Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ekim 08, 2008, 12:02:01  

Sayfa: 1 ... 66 67 68 [69] 70 71 72 ... 134   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Kampüs Kulübü  (Okunma Sayısı 37476 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Fides
Larien
UU Seherbazları
Has Türk Kahvesi

Give peace a chance

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1020 : Mayıs 09, 2008, 21:03:48 »

Kahkaha daha önce hiç bu kadar kısa bir mesaj görmemiştim Dil Çıkaran Bir an esas spoilera yazdı felan herhalde demiştim içimden Dil Çıkaran Aklım kısa mesajı garipsiyor artık Dil Çıkaran Kahkaha Meleğim şimdiden sıkma canını ya Sarılan Taaa o zamanda bile olması üzücü ama napalım Dil Çıkaran Hem belki yüksek notlar alıp yükseltirsin derslerini de Aww

Ayşe o zaman daha bir merakla bekleceğiz desene Sırıtan Artık antremanlarını felan da anlatırsın Kahkaha 89 mu Alkış  İyi çalışmalar hadi Kahkaha

Imagine 

Imagine there's no Heaven
It's easy if you try
No hell below us
Above us only sky
*
Imagine all the people
Living for today
Imagine there's no countries
It isn't hard to do
Nothing to kill or die for
And no religion too
*
Imagine all the people
Living life in peace
You may say that I'm a dreamer
But I'm not the only one
I hope someday you'll join us
And the world will be as one

Twilight
Âşık
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Kampüs Kulübü
« Eklendi: Ekim 08, 2008, 12:02:01 »

Hey Ho Lou
görünmez
Sıcak Çikolata

"Su günah dolu."

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #1021 : Mayıs 10, 2008, 00:10:52 »

Kulübe ilk mesajımı atıyorum... ıııh burada pek kimseyi tanımıyorum, muhabbetlerinizi bilmiyorum. öhm.
Damla burada her şeyden konuştuğunuzu söyledi, bende bir iki kelam bir şeyler anlatayım madem şimdi. arada yazarım yine. Gülümseyen

Bugün matematikten yazılımız vardı, mod medyan ara bulmaya çalışmadığım için (çıkmaz dedim), o soruda takıldım baya. 5 puanlıktı ama. onun dışındaki sorular doğrudur sanırım, 95 gelir. ama öyle basit bir soruda takılmam Gülderen Hocayı delirtecek gibi geliyor. (Gülderen Hoca=Mat. Hocamız)
Bugün Kadife (sınıf arkadaşlarımdan biri) baya dert yandı. Artık yazılıları takmıycam, asıl olayımız oks değil mi? türü laflar etti. aslında haklı ama ben zaten yazılıları pek takmadığım için bir şey farkettirmedi sözleri.
İngilizce yazılısı olduğunda da kopya isteyenler oldu. Genelde kimseye kopya vermem ama bu kez verdim. Tüm sekizler arasında yayılmış "Aslı yazılı kağıdının üstüne yatar, duvara döner, kimseye kopya vermez" diye. Beni bencillikle suçlayanlar vardır allah bilir.
Bugün Veli Hoca (5/B sınıfının öğretmeni ama genelde kürsüde konuşmaları o yapar Dil Çıkaran), İstiklâl Marşı'ndan önce duyuru yaptı, pazartesiden itibaren cumaya kadar tüm sınıflarda ilk ders 20 dk kitap okunacakmış. ondan sonraki hafta ilk dersin tümü kitap okumaya ayrılacakmış. Bir sevindim ki Dil Çıkaran Anlatamam. İçimden "öööf ne gerek var" diyenlere baya sövdüm tabi.
Dün bilim şenliklerine gitmiştik de, Manavgat Kolejinin standındakiler hâlâ aklımda, kavanozların içinde ölü balıklar, yengeçler, anne karnında yeni oluşmaya başlamış ama doğması kısmet olmamış bir kuzucuuuk (ööeee çok üzüldüm) ve iki yılan vardı... yılanları görünce bi tuhaf oldum. "ıııııııı" şeklinde.
Geçenlerde biri blogumda yazılarıma yorum yazmış. Şaman ruhlu demiş bana, karanlık yönünü bu kadar erken keşfedecek kadar yaşlı mı ruhun demiş. Çok garibime gitmişti.
Çarşamba günü okulda olduğumuz deneme sınavı sonuçları ne oldu acaba merak ediyorum. Kötü gibiydi de iyi gibiydi de. Of fende batmaya başladım. Matematik yükseliyo derken, fen kayıyor elden.
Yarın Göreceli Kavram (Gamze)'ın doğum günü ve ben onun doğum gününe gidiyoruuummm Dil Çıkaran Sonunda buluşacağız. Mesajı olan varsa iletebilirim. Gülümseyen

falan da filan da.

~ Su ~
snape
~Sensiz Hogwarts Olmaz~
Has Türk Kahvesi

Daima Severus...

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1022 : Mayıs 10, 2008, 15:01:27 »

ehemm   Sırıtan
arkiler merhaba burayı holy abla sayesinde keşfettim ve sanırım üye olmak istiyorum.  Gülümseyen
Öncelikle buraya en kısa mesajı atmamak için elimden gelenini yapıcam Kahkaha

Üniversiteye gitmek en büyük hayalim.Hatta hayalim değil, kesinlikle gideceğim  Alla Alla
Avukat olmak istiyorum veya başka bişi şuan hangi mesleği seçicem telaşında değilim  Utanmış sanırım o seneye olcak  Kahkaha
ama bişi olmak istiyorum ve  hiçbir meslek benim yapabileceğim türden değil sanki.  Kararsız
Ama olması lazım değil mi? Alla Alla
valla dersler konusunda ne sıkıntılar yaşadım bir bilseniz.Kampüs klübüne sığmaz yani  Hede Hödö
o yüzden malesef kısa kesiyorum ve hemencik üye olmak istiyouumm  Kahkaha

(göstermek/gizlemek için tıkla)
« Son Düzenleme: Mayıs 10, 2008, 15:07:14 Gönderen: snape » Logged

AnİMaGuS_bLaCK
\\ LoRD BLaCK //
UU Seherbazları
Demleme Çay

Neden hep iyiler kazanır, kötüler kaybeder?

be_cool_326@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #1023 : Mayıs 10, 2008, 15:09:58 »

selam arkadaslar Kahkaha

ewt hala matematıkten 100 almak ıcın bı ümit war Kahkaha  ben 12 seneden berı ılk defa 100 aldım Kahkaha   aslında aşırı bi çalısma yapmadım bunun ıcın .....   sadece derste dersı dınledım eve geldım 2 saat çalıstım ve bunları sadece 1 hafta yaptım Kahkaha  vee veeee 100 aldım tabı kııde Kahkaha

bu arada bugun öss denemsıne gırdım ... fena deıldı ınsh  ıyı bı puan cıkarabılırım ...
çünkü evdekıler ıyıce baskı yapmaya basladılar...hiç ders çalısmıyorsun dıe.....
benım ıcın dua edın arkadaslar...........

ÖLÜM ŞİİRİ

Kanımı alın,
Kefenimi,
Ve
Ne varsa benden kalanı.
Mezar başı yalnızlığında cesedimin,
Fotoğrafını çekin.

Dünya görsün,
Görsün yargıçlarınız,
Vicdanlı insanlarınız,
Görsün,
Ben ilkeliyim,
Hak yemem diyenler.

Dünyanın, tarihin önünde,
Çocuklarımın karşısında,
Taşısınlar
Bu masum canın yükünü.
Sözde barışı kollayanların elinde,
Bu günahsız canın,
Çaresiz acılara mahkumiyetini görsünler.

Cuma ed-Dussari

Guantanamo'dan Şiirler : Mahkumlar Konuşuyor
snape
~Sensiz Hogwarts Olmaz~
Has Türk Kahvesi

Daima Severus...

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1024 : Mayıs 10, 2008, 15:12:55 »

selam arkadaslar Kahkaha

ewt hala matematıkten 100 almak ıcın bı ümit war Kahkaha  ben 12 seneden berı ılk defa 100 aldım Kahkaha   aslında aşırı bi çalısma yapmadım bunun ıcın .....   sadece derste dersı dınledım eve geldım 2 saat çalıstım ve bunları sadece 1 hafta yaptım Kahkaha  vee veeee 100 aldım tabı kııde Kahkaha

bu arada bugun öss denemsıne gırdım ... fena deıldı ınsh  ıyı bı puan cıkarabılırım ...
çünkü evdekıler ıyıce baskı yapmaya basladılar...hiç ders çalısmıyorsun dıe.....

Tüm Öss'ye hazırlanan HPC ailesine yürekten dua ediyorum Sırıtan
ve Animagus-black sanada kolay gelsin  Sarılan

AnİMaGuS_bLaCK
\\ LoRD BLaCK //
UU Seherbazları
Demleme Çay

be_cool_326@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #1025 : Mayıs 10, 2008, 15:13:45 »

selam arkadaslar Kahkaha

tesekurler bu arada hosgeldın Kahkaha

ÖLÜM ŞİİRİ

Kanımı alın,
Kefenimi,
Ve
Ne varsa benden kalanı.
Fotoğrafını çekin.

Dünya görsün,
Görsün yargıçlarınız,
Vicdanlı insanlarınız,
Görsün,
Ben ilkeliyim,
Hak yemem diyenler.

Çocuklarımın karşısında,
Taşısınlar
Bu masum canın yükünü.
Bu günahsız canın,

Cuma ed-Dussari

snape
~Sensiz Hogwarts Olmaz~
Has Türk Kahvesi

Daima Severus...

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1026 : Mayıs 10, 2008, 15:15:01 »

selam arkadaslar Kahkaha

tesekurler bu arada hosgeldın Kahkaha
Ben de teşekkür ediyorum.
Umarım kampüs klübüne dert yanmaya gelmem
çünkü bu aralar fena sıkıntıdayım Üzgün

AnİMaGuS_bLaCK
\\ LoRD BLaCK //
UU Seherbazları
Demleme Çay

be_cool_326@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #1027 : Mayıs 10, 2008, 15:16:46 »

sıkıntıların neler.......... senın ıcın bı sakıncası yoksa anlatabılırsın..
klubumuzde herseyı konusuyoruz bız....dertlesmek ıstedegınde, sevıncını paylasmak ıstedıgınde, üzüldüğünde ya da sıkıntıların oldugunda.....
çekınmeden anlatabılırsın.....Gülümseyen

ÖLÜM ŞİİRİ

Kanımı alın,
Kefenimi,
Ve
Ne varsa benden kalanı.
Fotoğrafını çekin.

Dünya görsün,
Görsün yargıçlarınız,
Vicdanlı insanlarınız,
Görsün,
Ben ilkeliyim,
Hak yemem diyenler.

Çocuklarımın karşısında,
Taşısınlar
Bu masum canın yükünü.
Bu günahsız canın,

Cuma ed-Dussari

SuMMeR
Twilighter
Role Playing
Telve

B E L L A C U L L E N T E A M

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #1028 : Mayıs 10, 2008, 17:17:59 »

Evet hatta " gelme, ağlak yapma, gitme " olay zinciri bayağı rahatlamanı sağlıyor ben kendimden biliyorum Kahkaha  Dudaklarını Mühürlemiş

Bu hafta çook hızlı geçti! Zaten sınav olmayınca hep böyle oluyor!  <.< Sınav haftaları da hızlı geçer ama onların nedeni başka. (bkz. yusuf yusuf)  Hede Hödö

Ben matematikten en son 6. sınıfta 100 almıştım sanırım Kahkaha Lisede hayal gibi. (kendimi ezmiyorum hocalar manyak bizim okuldaki  Hede Hödö) Ayrıca bir de mutlu haberim var fizikçi dönem ödevimi çok beğendi muhtemelen 100 vericek yani notumu düzeltebilicem.  Cool

Bu arada Aslı (dememde bir sakınca yoktur umarım en de bilgesu  Dil Çıkaran) kopya olayı dikkatimi çekti yazdıklarımdan, vermiceksen verme. Sallama kimseyi zaten içinden gelmiyosa olmaz.  Hede Hödö Kahkaha
« Son Düzenleme: Mayıs 10, 2008, 17:23:13 Gönderen: SuMMeR » Logged

“‘And so the lion fell in love with the lamb…,’ he murmured. I looked away, hiding my eyes as I thrilled to the word.
‘What a stupid lamb,’ I sighed.
‘What a sick, masochistic lion.’”
   – Edward and Bella

~ sensin snack..  :|
Madeleine
Köpüklü Kapuçino

Lonca Editörü...

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #1029 : Mayıs 10, 2008, 22:03:12 »

Yaa olamaz! Benim kafam matematiğe basmıyor  Üzgün ilk yazıladan 55 aldım ve limiti hayli aştığımdan dolayi pek bi sevindim. Babamda bizim kız kafayı yedi dedi ve özel bir öğretmen tuttu. ilk yazılıdan aldığım notu gülerek söyleyince şaşırdı adamcağız. yazılıya bir gün kala dersi verdi gitti. ben de tabi pür dikkat dinledim hocayı. şeytanın bacağını kırmam lazımdı. Yazılıya girdim sorular kolay mı zor mu bilemedim. ilk 10 soruyu çözdüm. dedim ki merve kırdın galiba şeytanın bacağını ama sonlara yaklaşınca zorlaştı ve ben kilitlendim. çözebildiklerimi çözüp kağıdı verdim akşam annem anlattı özel öğretmenim aramış beni pek zayıf bulmuş, bunu duyunca yıkıldım tabi. saatlerce ağladım  Ağlayan niye ağladım bilmiyorum sonuçta adam haklı ama yüzüme söylenmesi beni sarstı galiba  Acayip  dün yazılı sonuçları açıklandı ve 75 almışım  Kahkaha sevinme faslı bittikten sonra oturdum yine ağladım ben bu notu nasıl alırım diye. ama haklıydım valla. 75 lik değil 90 lık çalışmıştım ben. uzun lafın kısası ben bu işi yapamayacağım galiba  Acayip

Fraktal'a sonsuz teşekkürler Sarılan

NoohpyT
Şeker
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1030 : Mayıs 11, 2008, 08:52:39 »

Öff ya bizim haziranda bile sınavımız var  hem de bir sürü <.< <.<  Ağlayan  Ağlayan
uzun yazıcam diye laf kalabalığı yapan bi sürü arkadaşımızdan çok daha düzgün bi mesaj atmışsın daha ne olsun

Fides
Larien
UU Seherbazları
Has Türk Kahvesi

Give peace a chance

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1031 : Mayıs 11, 2008, 15:37:06 »

Öff ya bizim haziranda bile sınavımız var  hem de bir sürü <.< <.<  Ağlayan  Ağlayan
uzun yazıcam diye laf kalabalığı yapan bi sürü arkadaşımızdan çok daha düzgün bi mesaj atmışsın daha ne olsun

Burada insanlar uzun olsun uzun olsun diye çabalayıp laf kalabalığı yapmıyor. İçinden ne geliyorsa onu yazıyor. Uzun da olur kısa da olur bu Gözlerini Deviren

Neyse, snape'çim yani ekin'cim aramıza gelmene çok sevindim. Sarılan  Hah, dök işte içini şöyle Kahkaha Burasını Elif o amaçla açtı zaten Sırıtan Meslek için de herkesin karşılaştğı haldesin ama merak etme zamanla neyi istediğini bulursun Kahkaha

Meve Nur, matematiğinin zayıf olduğunu düşünen birisi için 75 hiç de düşük bir not değil bir kere onu diyeyim. Ayrıca notun aynı da kalmamış ki ne güzel artmış. O yüzden sevin bence hiç ağlama diğer sınavda da çok daha iyi yaparsın. Hem bu neyi gösteriyor biliyor musun? Gayet de güzel matemaiği anladığını Kahkaha Eğer anlamasydın çalıştığın halde yine yapamayacaktın. ama bak daha çok çalışınca daha iyi yaptığına göre ne güzel işte Aww Umarım diğer sınavın daha da güzel olur canım üzülme sen Sarılan

Bilgesu kesinlikle ağlayıp gitme yeri oldu Hede Hödö Kahkaha Kendime süre vermiştim final tatilinde ama onu bile aştım. Ben yine eski moda dönüp dert anlatıp kaçmaya başlayacağım galiba Dil Çıkaran Kahkaha

Aslı Aww Damla kesinlikle haklı her şeyi konuşuyoruz burada Kahkaha Kopya vermezsen de hiç takma denilenleri Dil Çıkaran   

Neyse benim şimdi gitmem lazım:P Yarın u dönemin ilk finaline gireceğim bana da dua edin Kahkaha
« Son Düzenleme: Mayıs 12, 2008, 16:03:34 Gönderen: holy_solemn » Logged

Imagine 

Imagine there's no Heaven
It's easy if you try
No hell below us
Above us only sky
*
Imagine all the people
Living for today
Imagine there's no countries
It isn't hard to do
Nothing to kill or die for
And no religion too
*
Imagine all the people
Living life in peace
You may say that I'm a dreamer
But I'm not the only one
I hope someday you'll join us
And the world will be as one

Twilight
Âşık
Madeleine
Köpüklü Kapuçino

Lonca Editörü...

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #1032 : Mayıs 11, 2008, 15:39:58 »

Alıntı
Merve Nur, matematiğinin zayıf olduğunu düşünen birisi için 75 hiç de düşük bir not değil bir kere onu diyeyim. Ayrıca notun aynı da kalmamış ki ne güzel artmış. O yüzden sevin bence hiç ağlama diğer sınavda da çok daha iyi yaparsın. Hem bu neyi gösteriyor biliyor musun? Gayet de güzel matemaiği anladığını  Eğer anlamasydın çalıştığın halde yine yapamayacaktın. ama bak daha çok çalışınca daha iyi yaptığına göre ne güzel işte  Umarım diğer sınavın daha da güzel olur canım üzülme sen

doğru söylüyorsun rahatladım valla. teşekkür ederim  Aww Göz Kırpan
« Son Düzenleme: Mayıs 11, 2008, 15:40:54 Gönderen: Madeleine » Logged

Fraktal'a sonsuz teşekkürler Sarılan

Karamela Sepeti
~Bloo!...
Sert Espresso

~Everything is something happened...

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #1033 : Mayıs 11, 2008, 19:56:53 »

Sevgili Kampüs Kulübü Ahalisi,
 Dün rahatlama amacıyla Florya Atatürk ormanında dershanecek bir piknik yaptık.Kısaca şöyle kısaca geçeyim.Evet eğlendik.Ve bir ton laf söylediğim Damla Hanımla (baya olay oldu  Hede Hödö) buzlar eriyor diye korkuyorum.Tabii ki hala donuz birbirimize karşı,şimdi diyeceksiniz çocukluk ama 6 ay boyunca küslükte normal değil hani.
   Çok komik bir olay oldu paylaşmadan geçemeyeceğim.Şimdi yakan top için tüm sınıf toplaştık (o da vardı maalesef).Grup yaptığımızda ne olsa beğenirsiniz.Aynı grup!Eveet 
ben ve o şahsiyet aynı gruptaydık.İkimizde aynı anda bağırdık ama bozuntuya vermedik.Çocuk muyuz biz?
   Sonra yemekten sonra tüm sınıf dağıldı.Bir ikimiz vardık.Bizler çöpleri topluyorduk ve "yardımlaştık"!
  Bugün de deneme sınavımız vardı ve o 7 uç arıyordu bende vardı ama vermedim.Sonra sınav başlamak üzereydi ki acıdım.Tuğçe'ye "Sanki senin ucunmuş gibi ver" dedim.Kız bir sevindi.Ama Tuğçe'ye de "Şimdi mi verilir iki saattir bağırıyorum" deyip de Damlalığını yine gösterdi.Ya ben çok merhametliyim ya da bunlar hayra alamet değil  Hede Hödö

Çok şapşalım di mi

bushu
UU Seherbazları
Demleme Çay

döndüm..

Üyelik Bilgileri WWW E-Posta
« Yanıtla #1034 : Mayıs 11, 2008, 20:47:11 »

yok şapşallıktan değil insanlıktan o xD

Sayfa: 1 ... 66 67 68 [69] 70 71 72 ... 134   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: