|
snape
|
 |
« Yanıtla #15 : Haziran 07, 2008, 22:06:38 » |
|
Paylaşımlar güzel  Bella1 ve bella2 garip evet ama aklıma başka çözüm gelmedi. haksızlık olsun istemedim yani  ama siz başka birşey önerirseniz bakarız 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
antimos
|
 |
« Yanıtla #17 : Haziran 08, 2008, 13:52:03 » |
|
Ahuhaha  Anti chı chang de bella olmak istiyo nolcak şimdi? Tamam önemli değil. Şimcik antimoscum,özel msjla senden önce isteyen kişi anti cho changdi nitekim bunu yapmamıda öneren oydu.  O yüzden anti cho cahngi bellatrix1,senide bellatrix2 ilan ediyorum  Bu arada Kulübümüzün adı değişti EDİTClaire Pace 'de Lucius Malfoy hobbbbaalaa o zaman biras garip oluyo ben rosier olayımm
|
|
|
|
|
|
ÖLÜLER ASLA ÖLMEZ
NEDEN HEP KÖTÜ KARAKTERLER KAYBEDİYOR??? BİRAZ DA ONLAR YENSİN. TOM VE JERRY DE TOM, HARRY POTTER DA VOLDEMORT(SAYGIDEĞER EFENDİMİZ), ŞİRİNLERDE GARGAMEL, POKEMON DA ROKET TAKIMI, RED KİT DE DALTONLAR, SYLVESTER VE TWEETY DE SYLVESTER, HUGO DA CADI SİLA KAZANSIN ! ARTIK YETER BU GİDİŞE BİR DUR DİYELİM. NEDEN HEP İYİLER KÖTÜLERİ REZİL EDİYOR! BİRİNİN KAFASINA PİYANO DÜŞER, BİRİ UÇURUMDAN YUVARLANIR, BİRİ YAKALANIR, BİRİNİ HAPİSHANEYE TIKARLAR VE BENZERİ !!ARTIK ONLAR DA YENSİN!!
|
|
|
|
snape
|
 |
« Yanıtla #18 : Haziran 08, 2008, 15:48:13 » |
|
Antimos Rosier oldu Bu arada imzanıza falan yazsanız da olur (küçücük yani) 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BeLLatRiX LesTranGe-HBC-
Süt
|
 |
« Yanıtla #19 : Temmuz 26, 2008, 12:16:00 » |
|
Bellatrix Voldemort'a aşıkmış bildiğim kadarıyla bir röpörtajda okumuştum.Ne komedi olurdu ilişkileri düşünemiyorum.O yüzden Voldemort'un en iyi yandaşı Bellatrix demekki:D Bu arada antimos hep neden kötüler kaybediyor demiş.Ayne katılıyorum ya ben hep Voldemort kazansın istiyorum.Hatta Harry de kötü olsun filan  Birde Bellatrix ile Voldemort evlensin boy boy çocukları olsun kötü kötü  Ayy ne deliyim ya..  :D:D
|
|
|
|
|
|
Bellatrix Lestrange Fun Club --- hє╚Эпå ߤňhαm ČãЯТэЯ --- HELENA_SEVER
|
|
|
|
Isla
|
 |
« Yanıtla #20 : Ağustos 14, 2008, 12:50:08 » |
|
|
|
|
|
|
|
 I memorise every line And I kiss the name that you sign And darling then I read again right from the start Love letters straight from your heart
|
|
|
TunaKaan
Süt
нє ωнσ мυѕт ησт вє ηαмє∂ яєтυяηѕ!
|
 |
« Yanıtla #21 : Ağustos 14, 2008, 21:38:20 » |
|
Ben bir mesaj göndermiştim acaba kabul edildimmii:)
|
|
|
|
|
|
  The Dark Lord has returned is incontrovertible... + He is not Back!! = нє ωнσ мυѕт ησт вє ηαмє∂ яєтυяηѕ! 
|
|
|
|
snape
|
 |
« Yanıtla #22 : Ağustos 14, 2008, 21:40:57 » |
|
Bellatrix Voldemort'a aşıkmış bildiğim kadarıyla bir röpörtajda okumuştum.Ne komedi olurdu ilişkileri düşünemiyorum.O yüzden Voldemort'un en iyi yandaşı Bellatrix demekki:D Bu arada antimos hep neden kötüler kaybediyor demiş.Ayne katılıyorum ya ben hep Voldemort kazansın istiyorum.Hatta Harry de kötü olsun filan  Birde Bellatrix ile Voldemort evlensin boy boy çocukları olsun kötü kötü  Ayy ne deliyim ya..  :D:D  bende böyle düşünüyordum hep ama komik olurdu biraz  Neyse TunaKaan (Rodolhus Lesrtange) aramıza hoşgeldin 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
TunaKaan
Süt
|
 |
« Yanıtla #23 : Ağustos 14, 2008, 21:49:55 » |
|
Hoşbuldduuuk ama buraya ilk girdiğimde gerçekten hayal kırıklığına uğradım  Voldi böle bi az ilgiyi haketmiyo0O
|
|
|
|
|
|
  The Dark Lord has returned is incontrovertible... + He is not Back!! = нє ωнσ мυѕт ησт вє ηαмє∂ яєтυяηѕ! 
|
|
|
|
snape
|
 |
« Yanıtla #24 : Ağustos 14, 2008, 21:55:36 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
TunaKaan
Süt
|
 |
« Yanıtla #25 : Ağustos 14, 2008, 22:14:08 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
-badboy-
|
 |
« Yanıtla #27 : Ağustos 14, 2008, 22:15:44 » |
|
Bensiz olurmu bura ya =)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
snape
|
 |
« Yanıtla #29 : Ağustos 14, 2008, 22:37:53 » |
|
hoşgeldiniz ama Öm ile bildirmeniz daha iyi olurdu  Hoşgeldin lord_voldemort_gfb  Badboy sendemi katılmak istiyorsun? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|