Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Kasım 19, 2008, 00:04:48  

Anket
Soru: Prens Kapiyan filmi nasıldı?
Tek kelimeyle harikaydı!
Olmamış.
İdare eder.
O kim?
Narnia sevmiyorum.

Sayfa: 1 ... 7 8 9 [10] 11 12 13 ... 30   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Narnia Günlükleri Hayran Kulübü  (Okunma Sayısı 11049 defa)
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ewwruu
Şeker
**

MaRßl€d

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #135 : Temmuz 02, 2008, 15:46:14 »

burlara ugramayalı uzun zaman oldu oyuzden pek bişey koyamadım:)ama madem galada yapıldı bnde koyıyıım artık bişeyler demi ama Hede Hödö Sırıtan

Prince Caspian isimli fantazi film, Avrupa'nın bugüne kadarki en büyük sahnesi olan 28-12 metre boyutlarındaki dev perdeden izleyiciye sunuldu.
Filmin yıldızlarının kırmızı halı üzerinde büyük ilgi gördüğü geceye aslant kıyafetleri giyen çocuklar katıldı. Pek çok sayıda insan da filmde kullanılan fantastik kıyafetlere benzer kostümler giydi.
Filmde de geçen Telmarine askerleri ise kasketleri ve maskeleriyle gala gecesini de renklendirdiler. Prince Caspian'ı oynayan Ben Barnes ise aşırı bir heyecan duyduğunu belirterek, duyduğu heyecanın kendisini aptallaştırdığını söyledi. Barnes, "Buradaki en heyecanlı insan sanırım benim" dedi.
Little Britain'in yıldızı David Walliams ise böylesi destansı bir şeyin parçası olmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirterek, hikayenin yazılı olduğu romanlarla büyüdüğünü belirtti.
                                       (alıntıdır)
Filmin, serinin diğer filmlerinden daha karanlık bir tonda gerçekleşeceği bekleniyordu.
Romanların yazarı CS Lewis'in oğlu Douglas Gresham ise babasının Disney filmini görmesi halinde çok gurur duyacağını söyledi. Gresham, filmin çok etkileyici ve ilkinden de daha iyi olduğunu kaydetti.

birazda resim

Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Narnia Günlükleri Hayran Kulübü
« Eklendi: Kasım 19, 2008, 00:04:48 »

cirem_417
Taş Masa'nın soylu birliğinin şövalyesi,Lamba Çoraklıkları Dükü,Batı Sınırları Kontu;Kral Edmund
Demleme Çay

♥Skandar is My Life♥

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #136 : Temmuz 10, 2008, 20:51:34 »

ya bende katılmak istiyorum.bunu nsl yabıcam aciba?  Ne? hiç bir fikrim yokda  Ne? Hede Hödö

The OtheR BoLeyN GriL
zilli
Süt
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #137 : Temmuz 17, 2008, 17:14:50 »

merhaba  ben de üye olmak istiyorum  ama imza yapmayı bilmiyorum. neyse kitaplarını okuyan arkadaşlara bir sorum olacak ben kitaptan uyarlama olduğunu yeni anladım  onun için merak ettim biz prens caspianı 2 inci film olarak izledik ama arada sanırım bir kitap varmış acaba o niye çekilmedi.ayrıca 2 de gördüğümüz caspian diğer filmlerde benim bildiğim kadarıyla ölmüş yada çok yaşlanmış olur.3.kitabı okuyan biri bana 3 te de aynı prensin olacağını söylesin çünkü prens caspian ı çok beğendim bide prens caspian için 4. film dendi biz 2.film olarak izledik düşündüm de benmi kaçırdım diye çoksa mutlaka haberim olurdu.yazı fazla uzadı ama soracak birşeylerim vardı .ve birşey daha soracağım interneti çok fazla kullana biri değilim ama isterseniz kulüp başkan yardımcısı olabilirim.şimdi cevap için bana mesaj atmanızımı bekleyeceğim bu kadar yazıyı okuma zahmetine girdiğiniz için teşekkürler.(imza konusunda yardım bekliyorum:)

'gerçek' DAHA AYAKKABISINI GİYMEDEN,'yalan' DÜNYAYI 3 KEZ DOLAŞIRMIŞ.
 narnia severler kulübü
cirem_417
Taş Masa'nın soylu birliğinin şövalyesi,Lamba Çoraklıkları Dükü,Batı Sınırları Kontu;Kral Edmund
Demleme Çay

♥Skandar is My Life♥

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #138 : Temmuz 28, 2008, 11:52:05 »

ya biri banada imza ve dışarıdan avatar ekleme konusunda yardımcı ola bilir mi? Ne? birçok avatar ve imzam var ama kullanamıyorum Ağlayan  Acayip  Kararsız  nsl olcik o aciba? Ağlayan Ağlayan Ağlayan Ağlayan Ağlayan Ağlayan Ağlayan Ağlayan Ağlayan Ağlayan Ağlayan Ağlayan Ağlayan Ağlayan Ağlayan

The OtheR BoLeyN GriL
mer_dan-e
Sonrada bana mrs.TRİP derler ! ! ! --Merbelekk-- :D
Telve

skandar çok tatlısınnn ! ! !<3

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #139 : Temmuz 29, 2008, 08:53:21 »

hehehehe artık bnde bu kulübün üyesiyim arkadaşlar orda adım yasmıo ama dışlamayın beni Ağlayan  her neyse bu arada soranlara söliyim : ö.m atmak lasım üye olmak için en kısa zamanda paylaşımlarımı sizlere sunucam . . .

AsLıNdA dOsTlUkLaRdA kArDaN aDaM gİbİdİr ErİyEcEkLeRi BiLe BiLe İnŞaA eDiLiR

NaLeT OlSuN iÇiMdEkİ İnSaN sEvGiSiNe Sırıtan
mer_dan-e
Sonrada bana mrs.TRİP derler ! ! ! --Merbelekk-- :D
Telve

skandar çok tatlısınnn ! ! !<3

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #140 : Temmuz 29, 2008, 16:39:41 »

yha biliyorum art arda msj atmak yasak ama  Utanmış  bu seferlik affedin  Terleyen   bi daha olmas her neyse benim gibi skandar hayranı olanlara (ya da bnm gbi demiim çnk bn aşığıyım) Âşık Âşık Âşık Âşık Âşık Âşık Âşık kendisinin bir sitesini verebilirim  Sırıtan www.skandar.net   giriin,öğrenin,ve eğleniinnnn  Yehuu   Boogie   Dans

AsLıNdA dOsTlUkLaRdA kArDaN aDaM gİbİdİr ErİyEcEkLeRi BiLe BiLe İnŞaA eDiLiR

NaLeT OlSuN iÇiMdEkİ İnSaN sEvGiSiNe Sırıtan
Öykücüq
Part time lover =)
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Has Türk Kahvesi

Dünya yalan söylüyor.

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #141 : Temmuz 29, 2008, 19:42:47 »

Üye olmadan önce herkes kuralları bir kere okusun lütfen, imzanıza bir şey yazmanıza gerek yok. İmzaya resim koyma olayı da burda var, bi araştırın: Resepsiyon.

ewwru resimler harika XD Yeni filmde Eustace Scrubb karakterini oynayacak oyuncu belli oldu: Will Poulter
ben daha tatlı birini bekliyordum..
(göstermek/gizlemek için tıkla)

edit: anketimiz değişti.

« Son Düzenleme: Temmuz 29, 2008, 20:03:59 Gönderen: Öykücüq » Logged

Maateh
kronik deli XD
Sıcak Çikolata

mö mö mööööööö XD XD inek öğrenci modlarııııııı...

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #142 : Temmuz 29, 2008, 20:15:08 »

ehm ee yeni üyeniz olarak biraz paylaşım yapayım dedim Terleyen

paylaşımlarım devam edecek...
« Son Düzenleme: Temmuz 29, 2008, 20:15:39 Gönderen: Daniel Ecem Radcliffe » Logged

Her zamanki gibi
Yağmur yağacak
Ve her şeyi temizleyecek.
Ardından karanlığını indirecek gece,
Yeryüzüne.
Bu şehirden gideceğim.
Bana ait gördüğüm,
Dost bildiğm her şeyi alarak
Yalnız sen,
Sen kalacaksın bu şehirde....
crazy angel tuğ
Süt
*

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #143 : Temmuz 30, 2008, 18:42:28 »

çook gzll bi seri yha ilk flm gbi iknciside oldkça iidi bni de arnıza alrsanzz svnrmm Kahkaha
« Son Düzenleme: Temmuz 31, 2008, 11:33:48 Gönderen: crazy angel tuğ » Logged

cirem_417
Demleme Çay

♥Skandar is My Life♥

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #144 : Temmuz 30, 2008, 20:25:01 »

ya öykücüq resimlerin gönderdiklerin gözükmüyo tek göremeyen ben miyim yha yoksa Ne? Ağlayan

The OtheR BoLeyN GriL
cirem_417
Demleme Çay

♥Skandar is My Life♥

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #145 : Temmuz 31, 2008, 15:15:58 »

ya ilk defa paylaşım yapıcam olmaz die korkuyorum.bu ilk denemem eğer başarırsam dewam edicem.umarım olur Aww Terleyen

The OtheR BoLeyN GriL
cirem_417
Demleme Çay

♥Skandar is My Life♥

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #146 : Temmuz 31, 2008, 15:47:42 »

oleyyyyyyyyyyyyyyy  Sırıtan  Boogie Dans  Yehuu Yehuu Yehuu Boogie :-&oldu tmm bunlarda dewamı:

dewamı gelicek Sırıtan öğrendim sonunda Sırıtan XD Alkış

The OtheR BoLeyN GriL
Calypso
C.R. & A.A
Sıcak Çikolata

Do I Dazzle You ? ~ Edward

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #147 : Temmuz 31, 2008, 17:32:40 »

Yeni üye olarak biraz resim.. Konulduysa kusura bakmayın Sırıtan

bu arada şu en üstteki resimler galadan mı?
o anna popplewell niye sürekli ben barnes'ın yanında?? filmde çektik o kadar ( ya da çekemedik.. Kararsız ) bi de burda sürekli yanında mı dolaşıcak gitsin abisiyle gezsin o Hede Hödö olmasınlar o kadar samimi canım kıskanıyorum.. <.<
seviyorum Caspian'ımı Âşık Hede Hödö
Çok güzel bi ilk mesaj oldu <.< Sırıtan

~ When You Can Live Forever, What Do You Live For? ~

~ Twilight ~

cirem_417
Demleme Çay

♥Skandar is My Life♥

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #148 : Temmuz 31, 2008, 18:01:19 »

caspian daha doğrusu ben şu aralar gözüme bi hoş gelio.normalde pek sevmem keratayı.ama yanlış anlaşılmasın benim aşkım skandar. Âşık yinede bi iki resmini koyim dedim nede olsa hayranlık kademe kademe  Sırıtan
biras tuhaf çıkmışlar sanki Şaşırmış

The OtheR BoLeyN GriL
cirem_417
Demleme Çay

♥Skandar is My Life♥

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #149 : Temmuz 31, 2008, 19:04:56 »

burada çoğunluk aşkım Âşık şey yani skandar Âşık bazı resimler biras büyük ama çok güsell olduklarını düşünüyorum.sizinde orjinal boyutta görmenizi istedim

allahım işte cesaret,işte asalet,işte yakışıklılık gelde aşık olma ya Âşık  Alkış  Terleyen  XD

Âşık Âşık Âşık Âşık Âşık

Alkış  Alkış bir insan ancak bu kadar şirin,tatlı ve yakışıklı olabilir Âşık
   Terleyen işte hayallerimin prensi Âşık herne kadar kral olsa da ve atı beyaz olamasada öle Sırıtan  Terleyen

bitanem burada yorgun ama yinede çok güsel gülmüş yine. Âşık
allahım okul formasıda çok yakışıyo ya  Terleyen

The OtheR BoLeyN GriL
Sayfa: 1 ... 7 8 9 [10] 11 12 13 ... 30   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: