Az önce 101. Bölüm bitti ve uzun zamandır bu kadar çok güldüğümü hatırlamıyorum

bunları yazarken bile gülmekteyim sanırım ilk ve son gülmem olacak bu

neyse neden güldüğüme gelirsek....
Bu bölümde Naruto, Sasuke ve Sakura; Kakashi'nin maskesinin altındaki yüzünü görmeye çalışıyorlar...Yapmadıkları şaklabanlık kalmıyor izlerken yerimde duramadım resmen^^ (bilmeyenler için kısa bir özet geçeyim, diğerlerine de hatırlatmış olayım

)
>>İki defa yemek yedirerek görmeye çalışıyorlar ama birincisinde çok hızlı yiyor göremiyorlar, ikincisinde ise Kakashi yemek masasını deviriyor.
>>Üçü birlikte ya da tek tek takip etmeye çalışıyorlar fakat Kakashi bir şekilde onları alt ediyor.

>>Banyo yaptırmaya çalışıyorlar (hani şu sıcak havuzlar vardır ya sauna gibi, ismini hatırlayamadım) oraya bile yüzünde havluyla giriyor ya

>>en sonunda ninja kılığına girip saldırmayı deniyorlar fakat Kakashi'yi yenmek için bin kadar ninja ancak yeter.Bizim üçlü bu davranışlarında bir şekilde kılıf uydurmaya başarıyorlar.

>>Ve en sonunda gidip bizzat soruyorlar, senin yüzünü görmek istiyoruz diye ve Kakashi kabul ediyor!Ve o yüzündeki maskeyi indirdiğinde altından çıkan şey inanılmaz

Tanrım!Maskenin altından maske çıkardı ya çıldıracağım

Yalnız onun yüzünü gören iki aşçı var ki şu hale geldiler ve ben de aşırı merak ediyorum yüzünü görmem lazım

sanıyorum benim yüz ifadem de aşağıdaki gibi olacaktır