda diğer anlamda artık olamam-_-) bir de ben Anonymous'un, Death Note'daki "L" olduğunu unutmuşum.

Bir de verdiğin linke baktım orada altta comments yazan yerde bir şey diyor.Anonymous'u elde ederken partinde Hyuk'un olup olmayacağı yönünde bir tartışmadır gidiyormuş.Ama sadece Trade Bloodline'ı elde etmen yeterliymiş bunun içinVe bir de Hyuk'un kilitlenmemiş olması gerekiyor onu elde etmen için (Anonymous 'u yan sanırım) Bu kilit şeysi sanırım partiyle ilgili yanlış hatırlamıyorsam.(eh bizim parti değil ama bu aman karıştırmayalım Şeytani)

Furkan bir de senin parti hazırlıklarıyla ilgili yazı bitti de esas parti duruyor.Bunu söylemem gerek çünkü cuma gecesi parti gecesi olcaktı güya sanırım ertelemem gerekecek.Nasılsa kimse bakmıyor buraya diye rahatça yazabiliyorum bunu Dil Çıkaran Yarın hastaneye gideceğim ben, yani yarın hikayeni yazamayabilirm cumartesiye sarktı o iş, kusura bakma^^
« Son Düzenleme: Temmuz 03, 2008, 23:37:38 Gönderen: caerid lock » Logged

Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Naruto Hayran Kulübü
« Eklendi: Ağustos 21, 2008, 16:45:30 »

caerid lock
caelo //Lady Lock//
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #631 : Temmuz 03, 2008, 23:23:02 »

Yine de Parti Hazırlıklarını yazayım ben buraya da hiç değilse bir ön bilgin olsun partin hakkında Kahkaha Değişiklik olması gerekirse programda aniden değiştirebilirm bu yüzden hemen parti önce programa göz atarsan iyi olur^^

Parti Hazırlıkları~

Tıpkı geçen partide olduğu gibi Caelo işe parti içeriğini hazırlamakla başladı.Her şey bir yana partinin sonunda çıkaracağı ve artık klasikleşmiş olan rock gurubunu ayarlamaya çalışıyordu.Bir anda telefon çaldı.Arayan Orochimaru’ydu.Son partideki başarısından dolayı kendisi polis şefliğinden asistanlığa kadar yükselmişti.

-Caelo istediğin gibi bir yer buldum.Harika tam iste-
-Tamam kes!Ah sen miydin sesini bir an Pain’e benzettim.Harika!Hemen ayarlamalara başla parti akşama olcak.Eğer yetişmezse seni bu sefer sahiden gebertirim.Geçen seferden içimde kalmıştı zaten….

Telefonu kapattı.Sandalyesinden zıpladı, hemen Orochimaru’nun bulduğu yere doğru yola koyuldu.Dalgınlıkla parti içeriğini masasının üzerinde bırakmıştı.O sırada yakınlarda olan Sasuke yavaşça masaya yaklaştı.O kadar iğrenç bir yazıyla yazılmıştı ki Sasuke anca Sharingan’ı çalıştırarak (ne bu motor mu ya Kahkaha) ve yüksek IQ sunun yardımıyla harfleri çözmeyi başarabildi.

Parti geçen sene Jounin olmuş olan Lord içindi elbette.Bu onun ikinci bir partisiydi.Tekrar Geninliğe dönen ve yeniden Jouninliğe kadar yükselen Lord için bu sefer daha görkemli bir parti hazırlamıştı Caelo.Aslında bu parti o kadar görkemliydiki her şey ters gidebilirdi.Sasuke dikkatle incelemesine devam etti.Parti büyük bir perili köşkte verilecekti.

Parti :Başlangıç Saati: Saat 18:00

Perli köşkün bahçesinde verilecek olan müthiş ziyafet.

Caelo’nun Notu: Yemeklerin hayalet aşçıların pişirdiği bu saatlerde birilerinin Ichiraku’yu zapt etmesi gerek!Hatta zincire bağlamalı.Geçem defa herkesin midesini bozmuştu bakalım hayaletler ne yapacak!

Saat 19:00

Yemekler yendikten sonra sıra eğlencelere gelecek.Geçen seferkinden değişik gösteriler düzenlenmişti.Adam Asmaca (Akatsuki üyelerinin yarıştığı bu gurupta herkes birbirini asacak), Mezarlıkta Saklambaç (kim daha iyi saklanırsa o kazanacak), Altın Mumya’yı Yakalamaca (bir sürü mumyanın içinden altın olanını bulun kazanın).Geleneksel Jutsu yarışmaları da cabası, bu seferkiler çok daha çetin ve zorlu geçecek!

Akatsuki Üyeleri dışında gene iki gurup olacak.Bu sefer Lord’un gurubu ve Caelo’nun gurubu.Sasuke yanlış okuduğunu sandı fakat kağıtta her şey yazılıydı.Biri Caelo’ya feci bir oyun oynamıştı, gurup üylerine bakınca Caelo’nun buna vereceği tepkiyi merak etti.Neredeyse duyan gelmi gibi bir şey olmuştu.

Lord’un Gurubu

Gaara, Rock Lee, Gai (eski gurupXD), Jiraiya, Neji, Orochimaru, Sevimli Hayalet Casper, Cadı Sila, Buffy Vampir Avcısı, Harry Potter, Hades (Selenadaki değil!)

Caelo’nun Gurubu

Sasuke, Sakura, Ino, Temari, Tenten, Kurenai, Hermione, Pikachu, Dexter, Voldemort (gene mi bu), Tonton, Cin Ali (iyi ki perili dedik-_-)

Saat:21:00

Yarışmalardan sağ kalanlar dans pistine geçecekler ve hünerlerini dans pistinde gösterecekler.

Saatler 22:00

Geceyarısı yaklaşırken Lord’un hediye törenine başlanacak.Kırmızı halı üstünde sahneye gelecek olan Lord hediyelerini burada alacak.Üstelik bizzat (yine)Yondaime Hokage  tarafından verilecek bunlar.(hayaletli şato diye boşuna demedik değil mi-_-)

Saat 23:00

Caelo, rock gurubuyla sahneye çıkacak!Çalacak olan şarkılar sahne sırasında istek üzerine şekillenecek.

Saat 24:00

Tam saatler gece yarısını vurduğunda…İşte o zaman Gaara’dan özel bir sürpriz gösteri…Aşağıda çalan canlı müzik eşliğinde müthiş gösterisini sunacak.Sonra konser tüm hızıyla devam edecek ve tören böylece bitmiş olacak

caerid lock
caelo //Lady Lock//
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #632 : Temmuz 03, 2008, 23:30:44 »

Ve bir şey daha>> Şu on beş dakikada yazdığım ve üzerinde biraz daha çalışmalıydım dediğin hikaye sahiden on beş dakikalıksa tebrik ederim!(yalan söylemeyeceğini biliyorum, sadece ne kadar güzel olduğunu söylemek için öyle dedim).

Sahiden biraz daha zaman ayırsan diyaloglar falan süper olur.Hoş bu haliyle bile yeterince iyi, yani cumartesiye yazacağım şeyden daha iyi olduğu kesin Kahkaha

LORD OF RED CASTLE
/[-L-O-R-D-]\
Sert Espresso

Yakalasanaaaaa!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #633 : Temmuz 04, 2008, 14:22:42 »

Caelo çevirin için sağol.Bir köyü kendime düşman etmek içim herşeyi yapıcam çünkü bir forumdan bunu ayarlamak nasıl olur bilmiyorum.Şu anda Bleach Village üzerinde yoğunlaştım.Bugün adamların liderini enseledim.Köylerine saldırdım ve casusluk yaptım.Yani nitikam için tüm sebepler hazır.Yarın biraz daha çalışcam.Ama bence bu çok saçma olmuş.Yani adam sırf sen kazanma diye saldırmayabilir.Keşke başka bir şekilde elde edebilseydim.
  Parti yine güzel olacağa benziyor.Voldemort falan gene ilginç yarışmalar olacak gibi.Sana güveniyorum Caelo.
  Ayrıca Caelo diğer tarafta mesaj atmıştım ama galiba orada bir sorun var.Ben isteğimi buradan da ileteyim.Hani bana şu gönderdiğim resim upload için yardımcı bir program vardı ya resimleri düzgün bir şekilde kesmemizi sağlıyordu.Onun linkini bir daha gönderir misin?
  Bir de kullandığın photoshop programını söyler misin bende indirp sana yardım etmeye çalışayım bazı bölümleri çevirip hazırlarım belki

