İyi ki ben sokakta Sasuke tipinde gezen birini görmedim.En iyi ihtimal yolunu keserdim en kötü ihtimali ben söylemeyeyim en iyisi!Ama var öyle satan bir sürü yer yeter ki araştırmak lazım...Benim dediğim yeri yer altında ufak bir mağazada buldum..
Ve bir şey değil...Daha bulursam öyle flash eklerim! Tekrar tekrar izleyesi geliyor insanın özellikle de birinciyi....

--------------------------------------
Semboller>>

Görevlerle ilgili bazı bilgiler>>

Ramen>>
Saldırı tipleriBu bilgiyi özellikle veriyorum ki oyunu oynayanlar ya da oynayacak olanlar içinde Genjitsu, ninjutsu vs nedir kafaları karışmasın...
GenjutsuÇoğunlukla ilizyon tekniğidir. Düşmanın kafasını karıştırarak orada var olmayan bir şeyi var göstererek rakibe saldırma tekniğidir. Oldukça etkili bir tekniktir ancak bu ilizyonu durdurmak için kendi çakrasını durdurması gerekir.
NinjutsuNinjutsu tekniği kullanmak için el mühürlerini ve çakrayı iyi kullanmak gerekir. iyi bir konsantrasyon gerektirir, konsantrasyon olunmazsa bu teknik işe yaramaz, en çok kullanılan saldırı tekniğidir.
TaijutsuBeden ve Yumruk yumruğa yapılan bir savaş tekniğidir. El mühürleri kullanılmaz, ninja onun yerine vücudunu değişik formlarda eğitir.Aynı zamanda Bloodline (kalıtımsal özellikler) da kullanabilir.Hyuuga gibi klanlar, rakibinin iç çakra kanallarını görme yeteneklerinden faydalanabilir, ve sonra akışı durdurabilir, veya onların vücudundan çakrayı bırakarak koruyucu bir engel oluşturması için Kaiten tekniğinden faydalanabilir.
DoujutsuBeceri sanatlarının biri değildir ve göz tarafından yapılır. Kullanıcının kalıtsal özelliğinden kaynaklanır. Gözün Genjutsu, Taijutsu ve Ninjutsu yeteneklerini görme özelliği vardır. Doujutsu tekniklerini yapan insanlar, genellikle dehalardır. Doujutsu'nun ilk kullanıcıları, Uchiha klanıdır, Sharingan gözünün sahipleri.
Hijutsu :Hijutsu teknikleri, bir klandan gelen onlarla sınırlanan özel tekniklerdir, ya da onu yapabilen tek kişilerdir.
KinjutsuBeceri sanatlarından biri değildir. Kinjutsu veya "Yasaklanan teknikler", köy Kageleri tarafından yasak bildirilen üç ana kategoriden jutsulardır. Kinjutsu teknikleri, aşırı derecede kuvvetlidir, ve büyük zarara sebep olabilir. Eğer, yanlış kişi tarafından yapılırsa tüm köy büyük bir tehlike içinde olabilir.
[alıntıdır]