Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ekim 08, 2008, 02:03:29  

Sayfa: 1 ... 7 8 9 [10] 11 12 13 ... 49   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Naruto Hayran Kulübü  (Okunma Sayısı 47681 defa)
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
LORD OF RED CASTLE
/[-L-O-R-D-]\
Sert Espresso

Sand Clone Jutsu

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #135 : Aralık 26, 2007, 00:47:23 »

ben oyunu bulamadım ya
nerde bu oyun

Be the Ultimate Ninja! Play Billy Vs. SNAKEMAN today!
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Naruto Hayran Kulübü
« Eklendi: Ekim 08, 2008, 02:03:29 »

caerid lock
caelo //Lady Lock//
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #136 : Aralık 26, 2007, 01:36:21 »

Deidara'nın delirmiş haldeki giflerine bayılıyorum ben de.Daha bulursam eklerim.

vay demek deidara hayranlığı da başladı ha caelo

Sasuke ve Deidara...İkisinin üstüne tanımam (dememek lazım aslında sürekli bu listeye eklemeler yapıp duruyorum son zamanlarda)

Ve anket çok güzel olmuş.son şıkkı işaretleyip topu bana atmayın ama, tek seçenek hakkım olduğunu düşünürsek.... Sırıtan yalnız seçenekler çok orijinal...Neyse, caelo anket gördü de neşesi yerine geldi sağol Furkan^^

-----------------------------------------------

Sasori

« Son Düzenleme: Aralık 26, 2007, 01:48:04 Gönderen: caerid lock » Logged

LORD OF RED CASTLE
/[-L-O-R-D-]\
Sert Espresso

Sand Clone Jutsu

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #137 : Aralık 26, 2007, 02:01:38 »

estağfirullah lord her zaman yeni anketleriyle hizmetinizdedir narutocular ve özellikle caelo

caerid lock
caelo //Lady Lock//
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #138 : Aralık 26, 2007, 11:00:54 »

---------------------------------------------
Bir önceki sayfada verdiğim oyun hakkında biraz daha açıklama yapsam iyi olacak.Başlarsanız sizi saracak bir oyun ben de tesadüfen buldum, iyi ki de bulmuşum.Fakat oyun ingilizce.En az orta derecede ingilizceniz olmalı ki size verilen görevleri yapabilesiniz.(zor da değil çok kolay özellikle level ilerlettiğiniz ve yeni jutsular öğrendiğinizde neyi nerede kulanacağınızı otomatik olarak biliyorsunuz.Ben isteyenlere ingilizce de ve görevlerde yardım edebilirm.)

"Create Character" e basıp kendinize bir karakter yaratıyorsunuz.Oradaki her şeyi doldurduktan sonra bunu gönderiyorsunuz ve işte bu kadar.O andan itibaren artık oyuna dahilsiniz.İlk başta hehangi bir köye ait değilsiniz, isterseniz geçebiliyorsunuz (öncelikle genin olmanız gerekiyor.Ki oyunun en başında ister istemez bu görevi geçip Genin oluyorsunuz zaten.akademiden mezun oluyorsunuz.) Ben hala Genin'im ve bir köye ait değilim, bu şekilde de devam edebiliyorsunuz.

Değişik görevler için değişik jutsular kullanabiliyorsunuz (clone jutsu, shuriken (yıldız şeklinde bir bıçak türü), disguise (gizlenme) vsvs...İlk başlarda bazı görevlerde başarısız olsanızda aldırmayın zamanla tecrübe kazandıkça yenilmemeye başlayacaksınız.Günlük Staminanız kadar görev alabiliyorsunuz, her bir görev de size on stamina ya patlıyor.Chakra nıza da dikkat etmeniz gerekiyor, bittikçe on stamina karşılığında da belli bir chakra elde edebiliyorsunuz.Özel görev ve sınavlar otuz stamina.XP ve ryo diye bir şeyler var, görevleri başardıkça bunlar artıyor.Görevleri başardıkça bazı arkadaşlarınız oluyor ve onlar size değişik Jutsular veriyorlar.Her birinini de XP si farklı.Xp leriniz çoğalttıkça bunları öğreniyor ve görevlerinizde bunları kulanma imkanınız oluyor.(Mesela Fire Style: Fireball Jutsu, Sasuke'nin kullandığıydı galiba, veya Sexy Jutsu vsvs.)Ryo ise mağazadan bıçak, patlayıcı malzemeler ve çeşitli alet edavat almanıza olanak sağlıyor.Para diyebiliriz.Bu da görevleri başardıkça size verilen bir şey.(Her başarılı görev sonrası 100-150  ryo alabiliyorsunuz.Bazı görevlerde bonus olabiliyor.)

Şimdilik açıklayacak fazla bir şey yok, ilgilenenler olursa detayları da yazabilirim Göz Kırpan

Mesela ben kendi profilim hakkında biraz bilgi vereyim>>

Gördüğünüz gibi Level 18, aslında Chunin sınavına girdim ve ilk denememde geçtim sadece on tane jutsu öğrenmem gerekiyormuş benim sekiz tane var.Onları tamamlayınca Chunin olabileceğim...Size tavsiyem levelınız düşükken sınava girmeyin kaybedebiliyorsunuz.Gerçek hikayedeki sınav gibi, önce yazılı, sonra sizi ormana gönderiyorlar ve en sonunda karşılaşmalar vs...Çok eğlenceli aslında)

Bu verdiğim de takımım (belli bir stamina tüketiyor oluştururken ama çok mühim bir rakam değil) arkadaşlarım (mesela chunin sınavını geçmeniz için en az altı arkadaşınız olmalı, yoksa da görevi bekletip arkadaşlar edindikten sonra devam edebiliyorsunuz...)
Jutsularım altta yazıyor sekiz tane var.Aslında bayağı bir XP biriktirmiştim ama şu altta yazan The Socker 50.000 Xp'me mal oldu.Onun için biriktirmiştim zaten.(Sharingan gözle ilgili, o klana aitim ya Dil Çıkaran Sasuke misali) Günlük ortalama 5.000 XP kazanabiliyorsunuz..Eğer görevlerin hepsini başarıyla yapmaya başlarsanız bu 6.000-7.000 lere çıkabiliyor...Zaten Genin iseniz karşınıza bir süre sonra hep aynı görevlerin çıktığını fark edeceksiniz Göz Kırpan) Chunin bilemem ama!

sırasıyla yazayım.Üstteki adı üstünde görev alıyorsunuz.En çok girdiğim yer orası."Spar with friends" i daha kullanmadım.Ama orada arkadaşlarınızla kapışma ve kendinizi sınama şansınız var.Üçüncüde özel görevler ve sınavlar var...Arkadaşlarım arasında resmi olan mavi saçlı kız bu görev sonrası katıldı bana mesela..Sınavlar ise işte Chunin sınavı vsvs."Village Menu" den köyleri görebiliyorsunuz.Oradaki insanların profillerine tıklayıp arada bakın derim ki ne kadar geliştiğiniz görün..Belki de bu yüzden hiç birini seçmedim, öncelikle kendimi geliştirmek istiyorum."Make A Team" adı üstünde allied ninjalardan kendinize bir takı oluşturabiliyorsunuz.Genin iki kişi, chunin ler de üç kişi alabiliyorlar."Go Shoppin" alışveriş işte!Görev sırasında da gidip malzeme alabiliyorsunuz (ki tavsiyem odur) ya da herhangi bir zaman canınız sıkıldığında ve paranız da varsa gidip harcama yapabiliyorsunuz."Learn A Jutsu" en sevdiğim bölüm...Oraya girip Jutsu öğrenebiliyorsunuz.XP niz yeterliyse seçtiğiniz bir jutsu yu tıklayıp "Learn" , "öğren" dediğiniz zaman olay bitmiştir.Bu kadar basit işte=) "Charge Chakra" ise daha önce dediğim gibi on staminaya karşılık 100 chakra. ya da klanınıza göre değişiyor 150 olan da var.

Ve en yukarda bir başlık gibi bir şey var ya, alna takılan.(ismini unuttum iyi mi Kararsız) köye geçerseniz kendi sembolünüz oluyor ve çok şık duruyor.Tabii bazı köyler kendilerine sembol seçmemişler o ayrı, onlara katılırsanız gene bu olucak sadece profilinizde ki "No Village" "Herhangi bir köye ait değil" yazısı yerine köyün ismi yazacak.

amma yazı yazdım neyse umarım ilgilenen olurda boşuna yazmamış olurum Terleyen Yardım isteyen olursa gerek buradan gerekse de öm ile yardımcı olabilirm Göz Kırpan
« Son Düzenleme: Aralık 28, 2007, 14:12:31 Gönderen: caerid lock » Logged

inferius
Alayına İsyan
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Sıcak Çikolata

^^,

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #139 : Aralık 26, 2007, 17:08:53 »

yav aslında üye olasım var ama kendime olan güvensizliğim başgösterdi yine iyi mi ingilizcem iyice battı benim almanyaya gelince :s o yüzden tırsıyorum biraz Dil Çıkaran
Itachi'ye bikaç gif yaptım ben aklımdayken koyayım.Yav adam karizma ya Dil Çıkaran var mıdır gerçekte bunun gibi biri acaba Dil Çıkaran Sasuke ve Itachi favorim gerçi sevmediğim kimse yok gibi ama bu karındaşlar başta geliyo bende Dil Çıkaran
neysem buyrun yaptıklarım umarım beğenirsiniz

Ayrıca caerid lock sağol cidden koyduğun herşey için  Aww
« Son Düzenleme: Aralık 26, 2007, 19:02:18 Gönderen: inferius » Logged

Life is a...
"Obsessions lament to freedom. A timeless word the meaning changed. But I'm still burning in your flames..."
...Lie.!
caerid lock
caelo //Lady Lock//
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #140 : Aralık 26, 2007, 18:59:54 »

İkisinin karizmasına diyecek bir şey yok.Hele Sasuke...Güzel gifler eline sağlık.Eh neden Sasuke aşağı Sasuke yukarı dediğim belli oluyordur, hem abisi hem kendisi muhteşemler!Ve İnferius rica ederim Gülümseyen bu klübe üye oldum ki paylaşım yapacağım keşke senin gibi gifler hazırlayabilsem Göz Kırpan

>>Buna bayıldım!

Oyun sitesi hakkında bazı tavsiyelerim olacak>>

Süper bir ingilizce şart değil.aldın mı eline bir sözlük takıldığın bir-iki kelimeye bakarsın olur biter.En olmadı çeviri siteleri vs hiç değilse görevin ne olduğunu anlamana yardım ederler.Ki size yardım edebileceğimi söylemiştim Göz Kırpan Bir de bu görevleri canlı birisine karşı (online) oynamıyorsun dolayısıyla rezil olma gibi bir durum söz konusu olamaz.En azındasn şimdilik...Zaten toplasan Genin de beş altı tane C-Rank görev, daha basit olan D-Rank görevler ise 10-15 tanedir.Ve bir süre sonra monotonlaşmaya başlar adeta neyi nerede yapmanız gerektiğini ezberler olursunuz.Dediğim gibi başlarda ben de hata yaptım, saçma görevlerde başarısız oldum ama level atladıkça zor bir görevde bile basit bir jutsu görevi başarmama ve ek ödüller almama sebep oldu.

Niye bu kadar ısrarla üye olun diyorum -ki genelde bir site için çok nadir yaparım bunu- eğer Naruto dünyasını gerçekten seviyorsanız bundan zevk almamanız imkansız Göz Kırpan Üye olduktan bir hafta sonra niye daha önce üye olmadım diyeceksiniz ya da benim tahminim bu yönde.Ha, bu arada Chunin oldum, eğer üye olursanız size tavsiyem, Chunin olduktan sonra sakın C-Rank görev almayın, en azından bir süre!Daha önce yaptığım C-Rank lerden biraz farklı yenilip duruyorum ben de sıradan D-Rank lerle götürücem işi.Bakalım nereye kadar...Bir de Chunin olduğunuzda görevleriniz kendiniz seçme hakkınız oluyor, Taijutsu mu, Ninjutsu mu yoksa Genjutsu mu ben seçtiklerimin hiç birisini başaramadım Genin ken C'leri daha kolay yapıyordum...neyse bir de chunin olunca avatar seçebiliyorsunuz ki bunu bekliyordum kaç gündür!

Üye olursanız sevinirim, hem burada konuşabileceğimiz değişik bir konu olur hem de orada yaşadığımız deneyimleri paylaşabiliriz.Bir de dikkat ederseniz nickimi vermedim hani olurda üye olursanız ve bir köye geçerseniz (ki bu kaçınılmaz) bir gün karşı karşıya gelirsek zor durumda kalmayayım diye Sırıtan Çünkü yukarda en gizli bilgilerimi verdim size, hangi jutsularım var, arkadaşlarım kimler (gerçi jutsu daha önemli) hepsini biliyorsunuz.siz de isim vermeyin yeter Göz Kırpan

--------------------------------------------------------

« Son Düzenleme: Aralık 26, 2007, 19:05:03 Gönderen: caerid lock » Logged

LORD OF RED CASTLE
/[-L-O-R-D-]\
Sert Espresso

Sand Clone Jutsu

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #141 : Aralık 26, 2007, 19:33:11 »

gaara imzaları süper olmuş
ben oyuna üye oldum adım da gaaraneji
ilk zaman beceriksizlikleri yapıyorum ama ilerde öğrenirim herhalde
inferius ve caelo paylaşım için teşekkürler
diğer üyeleri de muhabbete bekliyoruz

Fides
Larien
UU Seherbazları
Has Türk Kahvesi

Give peace a chance

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #142 : Aralık 26, 2007, 19:37:07 »

diğer üyeler mi ? hemen üzerime alındım Kahkaha yeni üye olduğum için ilk mesajım Kahkaha 

inferius ve caelo  teşekkürler paylaşım için Aww resimler harika

sevdim konusunu da kahramanları karştırıyorum azıcık şimdilik Terleyen

Imagine 

Imagine there's no Heaven
It's easy if you try
No hell below us
Above us only sky
*
Imagine all the people
Living for today
Imagine there's no countries
It isn't hard to do
Nothing to kill or die for
And no religion too
*
Imagine all the people
Living life in peace
You may say that I'm a dreamer
But I'm not the only one
I hope someday you'll join us
And the world will be as one

Twilight
Âşık
LORD OF RED CASTLE
/[-L-O-R-D-]\
Sert Espresso

Sand Clone Jutsu

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #143 : Aralık 26, 2007, 19:40:59 »

ben ilk zamanlar fransızca takip ediyordum animeyi
hiç kimsenin adını bilmiyordum
bilgisayar ve internet sağolsun. Türkiyede ki belli Naruto hayranları arasına girdim.Ve bazılarımızı da kattım.
aLınmana gerek yok zaten paylaşılacak ne kaldı ki resim falan işte

caerid lock
caelo //Lady Lock//
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #144 : Aralık 26, 2007, 19:59:38 »

ilk zaman beceriksizlikleri yapıyorum ama ilerde öğrenirim herhalde

Harikasın Kahkaha (yani üye olma cesaretini göstermen harika bir şey!) evet zamanla halledilmeyecek bir şey değil, benim ilk zamanlarımı görecektiniz, ayy ne yapsam şimdi ayy rezil olucam bunu da yapamassam yuh bana şeklinde monologlara girmiştim hiç gerek yokmuş! Hiç değilse siz bir gömlek daha şanslısınız tecrübeli biri var yanınızda size yardım edebilecek..

Ve paylaşılabilecek şey çok aslında...Resim, bilgi dışında Naruto anime ve mangalarını tartışabiliriz, anlamadığımız konuları birbirimize sorabiliriz ve oyuna katılanlar ise bunu tartışabilir evet bakın işte bir sohbet konusu daha çıktı iyi mi!

« Son Düzenleme: Aralık 26, 2007, 20:09:45 Gönderen: caerid lock » Logged

inferius
Alayına İsyan
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Sıcak Çikolata

^^,

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #145 : Aralık 26, 2007, 20:12:44 »

caerid lock sağol resimler için vede site hakkında bilgiler için gaz aldım üye oldum da henüz anlamadım bişi boş boş bakınıyorum öle Dil Çıkaran  Gözlerini Deviren
Ayrıca gifler için bişey değil yaptıkça eklerim

Life is a...
"Obsessions lament to freedom. A timeless word the meaning changed. But I'm still burning in your flames..."
...Lie.!
caerid lock
caelo //Lady Lock//
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #146 : Aralık 26, 2007, 20:37:51 »

Hatırladığım kadarıyla ilk girdiğinde akademiden mezun olman lazım>> Genin olmak için altı tane standart jutsu'yu öğreniyorsun tam da hatırlayamıyorum ama yaparsın sen o kısımları Göz Kırpan

Bu arada anketin sonuçları oldukça açıklayıcı oldu.Her birinde birer oy....Başa baş gidiyor bundan sonra neye oy verilecek merak ediyorum.

-----------------------------------------

« Son Düzenleme: Aralık 26, 2007, 20:45:03 Gönderen: caerid lock » Logged

Wizard
Ulquiorra
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #147 : Aralık 27, 2007, 02:39:42 »

Paylaşımlarınız için sağolun, gerçekten güzel resimler.

Deidara hayranlığı mı başladı bakayım? Sırıtan Manga'da kız Anime'de erkek olan bir karakter olduğunu duyduğumda çok gülmüştüm. xD

(göstermek/gizlemek için tıkla)

Bu arada Gaara'ı çok severim, az ağlatmadı beni, avatarımın altında olan söz de ona ait.
« Son Düzenleme: Aralık 27, 2007, 02:41:07 Gönderen: Wizard » Logged

-What is a heart?
-Will I find it if I rip your chest apart?
-Will I find it if I crack open your skull?
caerid lock
caelo //Lady Lock//
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #148 : Aralık 27, 2007, 09:39:56 »

Deidara, Sasori, Sasuke vs çok severim doğru ama Gaara'nın apayrı bir yeri vardır bende.Avatarının altındaki sözleri dinlerken kötü olmuştum, insanın ağlamaması imkansız!

Bir de bu sahnedeki konuşmaları vardı, tek kelimeyle süperdi bence.

Deidara'nın kız olduğuna emin misin Acayip Mangaya yeni başladım henüz o bölümlere gelmedim ama...ya ben onu sevmiştim.Neyse eğer sahiden mangada kızsa ben animeyi ciddiye alıcam!Kız haliyle bana pek çekici gelmedi.

---------------------------------------
Kisame

« Son Düzenleme: Aralık 27, 2007, 21:04:31 Gönderen: caerid lock » Logged

LORD OF RED CASTLE
/[-L-O-R-D-]\
Sert Espresso

Sand Clone Jutsu

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #149 : Aralık 27, 2007, 21:55:48 »

deidara kızmış ha vay be 
ayrıca gaara nın bir diğer sözü beni çok etkilemişti ama bulamıyorum.
BULURSAM YAZARIM

Sayfa: 1 ... 7 8 9 [10] 11 12 13 ... 49   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: