Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ekim 08, 2008, 12:46:42  

Sayfa: 1 ... 23 24 25 [26] 27 28 29 ... 49   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Naruto Hayran Kulübü  (Okunma Sayısı 47731 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Alaska
Şeker
**

One day I'm gonna be a Hokage! Yosha!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #375 : Ocak 30, 2008, 16:30:01 »

caelo benim anime projem vardı ya... ben o zaman msn'den iletişim kurmayı talep etmiştim...
ya bir şey sormak için foruma giriyorsun... eski mesajları okuyorsun. yardım istiyorsun... cevap bekliyorsun...
kafana birşey takılıyor... akıl danışıyorsun... mesaj yazıyorsun... alakasız mesajlar geliyor.
Sizi demiyorum. Hele seni. çok yardımcı oldunuz bana... Ama ben pes ettim...
Talebimi tekrar sunuyorum. Bence msn gibi anlık ileti gönderip alabildiğimiz bir software'dan yararlanalım...

NARUTO - Türkçe Manga Bölümleri
Klubümüzün ilk mesajında listelenmiştir. Buradan ulaşabilirsiniz.

"İmzanız forum kurallarına uymuyor. Forumda maximum imza boyutu 300 x 150' dir."

Laughing Out Loud - lol
Rolling on the floor laughing - rofl
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Naruto Hayran Kulübü
« Eklendi: Ekim 08, 2008, 12:46:42 »

caerid lock
caelo //Lady Lock//
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #376 : Ocak 30, 2008, 16:36:11 »

Msn adresini ekledim ben senin...Ama bir daha yollarsan bir daha eklerim bence de daha hızlı bir iletişim yolu şart oldu Göz Kırpan ama Msni sık kullanmıyorum, hatta hiç çünkü canımı sıkıyor...Hele bir iş yapıyorsam gereksiz yere atılan iletiler yüzünden sinirlendiğim çok oldu...ama artık sık kullanacağım!Ya da ben sana atayım sen ekle beni Göz Kırpan

caerid lock
caelo //Lady Lock//
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #377 : Ocak 30, 2008, 18:41:03 »

Arkadaşlar bu "Naruto Pilot Bölüm" adı verilen, alternatif bir başlangıç bölümü...Hikayede anlatılanla kesinlikle ilgisi yok, karakterlerin bazıları aynı olsa da...Bunu dikkate alarak okumanızı tavsiye ediyorum!

Alaska'nın daha önce defalarca dediği gibi, SAĞDAN SOLA doğru okuyacaksınız, yoksa ne oldum demeye kalmaz, hiç bir şey de anlaşılmaz....

Ve bu seferkini aceleye getirdim...Beğenmediğim bir sürü yer ama bunu en kısa zamanda düzelteceğimden emin olabilirsiniz!!

Ufak bir not; bölüm:0 diye geçiyor, eğer bir yerlerde rastlarsanız, bilin ki bu "pilot bölüm", ya da "alternatif başlangıç" Toplam:45 sayfa....

--------------------------
Bu pilot bölüm dediğim yere başta ısınamamıştım ama çevirdkçe aşırı zevk aldım...Konusu, Naruto, şefi  (orada şef diye geçiyor aslında Hokage) tarafından şehre arkadaş edinmek için gönderiliyor...Şimdiye kadar kimseye güvenmemiş ve herkes tarafından güvenilmez damgası yemiş Naruto bu bölümde arkadaşlığın değerini öğreniyor (mu?? hikaye de görücez)

İyi Okumalar! Gülümseyen

--------------------------------
(göstermek/gizlemek için tıkla)

-------------------------------------

--------------------------------------

---------------------------------------
---------------------------------------

Spoiler tuşlarından birisi bile açılmıyorsa doğru düzgün, bana öm atın ben değiştiririm!
« Son Düzenleme: Ocak 31, 2008, 13:51:37 Gönderen: caerid lock » Logged

Gria_Himonas
Gria - Grii - Görüya - Gıveya - Gırüü - Griş - Ciria
Has Türk Kahvesi

Yakışmaz mı İstanbul bize?

kadrican_ve_saz_arkadaslari@windowslive.com
Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #378 : Ocak 30, 2008, 21:42:19 »

Aiiiiiiiii !! Öncelikle hepinizi tebrik etmek istiyorum Alkış

Pek bilmediğim için başlarda biraz sıkıldım ama Naruto' nun katil damgası yemesinden itibaren büyük bir heyecan ile okudum. Ah zavallı Naru ! Ağlayan Sasu yok mu yaw? Bu arada Naru neden insan değil? Acayip

~ Twilight ~

caerid lock
caelo //Lady Lock//
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #379 : Ocak 30, 2008, 21:51:48 »

Gria^^cığım öncelikle okumana ve beğenmene sevindim.

Fakat bu yukarda da dediğim gibi, pilot bölüm sadece yani gerçek hikayeyle tümünden bağlı değil diyemem ama pek alaka kurmayın derim...Esas hikaye başlangıcı bundan çoook farklı Gülümseyen

Burada Naruto insan, fakat içine mühürlenmiş şeytan tilki var...Bu gerçek hikayede söz konusu ama o bir insan...Sadece içindeki yüzünden insanlar ona canavar muameles yapıyor..O da normal biri aslında!Naruto'yu anlamak için önce bunları anlamak gerekir...bir de normalde böyle şirin bir tilkiye dönüşmüyor=P İçindeki Kyuubi (tilki diyelim zamanla kavramlara alışırsın) serbest kaldığında çok daha değişik görünüyor, böyle sevimli bir tilki olmuyor) Gerçek hikayeyle sizi en yakın zamanda buluşturmayı hedefliyoruz, şimdiik hazırlıklar devam ediyor Göz Kırpan

Ve Sasuke yok! Bunun içinde ana hikayeyi biraz beklemeniz gerekecek ne yazık ki=( ama elimden gelen bir şey yok şimdilik...Bu bölüme tadımlık, Naruto'ya giriş gözüyle bakın...Gerçi bunu sevmeyenler olabilir esas hikaye çok daha heyecanlı ve gayet de hoş geçiyor, eğleneceğinizi garanti edebilirim Sırıtan

Gria_Himonas
Gria - Grii - Görüya - Gıveya - Gırüü - Griş - Ciria
Has Türk Kahvesi

Yakışmaz mı İstanbul bize?

kadrican_ve_saz_arkadaslari@windowslive.com
Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #380 : Ocak 30, 2008, 21:58:50 »

Açıklama için teşekkür ederim canım Kahkaha Ve tekrardan çok teşekkürler Öpücük Bekliycez artık =)

~ Twilight ~

caerid lock
caelo //Lady Lock//
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #381 : Ocak 30, 2008, 22:09:55 »

Bir şey değil canım Terleyen Bilgilendirmeleri ben gelişmeler oldukça yapacağım, ya da yapılacak diyeyim!Hem hikayeyi bilmenize de gerek yok, her şeye baştan başlıyoruz çünkü, birlikte öğreneceğiz neler olduğunu Sırıtan daha bir keyifli olur belki....

Şu anda Esra ile birlikte altıncı bölüm üzerinde çalışıyoruz...Alaska'nın üzerinde tabii daha çok iş var ama zamanla bunu hafifleteceğimi düşünüyorum..(gerçi bunu ister mi bilmiyorum Sırıtan Bu iş yeterince eğlenceli!)

Ve mangada gördüğünüz hataları, ufacık da olsa, söylemeye çekinmeyin!Amaç burada düzgün bir iş çıkarmak değil mi??

caerid lock
caelo //Lady Lock//
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #382 : Ocak 31, 2008, 20:17:13 »

Sasuke-Man ve Spider-Man...Güzel hazırlamışlar!Sasuke Örümcek Adam olsaydı neler olurdu Sırıtan Sırıtan

<a href="http://www.youtube.com/v/pxiTg-m6VNk&amp;rel=1" target="_blank">http://www.youtube.com/v/pxiTg-m6VNk&amp;rel=1</a>

<a href="http://www.youtube.com/v/nAce6vyfe_Y&amp;rel=1" target="_blank">http://www.youtube.com/v/nAce6vyfe_Y&amp;rel=1</a>

Kahkaha Kahkaha Kahkaha Biri Sasuke'yi canlandırmış burada..Halka filmindeki gibi öldüren bir kaset alıyor hem de Garra dan...Doğum günü hediyesi Dil Çıkaran(Gaara'yı ne yapmışlar Gözlerini Deviren alemler ya) tamamını izleyemedim bir ara bakıcam!

Edit:İzledim ya telefondan Itachi'yi arıyor bir de Gözlerini Deviren Sırıtan

----------------------------------
<a href="http://www.youtube.com/v/7M0qJwImd40&amp;rel=1" target="_blank">http://www.youtube.com/v/7M0qJwImd40&amp;rel=1</a>

Itachi neden klanını katletti Dil Çıkaran Gerçke sebebi işte burada!

Düzeltme:Son video kullanım dışı olmuş! Bu sorun için üzgünüm, yerine Itachi'yle ilgili bu videoyu koydum.."Bring Me To Life" eşliğinde keyif alarak izleyebilirsiniz...

<a href="http://www.youtube.com/v/osOP7AlUIQM&amp;rel=1" target="_blank">http://www.youtube.com/v/osOP7AlUIQM&amp;rel=1</a>

Bu da Itachiyle ilgili, sevdiğim bir gurup olan "Within Temptation" müziği eşliğinde..İyi seyirler=)
« Son Düzenleme: Şubat 01, 2008, 12:06:44 Gönderen: caerid lock » Logged

LORD OF RED CASTLE
/[-L-O-R-D-]\
Sert Espresso

Sand Clone Jutsu

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #383 : Ocak 31, 2008, 21:45:24 »

1.Gerçekten sesler çok iyi ayarlanmış.İngilizce olduğnudan pek bir şey anlamadım.Ama ana fikir çok iyi.ZATEN ağaçtam iplerle sallanma sahnesi yansıtmış herşeyi.E tabi son sahne de iyi bitirmiş.
2.Daha seyredecem
3.Gerçekten son yumruk harika diyecek bir şey yok

Be the Ultimate Ninja! Play Billy Vs. SNAKEMAN today!
caerid lock
caelo //Lady Lock//
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #384 : Ocak 31, 2008, 21:57:16 »

Yorumların için sağol^^ sonuncu video benim favorim Gözlerini Deviren

inferius
Alayına İsyan
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Sıcak Çikolata

^^,

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #385 : Ocak 31, 2008, 22:41:42 »

caerid lock öncelikle mangası için cidden sağol ve bravo benim ing. berbattır ama ing. dışında yapabilceğim bişey varsa söyleyin elimden geleni yaparım yani
ayrıca videolardan da Sasuke spider-man olayıda çok iyi yapmışlar sağol videolar içinde

Life is a...
"Obsessions lament to freedom. A timeless word the meaning changed. But I'm still burning in your flames..."
...Lie.!
Alaska
Şeker
**

One day I'm gonna be a Hokage! Yosha!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #386 : Ocak 31, 2008, 23:24:52 »

ya caelo seni hafife almışım ben ya...
özür dilerim bir taraftan...
gerçekten süper olmuş bu manga...
cümlelerin sonunu tamamlayamıyorum...
bu bende takıntı olmaya başladı...
aslında cümleler bitiyor da...
şekil olsun diye yapıyorum...
aslında gıcık oluyorum ama... (aha bu bitmedi)
arada bir tutuyor işte...

Videolar süper...
1. Video harika olmuş. Pro- işi gibi birşey.
2. Sadece kıyafet güzel. Başrol Kız! :S Sasuke erkek... (Kadın - erkek eşit dedikte... bu kadar suistimal edilmez ki canııım) Hede Hödö
3. Araplar çevirmiş.. GYAHAHAHA!..

NARUTO - Türkçe Manga Bölümleri
Klubümüzün ilk mesajında listelenmiştir. Buradan ulaşabilirsiniz.

"İmzanız forum kurallarına uymuyor. Forumda maximum imza boyutu 300 x 150' dir."

Laughing Out Loud - lol
Rolling on the floor laughing - rofl
caerid lock
caelo //Lady Lock//
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #387 : Şubat 01, 2008, 09:38:20 »

Inferius teşekkür ederim...Ek olarak bir şey yapmana bile gerek yok bu mesajların yeter de artar bile Kahkaha Kimseyi yardım etmesi için zorlamadım buradaki herkes gönüllü ama yardım etmek isteyen, bu işin içinde olmak isteyen herkese göre yapılacak şeyler var...

Mesela Esra ile birinci bölümü yapıyoruz şu an (altı bitti bile ama sırası gelince koyucaz onu Gözlerini Deviren) orada bazı sorunlarla karşılaştım Kararsız Manga bölümlerini aldığım yer, photoshopta ya da photofiltre de düzeltmeme (yani yazıları silmeme) müsade etmedi Dil Çıkaran ben de paintte teker teker boyayarak halletmek zorunda kaldım..Ama yazıları elbette photoshopla yapıcam..

>Mangadan yazıların silinmesi
>Yazıların Türkçeye çevrilmesi
>Sonra bunların editlenmesi (düzeltilmesi)
>Mangaya düzgünce eklenmesi
>Ve son olarak da gözden geçirilmesi

Aşamalar bunlar, eğer bunlardan birinde yardımınız dokunacağını düşünüyorsanız hiç düşünmeyin başlayın derim Göz Kırpan Mesela Inferius ingilizce dışında yazıların silinmesinde yardımcı olabilirsin (photoshop gerektiren yerleri ben yaparım gerekirse) gayet basit iş ama zamanımı alıyor, ona harcadığım zamanla mangaya yazı çevirip yerleştirsem daha hızlı gideriz..

Alaska beni şaşırttın Kararsız ama önemli değil...Beğendiğine sevindim, gerçi hala düzeltilmesi gereken yerler var ama dediğim gibi zamanla, tecrübe kazandıkça yaptığım işler de daha iyi olacak...Bu herkes için geçerli sadece ben değil!

Sen hepsini birden bitirmeye çalışıyorsun ondan bitmiyor teker teker gitsen harika olacak Gülümseyen Tabii sen bilirsin....

Video yorumlarınız için teşekkürler hepinize Kahkaha O kız mıydı bir de?? Aman neyse, ben zaten buna değil de üzerindeki kıyafetle saçlarına takılıp kalmıştım gerisni fark edememişim Dil Çıkaran

Edit:İlk altı bölüm elimizde hazır aslında Kahkaha Bugün yarın kulübe ekleriz diye düşünüyorum...
« Son Düzenleme: Şubat 01, 2008, 09:56:06 Gönderen: caerid lock » Logged

Fides
Larien
UU Seherbazları
Has Türk Kahvesi

Give peace a chance

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #388 : Şubat 01, 2008, 12:16:05 »

aiiiiii, careid lock biraz önce okudum mangayı. Elinize sağlık tek kelimeyle Alkış çok sevindim bu fikre çünkü konusunu biliyorum artık az biraz sayenizde ama okuamadan ya da izlemeden olmuyor tabiki , ilk başta sıkıldım ama olaylar başlayınca çok acıdım Narutoya Ağlayan  ilk baştan başlayacak olmanıza da çok sevindim Aww kolay gelsin Aww

Imagine 

Imagine there's no Heaven
It's easy if you try
No hell below us
Above us only sky
*
Imagine all the people
Living for today
Imagine there's no countries
It isn't hard to do
Nothing to kill or die for
And no religion too
*
Imagine all the people
Living life in peace
You may say that I'm a dreamer
But I'm not the only one
I hope someday you'll join us
And the world will be as one

Twilight
Âşık
caerid lock
caelo //Lady Lock//
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #389 : Şubat 01, 2008, 12:35:18 »

Beğenmene  sevindim Sırıtan ....Hem artık ingilizce bilmenize de gerek yok...Mangadan türkçesini okuduktan sonra animesini seyredersiniz (ben nereden online izleyebileceğinizi ömle atarım size...Yeter ki istediğinize dair bir küçük mesaj atın bana yeter!) görüntülü olarak da pekişmiş olur Göz Kırpan

Animesi daha anlaşılır ve hareketli olduğu için daha bir zevkli Cool

Önemli not:arkadaşlar kimin neyi çevirdiğini bilmem lazım çünkü ona göre görev dağılımı yapıyorum....Alaska umarım ilk beşten sonrasını çevirmemişsindir, seninle de konuşursak şahane olacak çünkü biz ondan sonrası hakkında görev dağılımı yaptık..Maksat aynı yerler iki kere çevrilmesin Gözlerini Deviren lütfen beni bu konuda bilgilendirmeyi unutma tek sorunum bu onun dışında diğer her şey yolunda gidiyor...
« Son Düzenleme: Şubat 01, 2008, 13:14:22 Gönderen: caerid lock » Logged

Sayfa: 1 ... 23 24 25 [26] 27 28 29 ... 49   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: