Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ağustos 21, 2008, 03:44:50  

Anket
Soru: MCR'de en sevdiğiniz grup üyesi hangisi ?
Gerard
Mikey
Frank
Ray
Bob
Karar veremiyorum

Sayfa: [1] 2 3 4   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: My Chemical Romance Hayran Kulübü  (Okunma Sayısı 2471 defa)
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Green Night
...Not Okay...
Demleme Çay

...Frank & Gerard....

Üyelik Bilgileri
« : Mayıs 14, 2008, 18:27:04 »

My Chemical Romance Hayran Kulübü

Kulüp Yöneticileri:

Green Night [kulüp başkanı]
DaRkNeSs PrİnCeSs [kulüp başkan yardımcısı]

Kulübün Kuruluş Amacı: Bu kulüp My Chemical Romance seven insanların paylaşım yapması ve My Chemical Romance hakkında konuşması için kuruldu.

Yapmayı planladığımız etkinlikler: My Chemical Romance hakkında resim ve bilgi paylaşmak. My Chemical Romance seven üyelerin konuşması.

Kulüp Kuralları:

*Kulübe üye olmak için Green Night'a veya DaRkNeSs PrİnCeSs'e özel mesaj atınız.
*Külüpte konu dışı konulardan konuşmayınız.
*Aktif olmanız gerekmektedir. [2 ay paylaşım yapmazsanız kulüpten çıkartılırsınız]
*Sebebini söylediğiniz sürece paylaşım yapmayabilirsiniz.

Kulüp Üyeleri:

Green Night
DaRkNeSs PrİnCeSs -Bir süre aktif olamayabilir-
battle_on
+cloe and rub+
Laila  -Avatar-imzadan sorumlu üye-
Pure-Blood Lady

My Chemical Romance

My Chemical Romance, grubun lideri ve vokalist Gerard Way tarafından 2001 senesinde kurulan Post hardcore/Horror rock tabanlı bir rock müzik grubudur. İlk parçaları “Skylines and Turnstiles”ı 11 Eylül’de meydana gelen olaylar üzerine yazdı. Kadrosuna Gerard Way’in kardeşi Mikey Way ile Ray Toro’yu da ekleyen grup, New Jersey’de birçok konsere katılarak olumlu eleştiriler aldı.

My Chemical Romance bir performansındaİlk albümleri “I Brought You My Bullets You Brought Me Your Love”u 2002 senesinde Eyeball Records’dan çıkartan My Chemical Romance, albüm kayıtlarından hemen önce kadrosuna Frank Iero’yu kattı. Frank Iero’nun sadece iki parçada gitar çaldığı albüm, ‘suçlu aşıklar’ temasının üzerine örülü ve konsept şeklinde dinleyiciye iletiliyor.

2003 senesinde Reprise Records ile anlaşan My Chemical Romance, 2004 senesinde 2. albümleri “Three Cheers For Sweet Revenge”i çıkarttı ve albüm ertesi sene platin plak aldı. İlk albümlerindeki ‘suçlu aşıklar’ temasını bu albümde devam ettiren grup, ilk albümlerindeki ‘post-hardcore’ tarzını ‘emo/çevirdi. Bu değişiklik grubun bazı fanlarını memnun etmezken, müzik çevresi albüme olumlu puan verdi. Albümdeki “Helena” parçasının klibi MTV’de kendine bolca yer bulurken, albüm Amerika’da şu ana dek 1,4 milyonluk bir satış yakaladı.

2004 senesindeki Japonya konseri sonrası davulcu Matt Pelissier yerine Bob Bryar’ı getiren My Chemical Romance, 2005 senesinde “Green Day”in alt grubu olarak konserlere katıldı. Hatta aynı sene “Taste Of Chaos” turnesinde de sahnede kendilerine yer buldular. “Alkaline Trio” ile “Reggie and The Full Effect” gruplarıyla kendi turnesine çıkan My Chemical Romance, internet üzerinden David Bowie ve Queen ortak çalışması “Under Pressure”ı “The Used” grubuyla baştan yorumladı.

2006 Mart ayında “Life On the Murder Scene” derleme albümünü 2 DVD’li şekilde piyasaya süren My Chemical Romance, DVD’lerde grubun kliplerine, kliplerin çekim arkalarına ve bazı canlı performanslara yer verdi.

23 Ekim 2006’da İngiltere’de, 24 Ekim 2006’da da Amerika’da 3. stüdyo albümleri “The Black Parade”ı yayınlayan My Chemical Romance, albümden çıkan ilk single “Welcome To The Black Parade”e klip çekti ve parça İngiltere listelerinde 1 numara oldu.

YouTube'da yayımladıkları Famous Last Words klipleri 30 milyon izlenme rakamıyla en fazla izlenen ikinci müzik, üçüncü en fazla izlenen video oldu.

Gerard Way

Gerard Arthur Way, (9 Nisan 1977 Belleville , New Jersey ) doğumlu My Chemical Romance grubu solisti.

Gerard şarkı söylemeye 4. sınıfta baş rolünü oynadığı Peter Pan oyunuyla başladı. Gerard, bundan sonra şarkı söylemeye sırtını döndü ve "O şarkıcı acayip çocuk olmak istemiyorum. Mizah dergileri ve Iron Maiden gibi başka şeylerle ilgileniyorum." dedi. Daha sonra sanatın peşine düştü. Yaşadığı şehrin sokaklarında oynayamadığı için, Gerard çocukluğunda her zaman resim ve karikatürle ilgili olmuştur. Çocuk olarak dışarı çıkıp oynayamazdı ve bu yüzden kafasında sanat çalışmalarını sevmesine yol açan hayali dünyalar oluşturdu. Büyükannesi onda müzik sevgisi ve resim çizme sevgisi oluşturdu. Ek olarak ona şarkı söylemeyi sevdiren ve öğreten aynı zamanda çizim yapmayı da öğreten büyükannesi olmuştu. Hatta grubun ilk turne otobüsünü Gerard Way'in büyükannesi almıştır.

1995'te liseden mezun olduktan sonra, New York'taki Görsel Sanatlar okuluna başladı. Buradan da 1999 yılında mezun oldu. 2001'de The Breakfast Monkey adlı çizgi diziyi Cartoon Network'e satmaya çalıştı. Cartoon Network bunu geri çevirdi çünkü dizi, yayında olan Aqua Teen Hunger Force dizisine çok benziyordu.

Gerard, MCR'nin ana elemanı ve ilk kurucusu. 11 Eylül saldırıları olduğu zaman, Gerard New York’taki mizah dergisinde çalışıyordu ve bu dramatik olaya kendi gözleriyle şahit oldu. Bu olay, onun kendi hayatıyla ilgili birşeyler yapmasına esin kaynağı oldu ve böylece eski baterist Matt Pelissier ile birlikte My Chemical Romance'ı oluşturmaya karar verdi. "Skylines and Turnstiles" yazılan ilk MCR şarkısıydı ve 9/11 saldırılarından esinlenmiştir. Gerard, Doğu kıyısında kendi şarkılarını çalmak üzere Ray Toro, Matt Pelissier, Frank Iero ve kardeşi Mikey’yi bir araya getirdi.

Şarkılarının küçük bir kısmı büyük bir başarı sağladı ve grup daha sonra ilk albümleri "I Brought You My Bullets, You Brought Me Your Love" ı 2002'de Eyeball Records'tan çıkardı. Müzik, Gerard için depresyonu, alkolizmi ve uyuşturucuyu yenmek için ektili bir yol oldu ve Helena gibi acıklı şarkıları yazmasına yol açtı.

Gerard, ressamlık günlerini arkasında bırakmadı ve ikinci albümleri "Three Cheers For Sweet Revenge" in bütün resimlerini çizdi. Ayrıca kendi grupları ve benzer gruplar için hediyelik eşya tasarımları yaptı.

Ray Toro

Raymond Manuel Toro-Ortiz, 15 Temmuz 1977’de New Jersey – Kearny’de doğdu. Ray’ın babası, postanenin nakliye bölümünde çalışıyordu. Ray ve ailesi, Porto Rikoluların yaşadığı çıkmaz bir sokakta oturuyordu. Diğer çocuklar gibi, Ray diğer çocuklarla dışarda oynamadı, gidip dışarda oynaması yasaktı çünkü mahalle parklarında ve evlerinin hemen köşesinde bulunan West Hudson Park nehrinde ölü insanlar buluyorlardı. Ray, Kearny Lisesine gitti ve okulda 2.yılında gitar çalmaya başladı. Liseden mezun olduktan bikaç yıl sonra Gerard Way’le Gerard’ın sanat okulundan ortak bir arkadaşı sayesinde tanıştı. Ray, Gerard’la bir Iron Maiden konserinde tekrar görüşesiye kadar, üçü serbest arkadaş olarak kaldı. Diğer grup arkadaşlarından farklı olarak, Ray punk ve emo müziğini pek sevmiyor.Randy Rhoads, Stevie Ray Vaughan, Slash, Jimi Hendrix, Kirk Hammet ve Jimmy Page’ ten gitar kahramanları olarak bahsediyor. Epiphone Elitist Les Paul marka gitar çalıyor. İlginç Gerçekler: Ray Porto Rikolu. Ray lens takıyor.

Frank Iero

My Chemical Romance'dan Önce
Frank Iero New Jersey'nin Belleville bölgesinde dünyaya gelmiştir. Frank bugünlere gelmeden önce Pencey Prep, Hybrid, Sector 12 gibi gruplarda bazılarında çok kısa süreli de olsa çalmıştır. Rutgers Üniverisitesi'nden mezun olmuştur.

My Chemical Romance'dan Sonra
Pencey Prep'te vokalde yer alan Frank My Chemical Romance'da bu görevi Gerard Way'e devrederek kendisi ritim-gitar olarak grupta yer almıştır. My Chemical Romance'in ilk albümünde sadece "Honey, This Mirror Isn't Big Enough for the Two of Us" ve "Early Sunsets Over Monroeville" şarkılarında gitar çalmıştır. Frank Iero aynı zamanda grubun en genç üyesidir.

İlginç Bilgiler 
*Frank'in eski gitarının üstünde 'Pansy' yazıyordu ama gitar bir MTV teknisyeni tarafından kırıldı.
*FRank'in en sevdiği şarkı Otis Redding'dan 'Sittin' on the Dock of the Bay' adlı parçadır.
*Frank grubun en genç ve en çok dövmeye sahip üyesi.
*Frank Harry Potter hayranı.
*Frank'in babası dedesi ve amcası müzikle ilgili çalışmalar yapmışlardır.
*Frank'in en sevdiği yemek annesinin yemekleri ve italyan yemekleri.
*Frank'in dünyada örnek aldığı tek insan dedesi.
*Frank küçüklüğünde Türkçe olarak öpücük hastalığı olarak bilinen bir hastalığa yakalanmışdır ve başı hastalıklardan kurtulamamışdır.
*Frank'in vücudunda birçok yara bulunmaktadır.
*Frank'in Leathermouth adında başka bir grubu vardır.orda grubun Türkçe anlamıyla boğaz olarak görev almaktadır.
*Frank'in annesi ve babası ayrıdır.
*Frank'in annesinin adı Linda Pricolo babasının adı da Cheech Iero dur.
*Skeleton Crew adında bir kıyafet markası vardır.
*Frank kıravat bağlamayı lisede öğrenmişdir.
*Frank katolik lisesine gitmiştir.
*Frank'in favori grupları The Bouncing Souls,American Nightmare,The Beastie Boys ve Black Flag gibi gruplardır.
*Frank'in favori 3 albümü:Beatles - Sgt. Pepper,Wu-Tang Clan - Enter the Wu-Tang,Nirvana-In Utero.
*Favori içecekleri coca-cola ve enerji içecekleri bulunmaktadır.
*Favori kelimeleri motherfucker ve fuck .
*Frank eskiden Mcdonalds da çalışmışdır.
*Favori süper kahramanı Batmandir.
*Frank'in örümceklere karşı fobisi vardır.Türkçe anlamıyla araknafobia.
*En büyük isteklerinden birtanesi Tim Burton la tanışmaktır.
*Frank'in en sevdiği filmler Nightmare Before Christmas ve Rushmore ve Texas Katliamıdır.
*Frank'in en sevdiği gün Halloween yani cadılar bayramıdır.Aynı zamanda Frank'in doğum günüdür.
*Frank 9 Mart 2008 de Jamia Nestor ile evlenmiştir.

Mikey Way

Michael James Way, 10 Eylül 1980’de New Jersey – Newark’ da doğdu.

Mikey, küçük yaşlarında Eyeball Records’ ta bir stajyer olmanın yanında Barnes & Noble dükkanında çalıştı. Bir gün, Irvine Welsh kitapları hakkında konuşurken Ecstacy: Three Tales Of Chemical Romance kitabını fark etti ve bunun güzel bir grup ismi olacağını düşündü. Bunu grubun diğer elemanlarına teklif etti ve böylece My Chemical Romance doğdu.

Mikey, kardeşinin grubunda yer almak için bass gitarı eline aldı. Şimdi Highway 1 Precision Bass, Fender Standard Precision Bass ve Fender Jazzs Bass çalıyor.

İlginç Gerçekler:

Mikey yakın zamanda lazerli göz ameliyatı geçirdi ve artık gözlük takmak zorunda değil. O ve Gerard, NBC’ deki Fear Factor yapımcısı Joe Rogan ile anne tarafından kuzenler.

Bob Bryar

Robert Nathaniel Brar 31 Aralık 1979’da Illinos – Chicago’da doğdu.

Bob, The Used için ses uzmanı olarak çalışırken 2004 yılında MCR’ye katıldı. Grupla ilk olarak The Used ile turnedeyken tanıştı.

Bob, asıl baterist Matt Pelissier’in yerine geldi.

Bob, Florida-Gainesville’deki üniversiteye gitti ve daha önceleri Disney World’te baterist olarak çalıştı. Illinois- Darien’deki Eisenhower Junio High’a katıldığı zaman değişik senfonik ve caz gruplarındabateri çaldı.

İlginç Gerçekler:

“I’m Not Okay” videosu, Bob resmi olarak gruba katılmadan önce onunla birlikte çekildi.
Bob, büyük bir Mr. Bean hayranı.

*Bilgiler Alıntıdır*
« Son Düzenleme: Haziran 24, 2008, 11:57:28 Gönderen: Green Night » Logged

Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: My Chemical Romance Hayran Kulübü
« Eklendi: Ağustos 21, 2008, 03:44:50 »

+cloe and rub+
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Mayıs 15, 2008, 14:10:46 »

hayat hikayelerini defalarca okumuş olduğumdan bu bilgileri okumadan geçiyorum. famous last words'ün başarısını tekrar hatırlamak iyi oldu Dil Çıkaran bilgiler için sağol...

“Happiness can be found, even in the darkest of times, if one only remembers to turn on the light.”
-Albus Dumbledore
Green Night
...Not Okay...
Demleme Çay

...Frank & Gerard....

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Mayıs 15, 2008, 14:53:19 »

Paylaşımlar için teşekkürler.  Gülümseyen Özellikle son resimde çok tatlı çıkmış Gülümseyen

Vakit buldukça diğerlerini de koyarım. *Alıntıdır*

DaRkNeSs PrİnCeSs
! Mcя !
Demleme Çay

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Mayıs 15, 2008, 17:35:54 »

devam edecek... Âşık

-ALINTIDIR-
« Son Düzenleme: Mayıs 15, 2008, 18:18:48 Gönderen: DaRkNeSs PrİnCeSs » Logged

Green Night
...Not Okay...
Demleme Çay

...Frank & Gerard....

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Mayıs 15, 2008, 17:58:28 »

Paylaşımlaar... [DaRkNeSs onları spoiler'lamana gerek yoktu.]

Dişleri yamuk sanırım  Kahkaha

o elindeki oyuncak yumurta mı Dil Çıkaran

havlu mu ? saç kurutma makinesi kullansa ya böyle iyi kurumaz Kahkaha

Saçlara bak ya Âşık

Gerard sinirli çıkmış. Ama ona gülmek daha çok yakışıyor.

Her pantolonu yırtık oluyor nedense Kahkaha

yorum yok...

öhm ve final cümlemiz *alıntıdır*
« Son Düzenleme: Mayıs 15, 2008, 18:01:57 Gönderen: Green Night » Logged

+cloe and rub+
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : Mayıs 15, 2008, 21:25:12 »

teşekkürler ikinize de. frank çok kötü görünüyor o resimde Kahkaha dişleri yamuk değil o resimde ağzını hafif kaydırmış o yüzden öyle görünüyordur. elindeki de dediğin gibi oyuncak Dil Çıkaran Gee oyuncakları çok seviyormuş, odası oyuncaklarla dolu (bir resminde görmüştüm) ne güzel çocuk ruhlu Aww

“Happiness can be found, even in the darkest of times, if one only remembers to turn on the light.”
-Albus Dumbledore
Green Night
...Not Okay...
Demleme Çay

...Frank & Gerard....

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : Mayıs 15, 2008, 23:12:17 »

Benim ablamıknda dişleri yamuk da Gerardın dişlerini yamuk gibi görmüşüm. Oyuncaklar.. Minik Gerard  oyuncak seviyormuş.  Gözlerini Deviren Ama oyuncak yumurta güzelmiş şapkalı falan Kahkaha

Birde not ekleyeyim:

Üye olmak isteyenler bana özel mesaj atsınlar ama artık 18:00 ve 20:00 arasında gireceğimi de bilsinler. O yüzden DaRkNeSs PrİnCeSs'e özel mesaj atmanız daha iyi olur. Kendisi bana üye olanları söyleyecektir bende listeye ekleyeceğim. Ve bundan dolayı hemen listeye eklenmeyi beklemeyin. Göz Kırpan

DaRkNeSs habersiz yaptım ama benim içinde ani oldu. Gözlerini Deviren

Green Night
...Not Okay...
Demleme Çay

...Frank & Gerard....

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 : Mayıs 16, 2008, 14:22:57 »

Paylaşımlar...

Oyuncak makinasının yanında Kahkaha

O nasıl bir sigara içiştir öyle. Âşık

Gerard ve Hayranları

Bizde o şans nerdee... Kadının saç rengini sevmedim.

Mikey de arkada kalmış. Gel gel sana da yer var.

Çok tatlı çıkmış. [her zamanki gibi]

*Alıntıdır* Fazla vaktim yok o yüzden az oldu...
« Son Düzenleme: Mayıs 16, 2008, 14:23:41 Gönderen: Green Night » Logged

+cloe and rub+
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #8 : Mayıs 16, 2008, 15:54:13 »

kız Gee'ye sarılırken mikey sap gibi bekliyor, yazık ona Hede Hödö

-Albus Dumbledore
DaRkNeSs PrİnCeSs
! Mcя !
Demleme Çay

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #9 : Mayıs 16, 2008, 17:49:52 »

Offfff yaaaa o nedirr :ağzınınsuyuakansmile: sigara içişine hasta oldum,bi insan bu kadar mı güzel sigara içer ya! Hede Hödö Âşık Ama hala sigaraya karşıyım  <.<  Kızgın
resimler için sağol  Sarılan

+cloe and rub+
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #10 : Mayıs 16, 2008, 19:00:40 »

nesine hasta oldunuz yahu Şaşırmış salak salak içiyor işte

-Albus Dumbledore
Green Night
...Not Okay...
Demleme Çay

...Frank & Gerard....

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #11 : Mayıs 16, 2008, 19:04:41 »

Salak salak ? Nesi salak ya muhteşem bir sigara içişi var. Özellikle son karede [sağda] gözlerini de kapatmış. Bu arada paylaşımlar için teşekkürler Sarılan

Paylaşımlaar...

Uyuyuşa bak ya Âşık

Yine tatlı tatlı uyuyor.

Yeni uyanmış burada...

Gerard, Mikey ve annesi... Annesini beğenmedim. Kırış kırış bir yüzü var.

O ne güzel resimdir öyle Âşık

Ayakkabılar yeniymiş altları tertemiz Kahkaha

Gerard her zamanki gibi geziyor.

Yine Gerard ve Hayranları

O kızların yerinde olmak isterdim...

Çocuk yanındakini tanımıyor sanırım.

Kızda sıkılmış. Zamane çocukları da kimseyi tanımıyor. Ben olsam 1 tane resim değil 10 tane çektirirdim Sırıtan

Gerard'da o kadar kızın arasında kalmış Ne yapsın gülmek mecburi Sırıtan

Bu resim yok diye sayıyorum.

Normal bir hayran fotoğrafı...

Sadece aynı fotoğraftalar. Hayran fotoğrafı bile denemez.

Yine sarışın bir kadın.

Gerard arada kalmış.

Ezilmiş bir Gerard Sırıtan Kadın çok sıkmış nefes alamıyor Sırıtan Ama o haliyle bile gülümseyebiliyor...

Ne çok hayran resmi varmış. Yeni fark ettim.

*Alıntıdır*
« Son Düzenleme: Mayıs 16, 2008, 19:27:39 Gönderen: Green Night » Logged

Laila
♥Jensen♥
UU Seherbazları
Demleme Çay

I love youuuu!!! :-*

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #12 : Mayıs 17, 2008, 23:24:52 »

efenim farkındayım kuralı çiğniyorum ama Dil Çıkaran ben de üye olmak istiyorum hatta mümkünse İmza-Avatar Yapımından Sorumlu Aktif Olmayan Üye olmak istiyorum Dil Çıkaran olabilir miyim acep Kahkaha

bu da bir 'pul'

ama ben yapmadım Göz Kırpan

Green Night
...Not Okay...
Demleme Çay

...Frank & Gerard....

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #13 : Mayıs 17, 2008, 23:37:34 »

Şunu yapmaktan vazgeç Laila Göz Kırpan Özel mesaj at. Neyse kızmadım ama tekrarlanmasın  Gözlerini Deviren

Nickini yazdım ve yanına not düştüm Göz Kırpan

Kulübümüz herkese açıktır. Üye olmak isteyenler çekinmesin Göz Kırpan

+cloe and rub+
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #14 : Mayıs 19, 2008, 11:59:23 »

imza-avatar yapımından sorumlu üye, kulübe hoşgeldin.

-Albus Dumbledore
Sayfa: [1] 2 3 4   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: