Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ekim 14, 2008, 19:31:01  

Sayfa: 1 ... 31 32 33 [34] 35 36 37 ... 49   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Naruto Hayran Kulübü  (Okunma Sayısı 48292 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
caerid lock
caelo //Lady Lock//
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #495 : Şubat 22, 2008, 22:42:24 »

Bölüm #003: Uchiha Sasuke !!

(göstermek/gizlemek için tıkla)

-------------------------------------------

---------------------------------------

Not:Hata varsa, beğenmediğiniz yer olursa ya da spoiler tuşlarından biri bile açılmıyorsa bana haber vermeye çekinmeyin, derhal düzeltirim!
Teşekkürler Alaska Gülümseyen Aslında pek sabırlı değilimdir, lakin Narto'yu sevdiğimden olsa gerek bunları zevkle çeviriyorum...Ve yaş konusunda da haklısın ben de yuvarlamayı severim ama nedense benim yuvarlamalarım tam tersi olur! yani küçültme yönünde bir yuvarlama söz konusudur, hangimiz yapmadık ki bu yuvarlamayı, Naruto yapmış çok mu Sırıtan Ve bilgiler içinde sağol, sayende terimler hakkında epeyce bilgi sahibi oldum Göz Kırpan

Bu bölüm benim en beklediğim bölümdü çünkü ilk kez Sasuke-Kun görünüyor! Tabii daha muhteşem bölümler de var ama bu onların sadece ilki!

Ve ah şu oyunu ben de oynamak istiyorum lakin hiç zamanım yok!Sen ara sıra böyle anlatırsan o bile bana yeter!Ve Ton-ton..ya bu kadar akıllı ve şirin bir domuz görmedim ben ya=) Bulursam onun da biyografisini çevireceğim Kahkaha neyse...Klanın adı Akatsuki olunca daha bir hoş duruyor gibi yine de sen bilirsin....
« Son Düzenleme: Şubat 23, 2008, 11:23:53 Gönderen: caerid lock » Logged

Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Naruto Hayran Kulübü
« Eklendi: Ekim 14, 2008, 19:31:01 »

LORD OF RED CASTLE
/[-L-O-R-D-]\
Sert Espresso

Komun Lordu

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #496 : Şubat 22, 2008, 23:38:41 »

Caelo Sakura yı sevmediğini bu kadar belli ettiğin hiç olmamıştı"göğüslerim ve popalarım ortalamanın altın da"  Alkış
yani cidden güldüm bu bölümde ve tabi bazı çevirilere komiklik katmışsın bu güzel mesela"yürü be"

Be the Ultimate Ninja! Play Billy Vs. SNAKEMAN today!
caerid lock
caelo //Lady Lock//
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #497 : Şubat 22, 2008, 23:51:22 »

Kahkaha Teşekkür ederim Furkan ama çeviride tüm övgüleri Alaska hak ediyor, çünkü o çevirdi Terleyen ve mükemmel bir çeviri olmuş, ben sadece yerleştirdim..Ve açıkçası o yazıyı yazarken de biraz zevkle yazdığımı itiraf edebilirim Cool ama çok değil ya, o kadar bencil değilim! (içimdeki caelo, tam tersini söylese de....)

Ve Sasuke ile Naruto'nun öpüşme sahnesi de burada! Tek tesellim onu ilk öpen Sakura olmadı, Naruto ondan çok daha iyi bence XD

Bu arada Sakura hasta mı?? Bir de içinde ayrı bir Sakura var, hatırlarsanız Chuunin sınavlarında Ino'nun jutsusunun bu şekilde atlatabilmişti, içindeki başka bir Sakura sayesinde! (tamam hasta olmayabilir de belki aileden gelen bir özelliktir çift kiilikli olmak)

"yürü be" lafına ben de çok güldüm Sırıtan Eline sağlık Fuat! "Yürü be caelo, sen asla böyle çeviriler yapamayacaksın, gel biz en iyisi gidelim << içimdeki caelo ile konuşuyorum>>"  Kahkaha

Alaska
Şeker
**

One day I'm gonna be a Hokage! Yosha!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #498 : Şubat 23, 2008, 10:54:34 »

Sakura'nın 'Hell Yeah' lafı Türkçe'de 'Yürü be!' diye karşılık geliyor. Çoğunu ben çevirdim. Kızgın
Ama bazı kritik noktaları ya güzel olmamıştı ya da boş bırakmıştım falan...
En basit örnek: Naruto'nun 'UCUZ KURTULDUM!' kısmıydı. Burada alkış gülümsemesi (smiley) yapmak isterdim fakat; sen daha iyi bir övgüye lâyıksın. Gülümseyen
Bölüm güzel olmuş. Devamı ne zaman? Dil Çıkaran

NARUTO - Türkçe Manga Bölümleri
Klubümüzün ilk mesajında listelenmiştir. Buradan ulaşabilirsiniz.

"İmzanız forum kurallarına uymuyor. Forumda maximum imza boyutu 300 x 150' dir."

Laughing Out Loud - lol
Rolling on the floor laughing - rofl
caerid lock
caelo //Lady Lock//
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #499 : Şubat 23, 2008, 11:23:02 »

Bir de bir kaç arkadaşımı meraktan beklettiğim için özür dilerim herkese tek tek mesaj yollayamadım buradan toptan belirteyim...Onuncu bölüme gelene kadar görev dağıtımını durdurdum bana yardım etmek isteyen gönüllü arkadaşlar o kadar çok çıktı buradan hepsine teşekkür ediyorum! Fakat kendinizi her an her şeye hazırlıklı tutun her an bir şeyler dağıtabilirm yani sizleri de unutmuş değiliz Gülümseyen

caerid lock
caelo //Lady Lock//
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #500 : Şubat 25, 2008, 00:08:37 »

Kim: Sakura Haruno
Diğer sıfatları: Billboard Brow (İlan Tahtası Alınlı, Ino tarafından takıldı)
                        Forehead Girl (Alın kızı, alın kız neyse siz anladınız onu, gene Ino tarafndan takılan bir isim)

Irk: İnsan
Doğum Günü: 28 Mart
Saç Rengi: Pembe
Göz Rengi: Yeşil
Boy: 148.5 cm
Kilo: 35 kg civarında
Kan Gurubu: 0
Seviye: Genin (başlangıçta)
Alıntı:

“Bu yaşam sevgisidir” ya da buna benzer bir şey

Seslendirme:

Japon Versiyonu: Chie Nakamura
Amerikan Versiyonu: Kate Higgins

Sahneye Giriş: Birinci Bölüm 1: Giriş: Uzumaki Naruto!

Karakter Tanıtımı: Sakura Haruno

Sakura, diğer her genç kız gibi aklında sadece tek bir şey vardır…oğlanlar!Aslında daha özelleştirirsek, sadece bir oğlan, Uchiha Sasuke!Dışardan saygılı, ciddi ve sevimli davranmaya çalışır ama; kişiliğinin karanlık yüzünü içteki gizli (muhtemelen gerçek yanı) Sakura’da görebiliriz, ki yaptığı yorumlarda da bu belli oluyor! (Mesela Naruto, Kakashi’ye geç kaldığı için ona tuzak bir ceza hazırladığında dışından bunu onaylamaz görünürü ama içten aslında bu oyunları ne kadar sevdiğini adeta haykırır! Ve bence içteki Sakura hem daha samimi hem de daha iyi!~Caelo’nun yorumu bu!)

Klişeleşmiş bir olay olarak, burada da üçlü sevgi-nefret üçlemesi vardır..Şöyle özetleyelim>>

>Naruto, Sakura’dan hoşlanır.Üstelik Sakura, Naruto’nun sinir bozucu olduğunu düşünmesine rağmen.
>Sakura, Sasuke’den hoşlanır.Fakat Sasuke, Sakura’nın sinir bozucu olduğunu düşünür.
>Ve elbette Naruto, Sasuke’nin davranışlarından nefret ederken (ya da zaman zaman nefret ettiğini düşünür) Sasuke’de Naruto’nun gerizekalı olduğunu düşünür.

Ve işin daha da kötüsü…Üçü de bir araya getirilerek Ninja takım 7’yi oluştururlar.

Şimdi Sakura ve Ino’nun iyi arkadaş oldukları ve arkadaşlıklarının bittiği sahneye geri dönelim…Sasuke!Arkadaşlıklarını bitirmeden önce Sakura utangaç, duyarlı bir kızdı, ve onu kabuğundan dışarı çıkaran kişi ise Ino’nun ta kendisiydi, ve ne zaman Sakura, Sasuke’den hoşlandığını itiraf etti, Ino bunu yaptığından pişman olmuştu.Ve sonra, ne zaman Sakura, Ino’nun da Sasuke’den hoşlandığını öğrendi, o andan itibaren artık ikisinin düşman olduklarını söyledi.Bu ayrılık olayından az bir zaman sonra, Ino, Sakura’nın Sasuke’nin uzun saçlı kızlardan hoşlandığı yönündeki sözlerini işitir; bu yüzden ikisinin de uzun saçları vardır.

Sakura’nı uzun saçı, artık Ino’yla kendisi arasındaki rekabetin bir sembolü değildi, çünkü ikisi de Sasuke’nin uzun saçlı kızlardan hoşlandıklarını duyduklarından beri saçlarını uzatmışlardı.Sakura, Ölüm Ormanı’ndaki bir savaş sırasında saçını kesti, ve sonra Chuunin sınavının ön eleme turunda, Ino ile Sakura karşılaşmak üzere seçildiklerinde Ino da, kendisine “yüzeysel” (dış görünüme önem veren anlamında) diye seslenildiktan sonra saçını kesti.Aynı zamanda Sakura, Ino’nun “shinten no jutsu” suna karşı gelebilmek için, içteki Sakura’yu kullandı.Neyse ki, bundan sonra ikisi tekrar arkadaş oldular.

Saçını kesmeden önce attığı bakış, yanlış hatırlamıyorsam!

Chuunin sınavları sırasında, Ölüm Ormanı’nda Sasuke ve Naruto’yla kısılıp kaldığında oldukça olgunlaşır –tam olarak sound (ses) Ninjalarının saldırısından sonra olur.Rock Lee kendisini korumak için öne atılmıştır, fakat üçe-bir verdiği bu savaşta yenilir, ve sound nin’lerden biri saçından yakalamak suretiyle zorla Sakura’yı alıkoyar ve ona, herkesin teker teker öldürülmesini izlemesini söyler.Engellenmesinin etkisiyle, Sakura her zaman yardıma muhtaç biri olduğunu ve daima bir fazlalık olduğunu düşünerek ağlamaya başlar.Bu noktada, kunaisiyle kendi saçını keserek, sound nin’e saldırır.Ve daha sonra Ino, Shikamaru ve Chouji gelerek günü kurtarırlar.

Sasuke köyden ayrılmadan önce Sakura onu beklemektedir..O karşılaşma tabii ne olduğunu söylemeyeceğim izleyenler ise zaten biliyorlardır!

Sasuke’nin ayrılmasından sonra, onu kurtarmaya yardım edememenin gerçeğiyle umutsuzlupa kapılır.Sevdiklerini ve umursadıklarını koruma; Naruto ve diğerlerine yardım etme isteği içinde büyüdü, böylece Tsunade, yani Godaime Hokage’nin emri altında eğitim görmeye başladı.İki buçuk yıl geçtikten sonra,  Sakura sadece genç bir tıbbi Ninja değildi, Tsunade’nin muazzam insan gücüne de sahipti(onun güzelliğinden ve huysuz mizacından bahsetmiyoruz bile).Elde etti bu güç ve yeni iyileştirme tekniğiyle Sakura, Naruto’ya, Sasuke’yi yeniden geri getirme yolculuğunda yardım edebileceğini umar.

Sakura’nın Boyu

Üçüncü DVD setinde Sakura’nın boyu 148.5 olarak listelenmiş, ama Sakura’nın kartında yazan boyu 149 cm olarak belirtilmiş..(Eyvah yarım santim uzun mu kısa mı şimdi bunu düşünmekten kesin uykularım kaçacak Sırıtan)

Kişisel Görüşlerim

Sakura’dan sandığınız/kuşkulandığınız kadar nefret etmiyorum…Ama tabii Shippuuden’e gelene kadar ve daha doğrusu biraz olgunlaşana kadar ondan hiç hoşlanmamıştım! Nedeni SAsuke’den hoşlanması değil, tamam sürekli onun peşinde “Sasuke-Kun bla bla bla” diye dolanmasından haz etmiyordum, fakat bu Sasuke değil de başka biri olsaydı da fark etmezdi…Biraz kişilikli olur insan değil mi, birilerinin peşinde koşmak hiç sevmediğim şey!Fakat sonradan sevdim kendisini hele Naruto’ya daha insancıl davranmaya başladıktan ve çaresiz bir küçük kız imajından kurtulduktan sonra hayran bile kaldım diyebilirim…(bir vuruşuyla dağları yıktı daha ne olsun!)

--------------------------------------------
Takım 7'den Resimler....!

Sakura ve Sasuke

----------------------------------
Sakura ve Naruto

----------------------------------

--------------------------------------------
Sakura hakkında özet bir video diyebiliriz...
<a href="http://www.youtube.com/v/cYQEhNJzrhk&amp;rel=1" target="_blank">http://www.youtube.com/v/cYQEhNJzrhk&amp;rel=1</a>

Sakura vs. Ino
<a href="http://www.youtube.com/v/rnE5T5FKr5U&amp;rel=1" target="_blank">http://www.youtube.com/v/rnE5T5FKr5U&amp;rel=1</a>

Sasuke ve Sakura...Ahh çok şirinler!
<a href="http://www.youtube.com/v/p9NrXhpsnS4&amp;rel=1" target="_blank">http://www.youtube.com/v/p9NrXhpsnS4&amp;rel=1</a>

Sasuke'nin ayrılması ....
<a href="http://www.youtube.com/v/U4i0qS2ErAg&amp;rel=1" target="_blank">http://www.youtube.com/v/U4i0qS2ErAg&amp;rel=1</a>
« Son Düzenleme: Şubat 25, 2008, 01:17:46 Gönderen: caerid lock » Logged

LORD OF RED CASTLE
/[-L-O-R-D-]\
Sert Espresso

Komun Lordu

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #501 : Şubat 25, 2008, 00:34:52 »

>Naruto, Sakura’dan hoşlanır.Üstelik Sakura, Narıto’nun sinir bozucu olduğunu düşünmesine rağmen.
>Sakura, Sasuke’den hoşlanır.Fakat Sasuke, Sakura’nın sinir bozucu olduğunu düşünür.
>Ve elbette Naruto, Sasuke’nin davranışlarından nefret ederken (ya da zaman zaman nefret ettiğini düşünür) Sasuke’de Naruto’nun gerizekalı olduğunu düşünür. Sarılan

öncelikle gerçekten bunu ilk kez somut bir şekilde görüyorum sağol caelo ayrıca naruto "ve" sakura değil naruto "vs" sakura koymalıydın çünkü genelde kavga durumundalar Ne?

Be the Ultimate Ninja! Play Billy Vs. SNAKEMAN today!
caerid lock
caelo //Lady Lock//
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #502 : Şubat 25, 2008, 00:50:11 »

Önemli değil Furkan=) Bir takımda bu kadar zıtlaşma da olmaz ki ama değil mi ve bu sorunu hiç bir zaman doğru düzgün çözemediler sadece aralarındaki problemleri biraz azalttılar o kadar...Zaten Sasuke'nin gidişinden sonra pek de önemi kalmadı ya neyse!

Ona "ve" dedim çünkü anlaşamasalarda onlar rakip değil Kahkaha Yani Sakura'nın sadece Naruto'nun bazı hareketlerine karşı gıcıklığı var ve pek de haksız sayılmaz hani!"Sakura vs Ino", "Naruto vs Sasuke", hatta "Kakashi vs Gai" olur da buna yakışmaz...Hem daha sonra Sakura ile Naruto çok iyi anlaşıyorlar, ve tabii sen Shippuuden'i izledin mi bilmiyorum ama orada aralarındaki bağ çok daha belli oluyor bu yüzden "vs" demek yanlış olur Göz Kırpan

caerid lock
caelo //Lady Lock//
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #503 : Şubat 25, 2008, 04:41:10 »

Kim: Ino Yamanaka
Irk: İnsan
Doğum Günü: 23 Eylül
Saç Rengi: Sarı
Göz Rengi: Mavi
Boy: 150 cm
Kilo: 38.1 kg
Kan Gurubu: B
Seviye: Genin (en başta)
Alıntı:

“Forehead Girl” Sakura’ya diyor.
"Sasuke-Kun!"

Seslendirme:

Japon Versiyonu: Ryoka Yuzuki
Amerikan Versiyonu: Colleen O'Shaughnessey

Sahneye Giriş: Bölüm 1: Giriş: Uzumaki Naruto

Karakter Tanıtımı: Ino Yamanaka

Ino Yamanaka bir Genin’dir (herkes başta Genin oluyor, daha doğrusu akademiden mezun olan herkes); Akimichi Chouji  ve Nara Shikamaru ile bir takım oluşturuyor.

Sakura ve Ino, Sasuke’yi sevmeden önce iyi arkadaştılar.Gençken Ino, Sakura’ya kendine güvenmesi ve inanması için yardım eder.Bir zamanlar bu kadar iyi arkadaş olmaları, onlar için Chuunin sınavlarında birbirleriyle olan dövüşlerini daha ilginç kılar.Ino’nun favori hareketi “Mind Transfer”(Zihin transferi) dir.

Mind Transfer>>

Arkasında at kuyruğu şeklinde toplanmış uzun sarı saçları vardır, fakat büyük bir tutam saçı yüzünün önündedir.Uzun saçı Sakura’yla olan rekabetinin sembolüydü, çünkü daha önce Sasuke’nin uzun saçlı kızlardan hoşlandığını duymuşlardı.Sakura saçlarını “Ölüm Ormanı”nda bir savaş sırasında keserken, Ino da Sakura’da Chuunin turnuvasının ön elemelerinde, Sakura ona “yüzeysel” dedikten sonra keser.Neyse ki, sonradan tekrar arkadaş olurlar.

Saçını Kesmesi>>

Ino’nun ailesinin kendilerine ait çiçekçi dükkanı vardır.

------------------------------
Kişisel Görüşlerim:

Ben de saçlarımı uzatmaya karar verdim Dil Çıkaran

-----------------------------
Çocukluğu:

-------------------------------
Sasuke ve Ino: