Ana Sayfa
Yardım
Takvim
Üyeler
Giriş Yap
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
üye olun
.
Ekim 08, 2008, 11:57:16
Duyurular
:
Harry Potter Cafe üyeleri ne dinliyor? Cevabı
Last.fm
'de!
Harry Potter Cafe | Forum
/
Diğer Konular
/
Üye İlişkileri
/
Kulüpler
(Moderatör:
Marissa
) / Konu:
Kulüp Düzenlemeleri
Sayfa:
1
2
[
3
]
4
Aşağı git
« önceki
sonraki »
Yazdır
Gönderen
Konu: Kulüp Düzenlemeleri (Okunma Sayısı 4427 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Gece
Demleme Çay
Ynt: Kulüp Düzenlemeleri
«
Yanıtla #30 :
Kasım 04, 2007, 20:16:31 »
Kulüp yerine topluluk desek bir sorun çıkar mı?
"İnci,Kaptan Sparrow'un!"
"Seçimini zekice yapmak yarılamaktır zafere giden yolu;diğer yarısı kayıtsızlıkla fethedilir.Bir yanda istediğin her şeyi söyleyebilirsin,öte yanda mecbur değilsin.Ben bir şekilde ikisini de yapmayı becerdim.Bu yüzden benimle bir sorununuz varsa size aittir."
Sponsor Bağlantılar
Reklam
Re: Kulüp Düzenlemeleri
«
Eklendi:
Ekim 08, 2008, 11:57:16 »
Gria_Himonas
Gria - Grii - Görüya - Gıveya - Gırüü - Griş - Ciria
Has Türk Kahvesi
Yakışmaz mı İstanbul bize?
«
Yanıtla #31 :
Kasım 04, 2007, 22:27:11 »
Alıntı sahibi: silverdoe üzerinde Kasım 04, 2007, 20:16:31
Kulüp yerine topluluk desek bir sorun çıkar mı?
Çoğunluğa uysan gözün mü çıkar?
Nasıl bir şey düşünüyorsun? İlk önce ismi göreyim
~ Twilight ~
Gece
Demleme Çay
«
Yanıtla #32 :
Kasım 04, 2007, 23:25:07 »
ya uyarız tabi uyulmaz mı ama Türkçesini kullanabilecekken yabancı dillerden sözlüğe girmiş bir kelimeyi kullanmak istemiyorum
"Seçimini zekice yapmak yarılamaktır zafere giden yolu;diğer yarısı kayıtsızlıkla fethedilir.Bir yanda istediğin her şeyi söyleyebilirsin,öte yanda mecbur değilsin.Ben bir şekilde ikisini de yapmayı becerdim.Bu yüzden benimle bir sorununuz varsa size aittir."
Gria_Himonas
Has Türk Kahvesi
«
Yanıtla #33 :
Kasım 05, 2007, 00:07:11 »
Alıntı sahibi: silverdoe üzerinde Kasım 04, 2007, 23:25:07
ya uyarız tabi uyulmaz mı ama Türkçesini kullanabilecekken yabancı dillerden sözlüğe girmiş bir kelimeyi kullanmak istemiyorum
Haklısın tabi
Ama ' Çapulcular Hayran Kulübü ' ün ' Çapulcular Hayran Topluluğu ' na tercih ederim
Bence kulağa daha hoş geliyor
Hem dilimizde pekçok yabancı sözcük mevcut. Öyle ki onları artık Türkçe sözcüklerinden ayıramaz olduk. Bunları çıkarsak veya kullanmasak geriye pek az Türkçe sözcük kalıyor ne yazık ki :S Kısacası bunun sonu yok
Kullanma kullanma nereye kadar?
Ama tabi istiyorsan sen topluluk yapabilirsin ^^
~ Twilight ~
Isla
>>ℓσѕт|||ρяιѕση вяєαк|||gσѕѕιρ gιяℓ<<
Has Türk Kahvesi
|||I will always love you|||
«
Yanıtla #34 :
Kasım 09, 2007, 00:39:12 »
Tonks Hayran Kulubü
Tonks ,Sirius Black'in kuzenidir.Annesi cadı,babası ise muggle'dır.Bu yüzden safkan Black ailesi tarafından kabul görmezler.Çok sakar olmasıyla tanınır.Metamorfmagus olduğu için çaba harcamadan ve çalışmadan Biçim Değiştirme sınavlarından her zaman en yüksek notları o alırdı.Ayrıca Tonks Remus Lupin'e aşıktır.Remus Lupîn tonks'u sevdiği halde onun iyiliği için onunla birlikte olmaz ama sonra bu tutumdan vazgeçer ve tonks evlenir ve Teddy Lupin adında bir çocukları olur ,bu çocuk korkulduğu gibi bir kurt adam değil,bir Metamorfmagus’tur.Tonks ve Lupin tam mutluluğu yakalamışken Lupin Hogwartstaki savaş sırasında ölür.Kocasını ararken Bellatrix Lestrange ile karşılaşan Tonks teyzesi tarafından öldürülür.
I memorise every line
And I kiss the name that you sign
And darling then I read again right from the start
Love letters straight from your heart
Gria_Himonas
Has Türk Kahvesi
«
Yanıtla #35 :
Kasım 09, 2007, 07:04:44 »
Alıntı sahibi: anti cho_chang üzerinde Kasım 09, 2007, 00:39:12
Tonks Hayran Kulubü
Tonks ,Sirius Black'in kuzenidir.Annesi cadı,babası ise muggle'dır.Bu yüzden safkan Black ailesi tarafından kabul görmezler.Çok sakar olmasıyla tanınır.Metamorfmagus olduğu için çaba harcamadan ve çalışmadan Biçim Değiştirme sınavlarından her zaman en yüksek notları o alırdı.Ayrıca Tonks Remus Lupin'e aşıktır.Remus Lupîn tonks'u sevdiği halde onun iyiliği için onunla birlikte olmaz ama sonra bu tutumdan vazgeçer ve tonks evlenir ve Teddy Lupin adında bir çocukları olur ,bu çocuk korkulduğu gibi bir kurt adam değil,bir Metamorfmagus’tur.Tonks ve Lupin tam mutluluğu yakalamışken Lupin Hogwartstaki savaş sırasında ölür.Kocasını ararken Bellatrix Lestrange ile karşılaşan Tonks teyzesi tarafından öldürülür.
İlgilenildi =)
~ Twilight ~
yasemin+daniel07
Kakao
__My h€@Rt wilL gO oN__
GRUP HEPSİ HAYRAN KULÜBÜ
«
Yanıtla #36 :
Kasım 28, 2007, 16:43:20 »
GRUP HEPSİ HAYRAN KULÜBÜ
Klübün amacı:
Hepsi grubundaki yasemin gülçin eren ve cemrenin,dizide geçen olaylar ve kızların hayatları hakkında konuşmak
Klubümüzde yapılacak etkinlikler:
Paylaşımlarda bulunmak,kızlar hakkında fanficler hazırlamak
işte kıların yaşamı:EREN 1984 te İstanbul'da doğdu. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuarı Bale Bölümünde orta öğretim ve liseyi bitirdi.Aynı okulda Modern Dans eğitimi görüyor. Atatürk Kültür Merkezi Çocuk ve Gençlik Balesinin sergilediği oyunlarda altı yıl boyunca rol aldı. Londra da Urdang Dance Academy de ve Budapeşte Dans okulundaeğitim aldı. Dans grubu ; Dans ; ile Çin'de Ülkemizi temsil etti. Reklam jingleları seslendirdi. Britney Spears ve Michel Jackson gibi dünya yıldızlarıyla çalışan Selatin Kara yla bir aylık workshop çalışması yaptı.Yıldızların altında müzikalinde sahne aldı.
CEMRE 1985 te İstanbul'da doğdu. Mİmar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuarı Bale Bölümünde ortaöğretimin ve liseyi bitirdi. Aynı okulda Klasik Bale eğitimine devam ediyor. Atatürk Kültür Merkezi Çocuk ve Gençlik Balesinin sergilediği oyunlarda beş yıl boyunca rol aldı. Kliplerde oyunculuk yaptı. Reklam jingle leri seslendirdi. Özel şan ve piyano dersleri aldı.
GÜLÇİN 1985 te İstanbul'da doğdu. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuarı Bale Bölümde o ortaöğretim ve liseyi bitirdi. Aynı okulda Modern Dans eğitimine devam ediyor. Atatürk Kültür Merkezi Çocuk ve Gençlik Balesi nin sergilediği oyunlarda yedi yıl boyunca rol aldı.Reklam jingle larıseslendirdi. Özel şan piyano ve Hip Hop dans dersleri aldı. ATATÜRK Kültür Merkezi Çocuk Korusunda yer aldı.
YASEMİN 1986 da İstanbul'da doğdu. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuarı Bale Bölümünde ortaöğretim ve liseyi bitirdi. İstanbul üniversitesi Devlet Konservatuarı Bale Bölümünde Klasik Bale eğitimini sürdürüyor. ATATÜRK Kültür Merkezi Çocuk ve Gençlik Balesinin sergilediği oyunlarda üç yıl boyunca rol aldı. Özel şan ve piyano dersleri aldı. Reklam jingle leri seslendirdi. Tiyatro dersleri aldı.
-Kurallar-
1.
Üyelik için bana Özel Mesaj atabilirsiniz.
2.
Üye olmayanlar clube mesaj atamazlar.
3.
Aktif olma zorunluluğu vardır.clubte 2 haftadan fazla aktif olmayan üyeler clubten çıkarılacaklar
BAŞKAN:
yasemin+daniel07
YARDIMCI:
(henüz yok ama büyük ihtimalle ilk üye
)
ÜYELER
Liste sürekli yenilenecek ark.lar ve aktif olmayan üyeler clubten çıkarılacaklar!
(Umarım olmuştur)
«
Son Düzenleme: Kasım 28, 2007, 16:47:51 Gönderen: yasemin+daniel07
»
Gria_Himonas
Has Türk Kahvesi
«
Yanıtla #37 :
Kasım 28, 2007, 16:57:25 »
Alıntı sahibi: yasemin+daniel07 üzerinde Kasım 28, 2007, 16:43:20
GRUP HEPSİ HAYRAN KULÜBÜ
Klübün amacı:
Hepsi grubundaki yasemin gülçin eren ve cemrenin,dizide geçen olaylar ve kızların hayatları hakkında konuşmak
Klubümüzde yapılacak etkinlikler:
Paylaşımlarda bulunmak,kızlar hakkında fanficler hazırlamak
işte kıların yaşamı:EREN 1984 te İstanbul'da doğdu. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuarı Bale Bölümünde orta öğretim ve liseyi bitirdi.Aynı okulda Modern Dans eğitimi görüyor. Atatürk Kültür Merkezi Çocuk ve Gençlik Balesinin sergilediği oyunlarda altı yıl boyunca rol aldı. Londra da Urdang Dance Academy de ve Budapeşte Dans okulundaeğitim aldı. Dans grubu ; Dans ; ile Çin'de Ülkemizi temsil etti. Reklam jingleları seslendirdi. Britney Spears ve Michel Jackson gibi dünya yıldızlarıyla çalışan Selatin Kara yla bir aylık workshop çalışması yaptı.Yıldızların altında müzikalinde sahne aldı.
CEMRE 1985 te İstanbul'da doğdu. Mİmar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuarı Bale Bölümünde ortaöğretimin ve liseyi bitirdi. Aynı okulda Klasik Bale eğitimine devam ediyor. Atatürk Kültür Merkezi Çocuk ve Gençlik Balesinin sergilediği oyunlarda beş yıl boyunca rol aldı. Kliplerde oyunculuk yaptı. Reklam jingle leri seslendirdi. Özel şan ve piyano dersleri aldı.
GÜLÇİN 1985 te İstanbul'da doğdu. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuarı Bale Bölümde o ortaöğretim ve liseyi bitirdi. Aynı okulda Modern Dans eğitimine devam ediyor. Atatürk Kültür Merkezi Çocuk ve Gençlik Balesi nin sergilediği oyunlarda yedi yıl boyunca rol aldı.Reklam jingle larıseslendirdi. Özel şan piyano ve Hip Hop dans dersleri aldı. ATATÜRK Kültür Merkezi Çocuk Korusunda yer aldı.
YASEMİN 1986 da İstanbul'da doğdu. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuarı Bale Bölümünde ortaöğretim ve liseyi bitirdi. İstanbul üniversitesi Devlet Konservatuarı Bale Bölümünde Klasik Bale eğitimini sürdürüyor. ATATÜRK Kültür Merkezi Çocuk ve Gençlik Balesinin sergilediği oyunlarda üç yıl boyunca rol aldı. Özel şan ve piyano dersleri aldı. Reklam jingle leri seslendirdi. Tiyatro dersleri aldı.
-Kurallar-
1.
Üyelik için bana Özel Mesaj atabilirsiniz.
2.
Üye olmayanlar clube mesaj atamazlar.
3.
Aktif olma zorunluluğu vardır.clubte 2 haftadan fazla aktif olmayan üyeler clubten çıkarılacaklar
BAŞKAN:
yasemin+daniel07
YARDIMCI:
(henüz yok ama büyük ihtimalle ilk üye
)
ÜYELER
Liste sürekli yenilenecek ark.lar ve aktif olmayan üyeler clubten çıkarılacaklar!
(Umarım olmuştur)
Açılmıştır. >>
http://www.harrypottercafe.com/forum/index.php/topic,14608.0.html
~ Twilight ~
joshbsr14
<Linkinladies , Mike ve Chester> Piramitçi Ailesi'nin reisi :))
Köpüklü Kapuçino
Lindsay & Danny |Ed Westwick|
«
Yanıtla #38 :
Ocak 20, 2008, 22:46:08 »
bir kulüp açmak için neler gerekli
„ℓαηєт σℓѕυη вєℓℓα!“ ∂є∂ι ηєƒєѕ ηєƒєѕє. “вєηιм ѕσηυм σℓα¢αкѕιη, уємιη є∂ιуσяυм вєηι öℓ∂üяє¢єкѕιη.”
Fraktal
Love Supreme
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi
Paranoyak Megaloman
«
Yanıtla #39 :
Ocak 20, 2008, 22:50:22 »
Ben cevap vereyim, belki Gria Rengin' in hatrına kızmaz
Temel olarak etrafında üye toplayabileceğin bir konu gerekiyor.
Kulüp açma kısmı buraya kadar; ama kulübün bekâsı için 1. sayfadaki kuralları okumak, sindirmek ve uygulamak gerekiyor
One little Sailor boy left all alone;
He went out and hanged himself and then there were none.
Gria_Himonas
Has Türk Kahvesi
«
Yanıtla #40 :
Ocak 20, 2008, 23:46:04 »
Alıntı sahibi: Fraktal üzerinde Ocak 20, 2008, 22:50:22
Ben cevap vereyim, belki Gria Rengin' in hatrına kızmaz
Temel olarak etrafında üye toplayabileceğin bir konu gerekiyor.
Kulüp açma kısmı buraya kadar; ama kulübün bekâsı için 1. sayfadaki kuralları okumak, sindirmek ve uygulamak gerekiyor
O kadar emin olma derim
Hazır başım ağrıyor iyi giderdin
En başta istek, azim ve çalışkanlık gerekiyor. Araştırmak ve yeterli derecede hayran olmakta önemli tabi
Sadece tek kişi ile de olmaz. Eğer üye bulacağına inanıyorsan kulüp açmalısın ya da önceden üye olabilecek kişilerle konuşmalı, haber vermelisin. Kulüp kurallarını harfiyen yerine getirmelisin. Bak ordaki kulübün kuruluş amacı ve kulüpte yapılacak aktiviteler çoğu kulüp kurucusu tarafından önemsenmez. Sırf kulüplerini kapatmayayım diye bir şeyler karalamışlardır. Aslında yapılmaması gerekiyor tabi. Çünkü bu kulübe üye olurken önemli bir kriter. Ben üye olurken bunlara çok dikkat ederdim mesela
Umarım demek istediğimi anlatabilmişimdir.
~ Twilight ~
Fraktal
Love Supreme
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi
Paranoyak Megaloman
«
Yanıtla #41 :
Ocak 20, 2008, 23:49:28 »
Sırf siz rahat uyuyun diye cevap verdik hamfendi
İnsan teşekkür eder di mi? Ama yok, insan ters olmaya görsün, asla mutlu olmaz
One little Sailor boy left all alone;
He went out and hanged himself and then there were none.
joshbsr14
<Linkinladies , Mike ve Chester> Piramitçi Ailesi'nin reisi :))
Köpüklü Kapuçino
Lindsay & Danny |Ed Westwick|
«
Yanıtla #42 :
Ocak 24, 2008, 14:10:57 »
fraktal ve gria himonas sizlere teşekkür ederim
«
Son Düzenleme: Şubat 09, 2008, 18:02:18 Gönderen: joshbsr14
»
„ℓαηєт σℓѕυη вєℓℓα!“ ∂є∂ι ηєƒєѕ ηєƒєѕє. “вєηιм ѕσηυм σℓα¢αкѕιη, уємιη є∂ιуσяυм вєηι öℓ∂üяє¢єкѕιη.”
Gece
Demleme Çay
«
Yanıtla #43 :
Ocak 25, 2008, 13:41:18 »
Alıntı sahibi: Gria_Himonas üzerinde Kasım 05, 2007, 00:07:11
Haklısın tabi
Ama ' Çapulcular Hayran Kulübü ' ün ' Çapulcular Hayran Topluluğu ' na tercih ederim
Hem dilimizde pekçok yabancı sözcük mevcut. Öyle ki onları artık Türkçe sözcüklerinden ayıramaz olduk. Bunları çıkarsak veya kullanmasak geriye pek az Türkçe sözcük kalıyor ne yazık ki :S Kısacası bunun sonu yok
çok teşekkür ederim
peki kulübü açmadan önce bütün düzenlemeleri yapıp buraya postalayıp,onay mı alıyoruz
Gria_Himonas
Has Türk Kahvesi
«
Yanıtla #44 :
Ocak 25, 2008, 13:47:47 »
Alıntı sahibi: silverdoe üzerinde Ocak 25, 2008, 13:41:18
Alıntı sahibi: Gria_Himonas üzerinde Kasım 05, 2007, 00:07:11
Haklısın tabi
çok teşekkür ederim
peki kulübü açmadan önce bütün düzenlemeleri yapıp buraya postalayıp,onay mı alıyoruz
Yok, hayır =) Siz kulübü açıyorsunuz ve eğer bir eksiğiniz varsa ben düzeltmeniz gerektiğini söylüyorum zaten
~ Twilight ~
Sayfa:
1
2
[
3
]
4
Yukarı git
Yazdır
« önceki
sonraki »