Ana Sayfa
Yardım
Takvim
Üyeler
Giriş Yap
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
üye olun
.
Ekim 08, 2008, 12:06:29
Duyurular
:
Harry Potter Cafe ve
Facebook
birleşirse ne olur?
Harry Potter Cafe | Forum
/
Diğer Konular
/
Üye İlişkileri
/
Kulüpler
(Moderatör:
Marissa
) / Konu:
Kulüp Düzenlemeleri
Sayfa:
1
2
3
[
4
]
Aşağı git
« önceki
sonraki »
Yazdır
Gönderen
Konu: Kulüp Düzenlemeleri (Okunma Sayısı 4431 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Gece
Demleme Çay
Ynt: Kulüp Düzenlemeleri
«
Yanıtla #45 :
Ocak 25, 2008, 13:49:22 »
teşekkür ederim
"İnci,Kaptan Sparrow'un!"
"Seçimini zekice yapmak yarılamaktır zafere giden yolu;diğer yarısı kayıtsızlıkla fethedilir.Bir yanda istediğin her şeyi söyleyebilirsin,öte yanda mecbur değilsin.Ben bir şekilde ikisini de yapmayı becerdim.Bu yüzden benimle bir sorununuz varsa size aittir."
Sponsor Bağlantılar
Reklam
Re: Kulüp Düzenlemeleri
«
Eklendi:
Ekim 08, 2008, 12:06:29 »
Gria_Himonas
Gria - Grii - Görüya - Gıveya - Gırüü - Griş - Ciria
Has Türk Kahvesi
Yakışmaz mı İstanbul bize?
«
Yanıtla #46 :
Ocak 25, 2008, 13:50:38 »
Alıntı sahibi: silverdoe üzerinde Ocak 25, 2008, 13:49:22
teşekkür ederim
Rica ederim ^^ Bir sorun çıkarsa veya yardıma ihtiyacın olursa ben burdayım
~ Twilight ~
Maateh
kronik deli XD
Sıcak Çikolata
17 yaşınıda yedik hoşgelin 18 dolu geldin umarım:D
«
Yanıtla #47 :
Şubat 02, 2008, 16:16:15 »
Avrupa Yakası Hayran Kulübü kulüp kurallarına uymuyordu kulübün yöneticisi olarak bu kulübü kurallara uygun bir şekilde düzenledim.. kulübün kilidinin kaldırılmasını rica ediyorum..
Avrupa Yakası, Nişantaşı'nda, elit bir kesimin içinde yaşayan ailenin içinde bulunduğu durumları anlatan dizidir. Durum komedisidir.
Dizinin yapımını Plato Film-Sinan Çetin, yönetmenliğini Jale Atabey Özberk üstleniyor. Senaryosunu, başrolünü de oynayan Gülse Birsel yazıyor. Gülse Birsel’in canlandırdığı "Aslı" karakterinin babasını Gazanfer Özcan, annesini Hümeyra, kardeşi Volkan’ı ise Ata Demirer oynuyor. Volkan asker kaçağı olduğu için 30'undan sonra askere gitmiştir ve Ata Demirer Hümeyra'yla sorunlar yaşadığı için diziden ayrılmıştır. Fakat V. Sezonda diziye geri dönmüştür. IV. sezonda Sütçüoğlu Ailesi'ne Volkan ve Aslının kuzenleri Sacit Kral ve Makbule katılmıştır.
Dergi ekibinde Yıldırım Öcek (Patron Saadettin Bey), Levent Üzümcü (Cem), Şenay Gürler (Fatoş), Sarp Apak (Tanrıverdi), Hale Caneroğlu (Yaprak), Evrim Akın (Selin) ise askere giden kocası Volkan'nın peşinden gitmiştir. Veysel Diker (Tacettin), Yavuz Seçkin (Sertaç) ve Vural Çelik (Kubilay) diğer rolleri paylaşıyor.
Dizinin III. Sezonunda "Cem" karakterinin babası Rutkay Aziz (Bülent) ve annnesi Suna Keskin (Sedef) ile birlikte diziye farklı soluk getiren Engin Günaydın (Burhan Altıntop) kadroya dahil oluyor.
IV. Sezonda köklü değişimler geçiren Avrupa Yakası dizisi, radikal kararlar alarak oyuncu değişimini zorlayıp, oyuncuların kişisel seçimlerinden dolayı Volkan, Selin, Şesu karakterleri diziden ayrılırken, "Aslı" karakterinin kuzenleri Tolga Çevik (Sacit) ve Hasibe Eren (Makbule); apartman kapıcısı Peker Açıkalın (Gaffur), yeni ofisboy Sarp Apak (Tanrıverdi) karakterleri senaryo içinde yerini almıştır.
V. Sezonda Peker Açıkalın dizi ekibinden çıkartılmıştır. Diziye Yabancı Damat dizisinden ve daha bir çok rolden tanıdığımız ünlü oyuncu Binnur Kaya ve Okan Bayülgen'in Makina programında kendini iyice geliştiren ve daha önceki sezonlarda da Avrupa Yakası'nda ara rollerde oynamış olan Gürgen Öz dahil olmuştur.Fakat Gürgen Öz,dizide kısa olarak oynayıp,yılbaşı özel bölümüyle diziden ayrılmıştır.
Senaryo yazarı ve oyuncusu Gülse Birsel'in olağanüstü zekasıyla dinamik bir biçimde şekillenen dizi kadrosu; günümüz çağının trend dizi anlayışına profillenmiştir. Bu açıdan Türkiye'de bir ilke imza atmıştır.
Kulüp Yöneticisi
:Daniel Ecem Radcliffe
Kulübün Kuruluş Amacı
:Avrupa Yakası sevenleri buluşturmak,oyuncular hakkında konuşmak yorum yapmak
Kulüpte Yapmayı Planladığımız Çalışmalar
:Avrupa Yakası ile ilgili bilgi,resim,avatar ve imza paylaşımı yapmak,kendi oluşturduklarımızı paylaşmak
Kulüp Kuralları:
1)
sadece avrupa yakası veya oyuncular hakkında konuşması
2)
üyelerin imzalarında "Avrupa Yakası Hayran Kulübü" yazması
3)
Üye olacakların bana ö.m. atması rica olunur
Kulüp Üyeleri
: (şimdilik az ama zamanla artacağını düşünüyorum
)
1)
Daniel ecem Radcliffe
Her zamanki gibi
Yağmur yağacak
Ve her şeyi temizleyecek.
Ardından karanlığını indirecek gece,
Yeryüzüne.
Bu şehirden gideceğim.
Bana ait gördüğüm,
Dost bildiğm her şeyi alarak
Yalnız sen,
Sen kalacaksın bu şehirde....
Gria_Himonas
Has Türk Kahvesi
«
Yanıtla #48 :
Şubat 25, 2008, 19:54:02 »
Marissa, bence bütün kulüplerin isminin ve linkinin yer aldığı bir " Bütün Kulüplerin Listesi " adında bir başlık açmalısın. Üyeler kulüplere daha kolay ulaşırlar hem de aynı kulüpten iki tane açılmamış olur. Benim gibi arama tembelleri için bire bir olur. Zira ben zaten böyle bir düzenleme hazırlıyordum; ama yarım kaldı.
~ Twilight ~
Marissa
Son Yok Edilecek Düşman,Ölümdür.
Mod
Has Türk Kahvesi
''Est Solarus oth Mithas''
«
Yanıtla #49 :
Şubat 25, 2008, 20:18:26 »
Teşekkürler Gria Himonas o tür bir liste yapmayı zaten düşünüyordum. Hayran Hikayeleri Bölümüne yaptım,sırada bu bölüm vardı.Kuluplerin kontrolünden sonra yapacağım.
Ayrılık küçük sevgileri öldürür ama büyük sevgileri güçlendirir. Tıpkı rüzgarın mumu söndürüp yangını güçlendirdiği gibi..
Gece
Demleme Çay
«
Yanıtla #50 :
Şubat 25, 2008, 20:28:57 »
Sanırım,buraya yazmam gerekiyor Johnny Depp Hayran Topluluğu'nda gereken düzenlemeyi yaptım(umarım).
Başka bir sorun var mı acaba,kim ilgilenebilir?
"İnci,Kaptan Sparrow'un!"
"Seçimini zekice yapmak yarılamaktır zafere giden yolu;diğer yarısı kayıtsızlıkla fethedilir.Bir yanda istediğin her şeyi söyleyebilirsin,öte yanda mecbur değilsin.Ben bir şekilde ikisini de yapmayı becerdim.Bu yüzden benimle bir sorununuz varsa size aittir."
Marissa
Mod
Has Türk Kahvesi
«
Yanıtla #51 :
Şubat 25, 2008, 20:39:20 »
Arkadaşlar en son geçen sene Aralık ayında aktif olan bütün kuluplere baktım.Ve eksikleri olanlara mesaj attım.Kuluplerimizin eksiklerini umarım tamamlarız.Son 2 ayda aktif olmayan kuluplerin yöneticileri de kuluplerindeki eksiklikleri tamamlarsa sevinirim.1 hafta sonra tekrar kontrol edip bütün kuluplerin listesini çıkartacağım ki zorluk olmasın.Hepinize kolay gelsin.
Ayrılık küçük sevgileri öldürür ama büyük sevgileri güçlendirir. Tıpkı rüzgarın mumu söndürüp yangını güçlendirdiği gibi..
Marissa
Mod
Has Türk Kahvesi
«
Yanıtla #52 :
Şubat 26, 2008, 19:54:33 »
Arkadaşlar bütün kulupler kontrol edilmiştir.En az 6 ay aktif olmayan ve kurallara uygun olmayan kulupler kilitlenmiştir.Yakında da silinecektir.Eksiklerini tamamlamayan kulupler kilitlenip silinecektir.
Marissa
Mod
Has Türk Kahvesi
«
Yanıtla #53 :
Mart 13, 2008, 10:49:17 »
Arkadaşlar Bu haftasonuna kadar bütün kulupler eksiklerini tamamlasınlar çünkü genel temizlik yapacak ve kulup listeleri çıkaracağım sonradan niye kulubüm silinmiş demeyin.Örnek ve düzenli kulupleri listeleyeceğim.
Marissa
Mod
Has Türk Kahvesi
«
Yanıtla #54 :
Mart 27, 2008, 18:37:46 »
Uzun süredir aktif olmayan kulup başkanlarına duyurulur.
Kuluplerinizle ilgilenin yoksa kulubunuz ya kilitlenecek yada yeni başkan seçilecek.1 hafta süreniz var
.
Harley Quinn
Elwood Blues
Yönetici
Has Türk Kahvesi
Harley Quinn
«
Yanıtla #55 :
Nisan 05, 2008, 17:50:34 »
ya ne zamandır aklımdada söylemeyi unutuyorum hayran kulüpleri: atıorum mesela aylin aslım hayran kulübü var diyelim bu kulüp Aylin Aslım hakkında bilgileri paylaşmaktan başka bir işe yaramıyor ama müzik bölümünde Aylin Aslım konusuda aynı işlevi görüyor. Aynı şekilde sadece şarkıcı olarak değil, dizi,film,kitap,oyuncu hayran kulüplerinde de aynı olay var en azından çoğunda var. Bu konuda bir şey yapılabilir mi?
«
Son Düzenleme: Nisan 05, 2008, 18:00:38 Gönderen: Harley Quinn
»
Marissa
Mod
Has Türk Kahvesi
«
Yanıtla #56 :
Nisan 05, 2008, 18:51:54 »
kesinlikle haklısın sonraki aşama, aynı konunun farklı versiyonları mevcutsa onları tespit etmek ve uygun bir çözüm bulmak.şimdilerde ise bir çok kulüp kilitlendi bir çoğu ise silindi ,yakında sahipsiz ve gereksiz bütün kuluplerin tespit edilip gerekenin yapılması.
Gria_Himonas
Has Türk Kahvesi
«
Yanıtla #57 :
Nisan 29, 2008, 15:21:35 »
Bana böyle birkaç tane mesaj geldiği için artık yazma gereği duydum.
Gria Himonas, HPC moderatörü değildir. Olmayacağım da ! Dolayısıyla kulüpler bölümü ile de bir alakam yok. Yanlış anlamayın bana özel mesaj ile soru sorulmasından rahatsız falan değilim. Bu benim işim ya da işimdi. Yalnız şöyle bir şey var ki son konulan kurallardan veya yönetmelikten haberim yok. Sizleri yanlış yönlendirmek istemem.
Kulüpler bölümünün modu Marissa' dır. Kendisinin bütün sorularınızı içtenlikle cevaplayacağına eminim. Buna da böyle bir açıklama getirmek istedim
~ Twilight ~
Marissa
Mod
Has Türk Kahvesi
«
Yanıtla #58 :
Haziran 01, 2008, 11:12:45 »
Arkadaşlar Kulupleriyle İlgilenmeyen Kulup Başkanları mevcut.Başkanlar ya kulupleriyle ilgilensin yada başkanlıklarını devretsinler.Lütfen ilgilenmiyecekseniz Kulüp açmayın.2 hafta süre veriyorum.Kulüp başkanının aktif olmadığı kuluplerle ilgilenilecektir.
darkkphonix
~Sarı Sonbahar~
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Krema
<3 Hayattan Bir Kaç Kelime <3
«
Yanıtla #59 :
Ağustos 09, 2008, 17:04:01 »
Baktım ki sitemizde Sezen Aksu eksikliği var.. Hemen büyük bir hayranı olarak hayran kulübünü kurmak istedim
Umarım beni gibi seven vardır Sezen Aksu kulübüne herkesi beklerim
Şimdi Sezen Aksu’nun biyografisine geçeyim…Bu biyografisini kendi sitesinden biyografi.info dan ve vikipedia dan yararlanarak hazırladım…
Sezen Aksu gerçek adıyla Fatma Sezen Yıldırım 13 temmuz 1954 de denizli de doğdu…İzmir Kız lisesinde okuduktan sonra
Ege Üniversitesi ziraat fakültesinde okuyarak eğitimini İzmir de sürdürdü…Rüştü Şardağ’dan müzik eğitimi aldı…Müzik eğitiminin
Yanında resim ve oyunculuk dallarında da eğitim aldı.. Lisede kendini iyice müziğe verdi. 1970 yılında Hafta Sonu dergisinin açtığı Altın Ses yarışmasında 6. oldu. Üniversite kantinini konser salonu gibi kullanan Sezen, üniversiteden ikinci sınıfta ayrılıp İzmir Radyosu sanatçılarının ders verdiği İzmir Radyosu Sanatçılar Derneği'ne girerek yıllarca herkesi peşinde sürükleyen, binlerce dizesi, binlerce melodisi olan kendi çizgisini çizmeye başladı.
Sezen, 1974 yılında bir plak şirketine 3 şarkılık bir bandını gönderdi. Aynı yıl'ın Kasım ayında Ali Engin Aksu ile evlendi. Evliliğinden bir hafta sonra, Yeşil Giresunlu tarafından plak yapmak için çağrıldığı İstanbul'a gelerek plak çalışmasına başladı. 1975'e girerken piyasaya ilk 45'liği çıktı: Haydi Şansım. Plak hemen hemen hiç satmadı.(Bu plak da Sezen Seley olarak ismi duyulmuştu neyse daha sonradan Sezen Aksu olmuş ve fiyaskolu bir albüm sayılmamıştır.) Gene aynı sene (1975) ikinci 45'liği Yaşanmamış Yıllar/Kusura Bakma'yı çıkardı. Albümdeki parçalar Sezen'indi ve plak satışları hiç de fena değildi.1981 yılı Sezen Aksu için çok hareketli geçti…Hem özel hayatı hem sanatsal kariyeriyle....(devam'ı için
Sezen Aksu Hayran Kulübü
)
(göstermek/gizlemek için tıkla)
Kulübün kuruluş nedeni Sezen Aksu hakkındaki bütün haberlerin bilgilerin ,sanatçı hakkındaki düşüncelerin şarkılarının ;sözlerinin ,bestelerinin ,Türkiye ye kazandırdığı değerleri birbirimizle paylaşmak..Her paylaşımda yeni şeyler öğrenmek amaçlanmıştır...
Konserleri~Yaptığı albümler~Katıldığı Programlar ve benzeri bir çok haberi paylaşacağız..
«
Son Düzenleme: Ağustos 09, 2008, 17:05:07 Gönderen: darkkphonix
»
Şiirlerime Yorum Bekliyorum =D ..
YumurtaLara TıkLada Büyüsün (:
Sayfa:
1
2
3
[
4
]