(göstermek/gizlemek için tıkla)

BU ÇOK HOŞ

Be the Ultimate Ninja! Play Billy Vs. SNAKEMAN today!
caerid lock
caelo //Lady Lock//
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #634 : Temmuz 05, 2008, 18:28:27 »

Yani birileri bana öyle saldırsa ben o kazanırmış, kazanmazmış düşünmeden saldırırdım üstüne!İntikam bu ne de olsa, adı üstünde millet düşünmeye pek fırsat bulamadan hemen saldırıya geçecektir.Umarım çok yara almamışsındır-_- Yine de sevdim bu yolu^^

Ve partin tamamlandı^^Aslında hiç de istediğim gibi olmadığı halde sırf söz verdiğim için kulüpte yayımlayacağım yazıyı.Cuma günü için söylediğim mazeret hala geçerli ama daha fazla erteleyemezdim.Bana güvendiğini söylemişsin ama ben kendime güvenmiyorken umarım okurken zevk alırsın.Hiç değilse bir paylaşım adı altında geçiştiriverirsin Sırıtan Hiç yoktan iyidir.Sonunu biraz geçiştirmek zorunda kaldım.

Caelo köşkün bahçesine göz atıyordu.Tüm hazırlıklar tamamlanmış, yemekler hazırlanmış, konser platformu yerine yerleştirilmişti.Yani tam olarak yerleştirildi sayılabilirdi.Köşkün biraz ilerisinde devasa açıklık alanda oradan buraya süzülen platforma baktı.Aralarında büyücülerin de bulunduğu haberini alan Caelo Hermione adında bir cadıdan sihirlerini ödünç almıştı.Ve birinin sahneden düşüp yaralanma olasılığına karşın 112 acil servis ekibi hazırda bekliyordu.Ve bir cenaze arabası da.Caelo dışından kimsenin ölmemesini istese de arada çıkartmak istediği birkaç kişi yok değildi.Tüm bu hazırlıklar Caelo’yu oldukça yormuştu ama buna değdiğini düşünüyordu.Orochimaru yanında bitiverdi.Elinde bir kahve fincanı vardı.

-Kahven!
-Ne bu şimdi? Bu iğrenç şeyi mi içeceğim, yarım saat önce istediğim kahvem neden şimdi geliyor, ha?Götür bunu bana kahve aromalı sert bira getir.Yolda oyalanma yoksa polis şefliği günlerini özlediğini düşünmeye başlayabilirim.

O sırada havada bir baykuş belirdi, bembeyaz bir baykuştu bu ve doğrudan Caelo’nun üzerine geliyordu!Bir an sonra Caelo’nun saçlarıyla bir bütün haline gelmişti

-Çekin şu lanet kuşu kafamdan!Ah ne mektup mu getirmiş?Kimden?Jiraiya’dan, eh parfüm kokularından belli.

“Sevgili Caelo,

Şu an Karayiplerdeyim.Oldukça meşgulüm bu yüzden Lord’un partisine gelemeyeceğim.Çok üzgünüm (elbette-_-) Lord’a sevgilerimi iletirsin, ona hediyesini baykuş postası mı ne haltsa onunla yolluyorum!Hay ben bu büyücüleri seveyim, bunca zamandır nerelerdeydiler?Neyse, kendine iyi bak, kışın görüşmek üzere!Sayanora!

Sapıkların Babası Jiraiya”

Caelo ufukta gitgide büyüyen karaltıya dikti gözlerini.Bu gelen Jiraiya’nın Lord’a olan hediyesiydi.Orochimaru’ya bağırdı

-Oroch, çabuk avcıları buraya getir, şölen yerinin içine etmeden şu baykuşları durdurmalıyız!Sonra da aşçılara haber ver, menüye yeni bir yemek eklesinler.Bu gece bolca baykuş yenecek.

Programa son bir kez göz atarken gözü yarışmalara katılacak olan guruplar listesine takıldı.Gözlerini yuvalarından fırladı, tuttuğu kağıt elinde tutuştu.
-Orochimaru!!!Bittin sen, hele bir içkimi getir bu sefer yaktım çıranı senin.

Saat altıya yaklaştığında tüm konuklar gelmeye başladılar.Konoha’nın hemen hemen tüm Ninjaları gelmişti, bunun yanı sıra tanımadığı bir o kadar daha kişi vardı.İlk gelen araç büyük, siyah bir limuzindi.İçinden ne çıkacağını merakla bekleyen Caelo, sıradan siyah bir şalvarla gelen, kel bir adam görünce hayal kırıklığına uğradı.Elinde bir asa vardı, gözleri ise kırmızıydı.Limuzinden peşinde bir sürü kendi kopyası Ölümyiyen adı verilen safkan büyücüleri koruma vakfı üyeleri vardı.

Caelo onları yerlerine oturttuktan sonra asıl davetliler yani Konoha’nın Ninjaları gelmişti.Ichiraku bile gelmişti, hala somurtuyordu ama Caelo nasılsa onun gönlünü sonra alırdı.

Lord, Gaara ile gelmişti, peşlerinde ise Naruto, Sakura, Sasuke, Rock Lee ve diğer birkaç Ninja daha vardı.

-Hoş geldin Lord!Uzun zaman olmuştu görüşmeyeli!
-Ooooo selam Caelo, bu ne büyük parti.Ama şu giriş dekoru biraz aşırıya kaçmamış mı?

Eliyle büyük bir ağacın tepesine ayaklarından asılmış olan Orochimaru’yu gösterdi.

-Ha,  o mu? Asistan olarak istediğimi yapamadı, dekor olarak daha iyi bence!

Kakashi, Gai, Kurenai, Asuma ve diğer jouninler (eski eğitmenleri) de gelmişti.Gai Lord’un sırtına bir şaplak attı.

-Aferim, ikinci kez Jounin olmak herkesin harcı değil!Bu inadın, ve kararlığın beni en az Lee’ninki kadar etkiledi.

Kakashi’nin elinde hala bir kitap vardı.Kitabın adına bakan Caelo,

-Kakashi sen ne zamandan beri Harry Potter okuyorsun?
Kakashi kafasını kaldırmadan ilerde Voldemort’un gurubunu işaret etti.
-Beni aralarına almayı teklif ettiklerinden beri.Guruplarının büyük bir misyonları varmış, beni bu iş için tuttular.

Voldemort’un kırmızı gözleri sürekli gözlüklü bir çocuğun üzerindeydi, tüm gurup üyelerinin gözlerini dikereke o çocuğa bakması hayra alamet değildi.Neji’nin yüzü tiksintiyle buruştu
-Şu çocuk geçen defa yendiğim beceriksiz büyücü değil mi?
-Ah, öyle deme çağının en büyük karanlık büyücüsünü yendiği söyleniyor, yüzde yüz şansla da olsa yine de o kadar beceriksiz değil.Neyse, yemekler başlamak üzere!Yerlerimize geçsek iyi olacak.

Hayalet garsonların yemek servisi yaptığı şölen tam bir harikaydı.Yemekte kuş sütünden tutun her şey vardı. (Bu baykuş mu yoksa?).Baykuşlar bizzat Dexter tarafından hazırlanmıştı, onun usta elleri arasında tam bir şölen yemeğine dönüşmüşlerdi.Şölen bittikten sonra nihayet sıra yarışmalara geldi.Herkesin merakla beklediği…..

Tüm Akatsuki Üyeleriyle (daha doğrusu sağ kalanlar) yarışmalar başlar.

Adam Asmaca Oyunun temelinde düellolar vardı.Bütün üyeler birbirleriyle savaşacaklar, yenilenler asılacak geriye bir tek kazanan olacaktı.O kazanan kişi ise artık olmayan üyelerin lideri sayılacaktı.

•    Deidara
•    Hidan
•    Itachi Uchiha
•    Kakuzu
•   Kisame Hoshigaki
•   Konan
•   Madara Uchiha
•   Pain
•   Sasori
•   Zetsu

Kıyasıya süren savaşlar sonucunda Itachi ve Madara karşı karşıya kalırlar.İkisinin hayattan beklentileri aynıydı, o da klanlarını yeniden diriltmek ve dünyayı ele geçirmekti.

Neredeyse bir saat kadar süren bu düello bir türlü sonuçlanmayınca olaya Sasuke el atar.Aralarına giren Sasuke ikisini birden öldürür.

-Sonunda seni geberttim, Itachi! Hep bu anı beklemiştim.
-Sasuke ne yaptın?Hazır iki tane Uchiha varken neden öldürdün onları?Tek başına nasıl kuracaksın klanını?
-Ya bak işe hiç bu açıdan bakmamaıştım?Ne yapsak ki şimdi….

-Ben sana yardım ederim, Sasu-“  Sakura Caelo’dan kafasına bir yumruk yer
-Uchiha Klanını kurmak sana mı kaldı?Pembe saçlı ve kırmızı gözlü küçük veletler görmek yeterince berbat olurdu!Iyyy düşüncesi bile midemi kaldırdı.

Böylece Akatsuki üyelerinden kimsenin sağ kalmadığı bu yarışmalardan sonra sıra gurup yarışmalarına gelir.

Mezarlıkta Saklambaç

Büyük bir mezarlığın içinde önceden belirlenmiş olan guruplar.Bu sadece sıradan bir saklambaç oyunu değildi, eğer bir gurup rakip guruptan birini bulursa düello etmek zorundaydı.

Caelo, Sasuke dışında hiçbir takım arkadaşından hoşlanmamıştı.İlk iş olarak Sakura’nın saklandığı yeri ele verip onun düello etmesini sağlayıp elettirdi.Lord’la Sasuke büyük bir düelloya tutuşmuşlardı.Sasuke’nin çevreye yaydığı elektrik yüzünden kısa bir süreliğine kısa devre yaşansa da Caelo bundan rahatsız olmadı.Bu chakra yıldırımları sayesinde Ino ve Tenten arada kaynamış ve elenmişlerdi.

Kimin kimle düello ettiği anlaşılmayan bu yarışmalarda ortalık toz duman olmuştu.Kendisi ise Gaara tarafından yenilgiye uğratılmıştı.Dexter ise kendi haline takılıyor ve etrafta kendine göre kurbanlar arıyordu.Pikachu ile ortak çalışan Sasuke ise günün galibi gibi görünüyordu fakat Lord son anda Sasuke’yi yenerek günün şampiyonu olduğunu ilan etti.Ve böylece onun gurubu kazanmış oldu.Lord seyircilerden yağan tebrikleri kabul etti..

-Tebrikler Lord, tam bir Jounin’e yakışır bir şekilde kazandın
-:Bravo!
-Benim gözlüğüm nerede?
-Gel evladım, ben sana gözlüğü vereyim?

Gözlüğü Kakashi’nin usta elleri sayseinde kayıplara karışan Harry, artık tamamen kör kalmıştır ve Voldemort da bu fırsatı kaçırmaz.

Bu arada saatler de 22:00 yi gösteriyordu.Yarışmalarda o kadar çok zaman harcamıştı ki vaktin nasıl geçtiğini fark etmemişlerdi.Çabucak ödül törenine geçildi.Sahneye alkışlarla gelen Lord’u karşılayan bizzat Yondaime Hokage’nin kendisiydi.

-Lord benim hakkımda yazdığın hikakeyi okudum!Harikaydı.İlk hediyen benden…

Dokuz Kuyruklu Kyuubi’nin porselen bir minyatürüydü bu.

-Sıradaki hediye…Bu biraz büyük.Jiraiya’dan.Geçen partinde kullandığı kırmızı klasik spor arabasını sana hediye etmiş!Ve Caelo’dan Geçen defa aldığı kılıç için büyük bir kılıf!Vay bu da altın kaplama ha?Güzelmiş.Ve….

Hediye dağıtımı yapıldıktan ve Lord kapanış konuşmasını gerçekleştirdikten sonra nihayet sıra konsere denk gelir.

Havada asılı duran platformun tepesine çıkan gurup üyeleri nihayet konsere başlarlar.Hollenthon müzikleriyle açılışı yapan Caelo, Gaara’nın kumlarıyla gerçekleştirdiği muazzam gösteri sırasında Naruto’dan parçalar çalarak nostalji yapar.Ve konser sabaha karşı dörtte, Phantom Of The Opera adlı eserle sona erer.

Lord’un bu ikinci partisi eskisinden daha görkemli ama iki parti de birbiri içerisinde apayrı güzelliklerle sona ermiştir.

LORD OF RED CASTLE
/[-L-O-R-D-]\
Sert Espresso

Yakalasanaaaaa!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #635 : Temmuz 06, 2008, 12:02:22 »

Üfff yaa başım hala ağrıyor bundan sonra Jonin olurken kimseye haber vermiycem bu şekilde çok başım ağrıyor.Ya da boşver kimin umurunda parti harikaydı.Aslında tüm akatsukilerin yokolmasına üzülmedim desem yalan olur.Yani işin heyecanı kalmadı.

Bu arada Jiraiya'nın hediyesine bayıldım.Ama satmayı düşünüyorum.Bunların vergileri kimbilir ne kadardır. Acayip Acayip Acayip

Hayalet yemekleri ne kadar da Türk mutfağındanmış gibi görünüyor yahu.(Sağ alta dikkat etmeyin tamamen gölge oyunu(bunu bulabildim bahane olarak))

Sasukeyle savaşımız sırasında çıkan şu şimşeklerin fotosunu çekmeyi başardım.Düşün artık ne kadar kolay kazanmışım.Bir yandan savaşıp bir yandan haika kareler yakalıyorum.

Takımı tamamlamış oldum.Bu kılıç harika Caelo.Artık Harry'den bile daha meşhur olucam(kötü adam gülümsemesi)
  Bir kaç resim

Akatsuki ölmeden önce

Bir hatıra

Benim Zaferimden sonra Sasuke

Gaaradan birkaç kum gösterisi

Ayrıca Caelo sezon3 olabiliyorum.Sence olayımmı.Yoksa şu hedefelrimi gittiği kadar tamamlamaya mı çalışayım.
  Edit:Buda oyundaki son halim

« Son Düzenleme: Temmuz 06, 2008, 21:40:30 Gönderen: LORD OF RED CASTLE » Logged

Be the Ultimate Ninja! Play Billy Vs. SNAKEMAN today!
caerid lock
caelo //Lady Lock//
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #636 : Temmuz 07, 2008, 21:00:47 »

Resimler harika olmuş Kahkaha Daha iyisini bulamazdım...Bir sürü planım vardı hatta partiyle ilgili, hatta partide çalan şarkıların linklerini verecektim vaktim olmadı.Belki bir ara yaparım.

İstiyorsan sezon 3 olabilrisin o karar sana kalmış.Ben üşengeçliğimden olsa gerek aynen devam ederdim, gerçi sezon 3 de kulağa hoş geliyor.Bir de bunun jounin olması var değil mi? Birinci sezonun 3 katı zor değilse ne olayım Dil Çıkaran

Manganın 11. bölümü hazırlandı.İyi okumalar...

--------------------------------
--------------------------------
Bölüm #011: Boşaltma !!

-------------------------------------
-------------------------------------
Resimler hakkında yorumlarım olacak...Akatsuki son anlarında bile gözlerimi kamaştırdılar.Çektirdiğiniz gurup fotosu da gayet nostaljik omuş.Kılıcın da bayağı yakıştı sana, Harry'deki de neymiş Dil Çıkaran

En üzüldüğüm şey arabayı satmaya karar vermen, ben o arabayla biraz gezerim diyordum Sırıtan Sasuke'de koptum ayrıca o yüz ifadesi de neXD

Ayrıca BvS. oyununda bayağı bir ilerlemişsin, tebrik ederim.Jutsuların da harika^^Ne diyeyim, bu şekilde devam edersen en iyi jounin sen olacaksın gibime geliyor Göz Kırpan yalnız monochrome görevleri de nedir?
« Son Düzenleme: Temmuz 08, 2008, 09:00:43 Gönderen: caerid lock » Logged

caerid lock
caelo //Lady Lock//
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #637 : Temmuz 13, 2008, 17:42:16 »

Furkan sence anketi değiştirsek daha iyi olmaz mı?yine biri gelmiş, en iyi üyelerimizi kaybettik şıkkını işaretlemiş.Bunu işaretleyeceği yerde paylaşım yapsa daha iyi olmaz mı ve bunun gibi bir sürü cevap ve daha sertleri beynimde dolanıyorken en iyisi susmak galiba Dil Çıkaran

oldukça anlamlı bir o kadar anlamsız bir resim Dil Çıkaran mangayı takip edememenin sıkıntısını yaşıyorum, son ne oldu bir bilsem?Naruto ile Sasuke'yi cidden merak ediyorum.

Sizin için Itachi ile Kakashi'yi bir araya getirdim.Kolay olmadı ama beni de kırmadılar!Üstüne bir de böyle poz alabilmek herkesin harcı değildir.Poz verdikten hemen sonra dövüşe kaldıkları yerde devam ettiler! Ne demişler, iki Sharingan bir kareye sığmazmış!Ya da neyse...

Eğer bu Itachi'yse ben de Sasuke'yim!Yine de emeğe sağlık diyoruz uğraşmış.
« Son Düzenleme: Temmuz 13, 2008, 17:49:01 Gönderen: caerid lock » Logged

caerid lock
caelo //Lady Lock//
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #638 : Temmuz 13, 2008, 19:20:00 »

Yeni anket çok daha güzel olmuş, harika=) En iyi üyelerinizi kaybettiniz şeklinde bir şıkkı bu kadar işaretleyenler olduğunu görünce kendimi merhum gibi hissettim.Bu tarz düşünceer benim için tehlikeli, bir de başkalarının bu konuda yardımına hiç ihtiyacım yok Kahkaha Kırkımı yapacaktım neredeyse Hede Hödö Sonuçta o kayıplardan biri de benim değil mi?

Ve tabii ki Sasuke haklı!Ne olursa olsun!Hikayeyi takip etmeyi bıraksam da, hangi konuda haklı olduğundan emin olmasam da, abisi konusunu biliyorum ve içindeki intikam ateşini...Bir de Konoha'nın yok edilmesi diye bir şey de araya karıştı tam emin değilim ama.Yok edecekse varsın yok etsin, arkasındayım sonuna kadar Şeytani

Aslında son şık için aklıma bir diyalog geldi yazayım hemen
« Son Düzenleme: Temmuz 13, 2008, 20:00:51 Gönderen: caerid lock » Logged

caerid lock
caelo //Lady Lock//
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #639 : Temmuz 16, 2008, 23:37:06 »

Bölüm #012: Bitti !!

Açıklama:Kaçak Ninja Zabuza ile Kakashi'nin dövüşü başlar.Sharingan denen şey nedir?Ne işe yarar?Takım Çalışması sandıkları kadar başarılı olacak mı?Bu bölümde hepsini öğreneceğiz...

Bölüm #013: Ben Bir Ninjayım !!

Açıklama:Bu bölümde Kakashi zor durumda...Acaba takımın geri kalanı bu zor anları atlatabilecek mi?Naruto içindeki gerçek gücü keşfediyor, ve bundan sonra hep söyleyeceği şeyi yapmak üzere ilk adımlarını atıyor; "Asla Pes Etmemek!" Naruto'nun kendi içinde ve geçmişiyle hesaplaşması...Bir dönüm noktası mı? Ve Kakashi-Sensei, içine düştüğü tuzaktan kurtulacak mı?

Ek Notlar:

>Sağdan sola doğru okuyun.
>Bir hata varsa bildirin ki düzeltelim.
« Son Düzenleme: Temmuz 17, 2008, 00:54:10 Gönderen: caerid lock » Logged

caerid lock
caelo //Lady Lock//
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #640 : Temmuz 17, 2008, 17:12:06 »

Yeni bölümler eklemeden araya bir kaç kaynak atayım dedim.Bugüne kadar Naruto serisindeki hanımcağızlara pek kibar davrandığım söylenemez.Eh hepsinin aklında tek bir düşünce olunca ister istemez kendime engel olamadım>>Sasuke!Kendimi onlara ve onları sevenlere affettirmek için mükemmel çizimler buldum.

Kahkaha elbette bu değil! Aşağıda onlar.Bakarken gözleriniz kamaşmasın benden uyarması Cool

Pardon, çok pardon!Yine araya kaynadı.Bu pek benzemese de Madonna.Eski hali.Hakkaten ama haftalardr yıkanmamış ninjaya benziyor.Ah eski moda Hede Hödö ninja olduğunu nasıl mı anladım?Eh kamuflaj etmek için kendisini iki renge bürünmüş Dil Çıkaran

*