Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ağustos 21, 2008, 05:19:15  

Sayfa: 1 ... 26 27 28 [29] 30 31 32 ... 48   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Naruto Hayran Kulübü  (Okunma Sayısı 44449 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Alaska
Şeker
**

One day I'm gonna be a Hokage! Yosha!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #420 : Şubat 06, 2008, 14:49:16 »

Caelo verdiğin videloları izleme şansını anca yakaladım. 2. si süper...
Şarkıyı çok güzel seçmişler, vokalistin sesi biraz Vinnie Paz'i andırıyor Jedi Mind Tricks'in iki üyesinden biri,
Tabi klubün konusunu değiştirip ileriki mesajlarınızda Jedi Mind Tricks'ten bahsetmemeniz dileğiyle...

Caelo, böyle devam et... nee-chan-
GYAHAHAHA!

NARUTO - Türkçe Manga Bölümleri
Klubümüzün ilk mesajında listelenmiştir. Buradan ulaşabilirsiniz.

"İmzanız forum kurallarına uymuyor. Forumda maximum imza boyutu 300 x 150' dir."

Laughing Out Loud - lol
Rolling on the floor laughing - rofl
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Naruto Hayran Kulübü
« Eklendi: Ağustos 21, 2008, 05:19:15 »

asterix5
Süt
*

:::Turkish_Power:::

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #421 : Şubat 06, 2008, 15:52:31 »

Ya benim anlamadığım bişey var..! Naruto'nun türkçe kitabı veya bi çizgi romanı varmı Ne?

CrySiS FAN
NARUTO FAN
Pirates Of The Caribbean FAN
Toontown Online FAN
Bitefight FAN
http://s20.bitefight.net/c.php?uid=17613
Knight Online FAN
SilkRoad Online FAN
LORD OF RED CASTLE
/[-L-O-R-D-]\
Sert Espresso

Yakalasanaaaaa!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #422 : Şubat 06, 2008, 17:25:50 »

Arkadaşlar bu duyuruyu yapmak zorundayım.Weesel ve asterix5 de kulübümüze üyedir.İlk mesajda değişiklik yapamamaman dan ötürü isimleri listede yok.Ama sorun düzelirse hemen ekliyeceğim.
Bu arada asterix sorduğun soru çok gereksiz.İlk sayfaları okuyup öyle sorular soralım.Cidden çok gereksiz şeyler ortaya çıkıyor.

Be the Ultimate Ninja! Play Billy Vs. SNAKEMAN today!
holy_solemn
Twilight
UU Seherbazları
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #423 : Şubat 06, 2008, 18:10:47 »

Hem Weesel Aww  hem de asterix5 hoşgeldin ikiniz de Kahkaha

When You Can Live Forever
What Do You Live For?   

Twilight
Âşık 
inferius
Alayına İsyan
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Sıcak Çikolata

^^,

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #424 : Şubat 06, 2008, 19:03:19 »

caerid lock sasukeyle ilgili bilgiler için sağol tekrardan videolardan özellikle itachi ile olan hoşuma gitti sanırım itachiyi daha çok seviyorum ben ya XD Dil Çıkaran neyse sağol tekrardan Aww

|~|~||~|~|
LORD OF RED CASTLE
/[-L-O-R-D-]\
Sert Espresso

Yakalasanaaaaa!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #425 : Şubat 06, 2008, 19:24:34 »

Öl Zabuza ö!!!l Haku gittiği yerde yalnız şimdi

Haku güle güle deme zamanı

Son kez  görmek istiyor yaşamını onun için vereni

Fedakarlık her zaman mükafatlandırılır "BELKİ CENNETLE"

Haku ağlıyor belki de boşuna ağladığını mı düşünmemizi isiyor.

Bu bölümü lütfen izleyin ama özellikle bayanlar yanınıza bir kutu peçete alın.Ben bile zor dayandım.İnsan bu kadar mı fedakar olabilir.Sasukeye yaptıkları umrumda bile değil.Keşke sasuke ölseydide o yaşasaydı.diye düşündüm.

Aynı yerdeler tıpkı Zabuza'nın söylediği gibi

caerid lock
caelo //Lady Lock//
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #426 : Şubat 06, 2008, 20:10:00 »

Sasuke'li kısma pek katılmamakla birlikte gerçekten güzel bir bölümdür, izlemenizi kesinlikle tavsiye ediyorum.Ve Sasuke'nin neredeyse öldüğü bölümdür, ayrıca Narıto'nun bu ikisinin arasındaki arkadaşlığında başlangıcıdır, ve burada Naruto'yu Kyuubi çakrasıyla görebilirsiniz...(izlemek için sebep çok yani)

Hangi insan sadece bir araç olarak yaşayabilir.Kendisini Zabuza'nın bir silahı olarak nitelendirmiş ve bununla da mutlu olmuştur. "Benim için kıymetli olan bu insanı korumak istiyorum, hayallerinin gerçekleşmesi için...Bu benim hayalim" Ve kendini Zabuza için feda etmiştir...Belki bu yüzdendir, ninja oyununda takma adım Hakun'dur ve onun resmini almışımdır kim bilir!

Naruto: "Bir şeyler desene!Arkadaş değil miydiniz?"
Zabuza: "Kapa çeneni, çocuk!Haku çoktan öldü!
Naruto: "Bütün bunladan sonra hiç bir şey hissetmiyor musun?Her zaman beraber değil miydiniz?"
Zabuza: "Gatou'yu kullandığım gibi Haku'yu da kullandım.Bütün olan bu.Daha önce dediğim gibi, biz Shinobiler sadece basit araçlarız.İstediğim sadece onun yeteneğiydi, kendisi değil.Pişman değilim"
Naruto: "Gerçekten bunu kast etmiyorsun değil mi?O seni sevmişti.Hem de çok sevmişti.Ve sen hala bir şey hissetmiyor musun?

.
.
.
Zabuza: "Evet, belki de haklısın çocuk.Biz Shinobiler duygusuz araçlar değiliz sadece.Ben kaybettim."

sonra da Naruto'nun Kunasini ödünç alıp, o adama saldırır.Ve Haku'nun yanında ölür...Yani sevmiyorum, sadece araç olarak kullanıyorum kısmı palavra tabii, hiç bir şey hissetmez olur mu??

İsteyenler aşağıda vereceğim videoyu izlesinler ama Furkan'nın dediği gibi cidden mendillerinizi almanızı tavsiye ediyorum.Ve ah Furkan bana Haku diyerek yine ağlattın beni...Resimler ve altlarındaki açıklamalar için çok teşekkürler, benim için ne kadar değerli bir şey bu yaptığın anlatamam!Seride sevdiğim karakter çok olsa da (en başta Sasuke tabii ki) kendime en yakın bulduğum kişilik Haku'dur.(cinsiyeti fark etmiyor Dil Çıkaran)

<a href="http://www.youtube.com/v/xUVLKH7EncA&amp;rel=1" target="_blank">http://www.youtube.com/v/xUVLKH7EncA&amp;rel=1</a>

------------------------------
Bunu da tamamen izlemedim ama izleyeceğim, Evanescence eşliğinde hoş bir video...yukardaki kadar güzel olmasa da fena değil bence
<a href="http://www.youtube.com/v/vBawG5ZtptE&amp;rel=1" target="_blank">http://www.youtube.com/v/vBawG5ZtptE&amp;rel=1</a>

------------------------------
Ve İnferius bir şey değil...Ve biliyor musun ben de Itachi'yi sevmeye başladım (Sasuke'yi sevdiğim gibi değil tabii) Belki bir gün sebebini söylerim Gülümseyen
« Son Düzenleme: Şubat 06, 2008, 20:14:17 Gönderen: caerid lock » Logged

Weesel
Jim Morrison
Demleme Çay

"I am the Lizard King, I can do anything"

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #427 : Şubat 06, 2008, 20:19:12 »

Hoşbulduk arkadaşlar. Sırıtan

asterix5
Süt
*

:::Turkish_Power:::

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #428 : Şubat 06, 2008, 22:33:38 »

Arkadaşlar bu duyuruyu yapmak zorundayım.Weesel ve asterix5 de kulübümüze üyedir.İlk mesajda değişiklik yapamamaman dan ötürü isimleri listede yok.Ama sorun düzelirse hemen ekliyeceğim.
Bu arada asterix sorduğun soru çok gereksiz.İlk sayfaları okuyup öyle sorular soralım.Cidden çok gereksiz şeyler ortaya çıkıyor.
özür dilerim .. Bu arada Hoşbulduk Gülümseyen Kahkaha
« Son Düzenleme: Şubat 06, 2008, 22:34:24 Gönderen: asterix5 » Logged

CrySiS FAN
NARUTO FAN
Pirates Of The Caribbean FAN
Toontown Online FAN
Bitefight FAN
http://s20.bitefight.net/c.php?uid=17613
Knight Online FAN
SilkRoad Online FAN
caerid lock
caelo //Lady Lock//
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #429 : Şubat 07, 2008, 14:03:10 »

(göstermek/gizlemek için tıkla)

Alaska
Şeker
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #430 : Şubat 07, 2008, 14:30:01 »

Arkadaşlar, lütfen "Hoşgeldin, yeni üye" ve ya "Hoşbulduk" gibi mesajlarınızı en azından bir paylaşım sırasında yazarsanız daha bir makbule geçecek. Yoksa ben iyiliğimizin suistimal edildiğini düşüneceğim.
Ve Red'den buna bir çare bulmasını istiyorum.

_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-

Red, söyleceklerim gibi o bir fedekarlık değil...
O sadece sevdiği bir insan için yaşadığını gösterdi.

Bir sözü aklınıza getirmek istiyorum fakat, sözler tam aklımda değil. Merak edenler Gaara ile Kimimaro kapışmasından sonra, Kimimaro'nun ölümüyle sonuçlandıktan sonra, Lee ile Gaara konuşmasına bir göz atsınlar.

Gaara, Kimimaro için diyor ki; "Tıpkı Naruto gibi, sevdikleri için savaşıyorlar ve yaşıyorlar."
tam böyle dememiş olabilir fakat, anlatmak istediğim şu. Sevdiğin insan ne kadar kötü olursa olsun, Zaten o konuşmada Gaara bunu da ekliyor, "Sevdiğin insanın iyilik derecesi" ne olursa olsun farketmez, eğer sen onu seviyorsan, onun için herşeyi yapabilirsin.

Ayrıca şuna da bir netlik getireyim. Haku kız Gülümseyen
Bu görüşümle ilgili bir sorunu veya sorusu olan varsa benden öm ile bilgi alabilir.

_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-

Bloodline Limits

'Bloodline Limit'leri genellikle klan (koloni, aile) tarafından jenerasyondan - jenerasyona miras olarak geçen özellikler, teknikler veya 'jutsu'lardır. Bu özel yeteneğe sahip olanlar 'az'dır. Genel olarak güçlü ve yetenekli olanlar. 'Bloodline Limit'ine sahip olan kişilerden, yaptıkları şeyler sebebiyle, dahi diye söz edilir. 'Bloodline'lar fiziksel gücü, hızı, dayanıklılık, veya bir dövüşme türünü arttırır.

Byakugan

Bu yetenek sadece soylu 'Hyuuga Klanı'nda kullanılmaktadır. 'Sharingan'ın 'Byakugan'dan geldiği söylenir. Byakugan, kullanıcısının kritik bölgeleri ve düşmanının chakrasının nerede depolandığını gösterir. Çok nadiren Byakugan kullanan kişi 'Tenketsu'ları (chakra delikleri) görebilir ve chakra akışınını durdurarak düşmanını öldürür. Hyuuga Neji bunu yapabilenlerden biri. Jyuuken sitili ile direkt bir vuruş, hedeflenen delikte chakra akışının durdurur. Byakugan kullanan kişi, 360 derecelik bir bölgeyi veya kuşbakışı olarak tüm yönlerden görebilir. Bir tek kör nokta vardır ki, bu da; omurganın 3. kısmı civarındadır.

Bu çok tehlikeli Bloodline'ı kullanan dört ana kullanıcı vardır, bunlar;

Hyuuga Neji   (Hinata'nın amcasının oğlu)
Hyuuga Hinata   (Neji'nin amcasının kızı)
Hyuuga Hinabi   (Hinata'nın küçük kız kardeşi)
Hyuuga Hiashi   (Hinata'nın babası, ve Neji'nin amcası)

Hangisi daha güçlü diye çok sayıda tartışma vardır: Byakugan mı, Sharingan mı.

Hyouton

Bu Bloodline'ın tüm kullanıcıları ölmüştür, bu yüzden belli bir isim asla verilmemiştir. Bu Bloodline'ın son kullanıcısı, serinin başlarında öldürülen, 'Haku' idi. Bu özelliği taşıyanlar tarafından sergilenen bazı özel jutsular vardır: Demonic Ice Mirrors (Cinli / Şeytani Buz Aynaları) ve Flying Water Needles (Uçan Su İğneleri). Bu Bloodline'ın Sis Köyüden (Mist Village) çıktığına inanılır. Bu iki tekniği meydana getiren element: su. İlk teknik, Demonic Ice Mirrors, düşmanı su ve buzdan yapılan aynalarla çevreleyen bir harekettir. Kullanıcı aynadan aynaya, düşmana savunması zor bir şekilde saldırarak, geçebilir. İkinci teknik, Flying Water Needles, isminden de çıkarıldığı gibidir. Kullanıcı, düşmana buzdan keskin iğneler fırlatır.

'Ranmaru'nun Bloodline'ı

Ranmaru bu Bloodline'ın yaşayan tek kullanıcısıdır. Görüş yeteneğini, küçük klubesinden dış dünyayı duvarların içinden görmekte kullanır. Bu yetenek Byakugan'ın görüş alanına erişemez (360 derece), fakat karşı koyabilir. Ranmaru'nun görüşü, Byakugan'ın ötesinde, birinin yaşam gücünü görmesine olanak sağlar. Ranmaru, hayali görüntü yaratabilmek ve kendi chakrasını gizlemek için chakrasını kırmızı toz tanecikleri gibi genişletebilir. Hayali görüntüler sadece, Raiga'nın 'Kirigakure' tekniği ile kullanıldığında harekete geçebilirler. Hayali görüntülere, normal ninjaları ve Neji'nin Byakugan'ını şaşırtmak için yaşam-chakrası verilebilir.

Rinnegan

Rinnegan gözlerine ilk sahip olan kişi, ninja dünyasının kurucusu ve ilk jutsu'yu, The Six Realms Sage'yi, yaratandır. Göz bebekleri etrafında belirli sayıda ortak merkezli çemberler olarak karakterize edilir. Rinnegan'ı kullanan kişi 6 (altı) çeşit elementsel chakrayı kontrol edebilir. Kullanıcıya, yağmuru kontrol edebilmesine, arzu ettikleri birinin kopyasını yaratmasına, vücutlar arasında geçişe olanak sağladığı sanılır ve kullanıcıya eşi benzeri bulunmayan 'Çağırma' (Summon) düzeni verir. Pein aynı anda hangi bedenini kullanırsa kullansın, diğer bedenlerinin gördüğü noktaları da görebilir.

Sharingan

Sharingan sadece soylu clan Uchiha'da bulununan ve belki de herkesin en korktuğu bloodline'dır. Klan'ın neredeyse tamamı Uchiha Itachi tarafından katledildi. Sadece bu Bloodline'ı taşıyan 3 kişi kalmıştır. (Caelo'ya bahsettiğim gibi, aynı koşullarda bu bilgi de yanlış, 3'ten de fazla...)
Bu taşıyıcılar;

Uchiha Sasuke
Uchiha Itachi
Hatake Kakashi

Hatake Kakashi, Uchiha soyundan gelmeyen, Sharingan'ın tek taşıyıcısıdır. Kakashi, sadece bir gözünde sahip olduğu gözle 1000'in üzerinde tekniği kopyalamıştır. (Copy Ninja, Copy-nin, Kopya Ninja, olarak bilinir.) Sharingan gözün içinde özel bir çeşit güce sahiptir. Büyük miktarda chakra ve dikkat gerektirerek, göz bebeklerinde belirir. Sharingan'ı kullanan kişi, tüm Ninjutsu (Ninja Teknikleri), Genjutsu (İlizyon Teknikleri), Taijutsu (Yakın Dövüş) tekniklerini görmesini ve kopyalamasına olanak sağlar. Birinin Sharingan'ını kullanıp kullanmadığını, kullanan kişinin gözünün renginden ve gözündeki siyah işaretlerden anlayabilirsiniz.

Shikotsu Myaku

Shikotsu Myaku, Kaguya Klan'ına ait bir Bloodline'dır. Kimimaro, klanı katledildikten sonra, kalan tek kişidir. Bu özel Bloodline, kullanıcısına kemik yapısını değiştirebilmesine olanak sağlar. Bu da kendi normal bedenlerinden genişletebilinen keskin sivri uçlar çıkarmasına olanak sağlar. Bu kemikler aşırı derece sağlam, çelik kadar sağlam.

Souma no Kou

Souma no Kou, Sakon ve Ukon'un sahip oldukları özel bir Bloodline'dır. Bu özel Bloodline kendi bedenlerini moleküler seviyede parçalamalarına ve tekrar birbirleriyle kaynaştırmalarına olanak sağlar. Ukon, bu Bloodline ile daha üstün seviyede bir yeteneğe sahiptir. Kendi bedenin parçalar ve düşmanı ile kaynaştırır. Düşmanın içinde, hücrelerini parçalar ve kendi chakrasını kullanarak, orijinal bedenin yaratır.

Aşağıdaki yazıyı Caelo bana vermiştir. Klupte yayımlamam için...

Bijuu'lar (Kuyruklular)

Naruto serisinde, Bijuu olarak bilinen dokuz şeytan/canavar vardır. Bijuu’lar engin bir güce –hemen hemen bundan da fazla olarak-  çakra akışına sahiptirler. Her Bijuu sahip oldukları kuyruk sayısına göre tanımlanır. Biz üç tanesini gördük:

Kyuubi, dokuz-kuyruklu tilki
Shukaku, tek-kuyruklu rakun-köpek
Ve yakın bir zamanda Nibi, iki kuyruklu kedi.

Jinchuuriki’ler bunların taşıyıcısı/ev sahibidirler. Jinchuuriki gereklidir çünkü bir Bijuu’yu defetmenin tek yolu, onu yeni doğan birinin bedenine mühürlemektir.

Shukaku (Tek Kuyruk)

Shukaku tek kuyruklu rakun-köpek karışımı bir yaratıktır. Şimdiye kadar iki taşıcısı olmuştur, bunlardan en bilineni Gaara’dır. Doğduğunda Gaara’nın içine yerleştirilir. Gaara’nın kontrolüne ihtiyaç duymadan onun kum muhafazasının içindeki özel kumları idare edebilir. Tepki verebileceği tüm gelen saldırıları engelleyebilir. Bu kum aynı zamanda Gaara tarafından etrafında bir zırh oluşturmak ya da saldırmak için de kullanılabilir. Shukaku kana meraklı görünür ve Gaara’nın varlığı için öldürmesini ister. Gaara, Shukaku’nun ruhunun, annesin ruhu olduğuna inanır. Shukaku’nun Gaara’nın içinde olmasının bir yan etkisi de, uyumaya izin vermemesidir. Eğer uyursa Shukaku onu ele geçirir ve Gaara’nın etrafındaki kumlarla kendini yeniden şekillendirir; Chuunin sınavlarının sonunda, Konoha Köyü’nün işgali sırasında görüldüğü gibi. Naruto’da olduğu gibi, kum köyü sakinleri Gaara’yı görmezlikten gelir ve –büyük oranda korkudan- ondan kaçınmaya çalışırlar.Zaten sonraları, Gaara’nın ölümüyle sonuçlan bir eylemle, Shukaku içinden çıkartılır. Ama, Chiyo’nun jutsusu ve Naruto’nun çakrası sayesinde yaşama geri döndürülür. Shikaku halen Akatsuki’lerin elindedir.

Nibi (İki Kuyruk)

Ateş nefes gücü olan iki kuyruklu bir kedidir. Jinchuuriki’si Bulut Köyü’nden Yugito adında bir kızdır.Köyündeki ikinci güçlü ninjadır ve neredeyse kendi rızasıyla iki kuyruklu şeytan kediye dönüşebilme yeteneği vardır. Şeytan kedi, ağzından çıkan alev toplarıyla karşısındaki rakibini vurabilir. Yugito, Kum Köyü’ndeki Gaara neyse, bu da öyledir, Gizli Bulut Köyü’nün bir kozu. Yalnız Naruto ve Gaara’nın tersine, etrafındaki insanlarla bir sorunu yoktur. Canavarın onu içinde olması yüzünden herkes tarafından nefret edilmez, ve diğerleri tarafından gözetilir, bu Hokage’nin herkesin Naruto’yu gözetmesini istediği bir davranıştır. Yugito, Akatsuki’ler tarafından yakalanır ve tıpkı Gaara’da olduğu gibi, Bijuu’yu onun içinden çıkartırlar.

Sanbi (Üç Kuyruk)

Devasa, kaplumbağa görünümünde bir yaratık. Yetenekleri –şimdilik- bilinmiyor. Sanbi aşırı derecede geniş ve aynı zamanda çok da hızlıdır. Sanbi'yi diğer iblislerden ayıran şey, O'na ev sahipliği yapanın olmaması ve hiç bir zeka belirtisi göstermemesidir. Akatsuki’lerden Deidara’ya göre, ev sahibinin olmaması onu zayıflatan bir sebep çünkü kendi gücünü kontrol edebilecek zekadan yoksundur.

Yonbi (Dört Kuyruk)

Dört kuyruğu olması gerçeğinin yanı sıra, ne tür bir hayvan olduğu da dahil olmak üzere hakkında fazla şey bilinmez. Bu adamın ev sahibi yaşlı bir adamdı. Şeytandan kaynaklanan, gözlerinin altındaki siyah halkalardan ayırt edilebilirdi. Bu adam, yaratığın güçlerinin bir kısmı olduğu düşünülen temel füzyon tekniklerini, savaşlarda kullanır. Kisame ev sahibini öldrüdükten sonra Akatsukiler tarafından yakalanır.

Kyuubi (Dokuz Kuyruklu)

Naruto’nun içine mühürlenen dokuz-kuyruklu tilki. 12 yıl önce Konoha Köyü’ne saldırarak, köyü ve sakinlerini öldürmeye çok yaklaşır. Dördüncü Hokage, sadece kendisinin ve Üçüncü Hokage tarafından bilinen bir teknik kullanarak, Naruto isimli bebeğin içine mühürler. Kyuubi yüzünden, köy sakinleri Naruto’yu görmezden gelirler; onu baş belası olarak görüp üzgüne ve yalnız bırakırlar. Kyuubi’nin gücü muazzamdır, ne zaman Naruto yaralansa ya da bir yeri kesilse Çarka yaradan dışarı akar ve neredeyse anında iyileştirir. Naruto, Çakrasını ödünç almak için rica etmek suretiyle dokunabilir. Ne zaman Naruto öfkeye kapılsa Kyuubi onun bedenini teslim alır ve Naruto’nun çevresinde Kyuubi şeklinde kırmızı Çakra’dan bir kalkan oluşturur.

"İmzanız forum kurallarına uymuyor. Forumda maximum imza boyutu 300 x 150' dir."

Laughing Out Loud - lol
LORD OF RED CASTLE
/[-L-O-R-D-]\
Sert Espresso

Yakalasanaaaaa!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #431 : Şubat 07, 2008, 15:55:44 »

Alaska teşekkürler ve kutsal kuyrukların tamamını ve resimlerini daha önceki sayfalarda bulabilirsiniz.
   Bu arada Alaska ve daha önce caelo nun da söylediği gibi arkadaşlar bundan sonra burayı gereksiz mesajlarla doldurmayalım.BAZI duyurular önerileriniz veya sormak istediğiniz bir şey olursa ben caelo ya da alaska ya ömle ulaşabilirsiniz.Elbette ki paylaşımlarınızı bana sormanıza gerek yok ama sorularınızı lütfen ömle atın.Önem arzettiğini düşündüğümüz soruları belki de mesaj şeklinde cevaplandıra biliriz.Tabiki toplu bir halde (mesela her manga yayınlanışından sonra)cevaplayabiliriz.Herkesi duyarlı olmaya davet ediyorum.Bunları ilk mesaja geçmek isterdim.AMA daha öncedde belirttiğim gibi bir sorunnum var ve ilk mesajı değiştiremiyorum.Lütfen burada yazdıklarımı dikkatli bir şekilde okuyun ve bu iş  çözülsün.Kulübümüz giderek büyüsün.Ve mükemmel paylaşımlarla dolu bir kuüp olsun
   Bu nu okuyan ve saygı duyup uyan kişilere teşekkürler.

Alaska
Şeker
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #432 : Şubat 07, 2008, 17:07:57 »

Sen de sağ ol Red.

Manga'dan başka paylaşımım olmayacak bundan sonra, üzgünüm diyemeyeceğim. Çünkü kaybeden ben değilim. Münakaşa yaratmak istemiyorum. O yüzden başka bir şey söylemeyeceğim.

Neyse size iyi eğlenceler.

*Bu mesaj bir bilgilendirmedir.

Laughing Out Loud - lol
caerid lock
caelo //Lady Lock//
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #433 : Şubat 07, 2008, 17:17:04 »

Sen de sağ ol Red.

Manga'dan başka paylaşımım olmayacak bundan sonra, üzgünüm diyemeyeceğim. Çünkü kaybeden ben değilim. Münakaşa yaratmak istemiyorum. O yüzden başka bir şey söylemeyeceğim.

Neyse size iyi eğlenceler.

*Bu mesaj bir bilgilendirmedir.

Bunları neden söylediğin hakkında hiç bir fikrim yok, eğer kast ettiğin Haku meselesiyse ben ona münakaşa olarak bakmamıştım sen öyle mi gördün Kararsız neyse karar senin, açıklamana da gerek yok.Ben bilgileri vermeye çalışırım elimden geldiğince, zaten yaptığımda bu değil mi?

Bu arada Haku hakkında bir yazı hazırlamıştım ama yayımlasam mı yayımlasam mı bilemedim çünkü bunun münakaşa olarak algılanacağını düşünmemiştim.Neyse.Önemli değil.Ben gene de vereyim en azından bir bilgi olur, tersi kanıtlanırsa onu da seve seve yayımlarım, ya da başka biri yapar kim bilir.

--------------------------------

İsim: Haku
Irk: İnsan
Doğum Tarihi: 9 Ocak
Saç Rengi: Siyah
Göz Rengi: Kahverengi
Boyu: 155 cm
-Kan Gurubu: 0
Seviye: Shinobi
Alıntı:

“Sakın kirli ellerinle Zabuza-san’a dokunma!”

Seslendirmeler:

Japonca Versiyonu: Mayumi Asano

Amerikan Versiyonu: Susan Dalian

Sahneye Giriş: Bölüm 9

Karakter Tanıtımı:HAKU

Haku nazik yürekli bir Shinobi’dir.Geçmişi, korkunç olayları barındırır.Çocukluğu boyunca gelişmiş bloodline’nından korkulmuş, iç savaş da bu yüzden patlak vermiştir.Haku ve annesi, bu gelişmiş bloodline’ın bir parçasıdırlar.Bunu tersine babası, köydeki diğerleri gibi, normal biridir.Haku ve annesinin bloodline sırrı ortaya çıktıktan sonra, Haku’nun babası, annesini öldürür.

Zayıf ve kendini savunmaktan aciz olan Haku, babasını ve diğerlerini kazara öldürür.Gelişmiş bloodline’ı yüzünden, bir suçlu olan Zabuza tarafından yetiştirilir.Haku, ona inanır çünkü geride başka kimsesi kalmamıştır.Zabuza’ya göre,  onu bir silah ya da araç olarak kullanmasına rağmen, aynı zamanda onunla ilgilenmiştir de, bunu da Haku ölürken gösterir.

Onun değerli bir arkadaşı olduğuna inananarak onu sevmesi, çok acılı bir ölüme de işaret olsa Zabuza’yı korumak için yemin etmesine neden olur.Onun hayali, Zabuza’nın hayallerini gerçekleştirmektir.

---------------------------------------
---------------------------------------

Haku Kız mı Erkek mi?

Haku’nun kız mı erkek mi olduğuna dair bir sürü karşıt düşünce var, üstelik Haku da son derece kadınsı görünüme sahip.Ama, kanıtlar bize büyük çoğunlukla onun erkek olduğuna işaret ediyor.Birincisi, manga listesinde erkek olarak listelenmiş.Kendisi de,seride,  birkaç kere erkek olduğunu söylüyor (“unutmadan, ben bir erkeğim”) ve Japonca versiyonunda da kendisi hakkında “boku” kelimesini kullanır, bu kelime erkekler için kullanılan bir terimdir.Buna ek olarak, geçmişine dönersek, genç Haku ve Zabuza Sis Köyü’nden yürürlerken Haku bir erkek gibi giyinmiştir, bu da onun erkek olduğuna işaret eder.Ve Bölüm dokuzda da Kakashi onun erkek olduğunu bir çok kez söyler.

Şimdi, bazı hayranlar, seride Haku’nun erkek olduğunu doğrulamasının açıklanabileceğini savunuyorlar.

1)Naruto’ya erkek olduğu söyledi ama bunun yapmasının sebebi, kimsenin ona aşık olmasını istememesiydi.(çevirdiğim yerde bu cümleyi “erkek” olduğunu düşünerek yazmış, fakat sonradan da bu seçenek doğruysa eğer Haku’nun kız olması gerekir gibisinden)

2)Zabuza tarafından “oğlan” diye çağrıldı çünkü partnerinin kız olduğu düşüncesi ona rahatsız edici geliyordu.(Tabii bunu neye dayandırıp da söyledikleri hakkında en ufak fikrim yok!)

Yukarıdaki resme dikkatle bakıldığında, göğüslerin varlığına dair bir çıkıntı olmasına rağmen, arasında en ufak bir çizgi yoktur.Oradaki çıkıntının açıklaması ise kolaydır, çünkü Haku, Naruto’ya doğru eğilmiştir, bu yüzden giysi bükülmüştür.

“White Past: Hidden Ambition" bölümünde (bölüm:17) geçmişe dönüş yaparak, Haku’yla annesi arasında geçenlere tanık oluyoruz(Burayı özet geçeceğim).Orada annesi Haku’ya vurduktan sonra özür diliyor ve “üzgünüm, yavrum/hayatım”  diye de ekliyor.Bunu yazma gereği duymuşlar çünkü  bazıları “üzgünü, kızım” ya da “üzgünüm, oğlum” gibi algılamayı seçmişler.Ama aslı budur, yani bundan yola çıkarsak,  Haku’nun kız mı erkek mi olduğuna dair herhangi bir şey söylemek mümkün değil bu cümleyle.(benim izlediğimde ise sadece Haku diyordu, benim içine problem yok burada)

“Shonen Jump” adından bir derginin, bir hayran mektubuna verdiği cevapta da Haku’nun erkek olduğu söyleniyor.

“Haku erkektir.Eğer onun bir kız gibi göründüğünü düşünüyorsanız, bunda yalnız değilsiniz, kaldı ki Naruto’da öyle düşünmüştü.Ama o bir erkek”

Tabii bu Shonen Jump ekibinin yaptığı bir açıklama, Naruto’nun yaratıcısı  Masashi Kishimoto’nun değil!

Güncel kanıtların hepsi de Haku’nun erkek olduğunu gösteriyor.

~Son
--------------------------------------
-------------------------------------
Kişisel Görüşlerim

"It is passed down from parent to child, or grandparent to grandchild." Burada bloodline'ın ebeveynden çocuğa ya da büyükanne/büyükbabadan çocuğa geçtiğinden bahsedilmiş.Anneden kıza geçtiğine dair bir şey göremedim yani Haku'nun kız olma ihtimali bu noktada devredışı oluyor

Ve ayrıca, Haku yeteneğini keşfettiği zaman, annesini ona vururken ağzından şu sözler çıkar>>

“Why you to..?Why does he have it too…?”  "Neden sen de..? Neden O da buna sahip olmak zorunda..?" Oradaki “he” onun erkek olduğuna bir işarettir.

Ben de onun erkek olduğuna inanıyorum, tabii farklı düşünenler olursa fikirlerini her zaman belirtebilirler Göz Kırpan

Video da müzik de çok hoş, sonuna kadar izlemenizi tavsiye ediyorum
<a href="http://www.youtube.com/v/QYG55UH0hxc&amp;rel=1" target="_blank">http://www.youtube.com/v/QYG55UH0hxc&amp;rel=1</a>
« Son Düzenleme: Şubat 09, 2008, 14:10:49 Gönderen: caerid lock » Logged

caerid lock
caelo //Lady Lock//
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #434 : Şubat 09, 2008, 14:03:37 »

Kim: Tayuya
Irk: İnsan
Saç Rengi: Kırmızı
Göz Rengi: Kahverengi
Alıntı:

Senin için ölüm melodisini çalacağım”

Tayuya Orochimaru’nun takipçilerinden birisidir.Sasuke’nin Konoha’yı terk edip, Orochimaru’ya katılması için onu ele geçirmeye çalışan Five Sound (beş ses)’un bir parçasıdır.Üyelerinden her biri bir yönü ya da bir bariyer yaratmak için bir köşeyi simgeler.

Tayuya’nın bozuk bir ağzı vardır ve çok küfür eder.Pek kadınsı tavırları olmadığından erkek görünümlü/erkeksi denebilir.Şeytanları çağırır, flütünü kulanıp onları kontrol eder ve kendisi için savaştırır.Ve Orochimaru’nun takipçilerinin çoğunda olduğu gibi Tayuya’da Orochimaru’nun lanetli mührüne sahiptir.

<a href="http://www.youtube.com/v/HtTKGtDYAds&amp;rel=1" target="_blank">http://www.youtube.com/v/HtTKGtDYAds&amp;rel=1</a>

Sayfa: 1 ... 26 27 28 [29] 30 31 32 ... 48   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: