Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ağustos 21, 2008, 10:05:06  

Sayfa: 1 ... 32 33 34 [35] 36 37 38 ... 48   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Naruto Hayran Kulübü  (Okunma Sayısı 44470 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
caerid lock
caelo //Lady Lock//
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #510 : Şubat 26, 2008, 14:26:40 »

Kim: Deidara
Irk: İnsan
Yaşı: 18 yaşlarında
Saç Rengi: Sarı
Göz Rengi: Yeşile kaçan mavi
Seviye: Akatsuki üyesi, S-sınıfı suçlu
Alıntı:

“Patlama bir sanattır”
“Hmmph..”

Seslendirme:

Amerikan Versiyonu: Quinton Flynn

Sahneye Giriş: Bölüm 135 (Anime), Bölüm 247 (Manga)

Karakter Tanıtımı: Deidara

Manga’nın sonraki bölümlerinde gördüğümüz üzere, Deidara Akatsuki üyelerinden birisidir.Kadınsı bir görünüme sahip olmasına rağmen, bir erkektir, ve sesi animede daha erkeksi, kalın ve alçak bir tonu vardır.İlk olarak, aradan iki buçuk sene geçmeden önce gizemli siluet olarak görünür.Manga’da onu ve partneri Sasori’yi daha net biçimde görürüz.Sasori, Sasori-danna ya da Master Sasori; Deidara’yla birlikte Gaara’yı yakalamak için Gizli Kum Köyü’ne gitmektedirler.(Sunagakure)

Deiadara, iki elinde de bulunan ağızlarındaki tekniği kullanır.Çantasından aldığı kili, bu ağızlarda çakrasını da ekleyerek yoğurur ve herhangi bir patlayıcı malzeme kullanmadan bombalar üretebilir.Çoğunlukla kuşları seçer ama gökyüzünde devriye gezileri sırasında örümcekleri kullanır.Deidara, başyapıtını (no:18) Gaara’yle dövüştüğünde kullanır ve şehri yerle bir etmekle tehdit eder.Deidara’nın aldığı emir, Gaara’yı, onun içindeki Bijuu’yu (Shukaku) çıkartmaları için Akatsukile’re götürmektir.Her ne kadar Gaara’nın Desert Coffin’i sağolsun, bu sayede kolunu kaybetmesine rağmen, onu yakalamayı başarır ve savaşı kazanır.

(göstermek/gizlemek için tıkla)

Gaara’nın öldürülmesinden sonra Kakashi ve Naruto ile savaşırken ortaya çıkar tekrar.Rakibiyle arasına mesafe koymak için kuşlarının birinin üzerinde uçar çünkü uzak mesafe dövüşünü tercih eder.Kakashi Mangekyou Sharingan’ı kullandığında sağ kolunun büyük bir kısmını kaybeder ve kolu başka bir boyuta gider.Deidara, bit patlama daha yaratarak Kakashi ve diğerlerinin yanından uzaklaştırır, kendisini de yer altına gömerek izini kaybettirir ve hayatta kalır.

Deidara, Kakashi’nin saldırısı sırasında bir kolunu kaybetmiştir ama Gaara’nın saldırısından kalan elini yeniden canlandırmayı başarır.Kolu ilk Tobi bulur hatta bu yüzden Deidara’nın öldüğünü düşünür ama tabi Deidara ortaya çıkarak bu düşüncesinde yanıldığını gösterir ona.

Deidara’nın ortağı olan Sasori öldürüldüğünden, Tobi yeni ortağı olmak suretiyle Akatsuki’lere katılır.

Sanatıyla oldukça karışıktır, gerçek sanatın ne olduğuna dair Sasori’yle tartışmalar girmiştir.Ona göre sanat, gelip geçici güzel şeylerdir.Cümlelerinin sonun “hmmpp” “un” ya da İngilizce alt yazılı versionunda olduğu gibi “yeah” ile bitirir.

Bundan sonrasını özet geçeceğim çünkü çeviri için fazla zamanım yok.Yüzünün sol tarafını kaplayan, iç içe geçmiş saçlarının arkasında gözünün üstünde  bir çeşit büyüteç ya da iz sürücü vardır.Taş/Kaya Köyü’nden (Iwagakure) S-Sınıfı suçlu bir ninjadır.

Bu büyüteç, Sharingan’a karşı onun gözünü eğitir, çünkü Deidara ona karşı bir kini vardır ve onu yenmek ister.Göğsünde kapalı duran/dikili üçüncü bir ağzı daha vardır, ve Sasuke’yle savaşında bunu kille doldurarak kendini patlatarak intihar eder.Son anlarını tobi’ye özür dilemeye adar, ve son derece üzgün görünür.
Bu üçüncü ağız hakkında bulduğum tek resim>>

Akatsuki’ler büyük bir elin parmaklarında durduklarında, Deidara’nın pozisyonu sağ işaret parmağıdır.Ve yüzüğü de mavimsi-yeşildir.(Sei) (bu kısmı yanlış çevirmiş olabilirm!)

Deidara ilkin, animede bölüm 135’in sonlarında gölgeli figür olarak görünür.Gözlerinden biri görünür ve yukardan aşağıya bakmaktadır.Diğer figürlere Orochimaru'yu öldürebieceklerini söylemektedir.

Geçmişi

Iwagakure’dan bir Ninja olan Deidara, “sanatını” daha sık kullanmak umuduyla köyünü terk eder.Kiralık bir bombacı teröriste dönüşür, bunu sanatını düzenli olarak kullanması için bir yol olarak görür.Orochimaru, Akatsuki’leri terk ettiği sıralarda, Deidara; Itachi, Kisame ve Sasori tarafından ziyaret edilir.Onu ele geçirme emri Pein, yani Akatsuki lideri tarafından verilmiştir.

İlk önce Deidara bunu reddeder ve Itachi’yle ufak bir karşılaşma yapar.Itachi onu, kendisinin kırkayak tarafından patlatıldığı bir Genjutsu’yla tuzağa düşürerek Akatsuki’lere katılmaya zorlar.Deidara anında bu savaşı kazanma şansı olmadığını anlar ve Sharingan’ı bir “sanat” olarak benimser.Itachi’nin kendisinden güçlü olduğunu kabul etmesine rağmen, kendisini Akatsuki’lere katılmaya zorlaması ve egosunun büyük bir kısmını almasından dolayı, Akatsuki’lerle geçirdiği zaman boyunca Itachi’ye karşı nefret besler.

------------------------------------------
Kişisel Yorumlarım:

Gaara'yı yenmesi sebebiyle kendisine ilk başta gıcık kaptığım, sonra nedense beğendiğim bir karakter...Fiziksel ve ruhsal acı nedir bilmez(nefreti iyi biliyor da o ayrı!) bunu da nereden mi çıkardım, iki kolu koptu adamın gıkı çıkmadı hatta birinde hafif gülümserken yakaladım, bir insan bu kadar alaycı, ve zeki ve soğuk olabiir mi, karakteri çok sağlam biri(ydi tabii öldü)

Akatsuki'lere nasıl katıldığını bilmiyordum öğrenmiş oldum, bir gün okumakta kısmet olacak umarım Gülümseyen Onun yerinde ben olsaydım ne yapardım diye düşünüyorum da, ne güzel kaçak ninja olarak yaşıyormuş işte yazık olmuş çocuğa Akatsuki'lere katılmakla.Yani zorla katılması...Kendi isteği olsa tamam da Kararsız Bir şeyin zorla dayatılmasından nefret ediyorum, eğer bana böyle bir şey yapsalardı, ya meraktan katılırdım onlara (tabii önce minik güzel bir dövüş olurdu) ya da katılmak istemezsem bu uğurda can bile verebilirdim ama Deidara benden çok daha akıllı en iyisini yapmıştır belki de Gözlerini Deviren

-----------------------------------------
Sasori ve Deidara

<a href="http://www.youtube.com/v/CdgqE9HA6QY&amp;rel=1" target="_blank">http://www.youtube.com/v/CdgqE9HA6QY&amp;rel=1</a>

Within Temptation - What Have You've Done eşliğinde...Müzik süper tavsiye edilir Göz Kırpan
<a href="http://www.youtube.com/v/oJAJrInla7E&amp;rel=1" target="_blank">http://www.youtube.com/v/oJAJrInla7E&amp;rel=1</a>

Sasori ve Deidara
<a href="http://www.youtube.com/v/kYj5VCNuP3c&amp;rel=1" target="_blank">http://www.youtube.com/v/kYj5VCNuP3c&amp;rel=1</a>

Deidara'yla direk alaksı yok ama Shippuuden ile var!Bu şarkı "Our solemn hour", benim favori WT şarkılarımdandır.
<a href="http://www.youtube.com/v/Bh6BxskpG_A&amp;rel=1" target="_blank">http://www.youtube.com/v/Bh6BxskpG_A&amp;rel=1</a>

-------------------------------------------------
DUYURU

Arkadaşlar, bazılarımızın kulüpteki bilgileri okumadığını, okumak isteselerde sayfaların uzunluğu konusunda yakındıklarını işittim daha önce....Aklıma gelen bir çözüm var bugün uygulamaya koyacağım (henüz hazır değil ama bir iki saat içinde aktif hale gelir)...Bu dediğim yöntemle istediğiniz bilgiye, istediğiniz şekilde ulaşabileceksiniz! Arama yapmaktan daha etkili, çünkü arama tuşunu kullandığımda bazı bilgilere (istediğim bilgilere) ulaşamıyorum ve tek tek aramak zor oluyor!

Umarım bu habere sevinir ve merak ettiğiniz şeyleri okursunuz...Hiç değilse kulübün üyeleri olarak, emeğe saygı anlamında Gülümseyen Ve bütün bu bilgilere ilk mesajdan ulaşabileceksiniz,  tek tek her şeyin linkini verilecek orada!
« Son Düzenleme: Şubat 26, 2008, 14:34:42 Gönderen: caerid lock » Logged

Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Naruto Hayran Kulübü
« Eklendi: Ağustos 21, 2008, 10:05:06 »

LORD OF RED CASTLE
/[-L-O-R-D-]\
Sert Espresso

Yakalasanaaaaa!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #511 : Şubat 26, 2008, 17:59:36 »

Duyuru gerçekten çok güzel bir çalışma olacak ben de bunu daha önce biraz tasarlamıştım ama.İlk mesajı değiştirememe gibi bilgisayarımdan kaynaklanan bir sorun var.Bu yüzden bir türlü zaman ayırıp yapamadım.Gerçekten mükemmel olucak mesela
"Kutsal kuyruklar sayfa bilmem kaç ve bilmem kaç ta dır."DİYE BİR LİNK OLUCAK VE MERAK EDEN TIKLADIMI GÖRÜCEK 35 sayfayı aramasına gerek yok.
Caelo yardımın için sağol İnşallah güzel bir şekilde halledersin(ki senin elinden çıkacaksa Alkış)

Be the Ultimate Ninja! Play Billy Vs. SNAKEMAN today!
caerid lock
caelo //Lady Lock//
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #512 : Şubat 26, 2008, 18:22:37 »

İlk mesaja bakarsanız verilen linkleri görebilirsiniz Kahkaha bundan sonra ben görmedim, o kadar sayfayı okuyamadım, bulamadım gibi mazeretler tarafımdan kabul edilmeyecektir, o kadar araştırmışız yazmışız, okumaya üşenmeyi de anlamıyorum,  cevapları kulüpte var olan sorularla da bir daha karşılaşmamayı umuyorum! Hepimiz için kolaylık oldu!

Ve beğenmediğiniz kısım varsa, ya da unuttuğumuz, yanlış yaptığımız buraya yazın siz ekleme yapılır...Furkan sence nasıl olmuş Sırıtan Benim elimden çıktı ama bilmiyorum, ben yaptım diye tarafsız bir şekilde bakamıyorum Gözlerini Deviren

Not:Tam o bilgiye götürmese de linkler en azından sayfalar doğru...Eğer aradığınız bilgi sayfanın aşağılarında bir yerdeyse bir zahmet onu da fareniz sayesinde sayfayı aşağı indirerek yaparsınız, umarım içimizde bunu da yapamayacak kadar üşengeç üyeler yoktur Dil Çıkaran

Bir de kulübün okunma sayısı ilgimi çekti>>

« Son Düzenleme: Şubat 26, 2008, 18:25:02 Gönderen: caerid lock » Logged

LORD OF RED CASTLE
/[-L-O-R-D-]\
Sert Espresso

Yakalasanaaaaa!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #513 : Şubat 26, 2008, 18:34:44 »

Gerçekten güzel olmuş Caelo ellerine sağlık. hem burdan arkadaşlar vermediğimiz konuları anlayıp verebilirler.
Ve lütfen kulüp üyeleri biraz daha aktif olalım.Biliyorum ben bilebazen bir şey yazmakta zorlanıyorum.AMA YANİ NEYSE ENZAından saçma saçma anlamsız mesajlar yazmayalımda

caerid lock
caelo //Lady Lock//
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #514 : Şubat 26, 2008, 18:38:22 »

Bak bu dediklerine sonuna kadar katılıyorum! Ve bir önceki mesjımda söylemeyi unuttuğum bir not daha var ki, ilk 3 ya da 5 sayfadan link vermedim zaten ilk sayfalar, Furkan'ın verdiği temel bilgiler onları zaten okumuş olduğunuz farz ediyorum.Ki o bilgiler zamanında benim ilk Naruto bilgilerimi oluşturmuştu, çok da iyiler atlamamanızı şiddetle öneriyorum!

Ve bir şey değil Furkan Kahkaha eh tamam şimdi inandım güzel olduğuna sen böyle diyorsan Göz Kırpan

holy_solemn
Twilight
UU Seherbazları
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #515 : Şubat 27, 2008, 13:09:03 »

Bu çok güzel bir haber Aww Aww yani ben de mesela o bilgi nerede idyorum bazen ve o kadar bilgi arassında onu kaçırabiliyorum.  Çok teşekkürler Aww epey uğraştırıcı olmuştur sağolun çok  Aww

When You Can Live Forever
What Do You Live For?   

Twilight
Âşık 
caerid lock
caelo //Lady Lock//
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #516 : Şubat 27, 2008, 14:56:09 »

Kim: Kiba Inuzuka
Doğum Günü: 7 Temmuz
Saç Rengi: Kahverengi
Göz Rengi: Siyah
Boy: 151.2 cm
Kilo: 43.3 kg
Kan Gurubu: B
Seviye: Genin
Alıntı:

“Yahoo” ya da “ye huuu” da diyebiliriz….Yani bir çeşit bağırma!

Seslendirme:

Japon Versiyonu: Kousuke Toriumi
Amerikan Versiyonu: Kyle Hebert

Sahneye Çıkış: Bölüm 1: Giriş: Uzumaki Naruto

Karakter Tanıtımı: Kiba Inuzuka

Naruto ve diğer Genin’lerle rekabet içinde olan bir başka Genin’dir Kiba.Köpeği, Akamaru, kendisinin en iyi arkadaşı olmasının yanı sıra, savaşta kendisine oldukça fayda sağlar.

Hinata ve Shino ile aynı takımdadır (Jounin’leri Kurenai’dir).Tıpkı Naruto gibi, sert ve rekabetçi bir yapısı vardır.

Not:Başlığını örttüğünde saçı siyah gibi görünür ama, esas renginin kahverengi olduğunu başlığını çıkardığı zaman açıkça görebiliriz.

Kim: Akamaru
Irk: Köpek
Rengi: Beyaz
Boy: 29.1 cm
Kilo: 5.3 kg
Seviye/Rütbe: Kiba'nın Köpeği
Alıntı:

“Hav!” Bu tarafımdan eklenmiştir Sırıtan

Seslendirme:

Japon Versiyonu: Junko Takeuchi
Amerikan Versiyonu: Jamie Simone

Karakter Tanıtımı: Akamaru

Akamaru, Kiba Inuzuka’nın köpeği ve onun en iyi arkadaşıdır; birlikte çalıştıklarında gülçü bir takım oluştururlar.Düşmanlarının kokusunu takip eder ve onların saldırgan olup olmadıklarını belirleyebilir, bunun yanı sıra rakibin çakrasını ve bunun ne kadar güçlü olduğunu da hissedebilir.(Chuunin sınavı’nda Gaara’dan korkmasını hatırlayın.Onun uyarısı sayesinde Kiba, Hinata ve Shino çalıların arkasında saklanmak gibi akıllıca bir hareket yapmışlardı, sonra da kaçmışlardı tabi.Yoksa çoktan Gaara’nın kumları arasında yerlerini alırlardı.)

Kiba dövüşlerinde genellikle Akamaru’yu kullanır.Kullandıkları tekniklerden bazıları şunlardır>>

>"Beast Human Clone" (Bunda Akamuru, Kiba’ya dönüşüyor)
>"Double Wolf Fang"
>ve Akamaru’nun uyguladığı “Acid Pee” yani asitli idrar saldırısı diyebiliriz.ya da her neyse.

Shippuuden’de Akamaru’nun epeyce büyüdüğünü, ve eskiden Kiba’nın sırtında gezen minik şeyin artık Kiba’yı taşıyabildiğini görebiliriz.

--------------------------------------
Akamaru ve Kiba

--------------------------------------
Kiba'nın Takımı

---------------------------------
Kiba ve Akamuru
<a href="http://www.youtube.com/v/WkcRHN4tAtg&amp;rel=1" target="_blank">http://www.youtube.com/v/WkcRHN4tAtg&amp;rel=1</a>

Kiba\Akamaru vs. Sakon/Ukon
<a href="http://www.youtube.com/v/afoi0FUZves&amp;rel=1" target="_blank">http://www.youtube.com/v/afoi0FUZves&amp;rel=1</a>

Kişisel Yorumlarım:

Kiba kafasında şapkası yokken daha güzel gibi ama o da onun simgesi.Akamaru'yla aralarındaki bağ çok enterasan, hele yaptıkları jutsularla kalbimi fethediyorlar.
« Son Düzenleme: Şubat 27, 2008, 15:25:27 Gönderen: caerid lock » Logged

LORD OF RED CASTLE
/[-L-O-R-D-]\
Sert Espresso

Yakalasanaaaaa!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #517 : Şubat 27, 2008, 17:28:38 »

işte bu da şu anki halim.İşin ilginç tarafı bugün farkettim.12 zorluktaki B-tai görevlerini bile jutsu kullanmadan yapabiliyorum.Ama bu hayra alamet değiil.Ve de şu sorun var.12 tane bag of chips e ihtiyacım var ama bir yerlerden alamdığım için köy ve görevlerden kazanmak için çırpını yorum.Ve hala iki tane var.

Ayrıca tabi kiba nın Arayıcı takımda olmasınddan dolayı bir özelliği var.Çünkü her takım belli bir özellik üzerine kurulu Neji nin takımı Taıjutsu.Ino nun takımı nınjutsu ve ve tabi kiba nın takımı özelliklerinden dolayı arama takımıdır.(ki şu böcek arama görevine onlar gönderilmiştir)
Tabi Naruto takımı apayrı bir takım

caerid lock
caelo //Lady Lock//
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #518 : Şubat 27, 2008, 17:51:24 »

Ben B-Gen görevleri jutsu kullanmadan yapabileceğimi sanmıyorum...Denemedim gerçi ama öbür türlü bile anca yapabildiğime göre diye düşünüyorum bir de jutsusuz yapsam halim ne olur! Sen böyle yapabiliyorsan harika bir şey!

Bag pf Chips, takımında Chouji (ya da burada adı neyse) yi bulundurursan bu chipslerden geliyordu sanki, yanlış hatırlıyor da olabilirim...Ama ne zaman geleceğini ben bilemiyorum tabii, bazen iki günde bir, bazen günde iki tane aldığım da olmuştu...Zaten onları alana kadar Choujiyi takımımda tuttum ve tai görevleri yaptım, Tai AP in 16 olmasına buna borçluyum....

>>Bu da benimki...

caerid lock
caelo //Lady Lock//
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #519 : Şubat 27, 2008, 23:11:29 »

Kim: Shino Aburame
Diğer Adları: Böcek Düşkünü (Kiba tarafından takılan isim)
Doğumgünü:  23 Ocak
Saç Rengi: Siyah
Göz Rengi: Koyu Kahverengi (her zaman maskeler)
Boy: 157 cm
Kilo: 45.8 kg
Kan Gurubu: AB
Seviye: Genin (başlangıçta)
Seslendirme:

Japon Versiyonu: Shinji Kawata
Amerikan Versiyonu: Sam Regal (Bölüm 24-25)
                           Derek Stephen Prince (Bölüm 34+)

Sahneye Çıkış: Bölüm 1:Giriş: Uzumaki Naruto

Karakter Tanıtımı: Shino Aburame

Animenin gizemli karakterlerinden birisidir.Çünkü Aburame klanındandır, ve özelliği de vücudunun içinde, çakrasıyla beslenen böcekleridir.Bu böcekleri saldırıda ya da savunmada (ya da chuunin sınavından olduğu gibi kopya çekmede) kullanır.Kullandığı bazı yeteneklerinden ikisi şudur>>

>Bug Host
>Bug Clone.

Böcekleri ne yapılması emrediliyorsa onu yaparlar.Böcekler cidden zararlıdır çünkü çakrayı yerler.

Shino’nun ailesindeki herkes gözlük takar.Bunun yüzünden insanlar, ailenin göz problemleri olduğunu düşünür.Shino’nun gözünde bir sorun yoktur, belki sadece böceğe benzemek için bunu takmaktadır.

Naruto’nun Manga’sında, Shino (ve ailenin diğer fertleri) bebekliklerinde böceklere bırakılır ve bedenleri onların yuvaları haline gelir.Aburame ailesini kontrol ettikleri böcekleri  bu şekilde elde eder.

Editör’ün Notu

Shino’nun gözleri sadece bir kez, o da Bölüm 149’da görünüyor.(caelo der ki, bölümü kontrol etmedim daha sonra bakacağım doğru mu değil mi sayı)Ve yandan gördüğümüz bu gözlerde rengi ayırt etmek oldukça güç.Aşağıda ilk verilen ve nette popüler olan bu resim animeden gerçek bir resim değildir.Gerçek resminde uyarlamalar yapılmış (saçın sağ tarafındaki düzeltmeleri görebilirsiniz).Wikipedia’daki “ela” tanımlaması benim görüşüme göre bu resimden kaynaklanmakta.Tekrar ediyorum, bu resim meşru değildir, ve Wikipedia makaleleri hayranlar tarafından yazılmaktadır (ve bu da hayran hatalarını içermektedr).Bu yüzden Wikipedia böyle diyor diye, gözleri “ela” dir içerikli postalarınızı bana atmayın! (tabii burada editör kast edilmiş, caelo'ya mail atmamanız özellikle rica olunur, ben araya girmeyeyim Sırıtan)

Sahtesi>>
Gerçeği>>

-----------------------------------------------------
Kiba tarafından “Böcek Düşkünü” olarak da bilinen Shino, Ninja Akademisindeki dahi Ninjalardan birisidir.Her zaman taktığı gözlükleriyle, çoğunlukla kendinden emin tavırlar içindedir.

Shino’nun ailesi, böceklerle karşılıklı bir çıkara dayalı yaşamlara sahiptirler.Böcekler bedenlerinde yaşar ve çakralarından beslenirler.Karşılığında ise, böcekler Shino’ya görevlerinde yardım ederler.Saldırır ve beslendikleri vücudu korurlar.Arkadan da saldırıp düşmanı kaçınılmaz bir yenilgiye uğratırlar.Gizlilik gerektiren görevlerde de casusluk ederler.

Shino’nun diğer takım arkadaşları Hinata Huyuga ve Inuzuka Kiba’dır.Sensei’si ise Kurenai Yuhi’dir.

-----------------------------------

Bu bölüm de çok hoştu Sırıtan Normalde asla gülmeyen Shino'nun yanlış hatırlamıyorsam yemeğine bir şey atıyorlardı ve gülmeye başlıyordu.Üstelik asla gülmemesi gerekn bir göreve gitmek üzereyken..Görev de Naruto'ya kalıyordu...Tamamını daha sonra anlatırım bir ara!

Shino vs. Kankuro
<a href="http://www.youtube.com/v/OZ0FxZt9E6Y&amp;rel=1" target="_blank">http://www.youtube.com/v/OZ0FxZt9E6Y&amp;rel=1</a>

I wear my Sunglasses at night>> Shino'dan resimler!
<a href="http://www.youtube.com/v/25gcvXfrJPE&amp;rel=1" target="_blank">http://www.youtube.com/v/25gcvXfrJPE&amp;rel=1</a>

Bu da hayran yapımı resimler (kimsii çizim)
<a href="http://www.youtube.com/v/UyoBase3plI&amp;rel=1" target="_blank">http://www.youtube.com/v/UyoBase3plI&amp;rel=1</a>

--------------------------------
Kişisel Görüşlerim:

Sasuke gittikten sonra anca keşfedebildiğim, daha doğrusu değerini görebildiğim bir karakter.Başlangıçta böceklerinden çekinsem de zamanla alışıyor insan!En çok Naruto, Hinata ve Kiba'yla böcek arama görevine gittiklerinde bir de şu güldüğü bölümde sevdim kendisini...(görevde yine Sasuke'yle alakalı bir şeydi, onu geri getirmek için Hinata'nın önerdiği muhteşem plan ama Naruto sayesinde yerle bir oluyor tabii o ayrı!).Bir de yıllar geçtikçe daha çok kapanır olmuş içine, Shippuuden bölümünde gözlüğün yanı sıra bir de buna başlık ekleyerek iyice gizlemiş kendisini! Naruto tanıyamamıştı ama bu kadar kapanan başka kim olabilir ki zaten? Terleyen

Kendinden emindir, ve güçlü, zeki bir ninjadır ama azıcık da alıngan bir yapısı vardır.Naruto'nun Hinata ve Kiba'yı hemencecik tanıyıp da kendisini tanıyamaması konusunda suratını bayağı asmıştı.Arkasını falan dönmüştü o derece, bence çok şeker bir karakter Kahkaha
« Son Düzenleme: Şubat 27, 2008, 23:25:45 Gönderen: caerid lock » Logged

Alaska
Şeker
**

One day I'm gonna be a Hokage! Yosha!