Önemli değil Furkan

Seriye Yondaime ile başladım diğer karakterle devam edeceğim böylece kendi eşsiz arşivimizi oluşturabileceğiz....Eh bir farkımız olsun değil mi diğer Naruto sitelerinden

Fakat bu çevirilere devam etmeden önce nette gezerken bir şeye takıldım, burada tanıtmadan edemeyeceğim
Naruto falınız...Tamamen orijinal olup patenti de bana aittir

hmm..karakterinizi belirleyin, kıyafetinizi seçin

-----------------------------
Eğer canavarlara ilgi duyuyorsanız, siyah ve kırmızı renkleri seviyorsanız, diyar diyar gezip o köy benim bu köy senin dolaşmayı seviyorsanız ve belli bir guruba ait olmanın özlemini çekiyorsanız, kısaca serseri bir hayat diyelim, işte sizin kıyafetiniz>>

Kıyafet setini komple alana aşağıdaki şapka bedava!isteyen içindekini de alabilir!

Yalnızlıktan hoşlanoyor, intikam için içiniz tutuşuyor ve ailenizden birine karşı büyük bir nefret hissediyorsanız, içinizde devamlı bir yerlerden kaçma hissi varsa, ve en önemlisi kırmızı gözlere sahipseniz ne duruyorsunuz, Uchiha Sasuke'nin geleneksel kıyafeti sizleri bekliyor>>

Tabii bu şekilde havalı bir görüntüye sahip olacağınızın bir garantisi yok, eğer bu niyetle alındıysa malın iadesi kesinlikle kabul edilmez!bir de bı kıyafeti alana herhangi bir bedava yok, Sasuke'nin kıyafetine sahip olmak yeterince büyük bir hediye bence

Turuncu renge hastaysanız, Ramen yemek hayatınızın amaçlarından biriyse, kurbağalara karşı özel bir sevginiz varsa ve içinizde taşıdığınız bir canavar varsa ve sizi ara sıra baştan çıkartıyorsa bu kıyafet tam size göre>>

Bu kıyafetin tamamını alana>>

hmm..bunun neresini vereceğimi bilemedim

bimiyorum siz karar verin

----------------------------------------
Genjutsu ile içli dışlıysanız, sadık öğrencileriniz varsa, siz onları terk etseniz bile onlar sizi bırakmıyorlarsa ve ağaçlara karşı özel bir sevginiz varsa, Kurenai'nin kıyafeti sizin için tam biçilmiş kaftan>>

----------------------------------------------
Ukusuzluk probleminiz var, geceleri yıldızlara bakarak sabahlıyor, genelde yalnız biri olarak ve çocukluğunuzu arkadaşsız, korkulan biri olarak geçirdiyseniz, göz kalemlerine ve dövmelere karşı özel bi ilginiz varsa, en sonunda gerçek dostluğu keşfettiyseniz, Akarsukilerin hedefi durumundaysanız eh Gaara kıyafetlerini seve seve sizinle paylaşmaya hazır!

---------------------------------------------
Sürüngenleri seviyor, doğum günü hediyesi olarak size alınan yılana geceleri sarılarak uyuyor, ölümden korkuyor ve deri değiştiri gibi insan değiştiyor bunları bedeniniz olarak kullanıyorsanız eh sizin yeriniz belli...sizi şöyle Orochimaru bornozlarının (hala bornoz diyorum evet ama acayip benziyor!) yanına alalım!

----------------------------------------
http://www.mooncostumes.com/item/14899Kıyafetleri sipariş edeceğiniz site! Eh falınız yalan söylemez bu kaderinizde varsa hiç durmayın alın derim ben