Inferius benzemeyecek bir tarafları yok ki, gayetde hoş olmuşlar! Ben de Sasuke'nin resimlerini çizip atmaya çalışacağım bakalım yapabilecek miyim?
Furkan verdiğin sitede galeriye baktım da muhteşem bir şey yalnız seslendirmeleri sevmedim...Neyse Sasuke'yi gördüm ya ben kesin alırım bu oyunu Türkiye'de çıktı değil mi? Çıkmış olması lazım 2006 falan diyor...
Büşra anlamadığın bir yer olursa burada sorabilirsin eminim kulüp üyeleri senin sorularını cevaplayacaktır.Gerçi anime'yi izlesen hem daha rahat anlardın hem de bizim anlatacağımzdan daha zevk alırdın.....Ve Sasu resimleri için sağol yalnız benim bu Sasuke hayranlığım giderek uç noktalara tırmanmaya başladı, ne kadar resim görsem de bana yetmiyor!
Ve birazdan resimlerini vereceğim bölüm benim için özel bölümlerden biri...Merak edenler animede 107 ve daha sonrasını seyrederlerse ne demek istediğimi anlamış olurlar...İzleyenler ise zaten anladılar

Sasuke'nin ruh hali ve konuşmalarına bayılıyorum! Resimleri olabildiğince sırayla vermeye çalıştım zaten bakınca hikaye birazcık açığa çıkıyor!
---------------------------------------