Ana Sayfa
Yardım
Takvim
Üyeler
Giriş Yap
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
üye olun
.
Ekim 11, 2008, 21:09:22
Duyurular
:
Harry Potter Cafe ~ Last.fm
grubuna gitmek için tıklayın.
Harry Potter Cafe | Forum
/
Diğer Konular
/
Üye İlişkileri
/
Kulüpler
(Moderatör:
Marissa
) / Konu:
Metallica Hayranları İçin Adalet Kulübü
Sayfa: [
1
]
2
Aşağı git
« önceki
sonraki »
Yazdır
Gönderen
Konu: Metallica Hayranları İçin Adalet Kulübü (Okunma Sayısı 527 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Isabelle Bristow Vaughn
...I am the Great Cornholio...
Sıcak Çikolata
Up The Irons!
Metallica Hayranları İçin Adalet Kulübü
«
:
Şubat 13, 2008, 20:38:13 »
Kulüp Yöneticileri:
Isabelle Bristow Vaughn, Paul McCartney
Üyeler:
Isabelle Bristow Vaughn, Paul McCartney, Frank_McCourt, sehzaden27, Hugo WeasLey
Misyonumuz:
1) Metallica’yı gerçekten sevenlerin, sevme yolunda olan ve kaliteli müzik dinleyenlere Metallica’yı tanıtması.
2) İnsanlara gerçek Rock’n Roll, gerçek Rock ritmlerini, gerçek Rock riff’lerini, geçişlerini, akorlarını, bestelerini, liriklerini, kısaca “Gerçek Rock”ı tanıtmak.
3)Ayrıca her şeyin artistik bir solist, kasım kasım kasılan ama bir halt çalamayan gitarist, basist ya da ağır makyaj, göz kalemi, rimel ve pozdan ibaret olmadığını açıklamak.
4) Gelecek Metallica konserlerinde toplanmak, birbirimizi görüp daha çok sevmek, birbirimizin headbang’lerini görüp zayıf yönlerimizi geliştirmeye çalışmak.
Yapacağımız aktiviteler:
1)Bildiklerimizi aramızda paylaşım bilmeyen varsa onlara da öğretmek..
2)Konserde açacağımız pankartın konseptini düşünmek..
3)Misyonumuzda yer alan şeyleri yerine getirmeye çalışmak..
Kurallar:
1) Belirttiğiniz fikir ve görüşlerinizde saygılı olmanız. Tartışmayı bilip, hemen karşınızdakini çemkirmemeniz.
2) Bazen sanıldığının aksine, kimse bize Metallica dinlediğini kanıtlamak zorunda değil tabii ki. Çünkü biz maşallah zaten neyin ne olduğunu anlayabilen insanlarız. Bu yüzden, üye olmanız için tek yapmanız gereken kendiniz olmanız.
3) Paylaşım yapıyorsanız, lütfen sadece 10-15 tane fotoğraf koymayın.. Araya kendiniz de yazmış olsanız Metallica hakkında önceden kulübe koyulmamış bir şeyler koyun.
Metallica, thrash metal akımının kurucusu, ve 80'li yılların en iyi ve en ilham verici metal gruplarından birisi olarak kabul edilir. 60 milyonu ABD'de, 40 milyonu da dünyanın geri kalanında olmak üzere yaklaşık 100 milyon albüm satışı bulunan grup, müzik tarihinin ticari olarak en başarılı metal gruplarından biridir.
Grup enteresan bir şekilde bir gazete ilanıyla kuruldu. İlk albümleri 1983'te çıkardılar. Kill'em All adıyla çıkan ilk albüm metal dünyasında çılgınca karşılandı. İkinci albüm Ride the Lightning ile grup Avrupa'da turnelere çıkmaya ve imza dağıtmaya başladı. Master of Puppets albümü ile thrash metal zirveye taşındı.
Topluluğun ilk üç albümünde bas gitar çalan Cliff Burton, 1986 yılında İsveç'te bir konser dönüşü yaşanan trafik kazası neticesinde hayatını kaybetti. Cliff Burton'un ölümünden sonra yerine Flotsam & Jetsam isimli gruptan Jason Newsted geçti. Grup, ...And Justice for All albümü ile grup yavaş yavaş yeraltından çıkıp popüler müziğin önemli gruplarından biri olmaya basladı. 1991'de kendi adlarını taşıyan Metallica albümü grubu dünyanın en tanınan metal grupları arasına sokmuştur. Sonrasında gelen Load ve Reload albümleri eski hayranlarını hayal kırıklığına uğratırken gruba yeni jenerasyon hayran kitlesi kazandırdı ve grup birçok ödül daha kazanıp yoluna güçlenerek devam etti. Sonrasında gelen Garage Inc. ve Symphony & Metallica (S&M) albümleriyle grup popülerliğini korudu. 2000'li yıllarda Napster davası ve bas gitarist Jason Newsted'in gruptan ayrılması grubu içinden çıkılmaz durumlara sürükledi. 2003 yılında bir dönem Ozzy'nin (Ozzy Osbourne) bas gitarcısı olan Rob Trujillo gruba katıldı, fakat o sırada albüm kayıtları sona ermek üzere olduğundan bas gitarı o değil, aynı zamanda prodüktörleri olan Bob Rock çaldı. 2003 yılında yayımlanan son albümleri St. Anger, çiğ soundu, garip davulları, Hetfield'ın cilasız vokal performansı ve hiçbir solo olmaması gibi nedenlerle çok tartışıldı ve karışık eleştiriler aldı. Grup 2005 yılı sonunda 15 yılı aşkınlık prodüktörleriyle yollarını ayrdı ve birçok önemli isimle çalışmış olan Rick Rubin'le çalışmaya karar verdi. Şu sıralarda yeni albüm çalışmalarını sürdürmekte olan Metallica'nın bu albümünün 2008 yılında yayımlanması bekleniyor.
Metallica, Türkiye'de biri 1993 yılında İnönü Stadı'nda, diğeri de 1999 yılında Ali Sami Yen Stadı'nda olmak üzere iki konser vermiştir. (umuyoruz ki pazartesi günü ya da en geç önümüzdeki hafta içinde ortamda dolaşan 27 Temmuz dedikodusu doğrulanacak, biz de neşe içinde ağlayabileceğiz. İşte o zaman pankart fikirlerini ciddiye bağlamamız ve yaratıcı olmamız lazım)
S&M'den birkaç tane görüntü:
Master of Puppets
http://www.youtube.com/watch/v/6KtF7ql3FJc
One
http://www.youtube.com/watch/v/sqPVn7cgy6I
No Leaf Clover
http://www.youtube.com/watch/v/cJHcB3pKFa8
Birkaç dakika önce Bulgaristan Konserini resmi sitesinde açıkladı grup.. Ne demek bu.. 1.si ben aklımı kaybettim demek, ikincisi de Bulgaristan ve Türkiye aynı zamanda ortaya atılan iki dedikodudan ibaretken henüz, biri kesinse diğerinin de kesin olacağı söyleniyordu ve aralartında sadece iki gün vardı. Söylenen gün(25 temmuz) açıklandı Bulgaristan için. Hafta sonuna kadar 27 Temmuz Türkiye konserinin orada olacağına canı gönülden inanıyorum, her an dua edip edip evde zıplıyorum..
Düzeltme: Vallahi çok düşündük.. Valla billa günlerce düşünüp bulamadık
Ama devam edebülürüz düşünmeye
«
Son Düzenleme: Eylül 17, 2008, 20:24:27 Gönderen: Isabelle Bristow Vaughn
»
I'm an animal, better set me free
Clifford Lee Burton: He’s not dead..He promoted..to GOD
sickofme@lastfm
Thefrayedend@deviantart
Okulum çok yoğun değil(o yoğun aslında, ben değilim), sadece bazen gülmekten karnıma ağrılar girdiği için eskisi kadar sık gir(e)meyeceğim sanırım. Karın ve kaba kaslarımın biraz rahatlaması gerekiyormuş.
Sponsor Bağlantılar
Reklam
Re: Metallica Hayranları İçin Adalet Kulübü
«
Eklendi:
Ekim 11, 2008, 21:09:22 »
Gria_Himonas
Gria - Grii - Görüya - Gıveya - Gırüü - Griş - Ciria
Has Türk Kahvesi
Yakışmaz mı İstanbul bize?
Ynt: Metallica Hayranları İçin Adalet
«
Yanıtla #1 :
Şubat 13, 2008, 20:40:57 »
Şunun ismini değiştirin yaw
En azından " Metallica Hayranları İçin Adalet Kulübü " olsun
Ama sizden daha yaratıcı olmanızı bekliyorum.
~ Twilight ~
Paul McCartney
Bedshaped
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi
Ynt: Metallica Hayranları İçin Adalet Kulübü
«
Yanıtla #2 :
Şubat 13, 2008, 20:47:14 »
ohoooo
ne kreatif fikirlermiz vardı oysaki
aslında metalika'nın "and justice for all" albümüne atıfta bulunmak istedik
lakin ing. olamıyor başlık, o yüzden yaratıcı gözükmüyor
27 July 2008
Ali Sami Yen Stadium
Isabelle Bristow Vaughn
Sıcak Çikolata
Up The Irons!
«
Yanıtla #3 :
Şubat 13, 2008, 20:52:25 »
Alıntı sahibi: Paul McCartney üzerinde Şubat 13, 2008, 20:47:14
ohoooo
ne kreatif fikirlermiz vardı oysaki
aslında metalika'nın "and justice for all" albümüne atıfta bulunmak istedik
lakin ing. olamıyor başlık, o yüzden yaratıcı gözükmüyor
Dimi aslında benim süper fikirlerimi duysa millet üye olmaz, korkup kaçar diye koymadık.. Öyle iğrenç yani
Ama senin fikirlerin benden her zaman daha iyiydi doğruya doğru..
sickofme@lastfm
Thefrayedend@deviantart
Okulum çok yoğun değil(o yoğun aslında, ben değilim), sadece bazen gülmekten karnıma ağrılar girdiği için eskisi kadar sık gir(e)meyeceğim sanırım. Karın ve kaba kaslarımın biraz rahatlaması gerekiyormuş.
Paul McCartney
Bedshaped
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi
«
Yanıtla #4 :
Şubat 13, 2008, 21:01:44 »
estağfurullah anacım
bu arada birbirimize iltifatlar gider böyle, en iyisi siz üye olmak istiyorsanız ikimizden birine öm ile bildirin
(-"ateşli sohbetler için 3333'e gönder" dermiş gibi hissettim kendimi lan xD ayy garip bi duyguymuş bunu demek
)
27 July 2008
Ali Sami Yen Stadium
Isabelle Bristow Vaughn
Sıcak Çikolata
Up The Irons!
«
Yanıtla #5 :
Şubat 13, 2008, 21:07:17 »
Alıntı sahibi: Paul McCartney üzerinde Şubat 13, 2008, 21:01:44
estağfurullah anacım
bu arada birbirimize iltifatlar gider böyle, en iyisi siz üye olmak istiyorsanız ikimizden birine öm ile bildirin
(-"ateşli sohbetler için 3333'e gönder" dermiş gibi hissettim kendimi lan xD ayy garip bi duyguymuş bunu demek
)
Haa evet.. ÖM atın siz, biz aramızda tartışırız.. Bu tartışma sözcüğü de hep kavga tarzı şeyleri çağrıştırıyor sanırım ama karar veririz bağlamında..
sickofme@lastfm
Thefrayedend@deviantart
Frank McCourt
Moda denilen şey o kadar çirkindir ki onu her altı ayda bir değiştirirler. (Oscar Wilde)
Role Playing
Telve
«
Yanıtla #6 :
Şubat 13, 2008, 21:34:35 »
Metallica'yı severim. Ama nedense pek bağlanamıyorum. Yani hayranlık duyamıyorum. Şarkıla çok hoş, güzel de ben nedense bağlanamıyorum işte!
Neyse size yardımcı olmaya çalışacağım. Evet ben de varım:
Sad But True!
Not: Hea bu arada, göze birşeyler çekip şaklabanlık yaparak milleti aldatan ve ne yazık ki bu saçmalıklara aldanan hayranlara sahip olan insanlardan kastınızın ne olduğunu biliyorum. Eh, dediğim gibi yardımcı olmaya hazırım. Sonuna kadar!
«
Son Düzenleme: Şubat 13, 2008, 21:37:55 Gönderen: Frank_McCourt
»
“Müzik, izledikten bir saat sonra unutup hayatınıza aynen devam ettiğiniz o salak fimler gibi değildir. O sizi bir şeyler yapmak için ateşlendirmelidir. Sanatın, insanların bok içinde yüzmekten memnun olduğu şu dönemde herşeyi değiştirebileceğini düşünmek belki safça olabilir, ama Jack Nicholson’un One Flew Over the Cuckoo’s Nest'de dediği gibi: En azından denedim, kahretsin... En azından bunu da yapmış oldum...” (Darren White)
Isabelle Bristow Vaughn
Sıcak Çikolata
Up The Irons!
«
Yanıtla #7 :
Şubat 13, 2008, 22:10:24 »
Hoşgeldiniz Efendim
Eh, insanların anlaması lazım, ne diyelim, biz anlatmaktan bıkmıyoruz
sickofme@lastfm
Thefrayedend@deviantart
Frank McCourt
Moda denilen şey o kadar çirkindir ki onu her altı ayda bir değiştirirler. (Oscar Wilde)
Role Playing
Telve
«
Yanıtla #8 :
Şubat 13, 2008, 22:25:02 »
Eh, bunları insanların kafasına sokamayız ya. Ama yine de fayda var. Farkına varacak pek çok insan vardır burada eminim. Ee, nasıl yardımcı olabilirim başka?
“Müzik, izledikten bir saat sonra unutup hayatınıza aynen devam ettiğiniz o salak fimler gibi değildir. O sizi bir şeyler yapmak için ateşlendirmelidir. Sanatın, insanların bok içinde yüzmekten memnun olduğu şu dönemde herşeyi değiştirebileceğini düşünmek belki safça olabilir, ama Jack Nicholson’un One Flew Over the Cuckoo’s Nest'de dediği gibi: En azından denedim, kahretsin... En azından bunu da yapmış oldum...” (Darren White)
Paul McCartney
Bedshaped
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi
«
Yanıtla #9 :
Şubat 14, 2008, 20:56:21 »
Bas Tanrısı'sı Cliff Burton'ından bi kaç foto (-üç
)
fotobakıt yavaş çalışmakta, bu kadarı yüklendi. (-"tu bi kontünyıd..."
)
ps: la cliff'i rickenbacker basla pek görmemiştim ben O_o
«
Son Düzenleme: Şubat 14, 2008, 20:58:07 Gönderen: Paul McCartney
»
27 July 2008
Ali Sami Yen Stadium
Isabelle Bristow Vaughn
Sıcak Çikolata
Up The Irons!
«
Yanıtla #10 :
Şubat 14, 2008, 23:30:50 »
Bırak abi o Rİckenbackerlar çok harika gitarlar ama 4000 dolar olur mu bir gitar yahu.. Yuh deve lan.. Çok güzel ama.. Her neyse..
Efenim 4 gün önce bu kulüp yoktu, aslında Cliff de yoktu ama burda olsaydı eğer, 10 Şubat Cliff'in doğum günüydü. 48'ine basacaktı şimdi burada olsaydı.. Duygulandım gene bak
DA'dan flic666 yapmış.
Yine DA'dan Losey yapmış..
iloveem yapmış bu güzel şeyi de efem..
Açıp bir Orion yahut Anasthesia dinlemek lazım.. Tam olarak nerede gördüğümü hatırlamasam da (Youtube'da bir videonun yorumlarında yamulmuyorsam) şu "He's not dead.. He promoted.. To GOD" yazısına canı gönülden inanmak lazım.. Unutmamak lazım ki "To live is to die"
Düzeltme: Farkettim ki bası görünüş olarak benimkine çok ama çok benziyor
Siyah olan. Ama tabii sadece görünüş bakımından benziyordur anca
«
Son Düzenleme: Şubat 14, 2008, 23:35:59 Gönderen: Isabelle Bristow Vaughn
»
sickofme@lastfm
Thefrayedend@deviantart
Marissa
Son Yok Edilecek Düşman,Ölümdür.
Mod
Has Türk Kahvesi
''Est Solarus oth Mithas''
«
Yanıtla #11 :
Şubat 25, 2008, 19:44:04 »
Alıntı
Kulüp başlığının ilk mesajında "en azından" aşağıdaki üç soruya cevap bulunabilmelidir:
Kulüp yöneticisi (veya yöneticileri) kim(ler)dir?
Kulübün kuruluş amacı nedir?
Kulüpte yapılan (yapılacak olan) aktiviteler nelerdir?
Kulubünüzü üstteki kurala göre düzenlerseniz sevinirim.
Ne dilediğine dikkat et derler.Şey dualarına daha çok dikkat et.Ne istediğinden emin ol,çok emin ol.Bir tanrının tam olarak istediğiniz şeyi size ne zaman vereceğini asla bilemezsiniz.
Marissa
Son Yok Edilecek Düşman,Ölümdür.
Mod
Has Türk Kahvesi
''Est Solarus oth Mithas''
«
Yanıtla #12 :
Nisan 19, 2008, 11:23:43 »
Metallica konseri için geri sayım başladı
Dünyanın tanınmış metal müzik gruplarından Metallica'nın, 27 Temmuz'da Ali Sami Yen Stadyumu'nda vereceği konser için geri sayım başladı.
Konser Akbank exi26 sponsorluğunda, Purple Concerts ve EPD Organizasyon işbirliğiyle gerçekleşecek.
İnönü Stadı'nda 1993 yılında verdiği ilk konserle 48 bin, Ali Sami Yen Stadyumu'nda 1999 yılında verdiği ikinci konserle 46 bin 350 kişiyle buluşan Metallica, Türkiye'deki üçüncü stadyum konserini 27 Temmuz pazar günü Ali Sami Yen Stadyumu'nda verecek.
Konserde Metallica'dan önce Türk heavy metal grubu Pentagram sahne alacak.
Biletix aracılığıyla satışa sunulan bilet fiyatları 50 ile 350YTL arasında değişiyor.
Metallica için Ali Sami Yen Stadyumu'nda toplamda 800 metrekarelik bir sahne için çalışılıyor. Ayrıca yurtdışından dünya çapındaki büyük festivallerde kullanılan çelik konstrüksiyon sahne sistemi getiriliyor.
Metallica'nın resmi web sitesinde yer alan bilgilere göre bir kişi en fazla 9 bilet satın alabilecek. Konser günü kapılar öğleden sonra saat 15.00'te açılacak, konser ise saat 21.00'da başlayacak. 7 yaşın altındaki çocukların konsere girişine izin verilmeyecek.
Metallica, bugüne kadar dünyada 120 milyon albüm sattı. Dünyanın gelmiş geçmiş en popüler kült grubu olan Metallica, konser satışları açısından da Amerikan müzik tarihinin en büyük topluluklarından biri. Metallica'nın şu sıralarda yeni albüm çalışmalarını sürdürdüğü bildirildi.
Ne dilediğine dikkat et derler.Şey dualarına daha çok dikkat et.Ne istediğinden emin ol,çok emin ol.Bir tanrının tam olarak istediğiniz şeyi size ne zaman vereceğini asla bilemezsiniz.
Isabelle Bristow Vaughn
Sıcak Çikolata
Up The Irons!
«
Yanıtla #13 :
Mayıs 03, 2008, 16:43:42 »
Konsere doğru geri sayarken, hava yapmak isteyenlerin, müziğin genel bir güzelliğe bağlı olduğunu savunup bence boktan müzik dinleyenlerin, böylece müziğin kalitesinin hakikate kişiden kişiye göre değiştiğini kendi içinde ispatlayan cahiller her ne kadar bu aralar iyice - ki her zaman olduğu gibi- çamur atmaya başlamış olsa da Metallica'ya, biz efsaneye tanıklık etmek için orada olacağız. Konser öncesi sırada mırada görüşebilirsek harika olur. Duramayacağım, ekşiden şu alıntıyı yapmak istiyorum, çok hak vererek:
Alıntı sahibi: kurdu seven kuzu
# müzik yapmaya başladıkları dönemde sahneye makyajsız çıkmaya cesaret edebilmiş, aşk şarkılarını onbeşinci plana atmaya cesaret edebilmiş, ve buna rağmen gerçekten başarılı olabilmiş tek grup.
cliff'in ölmesi, prodüksyon şirketinin yamukları, napster gibi pek çok şanssızlığa rağmen yıllarca iyi kalabilmiş grup.
karizma yapmak için kendilerine bok atanlara rağmen ayakta kalabilen grup.
son 30 yıldır şarkıları en çok coverlanan grup.
yaptıkları müzik en çok eleştirilen müzik türü olmasına rağmen bu türden kaymadan devam edebilen ve metal müziği eskisinden çok daha fazla insana dinletebilen grup...
şimdi ne diyolar???
yok efendim 2008miş de hala konserleri için heyecanlanıyomuşuz; yok efendim artık doğru düzgün müzik üretemiyolarmış vs vs.
bugüne kadar ürettikleriyle tüm dünyada metal dinleyenleri doyurdular yine de size yaranamadılar, olsun, it ürür kervan yürür...
(kurdu seven kuzu, 14.04.2008 15:32)
Ki, çok güzel şarkılar yapıp zamanın sorunlarına da değindikleri için ilgi alıyorlarsa, bence bu sonuna kadar haklarıymış ki almışlar.. Kimse And Justice For All'la para kazandılardı bilmemneydi, Cliff yaşasa başka yerde olurdu, Dave Mustaine grupta olurdu bilmemne dememeli bence.. Kaldı ki, kim o kadar uğraştığı, kim bilir neler yüklediği şarkılarının öylece, emeksiz biçimde indirilmesini ister ki? Kendimden değil, bir yakınımdan biliyorum, kıza o kadar para önerdiler, Eurovision'da ve birkaç şeyde besteleri yer alacaktı ama ismi almayacaktı, kız satmadı bestelerini.. Onlar çocuğu gibi oluyor yapan insanın.. Hakikaten kim bilir neler saklı o şarkıların içinde.. İlham kolay gelen bir şey değil sonuçta. Geleceğin sanatçısı olarak düşünüyorum kendimi, kim çok değer verdiği şeyleri insanların hiç bir değer vermeden öylesine indirmesini ister ki? Tamam ben de indiriyorum ama bulduğum gibi gidip alıytorum o albümleri. Sevdiğim grubu, bana bugüne kadar bir sürü şey hissettirmiş gurubu desteklemezsem, yarın öbürgün yok olup giderse ben kendimi de suçlardım.. Desteklemiyor olsam..
Her neyse, yeni albümü netten yayınlama olayına bir baktım şöyle,
http://www.missionmetallica.com/
diye bir site açmışlar, sanırım oradan bir göz atılabilecek şarkılara.. E-mailini verip üye olunarak.. Yani albümün tamamının internetten sunulması, CD çıkarılmaması gibi bir olay yok sanırım ortada. Çünkü onu yapacak olan insan, canlı şovlarının çoğunu sitede paralı satmazdı. Haklı olarak.. Kaldı ki, Lars o haklı olduğu Napster davasından sonra tükürdüğünü yalamaz diye düşünüyorum, umarım yanılmam..
James, geçenlerde Hawaii tatilinde yakalanmış efem
:
Kesemedi şu sakalı.. Konsere kesip gelsin n'olur yahu.. Biraz da az birşey bile olsa uzatsın saçları.. Bak Kirk anladı kısa saçla olmadığını, herif daha kaç sene önce uzattı gene saçını.. Hadi be hacı be..
sickofme@lastfm
Thefrayedend@deviantart
Isabelle Bristow Vaughn
Sıcak Çikolata
Up The Irons!
«
Yanıtla #14 :
Haziran 22, 2008, 17:16:24 »
Kaç aydır hiç bir aktivite yok kulüpte, bari 1. ayak bitmişken hazır, bazı konserlerin setlist'lerine bakalım. Çok çok fazla değişmez bizimki de.
Yer: Irvine, CA
Zaman: May 17, 2008
Mekan: Weenie Roast
Setlist: Creeping Death
Fuel
For Whom The Bell Tolls
The Unforgiven
Wherever I May Roam
Harvester of Sorrow
The Memory Remains
Fade To Black
Master Of Puppets
Battery
- - - - -
Sad But True
One
Enter Sandman
- - - - -
So What
Seek and Destroy
Yer:
Prague, Czech Republic
Zaman:
Jun 3, 2008
Mekan:
Slavia Stadium
Setlist:Creeping Death
For Whom the Bell Tolls
Ride The Lightning
The Four Horsemen
The Unforgiven
...And Justice For All
Devil's Dance
No Remorse
Fade To Black
Master Of Puppets
Damage Inc.
Nothing Else Matters
Sad But True
One
Enter Sandman
- - - - -
Last Caress
So What
Seek and Destroy
Yer:
Manchester, TN
Zaman:
Jun 13, 2008
Mekan:
Bonnaroo
Setlist: Creeping Death
For Whom The Bell Tolls
Ride The Lightning
Harvester Of Sorrow
The Unforgiven
...And Justice For All
No Remorse
The Memory Remains
Fade To Black
Master Of Puppets
Whiplash
Nothing Else Matters
Sad But True
One
Enter Sandman
- - - - -
Last Caress
So What
Seek and Destroy
Bir de her ne kadar zannetmesem de aramızda MetClub üyesi varsa eğer, grupla tanışma fırsatları var. Turla ve konserlerle ilgili herhangi bir bilgiyi metontour adresinden veya Metallica.com'dan bulabilirsiniz.
Konseri bir yana bırakırsak, yeni albümün adı açıklandı. "Death Magnetic" olan yeni albümle ilgili birkaç fikir edinmek istiyorsanız, daha önce dediğim gibi missionmetallica.com'a bakabilirsiniz.
(göstermek/gizlemek için tıkla)
(göstermek/gizlemek için tıkla)
sickofme@lastfm
Thefrayedend@deviantart
Sayfa: [
1
]
2
Yukarı git
Yazdır
« önceki
sonraki »
Gitmek istediğiniz yer:
Gitmek istediğiniz yer:
-----------------------------
Harry Potter Konuları