Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ekim 08, 2008, 12:06:18  

Sayfa: 1 ... 8 9 10 [11] 12 13 14 ... 49   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Naruto Hayran Kulübü  (Okunma Sayısı 47725 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
caerid lock
caelo //Lady Lock//
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #150 : Aralık 27, 2007, 22:33:13 »

Şu oyuna takmış durumdayım ama ne yapayım=P En son gelişmemi göstermeden edemeyeceğim>>

Chunin oldum da bundan sonrası zorlayacak beni...Öncelikli görevim bir sürü XP biriktirip bunlarla Jutsu öğrenmek başka türlü diğer yabancılarla boy ölçüşemem.
« Son Düzenleme: Aralık 28, 2007, 15:02:56 Gönderen: caerid lock » Logged

Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Naruto Hayran Kulübü
« Eklendi: Ekim 08, 2008, 12:06:18 »

LORD OF RED CASTLE
/[-L-O-R-D-]\
Sert Espresso

Sand Clone Jutsu

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #151 : Aralık 27, 2007, 22:43:27 »

takıma bak be shıno neji kakashı helal valla
ayrıca ryo 1900 ü bulmuş
ayrıca taijutsu ve ninjutsu çok iyi(genjutsu da öyle)

Be the Ultimate Ninja! Play Billy Vs. SNAKEMAN today!
caerid lock
caelo //Lady Lock//
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #152 : Aralık 27, 2007, 23:00:47 »

Takımım harika, aralarına Sasuke'yi de katmak isterdim (gerçi adı Emosuke diye geçiyor orada) belki değiştiririm....Darısı sizinde başınıza, umarım benden önce Jonin olmayı başarırsınız Cool

Chunin yazılı sınavım çok zevkli geçti.10 sorudan 9 unda kopya çektim.Hikayedeki gibi kopya çekmeniz bekleniyor, bu yüzden size level 18 den önce girmeyin dedim başaramıyorsunuz.Sınavı geçmek için en az 6 soruyu doğru yapmalısınız.Eğer kopya çekerken yakalanırsanız, her yakalanışta iki soru gidiyor.Ben iki kere yakalandım ve dört sorum gitti.Sonuncuda adımı soruyordu orada kopya çekmedim onu doğru yapınca ucu ucuna geçebildim.Ne yazılıymış, Öss den beter etti beni!

-----------------------------------
İşte size girdiğim sınavı göstereyim ki sadece yazılı bölümü...Ben arkalarda bir yerdeyim....

Bu da sınav öncesi...

----------------------------------

Bazı Ninja malzemeleri...Geçen gün mağazaları dolaşırken (ne rastlantıysa) ninja malzemeleri satan bir dükkan keşfettim...Çeşit çeşit kılıç, bıçak vsvs en çok ilgimi çeken de Kunai ve Shuriken olmuştu.Sadece Kunai ülkemizde "fırlatma bıçağı" diye geçiyormuş, bunu da öğrenmiş oldum.Fakat aşağıda resimlerini verdiğim malzemeleri almayı çok isterdim>>

Orochimaru'nun kılığı (bunu kim ister ki)

Tüm servetimi buna verebilirim.Sasuke kıyafeti=)

Naruto'nun kullandığı metal yıldız

Kunai

« Son Düzenleme: Aralık 28, 2007, 09:47:33 Gönderen: caerid lock » Logged

LORD OF RED CASTLE
/[-L-O-R-D-]\
Sert Espresso

Sand Clone Jutsu

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #153 : Aralık 28, 2007, 19:30:56 »

işte gaara nın o sözü
I don't need anyone
Ijust need myself
I'm surrounded by a sea of people yet
Iam still alone
I LOVE ONLY MYSELF

ayrıca bir kunaim olsun isterdim evdekilerin gözü kulağı kalmazdı ama olsun
« Son Düzenleme: Aralık 28, 2007, 19:33:31 Gönderen: LORD OF RED CASTLE » Logged

caerid lock
caelo //Lady Lock//
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #154 : Aralık 28, 2007, 21:14:29 »

O sözü ben de seviyorum!Gaara'nın ağzıdan çıkan her söz güzel ki zaten..

Ben kunai alıcam bir dahaki inişimde fazla bir parası da yoktu üstelik bir kaç tane birden alsam mı diye düşünüyorum.Fakat önce atış alıştırmaları yapmalıyım yoksa kesin birilerinin kafası gözü dağılacak.Shuriken de fena değil, kunai den daha zor gerçi!

-------------------------------------
Naruto Test

eğer yukarda verdiğim adrese tıklarsanız hangi Naruto karakteri olduğunuzu öğrenebilirsiniz.ingilizce...Ben yaptım eh çıkan sonuca şaşırmamamk gerek..Belki tesadüftür diye iki kere yaptım ikisinde de bu çıktı>>

Yalnız anti-sosyal kısmına katılmıyorum Sasuke anti-sosyal değil ki..Çocuğa ne sıfat yakıştırmışlar ya!

Bu flash ları sonuna kadar izleyin mutlaka çok komikler XD

http://narutocentral.com/downloads/extras/Fan%20Flash%204.swf
http://narutocentral.com/downloads/extras/Fan%20Flash%203.swf
http://narutocentral.com/downloads/extras/Fan%20Flash%205.swf
http://narutocentral.com/downloads/extras/Fan%20Flash%206.swf
« Son Düzenleme: Aralık 29, 2007, 02:12:57 Gönderen: caerid lock » Logged

inferius
Alayına İsyan
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Sıcak Çikolata

^^,

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #155 : Aralık 28, 2007, 22:31:19 »

testi i şimdi yapamadım :s ama flash ları izledim çok güzeller ya XD sağol

bende istiyodum kunai falan almak ama burda satıldığı yeri bi bulamadım kesin vardır çünkü geçen çarşıya gittiğimde bi sakura kılığında bide naruto kılığında geçen tipler görmüştüm ama ben bulamadım nerde satıldığını bulursam bende kunai almak istiyorum
bu arada o gördüğüm sakura hiç benzemiyodu ama naruto kılığındaki tam benzetmiş yüzü flnda andırıyodu XD

Life is a...
"Obsessions lament to freedom. A timeless word the meaning changed. But I'm still burning in your flames..."
...Lie.!
caerid lock
caelo //Lady Lock//
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #156 : Aralık 29, 2007, 00:21:15 »

İyi ki ben sokakta Sasuke tipinde gezen birini görmedim.En iyi ihtimal yolunu keserdim en kötü ihtimali ben söylemeyeyim en iyisi!Ama var öyle satan bir sürü yer yeter ki araştırmak lazım...Benim dediğim yeri yer altında ufak bir mağazada buldum..

Ve bir şey değil...Daha bulursam öyle flash eklerim! Tekrar tekrar izleyesi geliyor insanın özellikle de birinciyi....

--------------------------------------
Semboller>>

Görevlerle ilgili bazı bilgiler>>

Ramen>>

Saldırı tipleri
Bu bilgiyi özellikle veriyorum ki oyunu oynayanlar ya da oynayacak olanlar içinde Genjitsu, ninjutsu vs nedir kafaları karışmasın...

Genjutsu
Çoğunlukla ilizyon tekniğidir. Düşmanın kafasını karıştırarak orada var olmayan bir şeyi var göstererek rakibe saldırma tekniğidir. Oldukça etkili bir tekniktir ancak bu ilizyonu durdurmak için kendi çakrasını durdurması gerekir.

Ninjutsu
Ninjutsu tekniği kullanmak için el mühürlerini ve çakrayı iyi kullanmak gerekir. iyi bir konsantrasyon gerektirir, konsantrasyon olunmazsa bu teknik işe yaramaz, en çok kullanılan saldırı tekniğidir.

Taijutsu
Beden ve Yumruk yumruğa yapılan bir savaş tekniğidir. El mühürleri kullanılmaz, ninja onun yerine vücudunu değişik formlarda eğitir.Aynı zamanda Bloodline (kalıtımsal özellikler) da kullanabilir.Hyuuga gibi klanlar, rakibinin iç çakra kanallarını görme yeteneklerinden faydalanabilir, ve sonra akışı durdurabilir, veya onların vücudundan çakrayı bırakarak koruyucu bir engel oluşturması için Kaiten tekniğinden faydalanabilir.

Doujutsu
Beceri sanatlarının biri değildir ve göz tarafından yapılır. Kullanıcının kalıtsal özelliğinden kaynaklanır. Gözün Genjutsu, Taijutsu ve Ninjutsu yeteneklerini görme özelliği vardır. Doujutsu tekniklerini yapan insanlar, genellikle dehalardır. Doujutsu'nun ilk kullanıcıları, Uchiha klanıdır, Sharingan gözünün sahipleri.
Hijutsu :Hijutsu teknikleri, bir klandan gelen onlarla sınırlanan özel tekniklerdir, ya da onu yapabilen tek kişilerdir.

Kinjutsu
Beceri sanatlarından biri değildir. Kinjutsu veya "Yasaklanan teknikler", köy Kageleri tarafından yasak bildirilen üç ana kategoriden jutsulardır. Kinjutsu teknikleri, aşırı derecede kuvvetlidir, ve büyük zarara sebep olabilir. Eğer, yanlış kişi tarafından yapılırsa tüm köy büyük bir tehlike içinde olabilir.
[alıntıdır]
« Son Düzenleme: Aralık 29, 2007, 03:05:06 Gönderen: caerid lock » Logged

LORD OF RED CASTLE
/[-L-O-R-D-]\
Sert Espresso

Sand Clone Jutsu

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #157 : Aralık 29, 2007, 02:12:14 »

videolar süper ya hele kakashı nın summoning köpeklerden kaçtığı sahne mükemmel

ayrıca tahmin ettiğim gibi naruto çıkti

caerid lock
caelo //Lady Lock//
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #158 : Aralık 29, 2007, 02:35:17 »

videolar süper ya hele kakashı nın summoning köpeklerden kaçtığı sahne mükemmel

Aynı videoda Gaara'nın Sasuke'ye tokat atışını gördün mü?? Orada bittim ben....Sasuke orada küçük emraha benzemiş tek fark geri planda çalan linkin park Sırıtan

-------------------------------------------

Naruto Test 2

Bu seferki bilgiye dayalı bir test.Benim sonucumda şu>>

Rank:80

------------------------------------

Sakura

« Son Düzenleme: Aralık 29, 2007, 03:09:34 Gönderen: caerid lock » Logged

Wizard
Ulquiorra
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #159 : Aralık 29, 2007, 07:04:08 »

Bu arada Ramen'in öyle kusmuk gibi göründüğüne bakmayın, tadı çok güzelmiş, İstanbul'da satılan yerler varmış. Hiç yemedim ama çok yemek istiyorum.

-What is a heart?
-Will I find it if I rip your chest apart?
-Will I find it if I crack open your skull?
inferius
Alayına İsyan
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Sıcak Çikolata

^^,

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #160 : Aralık 29, 2007, 07:38:23 »

1.testi yaptım sasuke çıktı :S yanlış çıktı kanımca bi daha yapcam düzgün kafayla 2. testide yaparım bi ara sağol adresler için
Ben japon restoranına bi kere gittim ve bidaha büyük ihtimal sokamazlar beni japon restoranına o kadar kötüydü yemek yani gerçi belki orası öyle ama bilemiycem cidden iğreçti Hede Hödö Ramen'i annemin yaptığı bi çorba var ona benzettiğimden o kadarda iğrenç durmuyo gözüme açıkçası Dil Çıkaran

Life is a...
"Obsessions lament to freedom. A timeless word the meaning changed. But I'm still burning in your flames..."
...Lie.!
Alaska
Şeker
**

One day I'm gonna be a Hokage! Yosha!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #161 : Aralık 29, 2007, 14:52:27 »

Öncelikle herkese selam,
Ben de bi' Naruto fanıyım. Dil Çıkaran
Şaka bi' yana bi seneden fazla oluyor izlemeye başlayalı, ama temmuzdan beri izlemiyorum, çünkü; izlediğim tek yer var O da Fransız kanalı olmakla birlikte oyun kanalıdır kendisi, GameOne'da izlemeye başladım. Tabi kanal Fransız kanalı olunca haliyle dublajda Fransızca oluyor. Üzgün
O yüzden bu kadar kötü not aldım. Dil Çıkaran (50 puan) ehehe

Peki siz nerden izliyorsunuz animeyi merak ettim, 5-6-7-8-9. sayfaları okumadım. Şuan çıkmam gerekiyor. Eve gidince okuyabilirim, ben eve gidene kadar yanıt verin. Dil Çıkaran (yol 2 saat) Üzgün

ve ben bi' şey daha sormak istiyorum. Gülümseyen
Ben bi' site buldum, 220 bölüm indirebiliyorum. ama daha denemedim. eve gidince denicem. eğer isteyen varsa indirdikten sonra atarım. sormak istediğim şey, şimdi bunlar alt yazılı galiba, (indirince öğrenicem) Gülümseyen o ingilizce alt yazısını engelleyip (silip) Türkçe dublaj nasıl yapabilirim. Öyle gelişmiş bi' prog. var mı? Gülümseyen

NARUTO - Türkçe Manga Bölümleri
Klubümüzün ilk mesajında listelenmiştir. Buradan ulaşabilirsiniz.

"İmzanız forum kurallarına uymuyor. Forumda maximum imza boyutu 300 x 150' dir."

Laughing Out Loud - lol
Rolling on the floor laughing - rofl
inferius
Alayına İsyan
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Sıcak Çikolata

^^,

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #162 : Aralık 29, 2007, 16:08:11 »

Alaska valla 2. soruna bişi diyemiycem ama ben youtube den izliyorum bütün bölümler var ingilizce alt yazılı ingilizcem doru düzgün yok anlamakta zorlanıyorum ama anlıyorum sonunda Hede Hödö
bikaç wall. upload ettim devamını bi ara koyarım daha önceye konduysa pardon vallaha :S

Life is a...
...Lie.!
LORD OF RED CASTLE
/[-L-O-R-D-]\
Sert Espresso

Sand Clone Jutsu

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #163 : Aralık 29, 2007, 17:24:47 »

süperler ya chouji yi direk kaydettim zaten
ayrıca alaska bende youtube den izliyorum eğer kota sorunun varsa hiç denememeni tavsiye ederim zaten sen bilirsin

caerid lock
caelo //Lady Lock//
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #164 : Aralık 29, 2007, 18:23:03 »

Inferius resimler harika!!Özellikle Kiba....

Bir kaç tane imza yaptım...

--------------------------------

Sayfa: 1 ... 8 9 10 [11] 12 13 14 ... 49   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: