---------------------------------------------
---------------------------------------------
Bir önceki sayfada verdiğim oyun hakkında biraz daha açıklama yapsam iyi olacak.Başlarsanız sizi saracak bir oyun ben de tesadüfen buldum, iyi ki de bulmuşum.Fakat oyun ingilizce.En az orta derecede ingilizceniz olmalı ki size verilen görevleri yapabilesiniz.(zor da değil çok kolay özellikle level ilerlettiğiniz ve yeni jutsular öğrendiğinizde neyi nerede kulanacağınızı otomatik olarak biliyorsunuz.Ben isteyenlere ingilizce de ve görevlerde yardım edebilirm.)
"Create Character" e basıp kendinize bir karakter yaratıyorsunuz.Oradaki her şeyi doldurduktan sonra bunu gönderiyorsunuz ve işte bu kadar.O andan itibaren artık oyuna dahilsiniz.İlk başta hehangi bir köye ait değilsiniz, isterseniz geçebiliyorsunuz (öncelikle genin olmanız gerekiyor.Ki oyunun en başında ister istemez bu görevi geçip Genin oluyorsunuz zaten.akademiden mezun oluyorsunuz.) Ben hala Genin'im ve bir köye ait değilim, bu şekilde de devam edebiliyorsunuz.
Değişik görevler için değişik jutsular kullanabiliyorsunuz (clone jutsu, shuriken (yıldız şeklinde bir bıçak türü), disguise (gizlenme) vsvs...İlk başlarda bazı görevlerde başarısız olsanızda aldırmayın zamanla tecrübe kazandıkça yenilmemeye başlayacaksınız.Günlük Staminanız kadar görev alabiliyorsunuz, her bir görev de size on stamina ya patlıyor.Chakra nıza da dikkat etmeniz gerekiyor, bittikçe on stamina karşılığında da belli bir chakra elde edebiliyorsunuz.Özel görev ve sınavlar otuz stamina.XP ve ryo diye bir şeyler var, görevleri başardıkça bunlar artıyor.Görevleri başardıkça bazı arkadaşlarınız oluyor ve onlar size değişik Jutsular veriyorlar.Her birinini de XP si farklı.Xp leriniz çoğalttıkça bunları öğreniyor ve görevlerinizde bunları kulanma imkanınız oluyor.(Mesela Fire Style: Fireball Jutsu, Sasuke'nin kullandığıydı galiba, veya Sexy Jutsu vsvs.)Ryo ise mağazadan bıçak, patlayıcı malzemeler ve çeşitli alet edavat almanıza olanak sağlıyor.Para diyebiliriz.Bu da görevleri başardıkça size verilen bir şey.(Her başarılı görev sonrası 100-150 ryo alabiliyorsunuz.Bazı görevlerde bonus olabiliyor.)
Şimdilik açıklayacak fazla bir şey yok, ilgilenenler olursa detayları da yazabilirim

Mesela ben kendi profilim hakkında biraz bilgi vereyim>>

Gördüğünüz gibi Level 18, aslında Chunin sınavına girdim ve ilk denememde geçtim sadece on tane jutsu öğrenmem gerekiyormuş benim sekiz tane var.Onları tamamlayınca Chunin olabileceğim...Size tavsiyem levelınız düşükken sınava girmeyin kaybedebiliyorsunuz.Gerçek hikayedeki sınav gibi, önce yazılı, sonra sizi ormana gönderiyorlar ve en sonunda karşılaşmalar vs...Çok eğlenceli aslında)

Bu verdiğim de takımım (belli bir stamina tüketiyor oluştururken ama çok mühim bir rakam değil) arkadaşlarım (mesela chunin sınavını geçmeniz için en az altı arkadaşınız olmalı, yoksa da görevi bekletip arkadaşlar edindikten sonra devam edebiliyorsunuz...)
Jutsularım altta yazıyor sekiz tane var.Aslında bayağı bir XP biriktirmiştim ama şu altta yazan The Socker 50.000 Xp'me mal oldu.Onun için biriktirmiştim zaten.(Sharingan gözle ilgili, o klana aitim ya

Sasuke misali) Günlük ortalama 5.000 XP kazanabiliyorsunuz..Eğer görevlerin hepsini başarıyla yapmaya başlarsanız bu 6.000-7.000 lere çıkabiliyor...Zaten Genin iseniz karşınıza bir süre sonra hep aynı görevlerin çıktığını fark edeceksiniz

) Chunin bilemem ama!

sırasıyla yazayım.Üstteki adı üstünde görev alıyorsunuz.En çok girdiğim yer orası.
"Spar with friends" i daha kullanmadım.Ama orada arkadaşlarınızla kapışma ve kendinizi sınama şansınız var.Üçüncüde özel görevler ve sınavlar var...Arkadaşlarım arasında resmi olan mavi saçlı kız bu görev sonrası katıldı bana mesela..Sınavlar ise işte Chunin sınavı vsvs.
"Village Menu" den köyleri görebiliyorsunuz.Oradaki insanların profillerine tıklayıp arada bakın derim ki ne kadar geliştiğiniz görün..Belki de bu yüzden hiç birini seçmedim, öncelikle kendimi geliştirmek istiyorum."Make A Team" adı üstünde allied ninjalardan kendinize bir takı oluşturabiliyorsunuz.Genin iki kişi, chunin ler de üç kişi alabiliyorlar.
"Go Shoppin" alışveriş işte!Görev sırasında da gidip malzeme alabiliyorsunuz (ki tavsiyem odur) ya da herhangi bir zaman canınız sıkıldığında ve paranız da varsa gidip harcama yapabiliyorsunuz.
"Learn A Jutsu" en sevdiğim bölüm...Oraya girip Jutsu öğrenebiliyorsunuz.XP niz yeterliyse seçtiğiniz bir jutsu yu tıklayıp "Learn" , "öğren" dediğiniz zaman olay bitmiştir.Bu kadar basit işte=)
"Charge Chakra" ise daha önce dediğim gibi on staminaya karşılık 100 chakra. ya da klanınıza göre değişiyor 150 olan da var.
Ve en yukarda bir başlık gibi bir şey var ya, alna takılan.(ismini unuttum iyi mi

) köye geçerseniz kendi sembolünüz oluyor ve çok şık duruyor.Tabii bazı köyler kendilerine sembol seçmemişler o ayrı, onlara katılırsanız gene bu olucak sadece profilinizde ki
"No Village" "Herhangi bir köye ait değil" yazısı yerine köyün ismi yazacak.
amma yazı yazdım neyse umarım ilgilenen olurda boşuna yazmamış olurum

Yardım isteyen olursa gerek buradan gerekse de öm ile yardımcı olabilirm