Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ekim 11, 2008, 02:01:21  

Sayfa: 1 ... 28 29 30 [31] 32 33 34 ... 49   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Naruto Hayran Kulübü  (Okunma Sayısı 47912 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Alaska
Şeker
**

One day I'm gonna be a Hokage! Yosha!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #450 : Şubat 12, 2008, 17:28:02 »

'Pazarlama' demiyelim istersen. Benim yapçağım şey sadece isteyenlere vermek, paylaşmak. Önüme gelenin eline tutuşturacak değilim. Zaten böyle bir deneyimim var benim. Lise 1 de karikatür dergisi çıkarmıştık. Güya aylık dergiydi ama 1 tane çıktı Kahkaha. Okul idaresi ve emek veren öğrencilerin anlaşamaması sonucu bıraktık biz. Adı da 'sİNEK'ti puahuah Gülümseyen
Aslında birgün size atabilrim onu isterseniz. Gülümseyen

Neyse bu ilk bölümü dağıtmayı planlıyorum. Hoş maddi durumumu böyle bir harcamaya nasıl dayanır, bilemem Gülümseyen

NARUTO - Türkçe Manga Bölümleri
Klubümüzün ilk mesajında listelenmiştir. Buradan ulaşabilirsiniz.

"İmzanız forum kurallarına uymuyor. Forumda maximum imza boyutu 300 x 150' dir."

Laughing Out Loud - lol
Rolling on the floor laughing - rofl
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Naruto Hayran Kulübü
« Eklendi: Ekim 11, 2008, 02:01:21 »

esn
filalayka
Sıcak Çikolata

derler ki bir yerden sonra acımaz daha fazla...

esraesra69@hotmail.com
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #451 : Şubat 12, 2008, 17:33:02 »

Kahkaha Kahkaha ya süper olur atsana merak ettim senin uğraştığın bir şeyin kötü olmadığına eminim Gülümseyen

bu konuda eğer ciddiysen bunun için bir fon oluşturabiliriz sanırım ama ne kadar ileri gideceğine bağlı.yok bir sefer dersen yardım ederiz canım nolcak yapalım o kadarda Gülümseyen

neyse eğer gerçekten böyle bir şey varsa bilgilendirirsin sen bizi Gözlerini Deviren

Fides
Larien
UU Seherbazları
Has Türk Kahvesi

Give peace a chance

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #452 : Şubat 12, 2008, 22:32:41 »

caeol eline sağlık çok güzeldi Kahkaha biraz geç oldu ama ancak okuyabildim Terleyen  Furkan seni de tebrik ediyorum çok Aww Ah esra'nın sorusunu ben de soracaktım []hızlı çıktın esra:D yine mi Kahkaha Dil Çıkaran ] ona da çok sevindim sıradakine kolay gelsin Aww

Imagine 

Imagine there's no Heaven
It's easy if you try
No hell below us
Above us only sky
*
Imagine all the people
Living for today
Imagine there's no countries
It isn't hard to do
Nothing to kill or die for
And no religion too
*
Imagine all the people
Living life in peace
You may say that I'm a dreamer
But I'm not the only one
I hope someday you'll join us
And the world will be as one

Twilight
Âşık
Alaska
Şeker
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #453 : Şubat 13, 2008, 15:49:58 »

Ya dikkatimi çekti de, şu klüplerin görüntülenme sıralanışına baktım, şöyle;

Konu                                           Mesaj           Görüntülenme            Durum
1- Yap Paylaş                            2329               29852                   Kilitli
2- Bellatric Lestrange Hayran K.    1858               22304                   Açık
3- Tokio Hotel Hayran Klubü           904               21745                   Açık
4- Anti-Emma Kulüp                    1598               21563                   Açık
5- Naruto Hayran Klubü                 452               20166                   Açık

Tanrım... O kadar az mesaj sayımız olduğu halde, bu kadar çok görüntülenmemiz bence beceri ister. Dil Çıkaran Hoş Tokio Hotel bizi mesaj sayısı ile 2'ye katlamış olsada, biz 452 mesaj'da [20166] defa görüntülenmişsek, eminim Tokio Hotel'e mesaj sayısında yaklaşmtığımızda, görüntülenme sayımızı 2'ye katlarız.

Not: Bu mesaj sadece istatistiksel bir çalışmadır. Yarışma veya çekişme amacıyla yazılmamıştır.
« Son Düzenleme: Şubat 13, 2008, 15:55:19 Gönderen: Alaska » Logged

"İmzanız forum kurallarına uymuyor. Forumda maximum imza boyutu 300 x 150' dir."

Laughing Out Loud - lol
esn
filalayka
Sıcak Çikolata

derler ki bir yerden sonra acımaz daha fazla...

esraesra69@hotmail.com
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #454 : Şubat 13, 2008, 16:08:13 »

Alıntı
Not: Bu mesaj sadece istatistiksel bir çalışmadır. Yarışma veya çekişme amacıyla yazılmamıştır.

Sırıtan Sırıtan isteselerde olmaz zaten. Hede Hödö

yalnız haklısın çünkü ben ne zaman baksam kesinlikle ziyaretçisi oluyor.bu kulüp için iyi bir şey sanırsam. Gözlerini Deviren  bence şu anda naruto hakkında bu kadar içeriğin bulunduğu bir forum kulübü de yok zaten. Göz Kırpan  bu kulübün içinde bulunan bilgiden rahat bir site açılır.her neyse güzel bi istatistik olmuş. Sırıtan

caerid lock
caelo //Lady Lock//
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #455 : Şubat 13, 2008, 17:47:27 »

Evet Esra düşüncelerini zaten biliyoruz Sırıtan zaten bu mangayı yapma sebebimiz hepimizin bunu sevmesi, bu sevgi sonucunda bunu başkalarıyla paylaşma arzusu vsvs..Sen yine de duygularını, sorularını rahatlıkla belirtebilirsin Göz Kırpan

Öncelikle Zeynepçim bir şey değil Gülümseyen Fakat bu güzel çeviri bana ait değil, hem bu kulüp çalışması, herkesin farklı yerlerde değişik çalışmaları var, birbirinden pek ayırmamaya çalışıyorum kimseyi takdir ederseniz....Yani ben yayımlasam da çalışma benim eserim değil Gözlerini Deviren

Şu görüntüleme sayısı benim de dikkatimi çekmişti ama fazla durmadım üzerinde.Kim bilir bu kadar bakıldığına göre sahiden bir şeyler başarmış olabiliriz, bu kadar emek var üzerinde sonuçta.Emek demişken ben de bir süre paylaşım yapamıyorum elimde olmayan sebeplerle, şu aralar biyografilere devam edeceğim, eğer bunlara ilgi duyanlar varsa en azından bildirmiş olayım.(Bir de şu site işi hakkında, hakkaten diğer sitelere baktığımda çok azı bunun kadar, ya da biraz fazla içeriğe sahip; ki Manga nın kendisi bile bütün bilgilere eş değer eğer tamamını yapabilrsek de muhteşem bir şey!)

Alaska
Şeker
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #456 : Şubat 13, 2008, 18:07:26 »

Peh Gülümseyen ilk gün oyuna anca alıştım. Sonra'dan açıldım. (2. gün stamina gelince tabii, çaktırmayın.)
Neyse oyun sardı beni. Stamina'ya çare bulamıyor muyuz, bitmemesi için, bitince nereden temin edebiliriz falan. Gülümseyen

Zaten rezil bir durumdayım. Fakat birşey sorucam. Görevdeydim;
D-Rank Görevi: Benden Medical yardım istedi. Benim ne öğrendiklerimin ne de öğreneceklerimin arasında öyle bir jutsu yok.
Yararlı bir cevabı olan?

Laughing Out Loud - lol
caerid lock
caelo //Lady Lock//
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #457 : Şubat 13, 2008, 18:21:05 »

Bir ninjayla ilgili medical yardım değil mi? Güçlü bir jutsu ve birazcık yüksek level ile bunu halledebilirsin, tabii bu kadar eskiyi hatırlayamıyorum, yani tam olarak hangi jutsuyu yapmak gerektiği falan.Yeni bir jutsu öğrenip işini halledebilirisin ya da Shiruken vs deneyebilirsin ya da en kötü ihtimal biraz kendini geliştirip görevleri öyle yapabilirsin (geliştirmk=level atlamak)Ama diğer sorunda daha çok yardımcı olabilirim>>

Bu resimde yukarda sana verilen linke tıkla, çıkan sayfada (anime cube) en alttaki kodu ilk kutucuğa yapıştır ve onayla...İkinci olanda ise (beyaz olan) zaten açmış olduğun anime cube sayfasında yukarda sağda "anime pictures" + "N" harfi + "Naruto" ya tıkla, orada seni ikinci bir kod daha bekliyor, bunu ikinci kutucuğa tıkla ve onayla de.Bu ikisinden toplam 60 stamina kazanıyorsun...İlk kutucuğu aksatmadan yaparsan yedinci, ve katları günlerde de ek bonuslar alıyorsun

>>7. gün +100 stamina
>>14.gün +100 stamina ve 20.000 XP
>>21.gün +100 stamina, 20.000 XP ve her AP ne (levelını arttıran şey) 20.000 er puan geliyor.21.günde bu sayı sıfırlanıp başa dönüyor, bir ay beklemeye bile gerek yok!ama eğer bir gün bile aksatırsan hangi sayıda olursan ol gene sıfırlanıp birden başlıyor!

Bunun dışında profilinde sana verilen bir çeşit imza var onun sayesinde birilerinin profiline ziyaretini sağlayabilirsen her ziyaret de +5 stamina alıyorsun
Bunun dışında her gün zaten sana stamina geliyor...Bazen ödüller aracılığıyla da kazanabiliyorsun ama bu çok nadir

Alaska
Şeker
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #458 : Şubat 13, 2008, 18:31:33 »

Bunları yapıyorum. 2. gün oldu devamı gelir sanırım. Gülümseyen
Clone Jutsu ilte nasıl medical yardım yapabilirim. Gülümseyen Sakura-chan yok ki...
Peki bu ziyaret olayı; ben ziyaret edince mi, yoksa edilince mi?
Ayrıca profil resmi değişmiyor mu? Senin'ki Haku'nun ki sanırım. Yoksa bizi mi kekledin. Gülümseyen

sen dedin ya kendini geliştir diye; Görev yapmadan (Go on a Mission) level atlayabiliyor musun?

Ha. Bir de 'Red Eye' olayı var. 2 kez kullandım. Uyarı çıktı:'Sadece görevler sırasında kullanılabilir.' diye.
he?
« Son Düzenleme: Şubat 13, 2008, 18:38:28 Gönderen: Alaska » Logged

Laughing Out Loud - lol
caerid lock
caelo //Lady Lock//
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #459 : Şubat 13, 2008, 18:50:23 »

Görevlerde alakasız jutsular kullanıp da başardığım çok oldu, bence burada mantık arama pek! Ya da şöyle yapabilirsin, exploding tag kullan, kazanma şansın artabilir!Başka nasıl olur bilmiyorum, level atladıkça bu görevi jutsusuz bile halledebileceksin Göz Kırpan

Ziyaret edilince ama bu kısmı hiç kullanmadım nasıl olur onu da bilmiyorum...Bir ara Furkan imzasına koymuştu işe yarayıp yaramadığını ondan öğrenebilirsin

Ve resim konusunda keklemiyorum kimseyi.Ama aklıma gelmedi de değil Gözlerini Deviren...Sen Genin olduğun için resim alma hakkın yok...En az Chunin olman lazım, o zaman shopping kısmını ziyaret et, orada resim upload kısmı açılmış olacak Göz Kırpan

Görev yapmadan kendini nasıl geliştirebilrsin bimiyorum, görev yaptıkça AP'lerin artıyor, bu da level artımı demek.Her bir AP nde bir artış, levelında 3 artış demek (hani 3 çeşit Ap var ya, Genjutsu, Ninjutsu, Taijutsu)

Bir de Red Eye görev dışında nerede kullandın ki?Bana hiç öyle yazı çıkmadı, Red Eye'ı kafana göre seçemiyorsun, o hangi görevde kullanılacağına kendi karar veriyor (kullanmamayı da seçebiliyorsun!)Bir de ben senin White Eye seçeceğini düşünmüştüm, demek üçümüzde Red Eye olduk ha?? Eh en azından birbirimize daha çok yardım edebiliriz anlamadığımız konularda!

LORD OF RED CASTLE
/[-L-O-R-D-]\
Sert Espresso

Sand Clone Jutsu

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #460 : Şubat 13, 2008, 22:02:06 »

OOO Alaska da bir ninja olduğuna göre BvS de Türk NİNJALAR dönemi başlamış oldu.Ayrıca tabi ki Red eye olman beni sevindirdi.Hoş ben tekrar üye olsam legacy hero seçerim ama neyse
Bu arada ben o ziyaret işinden hiç yarar sağlamadım.Yani orada bir sürü link var ve hangisinin kullanıldığını(kullanılacağını)bilmiyorum.Yani gene gelen staminalara kaldık.

Be the Ultimate Ninja! Play Billy Vs. SNAKEMAN today!
Alaska
Şeker
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #461 : Şubat 13, 2008, 23:37:11 »

nerdeki linklerden bahsediyorsun. avatarın altındaki mi ? O zaman biz 3müz sürekli birbirimizin profiline gidelim pehpehpeh... x)

Laughing Out Loud - lol
caerid lock
caelo //Lady Lock//
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #462 : Şubat 14, 2008, 12:44:35 »

İmzamdaki gibi bir görüntü oluyor! Profil sayfasında "Forum Signature (BBCode)" un altındaki kodları aynen imzanıza yapıştırın, benimki gibi görünecektir...Fakat tıkladığınızda sizden üyelik istiyor (doğal olarak) neyse...en azından ne şekilde olduğunu öğrenmiş olduk! (Bir de Tai:16 olacak ama heralde  güncellenir bir süre sonra)

Hatta buraya da bir örneğini koyayım, çünkü imzamı her an değiştiriyorum>>

Bir de birden fazla üyelik almanız mümkün ama bazı şartları var!Eğer diğer bloodline'ları denemek isterseniz işte size fırsat tabi tek bildiğim yeter ki aynı IP üzerinden üçtan fazla üyelik almayın ve aynı IP adresiyle aynı köye katılmayın...Daha önce bildiğim bir kural, ve kuralları okuduysanız sizin de bileceğiniz bir şeydi fakat şimdi söyleyebiliyorum bunu oyunla ilgili temel şeylerin yerine oturmasını beklemiştim Göz Kırpan

Diğer üyeliklerim de şunlar>>

Şimdilik bunlar yersiz yurtsuz...Belki köye geçerim bilemeyeceğim şimdilik!
« Son Düzenleme: Şubat 14, 2008, 15:19:02 Gönderen: caerid lock » Logged

caerid lock
caelo //Lady Lock//
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #463 : Şubat 14, 2008, 13:20:53 »

Bir de bugün 14 Şubat ya, Special Missions bölümüne bakın sizi bir süpriz bekliyor olabilir! Birisiyle çıkma şansı elde ediyorsunuz! Ben kimi mi seçtim? Eh belli değil mi? Dil Çıkaran

Bir ağacın altında karşılaşıyorum onunla, herkesten nefret ediyor, "sürekli bunu diyor" ama benimle takılıyor, gün batımına karşı yürüyoruz, herkesten nefret ederek Sırıtan Yaşasın Emo Valentine!!!

caerid lock
caelo //Lady Lock//
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #464 : Şubat 14, 2008, 17:17:19 »

İsim: Kakashi Hatake
Diğer Adı: Kopya Ninja, Sharin-gan no Kakashi
Irk: İnsan
Doğum Günü: 15 Eylül
Saç Rengi: Gümüş / Açık Gri
Göz Rengi: Sağ gözü siyah, sol gözü kırmızı (Sharingan)
Boyu:181 cm
Kilosu:67.5 kg
Kan Gurubu: 0
Seviye: Jonin
Alıntı:

“Diğer ikisiyle karşılaştırıldığında, birazcık olağandışısın….”

Seslendirme:

Japon Versiyonu: Kazuhiko Inoue
Amerikan Versiyonu: Dave Wittenburg

İlk Görünüm: Üçüncü Bölüm: “Sasuke and Sakura: Friends or Foes?”

Karakter Tanıtımı: Kakashi Hatake

Kakashi Gizli Yaprak Köyü’nün Jounin’lerinden (Jounin, seçkin, yüksek seviye Ninjalar) ve yedinci takımın eğiticisi/öğretmenidir.Sadece gözlerini açıkta bırakacak şekilde yüzünü kaplayan bir maske ve kafasına çapraz taktığı sol gözünü örtecek biçimde bir alın koruyucusu takar.İlk başta Sasuke, Naruto ve Sakura onu ne bir ninja ne de bir eğitmen olarak düşünmezler ama ne zaman Kakashi “hayatta kalma” eğitimine götürdüğünde bu üç Genin (çaylak, ilk seviye Ninja) bir görevde takım çalışmasının değerini daha iyi anlarlar.

(göstermek/gizlemek için tıkla)

Kakashi’nin  eşsiz özelliği sol gözündeki Sharingan’ı kullanmasıdır.Kakashi Uchiha Klanına ait olmamasına rağmen, bu eşsiz özellik Uchiha Klanının bir özelliğidir (Sasuke de bu versiyonun zayıf bir örneğidir). “Sharingan” kullanan kişiye, kendisine karşı kullanılan herhangi ninjutsu ya da genjutsu tekniğini kopyalamaya veya hareketleri önceden görmesine olanak sağlar (blodline özellikleri dışında, mesela Byakugan).Tabii kopyalamak için önce tekniği/jutsuyu görmek gerekiyor.Kakashi Uchiha Klanından olmadığı için, Sharingan’ı kullanmak onu zorluyor.

Kakashi’nin Sharingan’ı nasıl elde ettiği hikayesi, mangadan, Kakashi Gaiden, Naruto’yu iki parçaya ayıran bu yan hikayeden geliyor.Kakashi Gaiden’den sonra, Naruto’nun hikayesi 1/2yıl ilerler….burada bir sürü bilgi vermiş çevirmeye lüzum yok, ama sonuçta bunu nasıl elde ettiğina dair, tek bir sonuç (ya da çok benzer) olacağını söylüyor.

Kakashi Jounin olarak mezun olduğunda, takım arkadaşları ona hediye verir ama Obito bunu unutur.Aynı gün bu takımın bir de üstlendikleri görevi vardır.Grasslands (çim/ot ülkesi) deki bu görevde, kaya Ninjaları tarafından saldırıya uğrarlar.Bu Ninjalara görünmez olabilirler, ve Kakashi’nin sol gözünü yararlar (bu da gözündeki çiziği açıklıyor).sonra, Uchiha Obito’nun bütün sağ tarafı, bir rock ninjanın attığı devasa kayanın altında ezilir.Son gücüyle Kakashi’ye sağ gözünü almasını, ona daha fazla ihtiyacı olmadığını söyler.Rin de özel yeteneğiyle bu gözü Kakashi’nin sağ gözüne yerleştirir.Serini devamında Kakashi, Sharingan’ını Mangekyou Sharingan’a, temel bir uyarlama versiyonu diyelim, geliştirir.Ve Kakashi Uchiha olmadığı için ne zaman bunu kullansa bedeni çok zorlanır.

Garipliklerinden biri, yetişkin kitapları olan "Icha Icha Paradise" ve "Icha Icha Violence" ı okumasıdır.Hiç bir şey, “hayatta kalma eğitimi” de dahil olmak üzere, onu, bir sonraki sayfada neler olduğu görmek için okumaktan alıkoyamaz.

Ve Kakashi’nin daima geç kalmasının sebebi, arkadaşı Obito’nun da her zaman geç kalmasıydı ve Kakashi eski dostunun bu alışkanlığını benimsedi.Ne yazık ki, Obito’nun vücudunu asla bir araya getirilemedi, ve bir mezar yerine Kakashi, görevini tamamlamak adına ölen tüm Ninjaları için bir abide olan, büyük taştan bir anıtı ziyaret eder.

Adının anlamı “Bostan Korkuluğu” dur.

Editör’ün Notu:

SHONEN JUMP’un amerikan versiyonunda, Ichya Ichya Paradise, "Make-Out Paradise" olarak çevrildi. "Come Come Paradise" or "Flirting Paradise" olarak çevrilseydi anlam olarak daha yakın olurdu.Ek olarak, “Icha Icha Violence" da, "Make-out Violence" olarak çevrildi.Ben Kakashi’nin başka bir kitap/dergi olan "Icha Icha Tatics" i okuduğunuda anlattım.

Ve Kakashi’nin bazı sahte resimleri ile gerçek resmi>>

Gerçek>>

Sahteleri>>

--------------------------------------------
Kakashi, gerçek Ninja talimleri için Sasuke, Naruto ve Sakura’yı eğitmek üzere görevlendirilmiş bir Jonin’dir.Seçilmiştir….çünkü bazı şeyleri koklayarak meydana çıkarmak gibi bir yeteneği vardır, bu her ne demekse.Havalı bakışları vardır, tembel mi desek?Çok hızlı ve Ninjutsu’da çok iyi.Ne kadar mı iyi? Dövüşürken kitap okuyacak kadar ama Sasuke’yle dövüşürken okuyacak kadar da değil.Okuduğu şeylerde garip zevkleri var ama bunu tartışmıyoruz!

Aşırı katıdır, daha önce hiç kimseyi geçirmemiştir ta ki Naruto, Sasuke ve Sakura gelene değin…Takım çalışmasına çok önem verir, herkesin ayrı çalışmak isteyebileceği türden bir test hazırlar.Daha sonra ikinci bir şans verir, Sasuke ve Sakura’ya öğlen yemeklerini yiyebileceklerini ama Naruto’ya yemeği çalmak istemesinden dolayı bir lokma bile vermemelerini söyler.Ama, ne zaman ikisi de Naruto’ya yemeklerinden verirler, Kakashi’de onları geçirir.Gerçekten garip bir adam….

Kakashi bir Sharingan gözüne sahiptir.Tekrar ediyorum, sadece bir!Bu göz ona ilüzyonları ve büyüleri görme, ve bunları yapana geri yansıtma yeteneğini veriyor.Aynı zamanda, rakibin harektlerini ayırt edip bunları kopyalıyor.Gözünü genelde alın korucusu ile kapalı tutuyor (istediği zaman kapama yeteneği olmadığı için) .Ve eğer bir dövüşte bu koruyucuyu kaldırırsa bu rakibin gerçekten güçlü olduğuna bir işarettir.

Kakashi bu gözü, arkadaşı olan Uchiha Klanı üyesi Obito’dan alır.Kakashi, Rin, Obito ve Yondaime bir görevdedirler ve Kakashi doğum gününde Jounin olmuştur.Bu yüzden Yondaime onu takım lideri seçerek muazzam bir savaşın bir bölümüne yardım etmek üzere yanlarından ayrılır.Görevi sırasında Rin yakalanır, Kakashi de gidip onu kurtarmak istemez.(Çünkü babası, yani Konoha’nın Beyaz Diş’i, aynı şeyi yapıp utancından kendini öldürmüştür).Obito Rin’i geri getirmek üzere ayrılır çünkü onun da davranışları Naruto’nunkiyle aynıdır, Rin’i yakalayan adamla dövüşürken Sharingan’ını “uyandırır”…sonra Kakashi de dövüşe katılır (çünkü bunun öncesinde Obito onunla konuşmuştu) ve uzun lafın kısası savaşı kazandılar ama savaştıkları adam (Kakko isimli Iwagakure’dan bir shinobi)  onları saf dışı bırakmak için kaya kayması hareketi yaptı("Doton: Iwayado Kuzushi","Earth Release: Rock Lodging Destruction").Kakashi zamanında kaçamadı, Obito onu iterek kayaların menzilinden çıkardı ama kendisi zamanında kaçamadı.

Vücudunun yarısı ezilmişken (sağ yarısı olduğu söyleniyor) ve Kakashi’ye uyandırılmış Sharingan’ın sol gözünü ona söz verir, Rin de yeteneği (Rin bir medikal ninjadır) ile gözü, Kakashi’ye yerleştirir.Ve Kakashi, Obito’yu öldüren salak ninjayla yeni elde ettiği Sharingan ve Chidori (One Thousand Birds, bunu da aynı gün erken saatlerde icat eder) siyle dövüşmeye gider.Böylece Kakko, Kakashi’nin Chidori’siyle ölme onuruna erişen ilk kişi olur.İşte Kakashi’nin Sharingan’ı elde etme hikayesi budur.Ve “2 zil” testinin arkadaşlığ ve takım çalışmasını vurgulamasının nedeni de budur, eğer bunu daha önce yapsaydı Obito’nun ölmeyebileceğini hissetmişti.

Kakashi altı yaşında Chunin, 13 yaşında da Jounin olur.Kakashi’nin takımından  olan kişi Dördüncü Hokage’ydi.Sol gözündeki yara, kaya ninjasıyla yapılan dövüşten kalmıştır.Kakashi, Obito’yu düşmanın kunaisinden korumak için onun önüne atlar,  ve bu hareket bu yara iziyle sonuçlanır.

Obito, Sharingan’ı Kakashi’ye verdiğinde sadece iki seviyesi vardı.Kakashi’nin Sharingan’ın üç seviyesi var, bu da onu geliştirdiğinin bir göstergesi.Hem Kakashi’nin Maito Gai ile süren bir rekabeti vardır.Gai’ye karşı 49 galibiyeti, 50 de mağlubiyeti vardır.Yalnız bu dövüşler; koşma ve taş, kağıt, makası da içerir.

-------------------------------------------
-------------------------------------------

Kişisel Görüşlerm>>

Taş, kağıt, makas düellolarından birine (ya da bir tanedir bilemem) şahit olmuştum.Gai durup durup yeni sözler verip oyunu kendi çapında zorlaştırmıştı, yenilirse köyü bilmem kaç kere  ellerinin üzerinde turlayacaktı vs.Tabi sonunda turlamak zorunda kaldı Sırıtan Yanında Lee de ona katıldı, çok ilginç bir manzaraydı.Fakat verdiği söze bu denli bağlı olduğu için Gai ‘nin (ve Lee) gözümde değeri çok fazla! Bu çoğu kişide olmayan bir erdem ne yazık ki!

---------------------------------------------

-------------------------------------------------------
<a href="http://www.youtube.com/v/XDQkp7MEGX0&amp;rel=1" target="_blank">http://www.youtube.com/v/XDQkp7MEGX0&amp;rel=1</a>

Bu video çok şirin Sırıtan Kakshi'nin maskesini çıkarmaya çalıştıkları bölümden, "Don't Touch Me" eşliğinde Gözlerini Deviren
<a href="http://www.youtube.com/v/0rZryU3zNF0&amp;rel=1" target="_blank">http://www.youtube.com/v/0rZryU3zNF0&amp;rel=1</a>

---------------------------------------
---------------------------------------
Yondaime, Kakashi, Obito ve Rin hakkında videoları
Müziği sevmedim ama görüntüler güzel>>
<a href="http://www.youtube.com/v/IVdU5k5-VYg&amp;rel=1" target="_blank">http://www.youtube.com/v/IVdU5k5-VYg&amp;rel=1</a>

Hallelujah eşliğinde...niye hareketli müzik koymazlar ki bu tarz müzikleri çok ender severim ben!
<a href="http://www.youtube.com/v/uzKYnalcvZs&amp;rel=1" target="_blank">http://www.youtube.com/v/uzKYnalcvZs&amp;rel=1</a>

<a href="http://www.youtube.com/v/ZF766e7UiFw&amp;rel=1" target="_blank">http://www.youtube.com/v/ZF766e7UiFw&amp;rel=1</a>
« Son Düzenleme: Şubat 14, 2008, 17:40:47 Gönderen: caerid lock » Logged

Sayfa: 1 ... 28 29 30 [31] 32 33 34 ... 49   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: