Yani birileri bana öyle saldırsa ben o kazanırmış, kazanmazmış düşünmeden saldırırdım üstüne!İntikam bu ne de olsa, adı üstünde millet düşünmeye pek fırsat bulamadan hemen saldırıya geçecektir.Umarım çok yara almamışsındır-_- Yine de sevdim bu yolu^^
Ve partin tamamlandı^^Aslında hiç de istediğim gibi olmadığı halde sırf söz verdiğim için kulüpte yayımlayacağım yazıyı.Cuma günü için söylediğim mazeret hala geçerli ama daha fazla erteleyemezdim.Bana güvendiğini söylemişsin ama ben kendime güvenmiyorken umarım okurken zevk alırsın.Hiç değilse bir paylaşım adı altında geçiştiriverirsin

Hiç yoktan iyidir.Sonunu biraz geçiştirmek zorunda kaldım.
Caelo köşkün bahçesine göz atıyordu.Tüm hazırlıklar tamamlanmış, yemekler hazırlanmış, konser platformu yerine yerleştirilmişti.Yani tam olarak yerleştirildi sayılabilirdi.Köşkün biraz ilerisinde devasa açıklık alanda oradan buraya süzülen platforma baktı.Aralarında büyücülerin de bulunduğu haberini alan Caelo Hermione adında bir cadıdan sihirlerini ödünç almıştı.Ve birinin sahneden düşüp yaralanma olasılığına karşın 112 acil servis ekibi hazırda bekliyordu.Ve bir cenaze arabası da.Caelo dışından kimsenin ölmemesini istese de arada çıkartmak istediği birkaç kişi yok değildi.Tüm bu hazırlıklar Caelo’yu oldukça yormuştu ama buna değdiğini düşünüyordu.Orochimaru yanında bitiverdi.Elinde bir kahve fincanı vardı.
-Kahven!
-Ne bu şimdi? Bu iğrenç şeyi mi içeceğim, yarım saat önce istediğim kahvem neden şimdi geliyor, ha?Götür bunu bana kahve aromalı sert bira getir.Yolda oyalanma yoksa polis şefliği günlerini özlediğini düşünmeye başlayabilirim.
O sırada havada bir baykuş belirdi, bembeyaz bir baykuştu bu ve doğrudan Caelo’nun üzerine geliyordu!Bir an sonra Caelo’nun saçlarıyla bir bütün haline gelmişti
-Çekin şu lanet kuşu kafamdan!Ah ne mektup mu getirmiş?Kimden?Jiraiya’dan, eh parfüm kokularından belli.
“Sevgili Caelo,
Şu an Karayiplerdeyim.Oldukça meşgulüm bu yüzden Lord’un partisine gelemeyeceğim.Çok üzgünüm (elbette-_-) Lord’a sevgilerimi iletirsin, ona hediyesini baykuş postası mı ne haltsa onunla yolluyorum!Hay ben bu büyücüleri seveyim, bunca zamandır nerelerdeydiler?Neyse, kendine iyi bak, kışın görüşmek üzere!Sayanora!
Sapıkların Babası Jiraiya”Caelo ufukta gitgide büyüyen karaltıya dikti gözlerini.Bu gelen Jiraiya’nın Lord’a olan hediyesiydi.Orochimaru’ya bağırdı
-Oroch, çabuk avcıları buraya getir, şölen yerinin içine etmeden şu baykuşları durdurmalıyız!Sonra da aşçılara haber ver, menüye yeni bir yemek eklesinler.Bu gece bolca baykuş yenecek.
Programa son bir kez göz atarken gözü yarışmalara katılacak olan guruplar listesine takıldı.Gözlerini yuvalarından fırladı, tuttuğu kağıt elinde tutuştu.
-Orochimaru!!!Bittin sen, hele bir içkimi getir bu sefer yaktım çıranı senin.
Saat altıya yaklaştığında tüm konuklar gelmeye başladılar.Konoha’nın hemen hemen tüm Ninjaları gelmişti, bunun yanı sıra tanımadığı bir o kadar daha kişi vardı.İlk gelen araç büyük, siyah bir limuzindi.İçinden ne çıkacağını merakla bekleyen Caelo, sıradan siyah bir şalvarla gelen, kel bir adam görünce hayal kırıklığına uğradı.Elinde bir asa vardı, gözleri ise kırmızıydı.Limuzinden peşinde bir sürü kendi kopyası Ölümyiyen adı verilen safkan büyücüleri koruma vakfı üyeleri vardı.
Caelo onları yerlerine oturttuktan sonra asıl davetliler yani Konoha’nın Ninjaları gelmişti.Ichiraku bile gelmişti, hala somurtuyordu ama Caelo nasılsa onun gönlünü sonra alırdı.
Lord, Gaara ile gelmişti, peşlerinde ise Naruto, Sakura, Sasuke, Rock Lee ve diğer birkaç Ninja daha vardı.
-Hoş geldin Lord!Uzun zaman olmuştu görüşmeyeli!
-Ooooo selam Caelo, bu ne büyük parti.Ama şu giriş dekoru biraz aşırıya kaçmamış mı?
Eliyle büyük bir ağacın tepesine ayaklarından asılmış olan Orochimaru’yu gösterdi.
-Ha, o mu? Asistan olarak istediğimi yapamadı, dekor olarak daha iyi bence!
Kakashi, Gai, Kurenai, Asuma ve diğer jouninler (eski eğitmenleri) de gelmişti.Gai Lord’un sırtına bir şaplak attı.
-Aferim, ikinci kez Jounin olmak herkesin harcı değil!Bu inadın, ve kararlığın beni en az Lee’ninki kadar etkiledi.
Kakashi’nin elinde hala bir kitap vardı.Kitabın adına bakan Caelo,
-Kakashi sen ne zamandan beri Harry Potter okuyorsun?
Kakashi kafasını kaldırmadan ilerde Voldemort’un gurubunu işaret etti.
-Beni aralarına almayı teklif ettiklerinden beri.Guruplarının büyük bir misyonları varmış, beni bu iş için tuttular.
Voldemort’un kırmızı gözleri sürekli gözlüklü bir çocuğun üzerindeydi, tüm gurup üyelerinin gözlerini dikereke o çocuğa bakması hayra alamet değildi.Neji’nin yüzü tiksintiyle buruştu
-Şu çocuk geçen defa yendiğim beceriksiz büyücü değil mi?
-Ah, öyle deme çağının en büyük karanlık büyücüsünü yendiği söyleniyor, yüzde yüz şansla da olsa yine de o kadar beceriksiz değil.Neyse, yemekler başlamak üzere!Yerlerimize geçsek iyi olacak.
Hayalet garsonların yemek servisi yaptığı şölen tam bir harikaydı.Yemekte kuş sütünden tutun her şey vardı. (Bu baykuş mu yoksa?).Baykuşlar bizzat Dexter tarafından hazırlanmıştı, onun usta elleri arasında tam bir şölen yemeğine dönüşmüşlerdi.Şölen bittikten sonra nihayet sıra yarışmalara geldi.Herkesin merakla beklediği…..
Tüm Akatsuki Üyeleriyle (daha doğrusu sağ kalanlar) yarışmalar başlar.
Adam Asmaca Oyunun temelinde düellolar vardı.Bütün üyeler birbirleriyle savaşacaklar, yenilenler asılacak geriye bir tek kazanan olacaktı.O kazanan kişi ise artık olmayan üyelerin lideri sayılacaktı.
• Deidara
• Hidan
• Itachi Uchiha
• Kakuzu
• Kisame Hoshigaki
• Konan
• Madara Uchiha
• Pain
• Sasori
• Zetsu
Kıyasıya süren savaşlar sonucunda Itachi ve Madara karşı karşıya kalırlar.İkisinin hayattan beklentileri aynıydı, o da klanlarını yeniden diriltmek ve dünyayı ele geçirmekti.
Neredeyse bir saat kadar süren bu düello bir türlü sonuçlanmayınca olaya Sasuke el atar.Aralarına giren Sasuke ikisini birden öldürür.
-Sonunda seni geberttim, Itachi! Hep bu anı beklemiştim.
-Sasuke ne yaptın?Hazır iki tane Uchiha varken neden öldürdün onları?Tek başına nasıl kuracaksın klanını?
-Ya bak işe hiç bu açıdan bakmamaıştım?Ne yapsak ki şimdi….
-Ben sana yardım ederim, Sasu-“ Sakura Caelo’dan kafasına bir yumruk yer
-Uchiha Klanını kurmak sana mı kaldı?Pembe saçlı ve kırmızı gözlü küçük veletler görmek yeterince berbat olurdu!Iyyy düşüncesi bile midemi kaldırdı.
Böylece Akatsuki üyelerinden kimsenin sağ kalmadığı bu yarışmalardan sonra sıra gurup yarışmalarına gelir.
Mezarlıkta SaklambaçBüyük bir mezarlığın içinde önceden belirlenmiş olan guruplar.Bu sadece sıradan bir saklambaç oyunu değildi, eğer bir gurup rakip guruptan birini bulursa düello etmek zorundaydı.
Caelo, Sasuke dışında hiçbir takım arkadaşından hoşlanmamıştı.İlk iş olarak Sakura’nın saklandığı yeri ele verip onun düello etmesini sağlayıp elettirdi.Lord’la Sasuke büyük bir düelloya tutuşmuşlardı.Sasuke’nin çevreye yaydığı elektrik yüzünden kısa bir süreliğine kısa devre yaşansa da Caelo bundan rahatsız olmadı.Bu chakra yıldırımları sayesinde Ino ve Tenten arada kaynamış ve elenmişlerdi.
Kimin kimle düello ettiği anlaşılmayan bu yarışmalarda ortalık toz duman olmuştu.Kendisi ise Gaara tarafından yenilgiye uğratılmıştı.Dexter ise kendi haline takılıyor ve etrafta kendine göre kurbanlar arıyordu.Pikachu ile ortak çalışan Sasuke ise günün galibi gibi görünüyordu fakat Lord son anda Sasuke’yi yenerek günün şampiyonu olduğunu ilan etti.Ve böylece onun gurubu kazanmış oldu.Lord seyircilerden yağan tebrikleri kabul etti..
-Tebrikler Lord, tam bir Jounin’e yakışır bir şekilde kazandın
-:Bravo!
-Benim gözlüğüm nerede?
-Gel evladım, ben sana gözlüğü vereyim?
Gözlüğü Kakashi’nin usta elleri sayseinde kayıplara karışan Harry, artık tamamen kör kalmıştır ve Voldemort da bu fırsatı kaçırmaz.
Bu arada saatler de 22:00 yi gösteriyordu.Yarışmalarda o kadar çok zaman harcamıştı ki vaktin nasıl geçtiğini fark etmemişlerdi.Çabucak ödül törenine geçildi.Sahneye alkışlarla gelen Lord’u karşılayan bizzat Yondaime Hokage’nin kendisiydi.
-Lord benim hakkımda yazdığın hikakeyi okudum!Harikaydı.İlk hediyen benden…
Dokuz Kuyruklu Kyuubi’nin porselen bir minyatürüydü bu.
-Sıradaki hediye…Bu biraz büyük.Jiraiya’dan.Geçen partinde kullandığı kırmızı klasik spor arabasını sana hediye etmiş!Ve Caelo’dan Geçen defa aldığı kılıç için büyük bir kılıf!Vay bu da altın kaplama ha?Güzelmiş.Ve….
Hediye dağıtımı yapıldıktan ve Lord kapanış konuşmasını gerçekleştirdikten sonra nihayet sıra konsere denk gelir.
Havada asılı duran platformun tepesine çıkan gurup üyeleri nihayet konsere başlarlar.Hollenthon müzikleriyle açılışı yapan Caelo, Gaara’nın kumlarıyla gerçekleştirdiği muazzam gösteri sırasında Naruto’dan parçalar çalarak nostalji yapar.Ve konser sabaha karşı dörtte, Phantom Of The Opera adlı eserle sona erer.
Lord’un bu ikinci partisi eskisinden daha görkemli ama iki parti de birbiri içerisinde apayrı güzelliklerle sona ermiştir.