Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ocak 08, 2009, 00:49:02  

Sayfa: 1 ... 37 38 39 [40] 41 42 43 ... 55   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Naruto Hayran Kulübü  (Okunma Sayısı 54653 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
caerid lock
caelo //Lady Lock//
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #585 : Mart 22, 2008, 21:01:06 »

Çok kısa sürede yazdığım için hatalar vardır affola=) hmm...Furkan'a söz verdiğim parti, kulüp isimlerini de kullandım az bir yerde oldu ama dediğim gibi hızlıca yazıldığı için üzerinde fazla düşünemeye fırsatım olmadı Dil Çıkaran aynı şey resimler için de geçerli...Fazla komik bir hikaye beklemeyin derim, içimden gelerek yazdığım bir hikaye, ve Furkan için yaptığım bir şey, dilerim o beğenir Gülümseyen neyse iyi okumalar!

Lord'un Jounin Partisi

Partinin başlamasına yarım  saat kala Caelo telaşla etrafta koşturmaya devam ediyordu.Sabahtan beri süren parti hazırlıkları neredeyse tamamlanmıştı fakat bu Caelo için yeterli değildi.

-Neredeyse mi?” diye bağırdı. “Konuklar gelmeye başladılar ve sen bana neredeyse mi diyorsun? Kaybol gözümün önünden!”

Kabuto süklüm püklüm yanından uzaklaştı.Kafasını sallayan Caelo hediyelerin yerleştirildiğini görünce nihayet rahat bir nefes alabildi.Evet hazırlıklar tamamlanmıştı, şimdi de konukları karşılamaya başlayabilirdi.Büyük bahçenin içinden geçti, devasa bahçe üç bölüme ayrılmıştı; yemeklerin yenileceği yer, sonra yarışmaların yapılacağı mekan ve en sonda da konserin verileceği sahne!Büyük bir pankartın altından geçerek (pankart Lord hakkındaydı) yavaş yavaş gelmeye başlayan konuklara doğru yöneldi, tek tek karşıladı onları.

İlk gelen Hokage’ydi, yanında da Shizune vardı.Tsunade’nin gözleri yarışma sahasını görünce parladı, ve Shizune de iç geçirdi, anlaşılan bu gece bayağı bir para kaybedilecekti.Tonton da bahçede gezip otları yemeye başlamıştı bile.İlerde toz bulutu gördü.Kırmızı spor bir araba hızla yaklaşıyordu.Kimin geldiğini anlayınca Caelo hafiften gülümsedi, Jiraiya gelmişti, partinin neşe kaynağı.Son model kırmızı arabasına alabildiği kadar kızı dolduran Jiraiya partinin merkezinde yer almaya kararlı görünüyordu.Kızların çığlık sesleri arasında seslendi

-Hey, Caelo!Partini şenlendirmeye geldim, Lord nerede? Gelmedi mi hala?
-Erken geldin Jiraiya, parti başlamadı henüz!” yanındaki kızlara skıntıyla baktı, sonra Orochimaru’yu yanına çağırdı.

-Bana bak, eğer bu kızlar sorun çıkartırsa ne yapacağını biliyorsun!Derhal yok edeceksin tamam mı? Hele Sasuke’nin yanına yaklaştıklarını görürsem kendini ölmüş bil.

(göstermek/gizlemek için tıkla)

Bu sırada etraf kalabalıklaşmıştı.Iruka-Sensei tüm akademi öğrencileriyle birlikte gelmişti, onlarla baş etmeye çalışıyordu.Biraz ilerde Kakashi ile Gai görünmüşlerdi, Gai heyecanlı bir sesle bir şeyler anlatıyor, Kakashi ise sessizce kafasını sallıyordu.Yine kitap okuyordu.

Gai ve Kakashi’nin ardından büyük bir otobüs yaklaştı.Hurdaya dönmüş otobüsün içinde Akatsuki üyeleri çıktı.Caelo telaşla yanlarına yaklaştı.

-Otobüse ne oldu?
Sasori sinirle Itachi’ye baktı.

-Bizi kestirme yola sokacağım diye diğer boyuttan getirmeye çalıştı fakat tüm yaptığı büyük bir ağaca toslamak oldu!Lanet olsun senin Mangekyou Sharinganına!
-Özür dilerim arkadaşlar, görmedim işte ne yapayım? Gelmeyin üzerime..
Deidara atıldı,
-Yanımda bin tonluk patlayıcılarla kaza yapman çok iyi oldu Itachi.Al Caelo, söz verdiğim gibi patlayıcılar ne yapayım bunları
-Harikasın!Hemen Orochimaru ile temasa geç o ne yapacağını söyler.Yalnız bu gece birbirinizi öldürmek yok, Lord için toplandık herhangi bir anlaşmazlık istemiyorum.

Uzaklaşan gürültücü gurubun arkasından nihayet diğer Ninjalar da gelmeye başlamışlardı.Ino ve Sakura sülenmişler, takı dükkanına dönmüş bir şekilde Caelo’nun yanında bitivermişlerdi.

-Caeloooo, n’aber? Caelo söylesen Sasuke gelmedi mi?

İçinden küfürler eden Caelo başından savdı onları.Shikamaru ve Chouji gelmişlerdi.Chouji hemen bir masaya oturup yemek saatinin gelmesini sabırsızlıkla beklemye başladı.Shikamaru da partide ne işim var havasıyla gelip yanına oturdu.Bir an önce gitmek ister gibi hali vardı.Hemen ardından Kiba yanında Akamaru ile Caelo’nun yanında koşarak geçtiler.Ardından Shino geliyordu.Caelo’ya böceklerini yemeklerden uzak tutacağına söz verdikten sonra o da yerleşti.Hinata ise Neji bile gelmişti.Ve en sonunda esas gurup ortaya çıktı…Lord, Sasuke, Naruto ve Gaara parti yerine ulaşmışlardı.girişte kendisini aramak isteyen Orochimaru’ya öldüren bakışlar atan Gaara kumuyla onu uzaklaştırdı.Şeref konuğunun geldiğini gören Caelo

-Lord nerdesin diye merak etmiştim! Yemeği kaçıracaktın az kalsın!
-Sorma Caelo, bu ikisi yolda kavgaya tutuştular, Gaara ile zor ayırdık.(Naruto ile Sasuke’ya yandan bir bakış attı) Naruto’nun yüzü gözü morarmıştı, anlaşılan iyi bir dayak yemişti.Sasuke;

-Hıh…Benden güçlü olduğunu iddia etti, ben de bu yalanına katlanamadım işte!Geleceğin sözde Hokage’sinin ayaklarının yere basma vakti gelmişti.

Naruto Sasuke’nin üzerine yürümesini engellemek için

-Aaaaaa.bakın!Ramenler gelmiş bile ne güzel görünüyorlar.
Sözleri duyan Naruto uçarcasına masasına giderken Caelo rahat bir nefes aldı.Herkes masalarına oturmuş, yemeğini yemeye başlamıştı ve bir saat sonra başlayacak olan yarışmaların heyecanı içindeydi.Lord ile Caelo yemeklerini yedikten sonra masalara arasında dolaşmaya başladılar, biri şeref konuğu sıfatıyla diğeri de partiyi düzenleyen.ilk olarak Akatsukilerin masasına gittiler.Kisame’nin ağladığını ve Itachi’nin ise omuzlarını sıvazladığını gördü.

-Kisame’ye ne oldu?
-Yemeğinden balık çıkınca fenalaştı, yarım saattir böyle ağlıyor.
-Off Kisame ne ağlaksın ya!Seni akvaryumundan çıkarmamalıydık!
Deidara çatal bıçağı bırakmış eliyle yemek yiyordu.Madara ise Itachi ile tartışmaya girmiş, en son model Sharingan ile ilgili konuşuyorlardı.Tobi ise sulu şakalar yaparak Deidara’nın sinirlerini germekle meşguldü.Lord, Caelo’yu çekerek uzaklaştırdı;

-Tam bir deliler topluluğu.Para bile verseler katılmam bunlara!
 Sırada Jiraiya’nın masası vardı.Fakat Caelo, Lord’u oraya yaklaştırmadı bile.Masaları birleştirmiş olan Jiraiya, on beş kızın ortasına oturmuş, espriler yapıp yüksek sesli kahkahalar atıyordu.

Bir saat geçtikten sonra yavaşça masalar boşaldı ve yarışma alanı dolmaya başladı.Hokage’nin hakemli edeceği yarışmada saflar karşı karşıya gelmiş birbirlerine kötücül bakışlar atıyorlardı.Gai’nin çığlığı etrafta yankılandı:

-Seni yeneceğim Kakashi!Kimse bu konuda, özellikle çuval yarışında beni yenemez!Hey!Duyuyor musun beni?Kakashiiiiiiiii
Kafasını okuduğu kitaptan kaldıran Kakashi;
-Hıı?Biri bana mı seslendi?
-Arggghhhh….
-Ah sen miydin Gai, ne haber?Çok sinirli görünüyorsun noldu?

Hakem olan Tsunade ilk yarışma olan halat çekme yarışmasını başlatmıştı bile.Jutsuların kullanılması yasak olan bu yarışmalarda herkes kendi kas gücünden yararlanıyordu.Lord seslendi;

-Hey Gaara, kumlarla vakit öldüreceğine biraz ağırlık çalışsaydın!
Caelo’da bir yandan bağırıyordu;
-Hey o çektiğin halat değil, çeksene elini Sasuke’nin elinden Sakura!!Hakeme söylerim diskalifiye ederim seni!

Naruto da var gücüyle halatı çekiyordu ayakları iyice yere gömülmüştü;

-Hokage olacağımmm!!Bu halatı çekmem lazım, asla pes etmeyeceğim…..Bu benim Ninja tekniğim asla pes etmeme…….ahh.” Sasuke’den bir yumruk yemişti.Taijutsu konusunda yetenekli olan Lord, Gai ve Rock Lee ise halat çekmede yarışmayı kazanmak üzereydiler.Ve Hokage düdüğünü öttürüp yarışmayı durdurdu.yarışmayı kazanan Gai olmuştu.Sevinçle çığlıklar atarak Kakashi’nin etrafında taklalar atıyor, Rock Lee’de alıştırma olsun diye ona eşlik ediyordu.

Caelo Lord’u tebrik etti.”Eh bu takıma karşı pek şansımız yoktu zaten” dedi gülümseyerek.Lord ise Gai ve Lee’ye yüzünü buruşturarak baktı. “Bu kadar heveslilerken kaybetmemiz imkansızdı!”

İkinci yarışma olan koşu yarışması başlamak üzereydi.Takımlar yerlerini aldılar, diğer konuklarda pistin çevresinde dizildiler.Kakashi ile Gai sensei öncüydüler ellerindeki bayrağı sırasıyla kendilerini bekleyen takım arkadaşlarına verecekler ve bu şekilde yarışı bitireceklerdi.Yarışmayı yine Gai’nin gurubu kazandı, bu sefer pistin etrafında elleri üzerinde turlamaya başladı.Yarışmalar tüm heyecanı ile sürerken, yarışmalardan sıkılanlar ise düellolara başlamıştı bile.Voldemort ile Orochimaru karşı karşıyaydılar şimdi.

-Avada Kedavra!!
-O ne nan?” Yeşil bir ışık seli yanından akıp giderken Orochmaru gülmekten yere yıkıldı.
-Aman aman! Ne eski moda bir jutsu bu, biz onu geçeli yıllar oldu al sana gerçek bir jutsu!” Bir an sonra Voldemort’un kafasına yeşil ışıklardan yıldırımlar düşmüştü, kızaran voldemort yarışmadan çekildi.
Sikamaru ile Temari ise düello etmekten vazgeçmişler, bir şeyler içmek için bar kısmına gidiyorlardı.Shikamaru artık partiden gitmeye o kadar hevesli görünmüyordu.

.
.
.
.
Saatler 22:00 ye yaklaşırken yarışmalarda bitmek üzereydi.Ramen yeme dışında Gai’nin takımı tüm yarışmaları kazanmıştı.Hala ramen yemek isteyen Naruto, gurubun yerine tüm ramenleri yiyerek yeni bir rekora imza atmıştı.Kaybedene taraf olarak, yüz mekik çekmeke zorunda kalan Kakashi’nin gurubunun keyfi pek yerinde değildi.

Yapılan düellolar sonuçları ise şöyleydi>>

>Sakura vs Caelo    Caelo kazanır.
>Gaara vs Rock Lee    Gaara kazanır.
>Neji vs Harry Potter   Neji kazanır.

-Caelo bu yara izli, gözlüklü çocuğun e işi var?Onu ilk defa görüyorum!
-Ah boş ver onu!Yolda gelirken rastladım acıdım haline, bari eğlensin dedim biraz!” Neji tiksintiyle asasını sallayarak gezen Harry’e baktı sonra omzunu silkti.
-Sen bilirsin…

>Tenten vs Ino   Kazanan yok!(ikisi de düello etmek yerine saçlarını yaptırmaya giderler)
>Kurenai vs. Asuma   Kurenai…(centilmenlik ölmedi ya!)
>Sai vs Kabuto….Sai 

İkinci turnuvalarda ise kazananlar birbirleriyle düello ederler ve kazanan Gaara olur!Böylece Lord ile düello etmeye hak kazanır.Fakat birbirleriyle düello etmeye pek yanaşmadıkları için ikisi birden birinci seçilirler, olay da böylece tatlıya bağlanır.Hediye verme zamanının geldiğini bildiren Hokage, Orochimaru’nun getirdiği hediyeleri vermek üzere Lord’u yanına çağırır.

-Evet…İşte Lord, ilk olarak sana Gaara’dan bir adet seramik bir vazo ve Kapadokya’ya bir haftalık tatil hediye çeki!” alkış sesleri arasında Lord hediyesini alır.

-sıradaki kimdenmiş?? Hmmm… “Kayıp Balık Nemo” Dvdsi.İçinde de balığın kendisi…Kim aldı ki bunu?
Kisame’den bir hıçkırık yükselir.
-Anlaşıldı kimin aldığı…Lord artık izledikçe Kisame’yi hatırlarsın!Oooooo…..Bu süpermiş!Itachi’den bir katilin anatomisi!Itachi kendi biyografisi, hem de imzalı…
-Caelo’dan muhteşem altın kaplama kısa bir kılıç.
-Akatsuki liderinden on bir kuyruklu bir kedi…Vay demek öldürmediniz ha?

Hediye dağıtımı bittikten ve bir kamyon hediyeleri Lord’un evine taşırken konser de başlamak üzeredir.Heyecanla sahne önündeki yerlerini alana seyircilerin en önünde Lord vardır.Caelo’nun ne tarafa kayboduğunu merak ederek etrafına bakınır, oysa Caelo sahne arkasında gurup üyelerine son talimatlarını vermektedir.Saatler tam 24 ü gösterirken, gecenin yıldızlı semaları birden bire kıvılcımlar kaplar, tüm köy aydınlanır.Çeşitli renkteki havai fişekler birbiri ardına patlarken seyirciler büyülenerek bunu izler.

Deidara yerinde duramamaktadır.
-Bunu ben yaptım!Ben yaptım!İşte gerçek sanat budur!

Büyük bir duman bulutu altında rock gurubu sahneye çıkar.Assolist olan Caelo elinde mikrofon şarkı söylemeye başlar.Ellerindeki gitarlar ile son derece havalı duran inferius ile Gria_himonas Caeo’nun iki yanında yerlerini almışlardır bile.Alaska ise hafif yüksek bir yere çıkmış, bateri çalıyordu.”Go” şarkısıyla geceye başlayan gurup, geceyi Nightwish’in “Wishmaster” ile bitirir.Bu dört saatten süren partide herkes doyasıya eğlenmiş, yenilmiş, içilmiştir.

Gaara, Lord’un yanına gelir gecenin sonunda
-Çok zevkli bir partiydi, çocukluğumdan beri bu kadar eğlenmemiştim.
Caelo’da yanlarına gelmişti, bir kolunu da Sasuke’ye dolamıştı.
-Konser biteli yarım saat oldu hala buralarda mısınız?Lord, ister misin bu parti kırk gün kırk gece sürsün!
Naruto’da yanlarına gelir, hepsi de son kez Lord’u tebrik ederler.Lord, Sasuke, Sakura, Gaara, Caelo, Naruto, sabah karşı güneş doğmaya yüz tutarken sessizce Ramen’cinin yolunu tutarlar.
« Son Düzenleme: Mart 22, 2008, 21:01:59 Gönderen: caerid lock » Logged

Naruto Hayran Kulübü

Sasuke dikiş kursunda Kahkaha Dersimiz: Orochimaru
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Naruto Hayran Kulübü
« Eklendi: Ocak 08, 2009, 00:49:02 »

LORD OF RED CASTLE
/[-L-O-R-D-]\
Sert Espresso

I wıll kıll for you

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #586 : Mart 22, 2008, 21:26:19 »

Gerçekten sağol Caelo harika bir partiydi. Kavgalara bir göz atayım
Gaara vs Rock Lee:Ooov amanın bunu bir daha gösmek istemem
Sasuke vs. Naruto:Hakiki kapışma
Neji vs. Harry Potter:Nerden geldi aklına süper.Birinde gözlük var diğerinde Byakugan
Voldemort vs. Orochimaru: O ne nan?”Aman aman! Ne eski moda bir jutsu bu, biz onu geçeli yıllar oldu al sana gerçek bir jutsu!Burda koptuğum an
Tenten vs. Ino:Normal
Caelo vs. Sakura:tEBRİKLER Caelo o aptal pembeşını yendin.(pembeşın ne ya)
Shikamaru vs. Temari:Aşk kazandı
Kurenai vs. Asuma:E burdada aşk kazanmış
Sai vs. Kabuto:Sai ' yi hiç seyretmedim birşey diyemeyecem.

Ayrıca havai fişer gösterisi harikaydı.Deidaraya teşekkürler.

Orochımaru harika olmuş ya.Yani ancak bu kadar uyardı.

Şarkılar haika ve tabi eğer resimdekiler gibi grup üyelerimiz varsa yakışlılar ve kraliçeler grubu dur herhalde ismi

Beni Gaara ile kavga ettirmediğin için sağol

Son olarak ramen karnımı ağrıttı.Bence dava açalım parti masraflarının bir kısmını belki ödeyebilir.z

Be the Ultimate Ninja! Play Billy Vs. SNAKEMAN today!
caerid lock
caelo //Lady Lock//
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #587 : Mart 22, 2008, 21:46:13 »

Kahkaha Sasuke ile Narutonun sonucunu yazmadım zaten sürekli dayak yiyor Sasu'dan düello etmediler (aslında sonucu yazmayı unutmuşum, böle kalsın bari)

Beğendiğine sevindim Gülümseyen Gurubun resmini de tesadüfen buldum ama iyi oldu aslında tam uydu gibi Kahkaha ve evet ya benim de karnım ağrıdı gibi, dava açsak sence ne kadar kazanabiliriz? Aman dava açarken iki kere düşünelim ama İchiraku bunu duyarsa bizi kesin keser, yeni menüsüne katar Gözlerini Deviren sonuçta yemekleri ona yaptırdım Sırıtan

Naruto Hayran Kulübü

Alaska
Şeker
**

One day I'm gonna be a Hokage! Yosha!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #588 : Mart 23, 2008, 15:00:17 »

Yavaş olun biraz ya, çaldığım bateriden ellerim ve başım ağrıyor.
Size uymamam lazımdı. Kahkaha
Party çok güzeldi. İkisi de.
Deidara'nın sanat anlayışı değişmiş. Tek kolu kaldı ya, gücü azaldı demek... Kahkaha
Hele Orochimaru! Nez'den daha iyi kıvırıyordu. "Yılanlık Var Senin Hamurunda" şarkısı ile neredeyse özdeşleşmişti. Kahkaha
Ichiraku Ramen: Ya adam 3 dakika'da pişiriyordu, siz adamı acele ettirdiniz. Naruto ve ben bekledik 3 dakika, makarnayla ve sos iyice pişsin diye.
Parti gerçekten çok zevkliydi. Inşaallah Orochimaru ve Kabuto bizden kazandıkları para ile güç toplayıp Konoha'ya tekrar saldırma gibi aptalca birşey yapmazlar.
Amaaaaan. Ya da yapsınlar, aslanlar gibi bir Jounin daha var, bizi koruyacak olan... Kahkaha
Ya Caelo, Sasu bi ara partiden gitmeye çalışıyordu, kapıdan çıktı, sen de onun peşinden giderken, ben de ne oluyor diye merak edip kapıdan izlerken, tabi siz bayağı uzaklaşmıştınız falan. Seslerinizi şöyle böyle duyuyordum:

Not: Noktalı yerleri mesafeden dolayı duyamadım.

Sasuke: Caelo, şimdi gitmem gerek. Almam gereken bir .... var.
Caelo:   Sasu!! Dur! N'olur dur!
Sasuke: Artık ben farklıyım. Partiler benim için geçmişte kaldı.
Caelo:   Lütfen bana bak. Yüzünü son kez olsun ... kere daha göreyim!
Sasuke: Bu gün olmaz. Bu gün benim için gitme vakti.
Caelo:   Bu ..... olsa ne olur?
Sasuke: Hayır! .... dönmeyeceğim!
Caelo:   Oraya .... dönmez bana mektup yaz.

Not: Noktalı yerler birşey anlatmak istiyor. Hadi bulalım!

Bir şey düzeltmek istiyorum. Furkan ilk partyde anlatırken... Naruto'nun Ero-Sannin demesinde hata var.

Sannin: Legendary olanlar... (Efsanevi ninjalar)
Sennin: Pervert demek. Gülümseyen
Yani Jiraiya Sannin olduğu halde, Naruto tarafından Ero-Sennin olarak çağrılmaktan nefret ediyor. Kahkaha

NARUTO - Türkçe Manga Bölümleri
Klubümüzün ilk mesajında listelenmiştir. Buradan ulaşabilirsiniz.

"İmzanız forum kurallarına uymuyor. Forumda maximum imza boyutu 300 x 150' dir."

Laughing Out Loud - lol
Rolling on the floor laughing - rofl
LORD OF RED CASTLE
/[-L-O-R-D-]\
Sert Espresso

I wıll kıll for you

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #589 : Mart 23, 2008, 17:04:39 »

Deidara nın sanat anlayışı konusunda kesinlikle haklısın.Biraz değişti.Bir ara ağlayacak falan sandım.
        iLtifat için sağol sizin gibi köy üyeşeri olduğu sürece bizim kötün sırtı yere gelmez.
        Ben şu Sasuke hakkındaki şifreyi çözemedim yav.Tabi bazı yerleri anlamadım değil ama açıklayacak mısın.Yani anlaşamzlıklara mahal vermeyelim.
        Ve evet şu Sannin olayı bende yazarken hiç dikkat etmemiştim.AMA gerçekten de ben önceden şu şekilde analiz ediyordum.E
         Şimdi ERO-SENNİN dediğin ingilizcede PERVERTED(Sapık) HERMİT(Topluluktan kaçan)  gibi bir şey değilmi.Bu durumda
Ben kendi içimde SAPIK SANNIN diye biliyordum.Çünkü bildiğim tüm Sannın ler kendi topluluklarından uzakta(bkz:Tsunade)yaşıyor sanıyordum.Aydınlattığın için sağol

Be the Ultimate Ninja! Play Billy Vs. SNAKEMAN today!
Alaska
Şeker
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #590 : Mart 23, 2008, 18:20:12 »

Orochimaru, Jiraiya ve Tsunade, bunlar Efsanevi Sanninler...

"Hanzo (Hanzō) is the former leader of Amegakure whose abilities are renowned and recognized by ninja everywhere. At some point in time he fought with Jiraiya, Orochimaru, and Tsunade. When they proved able to survive his attacks he rewarded their skills by sparing their lives and giving them the title of the "Legendary Three Ninja" (Densetsu no Sannin) to indicate that they were the strongest ninja in Konoha. Despite his immense power, Hanzo was very cautious when it came to his own security, and as such getting a chance to see him was a great feat. Sometime later, Hanzo, as well as his family, friends, and affiliates, were killed by Pain, allowing the latter to take control of Amegakure.
.....

-----------------------------------------------------------

Hanzo (Hanzō), yetenekleri her ninja tarafından üne kavuşmuş ve tanınmış, Amagakure'nin eski lideriydi. Zamanında Jiraiya, Orochimaru ve Tsunade ile dövüşmüştü. Onlarında Konoha'nın en güçlüleri olduklarını göstermek için, onun saldırılarından sağ kurtulduklarını kanıtladıklarında, onların yeteneklerini, hayatlarını bağışlayarak ve "Legendary Three Ninja" (Efsanevi Üç Ninja) adını vererek ödüllendirdi. Uçsuz bucaksız gücüne rağmen, Hanzo, kendi güvenliğine gelince çok tedbirlidir, ve Onu böyle (tedbirli) görme şansını yakalamak, büyük kahramanlıktı. Bir zaman sonra, Hanzo, ailesi ve yanısıra arkadaşları ve evlatlıkları, Pain tarafından öldürüldü, ikinci olarak da Amagakure'nin kontrolünü almasına izin verdi.
.....

Hermit ise bir kaç anlamı var, insanlardan ayrı yaşayan, diğer insanlardan uzak olan (belli bir sebepten dolayı)
Yani diğer insanlardan ayrılar ama fiziksel olarak değil,
Hani insan kendini toplumun içinde yalnız hisseder, çünkü onun gibi düşünenen veya ona benzeyen biri yoktur (kafa dengi).
Umarım anlatabilmişimdir.
« Son Düzenleme: Mart 23, 2008, 18:49:56 Gönderen: Alaska » Logged

"İmzanız forum kurallarına uymuyor. Forumda maximum imza boyutu 300 x 150' dir."

Laughing Out Loud - lol
caerid lock
caelo //Lady Lock//
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #591 : Mart 23, 2008, 21:00:13 »

Bölüm #006: Sasuke-Kun Olmasın!!

--------------------------------------

Düzeltme:
Bölüm #005 e bir sayfa daha eklenmiştir.Toplam olarak 19 sayfa.

---------------------------------------
Alaska verdiğin bilgiler için sağol.Partilerimiz çok şenlikli oldu, artık bir dahaki partide görüşmek üzere(mi desem?) Ama madem ellerin ağrıdı sana bir daha bateri çaldırmam Gülümseyen hmm...bulmaca ilgimi çekti de 51-52 gelmiş!!!Ben onu izlemeye gidiyorum, detaylı yorumlarımı daha sonra görebilirsiniz buralarda Sırıtan

« Son Düzenleme: Mart 23, 2008, 21:36:51 Gönderen: caerid lock » Logged

Naruto Hayran Kulübü

Gria_Himonas
Gria - Grii - Görüya - Gıveya - Gırüü - Griş - Ciria
Has Türk Kahvesi

Yakışmaz mı İstanbul bize?

kadrican_ve_saz_arkadaslari@windowslive.com
Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #592 : Mart 23, 2008, 21:45:33 »

Yaaaaaaa ben ne kadar okusam da pek bir şey anlamıyorum Ağlayan ( Verdiğiniz bilgilerden bahsediyorum. ) Kıt mıyım neyim?! ( Ona zaten ne şüphe Gria ! <.< )

Bu animeyi bu yaz izleyeceğim ben ya Dil Çıkaran İnat ettim. Sana gelirsem birlikte izleriz Zeyno Sırıtan Akşam bunu çevirmek için benimle konuşmadın Hede Hödö Ama ellerine sağlık hayatım Sarılan

" Ben onlar gibi değilim. " Ah canım benim ! Sen herkes değilsin Sasuke ! Şimdi bir şey derdim ama laf sokuyor denilecek yine Dil Çıkaran Neyse yuttum lafımı Hede Hödö
« Son Düzenleme: Mart 23, 2008, 23:41:11 Gönderen: Gria_Himonas » Logged

Alacakaranlık ( Twilight ) - by miss-potter

Pure | : ya bu ed iyice al pacino' ya bağladı yalnız
Pure | : mimikler felan
Pure | : Kahkaha
Grik - Nane Şekeri Tanrıçası: olsun olsun iyidir
Grik - Nane Şekeri Tanrıçası: edward yapıyorsa suyundan da koy diyeceksin !
Pure | : AUHAHAHAHAHA
caerid lock
caelo //Lady Lock//
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #593 : Mart 23, 2008, 22:00:54 »

Arkadaşlar bir yanlış anlaşılma yaşanıyor galiba!! Büşracığım akşam ben çevirmedim, sadece mangayı temizlemekle meşguldüm, ama bölümleri ben yayımladığım için sanki ben çevirmişim gibi bir izlenim yarattım galiba!Eğer böyle oluyorsa bir çaresine bakacağım kesinlikle!

Alaska çevirin için teşekkür ederim Gülümseyen kimsenin emeğini çalmak istemem, bunu yapacağıma ölürüm daha iyi!!! cidden çeviride harikalar yaratıyorsun Gülümseyen

Yorumun için sağol^^İzle tabi mangada güzel ama animenin tadı da bambaşka oluyor..neyse ben bölüm 51 bitti, 52 ye geçeyim....

Naruto Hayran Kulübü

Gria_Himonas
Gria - Grii - Görüya - Gıveya - Gırüü - Griş - Ciria
Has Türk Kahvesi

Yakışmaz mı İstanbul bize?

kadrican_ve_saz_arkadaslari@windowslive.com
Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #594 : Mart 23, 2008, 22:13:18 »

Hehehehe Gözlerini Deviren Alaska mı? Şey Gözlerini Deviren Kem küm Dil Çıkaran Ellerine sağlık Alaska ! Tebrik ederim Gülümseyen Bilmiyordum kusura bakma :S Kulübe emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.

Maniciki olsun ben sana yine de teşekkür etmek istiyorum alla alla Kahkaha İtirazın mı var kardeşim? Dil Çıkaran
« Son Düzenleme: Mart 23, 2008, 23:41:57 Gönderen: Gria_Himonas » Logged

Alacakaranlık ( Twilight ) - by miss-potter

Pure | : ya bu ed iyice al pacino' ya bağladı yalnız
Pure | : mimikler felan
Pure | : Kahkaha
Grik - Nane Şekeri Tanrıçası: olsun olsun iyidir
Grik - Nane Şekeri Tanrıçası: edward yapıyorsa suyundan da koy diyeceksin !
Pure | : AUHAHAHAHAHA
caerid lock
caelo //Lady Lock//
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #595 : Mart 23, 2008, 22:20:29 »

Aslında bu bölümlerde bana yardım eden bir sürü kişi olmuştu, kulüp üyeleri hepsi de sağolsun Gülümseyen fakat planlarımda ufak bir değişiklik olunca onları yarım bırakmak zorunda kaldım...neyse...yani bu sefer isim verdim ki yanlış anlaşılmalar düzelsin...bu bir kulüp işidir, ha yardım etmeyen de vardır yardım eden de, fakat bir gurup işidir...Buradan bir kere daha hatırlatmış olayım.Başkaları da böyle düşünsünler istemem Gülümseyen yani her şeyi benim yaptığıma ilişkin...

Naruto Hayran Kulübü

Alaska
Şeker
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #596 : Mart 24, 2008, 00:28:12 »

Çiçekleri evime yollasınlar!
Hiçte kibarlık yapacak değilim. Ben çevirdim! Tabi Caelo da aralarda süsleme ve düzeltmelerde bulunmuş!
2 gündür, müthiş derecede moralim bozuk, O yüzden hiçte mütevazi olamam. Kusura bakmayın. Geçer birazdan.
5 - 6 yıl sonra özür dilerim, belki!

Not: Gria seninle alakalı birşey değil. Lafta sokmaya çalışmıyorum. Biz seninle, ben ve Caelo gibi, hatta ben ve Furkan gibi arkadaşız.
Furkan benden nefret eder, ben ondan! Fakat arkadaşız, özeliz. Ama birbirmizi sevmeyiz... ya off gerçekten müthiş moralim bozuk.
Keşke Cumartesi o yere gitmiş olmasaydım! Onunla bira içip, daha ileri gitmezdik! Lanet olsun. Lanet! Lanet!
Gitmek, uzaklaşmak istiyorum.

Söylediğim gibi, şuan özür dileyecek durumda değilim!

Laughing Out Loud - lol
caerid lock
caelo //Lady Lock//
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #597 : Mart 24, 2008, 07:44:48 »

Bir kaç hayran resmi>>

------------------------------------------
DUYURU

>Bölüm 7'yi cumaya yayımlayacağım ve bundan sonraki iki hatta üç hafta boyunca haftada bir bölüm gideceğiz.(benim yüzümden biraz yoğun olacağım) ama bunu telafisi daha sonraki haftalarda yapılacaktır!

Naruto Hayran Kulübü

caerid lock
caelo //Lady Lock//
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #598 : Mart 24, 2008, 18:16:58 »

Kim: Ten Ten (Tenten)
Irk: İnsan
Doğumgünü: 9 Mart
Saç Rengi: Kahverengi
Göz Rengi: Kahverengi