Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Temmuz 26, 2008, 02:13:56  

Anket
Soru: Niye cafenin en iyi(bizce)kulübünde sadece 2 üye var?
Üyelerden hoşlanmıyorum. - 0 (0%)
Paylaşım yapamayacağımı düşünüyorum - 0 (0%)
Narutoyla işim olmaz. - 4 (80%)
Ziyaretçi olarak takılmak daha iyi. - 0 (0%)
Siz iki kişi iyi götürüyonuz. - 1 (20%)
Sanane kardeşim keyfime değil mi? - 0 (0%)
Toplam oy: 5

Sayfa: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 ... 45   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Naruto Hayran Kulübü  (Okunma Sayısı 41752 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
caerid lock
caelo //Lady Lock//
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #60 : Kasım 14, 2007, 06:54:46 »

Süper bilgiler sağol^^ İlk fırsatta (yani daha ayık olduğumda Hede Hödö) iyice okuyup yorumumu o zaman yapacağım Dil Çıkaran

daha otuz yedinci bölümdeyim off ama bayağı heyecanlıydı ve en güzel kısmı sanırım Sasuke'nin Sharingan yaptığı kısımlar...acayip bir şeye dönüşüyor da Acayip ama sevdim^^

Biraz da benden bilgi>>

Orochimaru

Orochimaru, Sarutobi'nin yani Üçüncü Hokage'nin öğrencilerinden, efsanevi üç Sannin 'den birisidir. Diğer iki Sannin olan Tsunade ve Jiraiya'ya göre daha zeki ve yetenekli olmasına karşın, çarpık ve sapkın bir kişiliğe sahiptir. Yeteneklerinden dolayı Sarutobi, Orochimaru'nun kendi yerini almasını arzu etmişti. Ama kişiliğinden dolayı onun yerine Konoha'nın Sarı Şimşeği Dördüncü Hokage olarak seçildi. Sarutobi ne kadar düzelmesini dilediysede daha sonra da ortaya çıktığı üzere Orochimaru'yu doğru yola sokması mümkün olmadı.

Orochimaru'nun bir vakit en çok ilgilendiği alanlar yasak olarak adledilen tekniklere yönelik alanlardı (çalışması sırasında ölüme sebebiyet verebilecek teknikler). Orochimaru yasak tekniklerle ilgili çalışmaları sonucunda ölümsüzlük olarak da nitelendirebilecek bir teknik geliştirdi. Bu teknik sayesinde akıl ve ruhsal gücünü başka bir bedene aktarıp, o bedeni kendi yeni bedeni olarak kullanabilme yeteneğine sahip oldu. Orochimaru'nun diğer yetenekli olduğu alansa yılanlara yönelik teknikler, örneğin, değişik güçte ve ebatta yılanları çağırabiliyor, dilini yılan gibi uzatabiliyor, kısmi olarak yılana dönüşebiliyor. Orochimaru'ya güç katan diğer bir özelliği ise içinde taşıdığı özel güçlere sahip kılıcı, Kusanagi. Bu kılıç çok sağlam ve güçlü olmasının yanında Orochimaru tarafından uzaktan kontrol edilebilme özelliğine de sahip.

(Yılanları severim ama bu adamı hiç sevmedim ben Dil Çıkaran Sasuke'yi zehirlemesinin bunda etkisi çok büyük tabii Dil Çıkaran)

Alttaki video Sasuke ve Orochimaru ile ilgili..Bu sahneleri  hiç sevmiyorum burada Sasuke zehirleniyor o sahneyi göstermişler mi bilemem tamamını izleyemedim Acayip belki sonra bakarım :S

<a href="http://www.youtube.com/v/2K0ZGWLjPFU&amp;rel=1" target="_blank">http://www.youtube.com/v/2K0ZGWLjPFU&amp;rel=1</a>
« Son Düzenleme: Kasım 18, 2007, 02:41:01 Gönderen: caerid lock » Logged

Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Naruto Hayran Kulübü
« Eklendi: Temmuz 26, 2008, 02:13:56 »

LORD OF RED CASTLE
/[-L-O-R-D-]\
Sert Espresso

Hayırrrrr!!Olamazzzzz!!!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #61 : Kasım 17, 2007, 04:33:43 »

Süper resimler daha var ama 40 sayfa dayanabilirseniz
http://www.itudia.com/naruto.php?k=gallery_40

Be the Ultimate Ninja! Play Billy Vs. SNAKEMAN today!
LORD OF RED CASTLE
/[-L-O-R-D-]\
Sert Espresso

Hayırrrrr!!Olamazzzzz!!!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #62 : Kasım 18, 2007, 00:22:36 »

http://narutofantr.asianfreeforum.com
güzel bir forum türkçe bende üyeyim.Nick im Naruto-Gaara

caerid lock
caelo //Lady Lock//
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #63 : Kasım 18, 2007, 00:28:44 »

Çok güzel Wallpaperlar senin koyduğun resimlerden de ilkine bayıldım Terleyen en çok izlemek istediğim sahnelerden biri daha gelemedim oraya bir ya da iki sezon gerideyim ama azimliyim izleyeceğim mutlaka Dil Çıkaran (nerdesin daha diye soracak olursanız bölüm 68 i bu sabah bitirdim Hede Hödö)

Furkan senin bir önceki sayfada verdiğin bilgileri bir daha okudum da şimdi yorum yapabilirm Gözlerini Deviren

Eskiden mezıniyet sınavlar neymiş ki öyle Acayip Birbirlerini ölüdürme vs neyse onu bıraktıkları fena olmamış.Takım oluşumlarını da güzel yapmışlar nasıl ve neye göre oluşturduklarından emin değildim ki öğrenmiş oldum şimdi.

Çuunin olmak ise ayrı bir şey sanırım.Bir sürü rütbe varmış fakat ben en çok Iryōnin  ve ANBU'ları sevdim. Terleyen

tavsiye ettiğin site de fena değilmiş bu arada Gülümseyen üye olduğum zaman kendi nickimi de yazarım buraya Göz Kırpan

Not: üye oldum ve nickim de Nukenin
« Son Düzenleme: Kasım 18, 2007, 01:18:43 Gönderen: caerid lock » Logged

inferius
Apus'un Şekerleri..
Sıcak Çikolata

^^,

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #64 : Kasım 18, 2007, 01:33:57 »

Bikaç yıl önce abim izlerken takıldım sonra o izlemeyi bıraktı bende devam edemedim ama devam edicem diye aklımda vardı hep şimdide izlemeye devam ediyorum baştan başladım.Favorim sasuke vallaha Dil Çıkaran az kanser etmişliğim yok tanıdıkları bu konuda.
Ama hani bu ikiliyede bayılmıyo değilim Kahkaha Dil Çıkaran

bu videoyu geçenlerde ben yaptım ilk kez bi video yaptım iyi kötü bilemicem koyayım dedim bi izlersiniz Dil Çıkaran
<a href="http://www.youtube.com/v/-bud6-S83jk&amp;rel=1" target="_blank">http://www.youtube.com/v/-bud6-S83jk&amp;rel=1</a>

edit : Bilgiler fln çok güzel sağol
« Son Düzenleme: Kasım 18, 2007, 01:35:02 Gönderen: inferius » Logged

Are you ready ?
I am the mindfreak
Mindfreak
There's no reality
Just this world of illusion
That keeps on haunting me
Are you ready ?
*
| Go to Hell |
LORD OF RED CASTLE
/[-L-O-R-D-]\
Sert Espresso

Hayırrrrr!!Olamazzzzz!!!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #65 : Kasım 18, 2007, 01:38:13 »

Gerçektende Jiraiya ve naruto en mükemmel ikililerden biri Hele naruto sexy jutsu yaptığında jiraiyanın burnundan kanlar geliyoya hastayım o sahneye. jiraiya ile ilgili bilgileri ilk fırsatta ekliycem
Video güzelmiş sağol bu arada

caerid lock
caelo //Lady Lock//
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #66 : Kasım 18, 2007, 01:57:40 »

Jiraiya'yı sevemedim ben nedense Dil Çıkaran ama gerçekten ikisini birlikte izlemek çok eğlenceli Sırıtan

LORD OF RED CASTLE
/[-L-O-R-D-]\
Sert Espresso

Hayırrrrr!!Olamazzzzz!!!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #67 : Kasım 18, 2007, 02:21:39 »

aslında karakter olarak çok değişken biri yani en kızgın bir svaşın ortasında gördüğü güzel bir kadın için savaşı bile bırakabiliri yani

caerid lock
caelo //Lady Lock//
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #68 : Kasım 18, 2007, 02:35:18 »

Biri bizi gözetliyor Dil Çıkaran bu sahnelerde çok komikti cidden eğr bir savaşta olsa ve yanındakiler ölse umurunda olmaz güzel bir kız gördü mü Hede Hödö eminim çok yeteneklidir ama bu en büyük ve en önemli zaafı Dil Çıkaran

Ben bu adamı dürbünle görmekten sıkıldım yahu Sırıtan

Kitabın kapağına dikkat ettim de şimdi sanki kendisini mi çizmiş Dil Çıkaran aman neyse fazla da merak etmeyeyim Kahkaha
« Son Düzenleme: Kasım 18, 2007, 02:36:44 Gönderen: caerid lock » Logged

LORD OF RED CASTLE
/[-L-O-R-D-]\
Sert Espresso

Hayırrrrr!!Olamazzzzz!!!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #69 : Kasım 19, 2007, 10:43:52 »

KUTSAL KUYRUKLAR

Ichibi(Tek kuyruk)-Shukaku

Gaara'nın içinde bulunan yaratıktır.Japon mitolojisindeki kutsal bir köpeğim görünümündedir.
Shukaku kumun ve rüzgarın yok etttiği ruhlar tarafından dahada çok güçlenir.
Shukaku kumun ve rüzgarın tanrısı olarakta bilinir.
Son olarakta Shukaku Akatsukiler tarafından yok edilmiştir.

Nibi(İki kuyruk)-Nekomata

Kedi görünümündedir ve kuzeyde bulunan Hokkaido bölgesinde yaşar.
Nekomata ruhlarla beslenir ve beslendiği bu ruhları savaş sırasında tekrar yaratabilir.
Bu ruhları kontrol etmek içinde alnında bulunan 3. bir gözü kullanır.
Nekomata karanlığın tanrısı olarakta bilinir.
Akatsuki tarafından yok edilmiştir.

Sanbi(Üç kuyruk)-İsonade

İsonade köpek balığı görünümündedir ve büyük,keskin bir boynuza sakiptir.
Batıdaki okyanusun derinliklerrinde yaşar ve insanlar gibi solumaya ihtiyaç duyar.
İsonade bu okyanusta seyahat yapan gemilere saldirir.Çünkü onun besini bu gemilerdir.
Samehada adında da bir balık yardımcısı vardır.(Kisame'nin kılıcıyla ayni isim)Bu yardımcının görevi gemileri kontrol etmek ve tehlike anında onu uyarmaktır.
İsonade suyu istediği gibi kontrol edebilir.

Yonbi(Dört kuyruk)-Sokou

Kertenkele görünümündeki yaratıktır ve bir dağın(adını bilmiyorum)eteklerinde yaşar.
Sokou zehirli gazları ve zehirli ne varsa kontrol edebilir.
Yanına yaklaşan herkes Sokou nun salgıladığı bir gaz nedeniyl ölür.
Bu yaratık Yamazaki Ishiro adındaki ninjanın içinde bulunmaktadır.

Gobi(Beş kuyruk)-Houkou

Beş kuyruklu bir köpek görünümündedir ve her kuyruk bir elementir simgesidir.(Rüzgar-Ateş-Su-Elektrik ve Toprak)
Houkou ilizyonun tanrısı olarakta bilinir ve tarihi,büyük bir ağaç şeklinde yaşar.
Houkou bu beş elementin hepsini birden kullanarakta savaşabilir.

Rokubi(Altı kuyruk)-Raijuu

Gelincik görünümündeki yaratıktır.Keskin pençeler ve dişlere sahiptir.
Elektriği kontrol edebilir.
Sandaime Hokage bu yaratıkla elektrik ülkesini korumak için savaşmıştır ve onu yenmiştir.
Raijuu bu yenilginin ardından bir daha görülmemiştir.
Raijuu altın derisi bir kürke ve altı kuyruğa sahiptir.
Bu yüzdende elektrik halkı tarafından batmış güneş olarakta bilinir.

Shichibi(Yedi kuyruk)-Kaku

Porsuk görünümündeki yaratıktır ve bu dokuz yaratık arasındaki en küçük yaratıktır.
Şekil değiştirme ve toprağı kontrol edebilme güçlerine sahiptir.
Mavi bir kürkü vardır.
Hırsızlığın ve sinsiliğin tanrısı olarakta bilinir.

Hachibi(Sekiz kuyruk)-Yamato no Orochi

Yılan görünümündedir ve dehşet verici kırmızı gözlere sahiptir.
Sekiz kuyruk ve sekiz kafaya sahiptir.
Kusanagi Klanı(bende ne olduğunu bilmiyorum)bu yaratığa saldırmış ve efsanevi kılıçları Kusanagi no Tsurugiyi bu yaratığa kaptırmıştır ve bu kılıcın gücüyle dahada güçlenmiştir.
Ama bu gücün ne kadar büyük olduğunun farkında olan Sandaime Hokage Yamata no Orochiyi durdurmuş ve kılıcı ger almıştır.

Kyuubi(Dokuz kuyruk)-Kyuubi no Youko

Kahramanımız Narutonun taşıdığı yaratıktır.
Turuncu bir kürke sahip olan bu yaratık devasa bir tilki görünümündedir.
Ateşin tanrısı olarakta bilinir.
Kyuubi Konohaya fazla yaklaşıp köye zarar vermeye başlayınca Yondaime Hokage bu yaratığı durdurmuş ve onu Naruto nun içine koymuştur ve bu işlem için kendi hayatını feda etmiştir.
Kyuubi tüm yaratıklar içerisindeki en güçlü yaratıktır.
İnanılmaz bir chakraya sahiptir ve Naruto ne zaman sinirlense yada yaralansa devreye girer ve Naruto nun gücünü en az 3e katlar.
Bu olaylar aşırı derece olursa kyuubinin chakrasi narutonun vücudundan dışarı çıkar ve onun vücudunu kaplayarak onu korur ayni zamndada güçlendirir.(Kafanız karışmasın her yaratığın ortak özelliğidir.Ör:Gaara)

[Alıntıdır]

caerid lock
caelo //Lady Lock//
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #70 : Kasım 19, 2007, 20:10:40 »

Sağol bilgiler için Aww Nibi(İki kuyruk)-Nekomata yı çok sevdim ben ne yazık ki yok edilmiş! Karanlığın Tanrısını yok etmek için epey güçlü olmak lazım ben de araştırdım Akatsukiler kimmiş ?

Akatsuki (- anlamı "Şafak")

Akatsuki kelimesinin kanji anlamı şafak, tan demektir.
S-düzeyi aranan çeşitli Gizli Ninja Köylerinden kaçak ninjaların oluşturduğu bir suç örgütüdür. Üyeler üzerinde kırmızı bulut sembolleri olan pelerinler, başlarını saklayan şapkalar ve örgüt içindeki yerlerini belirleyen yüzükler takmaktadırlar. Örgüt içinde üyeler iki kişilik takımlar haline çalışırlar ve ülkeyi dolaşarak yeni teknikler öğrenip yeni yetenekler kazanırlar.

Örgüt Bijuu (Kuyruklu Canavarlar)'ın gücü ile ilgilenmekte ve bu güçleri kendi bünyesi altında toplamaya çalışmaktadı

Üyeler

Pein

Lider
Köken: Yağmur Köyü
İlk Görünüşü: Bölüm 238 (363), Anime 135
Partner:
Yüzük: Rei (0); sağ baş parmak
Özellik: Kuyruklu Canavarları taşıyıcılardan çıkaran yüksek seviye yasak teknik kullanır. Ayrıca şekil değiştirme tekniği ile başka insanları kullanarak yardımcılarının tam kopyalarını yapar. Hatta bu klonlar kopyalandıkları kişinin özel genetik özelliklerini dahi kullanabilmektedirler. Organizasyondaki kişiler tarafından saygı görür ve bir kişi hariç lider olarak hitap edilir.

Adı Bilinmeyen Üye

Köken:
İlk Görünüşü: Bölüm 238 (363), Anime 135
Partner: Pein
Yüzük: White, sağ orta parmak
Özellik: Grubun tek bayan üyesidir ve lidere adı ile hitap eden tek kişidir. Mavi saçları vardır ve çiçek şekilli bir aksesuar kullanır.

Uchiha Itachi

Köken: Konohagakure (Gizli Yaprak Köyü)
İlk Görünüşü: Bölüm 139 (Anime:80)
Partner: Hoshigaki Kisame
Yüzük: Shu (kırmızı); sağ yüzük parmağı
Özellik: Genjutsu için Sharingan'ın en üst düzeyi Mangekyou Sharingan kullanır.

Hoshigaki Kisame

Köken: Kirigakure (Gizli Sis Köyü)
İlk Görünüşü: Bölüm 139 (Anime:80)
Partner: Uchiha Itachi
Yüzük: Minami (güney); sol yüzük parmağı
Özellik: Sis köyünün 7 elit Kılıç Ustası olarak bilinen ninjalarından birisidir. Samehada adlı büyük bir kılıç taşır.

Sasori

Köken: Sunagakure (Gizli Kum Köyü)
İlk Görünüşü: Bölüm 247
Partner: Deidara
Yüzük: Tama (küre); sol baş parmağı
Özellik: Kırmızı Kumun Akrebi olarak tanınan, Kum Köyünün dahi kuklacı ninjasıdır.

Deidara

Köken: Iwagakure (Gizli Kaya Köyü)
İlk Görünüşü: Bölüm 238 (Anime:135)
Partner: Sasori
Yüzük: Ao (mavi); sağ işaret parmağı
Özellik: Tekniklerinde patlama kili kullanır. Avcunda bir ağız bulunur. Buradan özel kille ortaya çıkan kuşlar çıkarır.

Zetsu

Köken: Bilinmiyor
İlk Görünüşü: Bölüm 234 (Anime:134)
Partner: Bilinmiyor
Yüzük: Kai (yaban domuzu); sağ küçük parmak
Özellik: İki kişiliğe sahip gibi görünmektedir. Kendi kendine konuşur. bir yarısı katakana diğer yarısı normal konuşur. Çevresini bitkilerle sarma özelliği vardır.

Hidan

Köken: Bilinmiyor
İlk Görünüşü: Bölüm 312 (Anime:135)
Partner: Kakuzu
Yüzük: San (üç); sol işaret parmağı
Saç ve Göz Rengi: Gümüş
Özellik: Mezhebi, Jashin'in sadık bir takipçisi. Tüm bir yıkıma inanır, kolay sinirlenir ve üç bıçaklı kırmızı bir tırpana sahiptir. Hidan, Akatsuki'nin en yavaş saldıran üyesidir. Üç bıçaklı tırpanını bir fırlatma silahı olarak kullanır ve onu bileğine bağlı iple kontrol eder. Jashin, Kötü Tanrı veya Kötü Kalp, mezhebinin bir üyesidir. Tam bir yıkım ve yok etmeyi destekleyen bu mezhep toplam katliam dışındakileri bir günah olarak kabul eder. Bir dövüşten önce Hidan, tespihi ile dua eder ve öldürmeyi diler. Dövüşten sonra yine bir dua merasimi gerçekleştirir. Bir işaretin üzerine uzanarak göğsünün üzerinde bir mızrak tutar ve bu işlem esnasında deri rengi değişir. Bu merasim 30 dakika kadar sürer. Tespihinin ve mızrağın üzerinde, daire içinde yer alan ters üçgenden oluşan bir muska taşır.

Kakuzu

Köken: Takigakure (Şelale Gizli Köyü)
İlk Görünüşü: Bölüm 312 (Anime:135)
Partner: Hidan
Yüzük: Hoku (kuzey); sol orta parmağı
Özellik: Küçümseyici bir tavrı olduğu söylenebilir. Yüksek fiziksel güce sahiptir. Aşırı paraya düşkün birisidir. Takigakure'den kaçak bir ninjadır. Ortağı Hidan'ın mezhebini hiç sevmemekte ve törenlerini gereksiz bulmaktadır. Sadece kendisine para kazandırdığı için buna katlanmaktadır. Para kazanmak için her şeyi yapabilir. Ek olarak gerçekleştirdiği ödül avcılığı işleri görevlerini aksattığı için ortağı tarafından hiç sevilmemektedir.

Tobi

Köken:
İlk Görünüşü: Bölüm 280
Partner: Deidera
Yüzük: Gyoku (mücevher/top/yeşim), sol baş parmak
Özellik: Spiral desenli tek göz açıklığı bulunan bir turuncu maske takar. Zetsu'nun astı olan Tobi yeni Akatsuki'nin bir üyesi olarak Sasori'nin yerine Deidera'nın ortağı olmuştur. Oldukça resmi ve düzgün bir konuşma tarzına sahiptir. Herhangi bir köy işaretini taşıyan nesne takmadığı için kökeni bilinmemektedir.

Eski Üyeler

Orochimaru

Boy: 172 cm
Kilo: 57,3 kg
Kan Grubu: B
Doğum Günü: 27 Ekim
Adının Anlamı: Orochimaru= Efsanevi Jiraiya hikayesindeki kötü karakter. Orochi=Büyük Yılan, Maru=Erkek
Kayıt No: 002300
Akademi Mezuniyet Yaşı: 6
Tamamladığı Görevler: D-Düzeyi: 16, C-Düzeyi: 332, B-Düzeyi: 521, A-Düzeyi: 491, S-Düzeyi: 108
Rütbe: Potansiyel Jounin, Sannin
İlk Ortaya Çıkışı: Cilt , Bölüm 049 (anime:19)
Teknikleri: Kuchiyose no Jutsu (Çağırma Tekniği, Summoning Technique) (Yılanlar), Kusanagi no Tsurugi: Ku no Tachi (Kusanagi Kılıcı:Cennetlerin Uzun Kılıcı, Kusanagi Sword: Long Sword of the Heavens), Nan no Kaizo (Fiziksel Değişim, Soft Physique Modification), Kuchiyose: Edo Tensei (Çağrı: Diriltme, Summoning: Impure World Resurrection), Kanashibari no Jutsu (Geçici Felç Tekniği, Temporary Paralysis Technique), Shushagan no Jutsu (Geçici Yüz Kopyalama Tekniği, Vanishing Facial Copy Technique), Futon: Daitoppa (Rüzgar: Büyük Hücum, Wind Release: Great Breakthrough), Juin Jutsu (Lanetli Mühür Tekniği, Cursed Seal Technique), Gogyo Fuin (Beş Element Mührü, Five Elements Seal), Fushi Tensei (Başka Bedende Dirilme, Living Corpse Reincarnation), Sen'eijashu (Gizli gölge Yılan El, Hidden Shadow Snake Hand)

Ajanlar

Yakushi Kabuto (Ben bunu baştan sevmiştim iyi birine benziyordu fakat sonrasında ajan olduğunu öğrenince nefret ettim :S Bir de Sasuke'yi öldürmeye çalışmıştı <.< Kendisi hakkında bilgileri daha sonra vereceğim...)

ve Yuura

Sasori yabancı bir kaynakta ajanlar kısmında geçiyor hangisi doğru bilemiyorum

>>Kaynak<<

Daha önce sözlerinden bir parçasını verdiğim ve çok sevdiğimi söylediğim şarkının sözlerinin sanırım tamamını buldum >>

WIND

Cultivate your hunger before you idealize.
Motivate your anger to make them all realize.
Climbing the mountain, never coming down.
Break into the contents, never falling down.

My knee is still shaking, like I was twelve,
Sneaking out of the classroom, by the back door.
A man railed at me twice though, but I didn't care.
Waiting is wasting for people like me.

Don't try to live so wise.
Don't cry 'cause you're so right.
Don't dry with fakes or fears,
'Cause you will hate yourself in the end.

(Repeats)

You say, "Dreams are dreams.
I ain't gonna play the fool anymore.
You say, "'Cause I still got my soul."

Take your time, baby, your blood needs slowing down.
Breach your soul to reach yourself before you gloom.
Reflection of fear makes shadows of nothing, shadows of nothing.

You still are blind, if you see a winding road,
'Cause there's always a straight way to the point you see.

Don't try to live so wise.
Don't cry 'cause you're so right.
Don't dry with fakes or fears,
'Cause you will hate yourself in the end.

(Repeats)
« Son Düzenleme: Kasım 20, 2007, 15:35:37 Gönderen: caerid lock » Logged

LORD OF RED CASTLE
/[-L-O-R-D-]\
Sert Espresso

Hayırrrrr!!Olamazzzzz!!!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #71 : Kasım 20, 2007, 05:48:24 »

bilgiler için sağol ben mesela tobi yi tanımyordum. Utanmış
bu arada benim favori bujii m YONBİ zehirleri kontrol süper olurdu. Cool

caerid lock
caelo //Lady Lock//
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #72 : Kasım 20, 2007, 11:29:29 »

bilgiler için sağol ben mesela tobi yi tanımyordum. Utanmış
bu arada benim favori bujii m YONBİ zehirleri kontrol süper olurdu. Cool

Samimi olmak gerekirse benim ilk düşündüğüm oydu fakat yılan+zehir okuyunca ve sonra iyice düşününce "Karanlık Güçler" daha çok ilgimi çekti..

Bir de şu Chakralar (Çakra desek de Türkçeleştirsek olmaz mı?) ile ilgili detaylı bilgi vermek istiyorum ama ne yazık ki Tükçe sitelerde yeterli bilgiyi bulamadım, bulduklarımı ise buraya koyamıyorum.Bulabildiğim diğer Chakra bilgilerin ise Naruto ile pek alakası yok yani onların üzerinden resimle anlatmak istemiştim.Şimdilik o biraz alakasız (ama gene de bağlantılı) bilgileri koyayım diğer bilgileri ingilizceden çeviricem elimden geldiğince...>>

CHAKRA NEDİR VE ANA CHAKRALAR

İnsanların vücudunu çevreleyen elektromanyetik alana aura denir. İnsan aurası evrensel enerjiden beslenir ve süreli olarak evrensel enerjiyle iletişimdedir. Aurada 7 tane enerji merkezi bulunur bu enerji merkezlerine CHAKRA denir. Günümüzde Kirlian Tekniği ile insan aurası fotoğraflanmıştır. Chakra Sanskritçe de tekerlek anlamına gelmektedir. İnsanda bulunan bu enerji merkezleri girdap şeklinde dönen enerji alanından oluştuğu için onlara bu isim verilmiştir. Chakralar tarafından emilen yaşam enerjisi tüm vücuda dağılır ve bedenin yaşamını devam ettirmesini sağlar. Chakralar  yerlerinin endokrin sistemi bezleri üzerine denk düştüğü anlaşılınca batı dünyasında tıp alanında da kabul gören kavramlar olmuştur. Günümüz modern tıbbının endokrin sistemi üzerinde yaptığı çalışmaları M.Ö ki yıllarda doğu bilginlerinin yaptığını ve topladıkları bilgilerle bu enerji merkezlerini açıkladıklarını söyleyebiliriz.
Chakralar ile ilgili ilk bilgiler çok eski yazıtlara dayanmaktadır. Doğu uygarlıkları chakraları M.Ö 5000 yıllarına varan bir süre önce keşfetmişler ve chakraların özelliklerini inceleyerek bir çok bilim geliştirmişlerdir. Yoga,reiki,meditasyon gibi bir çok doğu bilimi chakraların enerji dengesinin sağlanması ve bu şekilde daha sağlıklı yaşama düşüncesi üzerine kurulmuştur. Gerçektende doğu dünyasında insanın hayal sınırlarını zorlayacak kadar uzun süre sağlıklı olarak yaşayan insanların olduğu bilgisi günümüzde dünyaya yayılmıştır. Chakralar konusunda anlatılacak çok şey vardır çünkü bu enerji merkezleri bedensel,ruhsal ve zihinsel sağlığımız üzerinde önemli etkiler yaparlar ve ruhsal gelişimi belirlerler. Kendimizle ve evrenle olan uyumumuz chakraların çalışmasıyla direk ilgilidir. Alternatif tıbbın bir çok alanında yapılan çalışmalar temel olarak chakraların daha düzenli çalışmasına ve enerjilerinin dengelenmesine yöneliktir. Bir chakrada sorun oluşunca bu öncelikle chakra ile bağlantılı organları sonra tüm vücudu olumsuz olarak etkilemektedir. Hastalıkların nedeni de chakradaki bloke olmuş, aşırı artmış yada dengesini kaybetmiş olan enerji alışverişidir. Biyoenerji,reiki,aromaterapi,doğal taşlarla tedavi gibi bir çok doğal tedavi yöntemi chakraların daha sağlıklı olmasını sağlamak üzerine kurulmuştur .Chakraların sağlıklı bir şekilde çalışması bedensel,ruhsal ve zihinsel sağlığı sağlayacaktır.

ANA CHAKRALAR VE ÖZELLİKLERİ

Kök Chakra; Bu şakra kuyruk sokumu kemiğinin sonunda yer alır. Kök şakra fiziksel bedenin enerji kaynağıdır ve dünyayla olan bağlantımızı simgeler. Dünyaya kök salmamız ve kendimizi emniyette hissetmemiz iyi çalışan bir kök şakra ile mümkün olabilir. Temel yaşam fonksiyonlarını sürdürme açısından bu şakra çok önemlidir. Sağlam bir kökü olmayan bir ağaç nasıl ilk fırtınada devrilirse kök chakrası iyi çalışmayan bir insanda zorluklarla mücadele edemez. Kök şakra bedende bacaklar, ayaklar, kemikler, kalın bağırsaklar, omurga ve sinir sistemini kontrol eder. Aynı zamanda cinsellikle de ilgisi vardır. Kök şakra kırmızı renk yayar. Kök chakranın elementi topraktır.

Kök chakranın fiziksel olarak kendini güvende hissetme duygusuyla direk ilgisi vardır. Ayrıca seçilen mesleği ve bu meslekteki başarı seviyesini de etkiler. Sağlıksız çalışan bir kök şakra bağırsak,bacak,omurga ve sinir sisteminde çeşitli sorunlara yol açar. Aynı zamanda kişinin zorluklarla mücadele edememesini,kendini güvende hissetmemesini ve dünyayla arasında uyumsuzluklar oluşmasına yol açacaktır. Bu bölgede yaşamsal Kundalini enerjisi bulunur ve bu enerjinin uyandırılmasıyla insan bilincinin hayal edemeyeceği olaylar yaşanır. İlk şakra diğer chakraların sağlıklı çalışması için çok önemli bir fonksiyona sahiptir.

2.Sakral Şakra: Erkeklerde penis ve kadınlarda klitorisin iki parmak üzerinde bulunur. Cinsel enerjiyi ve zihinsel üretkenliği simgeler. Heyecan duyma, isteme,imajinasyon yeteneği,aile kurma ve maddiyat bu şakra ile bağlantılıdır. Sakral chakranın elementi su rengi ise turuncudur. Bedende böbrekler, idrar torbası, dolaşım sistemi,lenfatik sistem,üreme organları,anne sütü 2.şakranın etkisi altındadır. Kan hastalıklarına düzgün çalışmayan sakral chakra yol açar. Cinsel sorunların çoğunun nedeni de 2.şakradaki enerji dengesizlikleridir. Bu şakra yaşamda bir akıcılığın meydana gelmesine yardım eder. Elementinin su olması da bunun bir simgesidir. Yaşamın doğal akışında ilerlemesi düzgün çalışan bir 2.şakra ile mümkün olabilecektir. 2.şakranın düzgün çalışması yaşamsal tıkanıklıkları da çözecektir. Ayrıca sanatsal yetenekler ve zihinsel üretkenlik düzgün çalışan sakral şakra ile söz konusu olabilecektir. Bu chakrada enerji blokajları yada dengesizlikleri olduğunda zihinsel üretkenlik kısırlaşacaktır.

3.Solar Pleksus Şakra:Göbeğin yaklaşık iki parmak altında bulunur. Adına güneş sinir ağı chakrası da denir.  3.şakra diğer insanlarla ilişkilerimizi,beğenilerimizi,toplumsal kimliğimizi,irademizi ve amaçlarımıza ulaşmaktaki kararlılığımızı simgeler. Kendini kontrol etme ve başarı isteği de 3.şakrayla ilgilidir. Bedende ise karaciğeri,sindirim sistemini,pankreası,onikiparmak bağırsağını ve dalağı etkiler. Göz ve görme ile ilgili fonksiyonlarda bu chakranın etkisindedir. 3.şakranın rengi sarı ve elementi ateştir. Tibet'te sadece bu bölgeyle ilgili imajinasyonlar yapıp ateş solunumu adı verilen özel bir solunum yöntemini kullanan lamaların -40 derecede çıplak durabildikleri yada buz dağlarını sadece dayanarak eritebildiklerini biliyoruz. 3.şakranın düzemli çalışması insan hayatı için oldukça önemlidir. Düzensiz çalışan bir 3.şakra sadece karaciğer,mide, bağırsak sorunlarına yol açmakla kalmaz aynı zamanda amaçlarımıza ulaşmamızda çok büyük engeller çıkartır. Yetersiz çalışan şakra yaşamsal istekleri dışlamak, otoriteye boyun eğmek, mücadelelerden kaçmak, bireyselleşmeyi reddetmek,sosyal yaşamdan kaçmak ve depresyon gibi sorunları da beraberinde getirecektir. Düzgün çalışan 3.şakra ise uyumluluk, hedefleri iyi belirleme ve bunları takip etme, davranışları kontrol altında tutma, bağımsız hareket edebilme ve başarıya ulaşmayı sağlayacaktır.

4.Kalp Chakrası: Vücutta göğsün tam ortasında kalbin hizasında yer alır. Sevgi, şefkat, fedakarlık, duygusal bütünlük, kendini adayabilme, derin mutluluk gibi özellikleri simgeler. Bu şakra direk duygularla ilgilidir. Timüs bezi bu chakranın etkisindedir ve ürettiği hormon mutluluk hormonudur. Timüs , uyarıldığında salgıladığı hormonlar kişide haz ve mutluluk duygusu yaratır. Timüs bezi büyümeyi düzenler, bağışıklı sistemi hücreleri olan T hücreleri burada üretilir ve lenf sistemini kontrol eder. Vücutta kalp, sırtın üst kısmı, ciğerlerin alt kısmı, kan ve dolaşım sistemi fonksiyonları bu chakranın etkisindedir. Eğer vücudunuzda bu bölgelerde herhangi bir sağlık sorununuz varsa 4.şakranızda bir enerji blokesi, düzensizliği yada bu chakranın aşırı çalışması söz konusudur. 4.şakranın rengi yeşil ve pembe elementi ise havadır. Ayrıca dokunma duyumuzda bu chakranın etkisindedir. Bir çok kültürde dokunmanın sevgi ifadesi olarak yer alması bu duyunun kalp chakrası tarafından etkilenmesindendir. İnsanlar ellerinde olmadan sevdikleri insana dokunmak isterler. Kalp chakrası tüm chakraların merkezinde yer almaktadır ve diğer chakraları da önemli ölçüde etkilemektedir. Düzensiz çalışan 4.şakra duygusal sorunlar, bencillik, yalnızlık eğilimi yada sevgiye bağımlılık, soğukluk hatta kalpsizlik dediğimiz merhametsiz ve sevgisiz davranışlar oluşturacaktır. Bir çok hastalık sevgisizlik ile başlamakta ve sevgi ile bitmektedir. Sevgi görmeden büyüyen çocuklar iler ki yaşlarda alkol, uyuşturucu bağımlılığından, şiddet eğilimine kadar bir çok negatif durum yaşamaktadırlar. Aslında tüm bağımlılıklarda kaybedilen yada asla bulunmayan katıksız sevgi arayışı vardır. Kişi sigarayı,alkolü yada uyuşturucuyu aradığı,eksikliğini duyduğu sevginin yerine koymuştur daha doğrusu içindeki boşluğu böyle dolduruyordur. Bağımlılıkları olan insanların kalp chakralarında sorunlar bulunmaktadır.

5.Boğaz Chakrası :Vücuttaki yeri boyun ve boğaz arasındaki çukurdadır. Konuşma yeteneğimizi, ses tellerimizi, dürüstlüğü, düşüncelerimizi ve duygularımızı doğru ve açık olarak anlatma yeteneğimizi bu şakra simgeler. İnsan vücudunda boyun, boğaz, çene, ses telleri, bronşlar, ciğerlerin üst kısmı ve kollar bu chakranın etkisindedir. Tiroit bezi de bu şakra ile ilgilidir. Tiroit bezinin vücudun gelişiminde oynadığı önemli rol ve yiyeceklerin enerjiye dönüşüm hızını düzenlemekteki işlevi göz önüne alınırsa 5. Chakrada  ki bir enerji dengesizliğinin ne gibi sonuçlar oluşturacağı daha iyi anlaşılabilir. Eğer bu bölgelerde yada konularda bir sağlık sorunu yaşıyorsanız 5. chakranızda bir enerji blokajı, dengesizliği yada aşırı çalışması gibi bir sorun var demektir. Beşinci chakranın yaydığı renk açık mavidir. Aynı zamanda işitme duyusu da bu şakra ile ilgilidir. Duygularımız ,düşüncelerimizi, isteklerimizi kısacası kendimizi doğru ve cesur bir şekilde ifade etmemiz düzgün çalışan bir 5. şakra ile mümkün olacaktır. Eğer 5. chakrada herhangi bir enerji dengesizliği varsa kişinin ifade etme yeteneği gelişmemiştir, kekeleme olabilir, yalan söyleme alışkanlığı gelişebilir, konuşma esnasında ses zorlukla çıkabilir veya utangaçlık gelişebilir.

6. Alın Chakrası: Vücutta alnın ortasında iki kaşın arasında yer alır. Bu şakraya üçüncü göz chakrası da denir. Sezgi gücü, altıncı his gibi duyu dışı algılamalarımızı etkileyen bu chakradır. Vücutta ise duyu organlarını kontrol eder ve beyinle direk bağlantılıdır. Bu chakranın kontrol ettiği içsalgı bezi  hipofizdir. Hipofiz temel salgı bezidir çünkü endokrin sistemindeki diğer salgı bezlerinin çalışmalarını kontrol eder. Diğer bezlerin uyumlu çalışması için hipofizde bir sorun olmaması gerekir. yorgunluk, sinirsel hastalıklar, migren ve sinirsel iltihaplar 6. chakrada oluşmuş enerji düzensizliklerinden kaynaklanır. Bu chakranın enerjisinin bloke olması, düzensiz çalışması yada aşırı olması kişide sadece akıl ve mantıkla yaşama durumunu meydana getirir. Sezgiler ve iç görüler kaybolur. Yaşam sadece maddi istekler çerçevesinde döner, ruhsal gelişme reddedilir. Zihinsel olarak da belli bir konuya yada düşünceye saplanıp kalma ve esnek olamama gibi durumlar ortaya çıkar.  Düzenli çalışan 6. şakra sezgi gücünü arttırır, içten gelen sesler mesajlar haline gelir ve düşünceler gerçekleşmeye başlar. 6. chakranın rengi çivit mavisidir.

7. Tepe Chakrası: Tepe chakrasına taç chakrada denir. Vücutta kafanın üstünde en yüksek noktada bulunur. Bu nokta bebeklerde bulunan ve sonradan kapanan bıngıldak dediğimiz bölümdedir. Tepe chakrası yüksek bilincimizle bağlantılıdır. Evrensel enerjiyi aldığımız yer taç chakradır ve bu şakra tamamen açıldığında diğer chakradaki tüm tıkanıklılar da çözülür. Sahip olduğumuz dinsel inançların gücü ve Yaradan'a teslimiyet bu şakra ile ilgilidir. Tepe şakra vücutta epifiz bezini etkiler. Epifiz bezinin tam olarak işlevleri bilim adamlarınca kesin olarak açıklanamamıştır ancak vücudun doğal dengesinin korunması konusunda çok önemli olduğu bilinmektedir. Düzgün çalışmayan 7. şakra korkular , kaygılar ve bütünlükten kopma duygusu verecektir. Yaşamda amaçsız olma ve kendini gerçekleştirememe de tepe karasıyla ilintilidir. Uyumlu çalışan tepe chakrası ise evrenle olan uyum sağlanır, kişi kendi içinde bütünlüğe ulaşır, ruhsal aydınlanma yaşanır. Tepe chakrasının rengi mordur.
Eğer herhangi bir chakranızda blokaj,travma yada tıkanıklılıklar varsa bunların mutlaka temizlenmesi gerekir. Aksi halde ilgili chakranın etkilediği alanlarda fiziksel,duygusal,zihinsel yada ruhsal sorunlar yaşarsınız.
Reiki eğitimi alarak kendini kendinize chakralarda blokajları kaldırmayı öğrenebilir ve yaşamınız boyunca chakralarınızı dengeli tutabilirsiniz.
« Son Düzenleme: Kasım 20, 2007, 11:34:03 Gönderen: caerid lock » Logged

LORD OF RED CASTLE
/[-L-O-R-D-]\
Sert Espresso

Hayırrrrr!!Olamazzzzz!!!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #73 : Kasım 20, 2007, 20:18:55 »

Bu grafik bir ninjanın çakrasını(Türkçe oldu)kullanmadan önceki fiziksel durumun ve çakranın dağılımını gösterir

Bu Taijutsu(yakın dövüş teknikleri) kullanmında denge  ve hız önemlidir.Herhangi bir el veya vücut pozisyonu kullanılmaz.Basittir.

Genjutsu(illüzyon) ve ninjutsu(özel teknik) kullanıldığında bir pozisyona ihtiyaç vardır.Yapımı daha zordur.

----------------------------------------------------------------------------------------------

Saldırıların çoğunu yapmak, çakrayla birleştirilen el mühürleri, kullanılır. Ana el mühürlerinin her biri, Çinli Zodyak'tan bir hayvanda temel alınır, ve aşağıda gösterilir, her iki İngilizce ve Japon'da isimle beraber o el mührünün bir resmidir.