Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ağustos 21, 2008, 03:44:40  

Sayfa: 1 ... 24 25 26 [27] 28 29 30 ... 48   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Naruto Hayran Kulübü  (Okunma Sayısı 44445 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
inferius
Alayına İsyan
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Sıcak Çikolata

^^,

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #390 : Şubat 03, 2008, 18:40:56 »

çok sevimli geldi bunlar koyayım dedim Dil Çıkaran

|~|~||~|~|
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Naruto Hayran Kulübü
« Eklendi: Ağustos 21, 2008, 03:44:40 »

caerid lock
caelo //Lady Lock//
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #391 : Şubat 04, 2008, 09:39:17 »

Teşekkürler İnferius hakkaten çok şirinler=)

Sabah sabah oturup çevirdiğim bir yazı, bu yüzden yanlış kelimelerime bakmayın!Yondaime hakkında ufak bir bilgi, fakat "Editör'ün Notu" olan bir kısım var ki burası benim çok ilgimi çekti, "Arashi Kazama" ismi geçiyor, boş bir vaktimde burayı da çevirip yazıma ekleyeceğim!

-----------------------------------

İsim: Minato Namikaze
Diğer Adı: Yondaime Hokage (Dördüncü Hokage)
Irk: İnsan
Doğum Günü: 25 Ocak
Saç Rengi: Altın Sarısı
Göz Rengi: Mavi
Boyu: 179.2 cm
Kilo: 66.1 kg
Kan Gurubu: B
Durum (Seviye): Ölü
Alıntı:

“Sevdiklerin için büyük fedakarlıklar yaparsın”

Karakter Tanıtımı: Minato Namikaze

Dördüncü Hokage, dokuz kuyruklu tilkinin ruhunu Naruto’nun içine mühürleyen kişidir.Mühürleme sırasında yaşamını verdi ve Üçüncü Hokage onun yerini almak için emekliliğinden geri döndü.Gerçek isminin Anime’de bahsi geçmeliydi, ama sadece Manga’da anıldı.Naruto’nun Gamabunta’yu çağırması esnasında yazıldı.

Dördüncü Hokage Jiraiya tarafından eğitildi; aynı zamanda Sasuke, Naruto ve Sakura’nın eğitmeni olan Kakashi’yi de eğiten kişi Dördüncüydü.Önceleri Dördüncü Hokage tarafından eğitilen Kakashi’nin diğer takım arkadaşları hakkında pek bir şey bilinmiyordu, sonradan adlarının Obito Uchiha ve Rin olduğu ortaya çıktı.

Onun görünmesiyle, Naruto fanlarının arasında Dördüncü Hokage’nin Naruto’nun babası olabileceği ile ilgili dedikodular rüzgar gibi dolanmaya başladı.Bu dedikodu Manga’nın 367. bölümünde doğrulanmakla kalmadı (Tsunade ve Jiraiya’nın konuşmaları), en sonunda gerçek ismi de ortaya çıktı.Ek olarak, annesinin de Kushina Uzumaki olduğu, ve Girdap ülkesinin bir ninjası olduğunu da öğrendik.(Land Of the Whirlpool)

Dördüncü Hokage’nin aynı zamandan Akatsuki lideri olduğu yönünde başka bir teori daha vardı ki, bu ölü olduğu düşünülürse pek de olasılık dahilinde olmayan bir şeydi, ama bunun yanlış olduğu, gerçek Akatsuki liderinin ismi açıklandığında ortaya çıktı: Pein.Ayrıca Orochimaru ve Üçüncü Hokage arasındaki savaşta, Orochimaru üç ölü Hokage’yi diriltmeye çalışmıştı.Üç tabut görünmüştü, ama Üçüncü Hokage birini geri döndürmeye zorlamıştı, bu da muhtemelen Dördüncü Hokage’nin tabutuydu.

Dördüncü Hokage “sarı şimşek” olarak da bilinirdi.Böyle çağrılma sebebi kullandığı teknikti: “The Flying Thunder God” (Uçan Gökgürültüsü Tanrısı, bunu çeviren Alaska, sağolsun)
Bir yıl ya da daha az bir süre Hokage olarak kaldı.Kakashi Gaiden serisinde kanıtların bulunacağı gibi, eğer o zamanlarda Hokage olsaydı, pelerinini giymeyecke ve takımına görevlerde liderlik etmeyecekti.Kakashi o zamanlarda, 13/14 yaşlarındaydı.Naruto serisinin başında 26 yaşında olduğunu düşünürsek, Kyuubi’nin Obito’nun ölümünden bir yıl sonra köye saldırdığı ortaya çıkıyor.

-------------------------------------
Yondaime'ye Bir Övgü
<a href="http://www.youtube.com/v/Ol7VSp8Ep6Y&amp;rel=1" target="_blank">http://www.youtube.com/v/Ol7VSp8Ep6Y&amp;rel=1</a>

Yondaime Resimleri
<a href="http://www.youtube.com/v/c5urbDjvp1E&amp;rel=1" target="_blank">http://www.youtube.com/v/c5urbDjvp1E&amp;rel=1</a>

<a href="http://www.youtube.com/v/J3E3RaTh2G4&amp;rel=1" target="_blank">http://www.youtube.com/v/J3E3RaTh2G4&amp;rel=1</a>
Bu da biraz alakasız gibi görünüyor ama Hokage'lerin savaşı...Orochimaru'nun dirilttiği tabii gerçek Hokage değiller!
« Son Düzenleme: Şubat 05, 2008, 02:39:10 Gönderen: caerid lock » Logged

Alaska
Şeker
**

One day I'm gonna be a Hokage! Yosha!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #392 : Şubat 04, 2008, 11:45:24 »

inferius harbiden güzeller Kahkaha ben böyle bir tane jiraiya'nın görmüştüm.. gül gül öldüm.. dirildim sonra tabii.. Hede Hödö

caelo yazı getçekten kafamdaki bazı soru işaretlerini ortadan kaldırdı; yenilerini getirdi. Gülümseyen
Tam olarak soru ve daha kötüsü sorun yaratmadılar kafamda ama... örneğin, minato'nun akatsuki lideri olması falan... yalnız bu akatsuki'yi anime de çok görmedim... 172. bölümdeyim daha... o yüzden sanırım.
akatsuki lideri Pein'miş. Bence o bir kukla. Akatsuki'nin gerçek lideri benim kafamda. isteyenle özel olarak paylaşırım. Çok cömertim Gülümseyen

Sana söylediğim yazı hakkında biraz düşün... ben de birşeyler yazıcam sana vericem.. onları karmala - çormala* derle - topla. anladın sen onu.. Zeynep-nee-chan... Hede Hödö GYAHAHAHA!..

Edit: şunu da eklemek isterim ki Jiraiya, Minato'nun eğitmenidir. Fakat Jiraiya 'Rasengan'ı Minato'dan öğrenmiştir. Çünkü Anime'de herhangi biri Naruto'nun Rasengan'ı görünce... "4. Hokage'nin tekniği..." diyorlar.
« Son Düzenleme: Şubat 04, 2008, 12:00:41 Gönderen: Alaska » Logged

NARUTO - Türkçe Manga Bölümleri
Klubümüzün ilk mesajında listelenmiştir. Buradan ulaşabilirsiniz.

"İmzanız forum kurallarına uymuyor. Forumda maximum imza boyutu 300 x 150' dir."

Laughing Out Loud - lol
Rolling on the floor laughing - rofl
LORD OF RED CASTLE
/[-L-O-R-D-]\
Sert Espresso

Yakalasanaaaaa!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #393 : Şubat 04, 2008, 11:56:54 »

"I will always be with you in your heart,mind and spirit"
"Hep seninle olucam Yüreğinde aklında ve ruhunda"

süper ya çok iyi caelo alaska çok sağolun
hoş minato hakkında kötü spoiler var ama neyse

Be the Ultimate Ninja! Play Billy Vs. SNAKEMAN today!
caerid lock
caelo //Lady Lock//
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #394 : Şubat 04, 2008, 15:29:54 »

Evet Rasengan Yondaime'nin icadıdır, bunu Naruto'yla konuşan Jiraiya (animenin hangi bölümü tam hatırlayamadım ama) söylemişti...Naruto yeni bir teknik öğrenmek istemişti fakat Jiraiya yeni bir tane öğrenmesinin yerine bu tekniği geliştirmesini tavsiye vermişti yanlış hatırlamıyorsam...Arada da onun tekniği olduğunu söylemişti.

Yazının devamını çevirebilirsem (ki şu anda girdiğim yerden bunu yapamam, ki yazı da yok şu an yanımda) kafandaki bazı sorular gider mi bilemem ama yeni soruların oluşacağı kesin....Şu Akatsuki lideri hakkında bir sürü teorim var ama çoğu saçma ve kanıtlanmamış şeyler...Bakalım bir şeyler bulabilir miyim bu konuda, ne yazık ki hala Manga da geriyim biraz... bir tülrü yetişemedim belki de bazı şeyleri açıklamışlardır! (bir de şu kafandaki bilgiyi ben özelden istesem Gözlerini Deviren merak ettim şimdi...)

Arashi Kazama'nın Yondaime olma ihtimali var desem...Yazının tamamını okumadım bilmiyorum çevirdiğimde anlaşılcak ama bu adamın kaç tane adı var neyse akşama bakacağız...

Bir de şu malum yazı hakkında...Bana sen yolla bakalım ben de bir şeyler ekler (çıkartabilirm de) düzenlerim...Hiç değilse kafamda ana fikir oluşur gerisini ben zaten getiririm Göz Kırpan

Ve Furkan kötü diyorsun da Dördüncünün Akatsuki lideri olduğu kesinleşirse bazı şeyler kafamda yerine oturacak...Yani ne bileyim onun bu derece kahraman olması, bu derece fedakar olması bana çok uç nokta gibi geliyor Dil Çıkaran Zaten daha çmceki verdiği spoilerları düşün (ama ben onlara güvenmiyorum tamamen, mesela Yondaime dışında Itachi ile ilgili spoilerları da aşırı merak ediyorum!Yondaime araştırmamı bitirince ilk işim ona yönelmek olacak...

LORD OF RED CASTLE
/[-L-O-R-D-]\
Sert Espresso

Yakalasanaaaaa!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #395 : Şubat 04, 2008, 16:19:28 »

Evet Rasengan Yondaime'nin icadıdır, bunu Naruto'yla konuşan Jiraiya (animenin hangi bölümü tam hatırlayamadım ama) söylemişti...Naruto yeni bir teknik öğrenmek istemişti fakat Jiraiya yeni bir tane öğrenmesinin yerine bu tekniği geliştirmesini tavsiye vermişti yanlış hatırlamıyorsam...Arada da onun tekniği olduğunu söylemişti.

buda aslında Odama Rasenganın doğmasını sağlamıştı.Aslında bu mükemmel bir ninja tekniğidir çümkü iki mükemmel ninja tekniği(clone jutsu ve rasengan)ni mükemmel kombinasyonuyla oluşmuştu.

caerid lock
caelo //Lady Lock//
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #396 : Şubat 04, 2008, 20:58:30 »

Size editörün notunu çevireceğimi söylemiştim...Ama aynen çevirmeyeceğim kısaca neysen bahsettiğini söyleyeceğim ilgilenenlere esas linki ömle atarım oradan okurlar  Göz Kırpan

Not:Yukardaki yazımda Arashi'nin "Fırtına" anlamına geldiğini söylemeyi unutmuşum..

--------------------------------
Dördüncünün ismiyle ilgili bir fikir ayrılığından bahsetmiş.Manga'nın 367. bölümüne göre isminin Minato Namikaze olduğunu biliyoruz fakat bunu bilmemiz de tartışmanın geri kalanını oluşturuyor zaten.

Tartışmaya önderlik eden iki tartışmalı isim şunlar; Arashi Kazama ve Arashi Uzumaki.Görünüşe bakılırsa bu iki isimden de bahsedilmiş, birincisi Naruto'nun Gamabunta'yı çağırmasında ikincisi de Japon versiyonunda Jiraiya Naruto'yla Kyuubi'ye ne olduğunu konuşurken sözü geçiyor(muş).

(göstermek/gizlemek için tıkla)

Yukarda verdiğim resimlerle ilgili bir şeylerden bahsedilmiş.Yanlış anlamadıysam "Arashi Uzumaki" nin isminin burada geçtiği söylenmiş ama Japon tercümanlar bunu yalanlıyor, okunması imkansız diyor.Böyle zayıf bir el yazısını okumak çok güç, böylece Yondaime Hokage nin gerçek ismi ve Naruto'yla olan ilişkisi de gizemini korumaya devam ediyor.

Bütün bunlara ek olarak da Naruto'nun yaratıcısı, Masashi Kishimoto, bir röportajında "Arashi Kazama" nın Dördüncü nün gerçek ismi olduğunu söylüyor (bu röportajı merak ettim ilk elden okumak isterdim), ve bu ismin gerçekliği bu şekilde netlik kazanmış oluyor.

Diğer karışıklık ise Yondaime'nin Naruto'nun babası olup olmadığı ile ilgiliydi.Burada bir hayranın gösterdiği resimlerle ilgili bir şey diyor.Manga da 143. Bölüm, 1 ve 2. sayfalar.Orada Kakashi, Itachi'yle yüzleşiyor ve ona Sasuke için mi burada olduğunu söylüyor.O da Dördüncün mirası için orada olduğunu söylüyor.Elbette kimden bahsedildiği hemen anlaşılıyor ama bu bahsedilen kii Naruto'da olabilir, çünkü Yondaime Kyuubi'yi onun içine mühürlemişti.

Bundan sonra başka bir hayranın düşüncelerine yer vermiş Editör;(özet geçicem yine)

Dördüncü'nün Kyuubi'yi Naruto'nun içine doğar doğmaz mühürlediği ve (bilinen ama pek dikkate alınmayan) ölmeden önce Naruto için dediği şu sözler "Bu çocuk içindeki canavarla değil de, köyü kurtaran bir kahraman olarak hatırlanmalıdır"...şimdi esas meseleye geliyoruz, köyden herhangi biri kendi çocuğuna böyle bir mühür yapabilir miydi?? Yani bu Hokage'nin kendi çocuğu olmalıydı ki onu böyle bir sorumluluk altında bırakabilsin (gibi bir anlam çıkıyor).Ama bu bilgiyi, onun Akatsuki lideri olduğu bilgisiyle kombine edersek ortaya tamamen farklı bir şey çıkıyor.(Ki bu cidden benim aklıma takılan bir şey.Eğer Akatsuki lideriyse, daha sonra Naruto'yu öldürmek ve Kyuubi'nin gücünü elde etmek için bir nevi depo muamelesi yapmış olabilir!)

Burada söylenenler ise daha bir ilginç..Kyuubi'nin tek bir kişiye mühürlenemeyecek kadar güçlü olduğuyla ilgili...Yondaime bir kısmını Naruto'nun içine mühürleyip, kalan kısmını kendi içinde mühürleyip bunu Naruto'ya aktarıyor.Editör de bu görüşü desteklemiş.

Ölümünden sonra Kyuubi'nin muazzam gcüyle mührü kırdığı (Hatırlayın, mührün zayıf olmasından ötürü Naruto'ya çakrasının bir kısmını ödünç verebiliyordu Kyuubi) ve vücudunu devr aldığına inanılabilir.Bu da neden Arashi'nin yüksek yakalıkla ve aynı siluetle göründüğünü açıklar, tabii kırmızı gözler dışında.(Buna ben de dikkat etmiştim kırmızı gözler yüzünden fikrimi değiştirmiştim.Ama onu da açıklamışlar).Naruto Kyuubi'nin çakrasını kullandıktan sonra gözlerinin kırmızıya dönmesini hatırlayın.eğer Kyuubi de onun bedenini ele geçirdiyse gözlerinin kırmızı olmasına bir anlam kazandırıyor.

Bir de dördüncü ile Üçüncünün hareketlerini karşılaştırmış bu hayran arkadaş.İki Hokage de aynı jjutsuyu (Fujin jutsu) kullanıyorlar.Üçüncü, Orochimaru'nun kollarını kendi bedenine mühürleyerek ölüyor.Madem Yondaime Naruto'nun babası ya da başka birnin çocuğunu kahraman ilan edecek kadar iyi yürekli biri, neden Kyuubi'yi kendi bedenine mühürlemedi? Bu Yondaime'nin gerçek amacını ortaya koyan bir şey, Kyuubi'yi daha sonra tekrar çıkartabilceği bir başka bedene ihtiyaç duyması.Bütün bunların bir teori olduğu fakat güvenilir arkadaşlardan elde ederek derlendiği eklenmiş.

Ve aşağıda vereceğim sayfanın sahte olduğu söyleniyor>>

Bu şu resimdeki Yondaime'den alınıp ters çevrilmiş.

Ters çevirdikten sonra bir de beden lazım, onda da Deidara'nın bedenini kullanmışlar>>

Kalan resimlerde şu bölümlerden alınıp eklenmiş>>

------------------------------------------------
Bu kadar!Eğer çeviride bir kusur işlediysek kusuruma bakmayın, elimden bu kadarı geliyor..Umarım benim kadar keyf almışsınızdır okurken Göz Kırpan

LORD OF RED CASTLE
/[-L-O-R-D-]\
Sert Espresso

Yakalasanaaaaa!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #397 : Şubat 04, 2008, 21:50:40 »

Çok sağol caelo ya gerçekten mükemmel bilgiler.Ama aslında kafam Yondaime konusunda tamamen karıştı.En iyisi yaroın ayık kafayla okuyup daha net bir cevap verecem.
Ayrıca bir teorim var biraz saçma ama bilmiyorum.Yarın onu da yazarım

caerid lock
caelo //Lady Lock//
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #398 : Şubat 04, 2008, 23:23:23 »

Önemli değil Furkan Göz Kırpan Seriye Yondaime ile başladım diğer karakterle devam edeceğim böylece kendi eşsiz arşivimizi oluşturabileceğiz....Eh bir farkımız olsun değil mi diğer Naruto sitelerinden Gözlerini Deviren Fakat bu çevirilere devam etmeden önce nette gezerken bir şeye takıldım, burada tanıtmadan edemeyeceğim

Naruto falınız...Tamamen orijinal olup patenti de bana aittir Dil Çıkaran hmm..karakterinizi belirleyin, kıyafetinizi seçin Sırıtan

-----------------------------
Eğer canavarlara ilgi duyuyorsanız, siyah ve kırmızı renkleri seviyorsanız, diyar diyar gezip o köy benim bu köy senin dolaşmayı seviyorsanız ve belli bir guruba ait olmanın özlemini çekiyorsanız, kısaca serseri bir hayat diyelim, işte sizin kıyafetiniz>>

Kıyafet setini komple alana aşağıdaki şapka bedava!isteyen içindekini de alabilir!

Yalnızlıktan hoşlanoyor, intikam için içiniz tutuşuyor ve ailenizden birine karşı büyük bir nefret hissediyorsanız, içinizde devamlı bir yerlerden kaçma hissi varsa, ve en önemlisi kırmızı gözlere sahipseniz ne duruyorsunuz, Uchiha Sasuke'nin geleneksel kıyafeti sizleri bekliyor>>

Tabii bu şekilde havalı bir görüntüye sahip olacağınızın bir garantisi yok, eğer bu niyetle alındıysa malın iadesi kesinlikle kabul edilmez!bir de bı kıyafeti alana herhangi bir bedava yok, Sasuke'nin kıyafetine sahip olmak yeterince büyük bir hediye bence Sırıtan

Turuncu renge hastaysanız, Ramen yemek hayatınızın amaçlarından biriyse, kurbağalara karşı özel bir sevginiz varsa ve içinizde taşıdığınız bir canavar varsa ve sizi ara sıra baştan çıkartıyorsa bu kıyafet tam size göre>>

Bu kıyafetin tamamını alana>>

hmm..bunun neresini vereceğimi bilemedim Dil Çıkaran bimiyorum siz karar verin Sırıtan

----------------------------------------
Genjutsu ile içli dışlıysanız, sadık öğrencileriniz varsa, siz onları terk etseniz bile onlar sizi bırakmıyorlarsa ve ağaçlara karşı özel bir sevginiz varsa, Kurenai'nin kıyafeti sizin için tam biçilmiş kaftan>>

----------------------------------------------
Ukusuzluk probleminiz var, geceleri yıldızlara bakarak sabahlıyor, genelde yalnız biri olarak ve çocukluğunuzu arkadaşsız, korkulan biri olarak geçirdiyseniz, göz kalemlerine ve dövmelere karşı özel bi ilginiz varsa, en sonunda gerçek dostluğu keşfettiyseniz, Akarsukilerin hedefi durumundaysanız eh Gaara kıyafetlerini seve seve sizinle paylaşmaya hazır!

---------------------------------------------
Sürüngenleri seviyor, doğum günü hediyesi olarak size alınan yılana geceleri sarılarak uyuyor, ölümden korkuyor ve deri değiştiri gibi insan değiştiyor bunları bedeniniz olarak kullanıyorsanız eh sizin yeriniz belli...sizi şöyle Orochimaru bornozlarının (hala bornoz diyorum evet ama acayip benziyor!) yanına alalım!

----------------------------------------
http://www.mooncostumes.com/item/14899

Kıyafetleri sipariş edeceğiniz site! Eh falınız yalan söylemez bu kaderinizde varsa hiç durmayın alın derim ben Sırıtan
« Son Düzenleme: Şubat 05, 2008, 00:35:39 Gönderen: caerid lock » Logged

caerid lock
caelo //Lady Lock//
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #399 : Şubat 05, 2008, 02:17:21 »

Bölüm #001: Uzumaki Naruto

-----------------------------------------------------

-----------------------------------------------

--------------------------------------------

---------------------------------------------

------------------------------------------

---------------------------------------
---------------------------------------
Kurallar

>Öncelikle yeni bölüm ne zaman gelecek, ne yapıyorsunuz, ah başkaları bilmem nereye gelmiş siz daha nerelerdesiniz tarzında mesajlar ne tarafımdan ne de diğer arkadaşlarım tarafından cevaplanacaktır!

>Zaten bölümler hakkında bazı yanıtlar almak istiyorsanız öncelikle üye olmanız gerekiyor. Naruto Hayran Kulübüne üye olmayan ve klubün ilk mesajında – üyeler listesinde adı geçmeyen kimsenin gerek özel mesaj ile gerekse de kulübe attığı mesajlar dikkate alınmayacaktır! (üyelik başvuruları kulüp kurucusu Lord Of The Castle'a yapılacaktır, buraya öm atmayın!)

>Ve yayınlanan bölümler dışında hiçbir açıklama yapılmayacak (çeviriler, verilen bazı bilgiler elbette paylaşılmaya devam edecek mesela “bir sonraki bölümde şöyle mi olacak, ayy söyleyin şu ölecek mi bu uçacak mı” tarzında mesajları kast ediyoruz!)

>Ve diyelim bir bölüm yayınladık! O bölüm hakkında sorularınız olabilir, doğaldır elbette sorabilirsiniz ama aynı soruların devamlı sorulması biraz can sıkıcı olabilir… Bu yüzden yayınlanan bir bölümle ilgili sorularınızı sorup yorum yapabilirsiniz. Fakat ne zaman başka bir bölüme geçtik artık eski bölümle direk alakalı bir soru kabul etmiyoruz… Bu tamamen kulübün düzenli olması ve kendimizi tekrar etmemek adına koyduğumuz bir kural… Bunları özel mesajla istediğiniz kişiye sorabilirsiniz!

>Resim eklerken spoiler tuşunu kullanmayı ihmal etmeyin! Birçok resim ekleyeceğimiz için sayfaların hızlı açılması çok önemli… Bu kurala zaten ben uyacaksam herkesin uyması gerekir diye düşünüyorum çünkü onu kullanmayı pek sevmiyorum ama mecburum 

Bu diyeceğim kural değil… Fakat önemli! Çalışmalarda emeği geçen hiç kimse unutulmayacak ve isimleri elbette söylenecektir. Az ya da çok iş yapmanızın pek bir önemi yok, önemli olan bir şeyler yapmış olmanızdır. Kahkaha

-------------------------------
caelo'nun özel notu: Bu bölümün tamamı Alaska tarafından hazırlanmıştır.Tamamen onun emeği vardır üzerinde...bu kadar harika bir iş çıkardığı için kendisine teşekkür ediyorum!Şimdi ne desem boş olur çünkü ne kadar emek harcadığını size yazsam yazsam anlatamam Gülümseyen

Bir de açılmayan bir spoiler tuşu olursa bana öm atın derhal değiştiririm!
« Son Düzenleme: Şubat 11, 2008, 22:04:01 Gönderen: caerid lock » Logged

inferius
Alayına İsyan
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Sıcak Çikolata

^^,

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #400 : Şubat 05, 2008, 03:31:01 »

öncelikle caerid lock çok iyi bilgiler vermişsin yine çok sağol
mangayıda okudum sağolun hepiniz bu bölümü Alaska hazırlamış öncelikle sana teşekkürler ne yazcağımı şaşırdım herşey için hepiniz sağolun yav işte Aww

|~|~||~|~|
esn
~obur cincine ~ esrapitipiti
Sıcak Çikolata

yapma dediğim şeyi yaptığın zaman acı verdi di mi?

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #401 : Şubat 05, 2008, 11:51:02 »

süpeeeeeeeeer Alkış Alkış  fuat ellerine sağlık.senin ne kadar uğraştığını,düzgün,mükemmel bir bir seri ortaya çıkarmak için ne kadar fazla çaba sarfettğini biliyorum.herşeyiyle mükemmel olmuş ve kesinlikle diyecek tek kelime yok. Sarılan

aslında akşam yorum yazacaktım ama lanet bilgisayar kilitlendi. <.< neyse bu çalışman için teşekkür ederim.bence senin de içine sindi ve şu anda çok memnunsun.ellerine sağlık arkadaşım. Alkış

zeynep sana bir şey demeyeceğim zaten Sırıtan  verdiğin fal süpermiş. Sırıtan senin sayende şu bir hafta içinde çok fazla şey öğrendim Göz Kırpan

hazır bilgisayarı yakalamışken arkadaşlar verdiğiniz bütün bilgiler için teşekkür ediyorum.hepsi mükemmeller.aslında diyecek çok şey var ama hepsi aynı kelimelerle anlatılıyor.neye sağolun. Terleyen

holy_solemn
Twilight
UU Seherbazları
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #402 : Şubat 05, 2008, 12:04:30 »

caelo, bilgiler için saol öncelikle Aww
Ve Alaska eline sağlık Aww sizin burada yaptığınız patylaşımlarla az biraz hikayeyi bilkiyoruz ama tam okumak çok farklı, yazık Naruto'ya  ben hep Sasuke 'ye üzülmüştüm ama sanırım artık değişecek durum biraz Sasuke ve Naruto'nun tanışması çok sonra mı yoksa başlarda olan bir şey mi Terleyen  böyle
sorular  kurallar dahilinde dimi Terleyen