Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ekim 11, 2008, 01:43:07  

Sayfa: 1 ... 49 50 51 [52] 53 54 55 ... 134   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Kampüs Kulübü  (Okunma Sayısı 37641 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
sehzaden27
Demleme Çay

how ı met your mother ???

furkan_neslisah@hotmail.com furkanpatan@yahoo.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #765 : Nisan 18, 2008, 00:25:34 »

evet uzun bir aradan sonra ilk mesajımı sevgili arkedeşim elifin konusuna atıyoru. Neden mi? Sırayla yazılmış olan nedenlere bakalım;

1-her ne kadar salak olsa da benim gangam oluyor (malesef!)

2-buralara dönmemde katkısını göz ardı edemem

veeee son olarak;

3-O harika imzanda ikimizide rezil ettiin için teşekkür baaaabında uzun bir aradan sonra ilk msjımı buraya atıyorum. Vatana millete hayırlı uğurlu olsun :Ş

Lost... bir kaçıştır...

Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Kampüs Kulübü
« Eklendi: Ekim 11, 2008, 01:43:07 »

_starlight_
Delilah
Demleme Çay

Ölsem de gam yemem lan!

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #766 : Nisan 18, 2008, 00:34:16 »

evet uzun bir aradan sonra ilk mesajımı sevgili arkedeşim elifin konusuna atıyoru. Neden mi? Sırayla yazılmış olan nedenlere bakalım;

1-her ne kadar salak olsa da benim gangam oluyor (malesef!)

2-buralara dönmemde katkısını göz ardı edemem

veeee son olarak;

3-O harika imzanda ikimizide rezil ettiin için teşekkür baaaabında uzun bir aradan sonra ilk msjımı buraya atıyorum. Vatana millete hayırlı uğurlu olsun :Ş

haydi bakalım hayırlı olsun gangası Sırıtan

pşt! şpt! imzama laf yok XD

Tek bir oyun,
Sonra kalkıp gidersin.

And July 27, 2008...
sehzaden27
Demleme Çay

how ı met your mother ???

furkan_neslisah@hotmail.com furkanpatan@yahoo.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #767 : Nisan 18, 2008, 00:57:38 »

hea imza güzel canım diyecek lafımız Yok Kahkaha işte sivrizekalılığımızın ayrı bir göstergesi Dil Çıkaran ya da şımarıklığımızın Dil Çıkaran ya da hayata boşvermişliğimizin Dil Çıkaran

Lost... bir kaçıştır...

_starlight_
Delilah
Demleme Çay

Ölsem de gam yemem lan!

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #768 : Nisan 18, 2008, 01:04:36 »

hea imza güzel canım diyecek lafımız Yok Kahkaha işte sivrizekalılığımızın ayrı bir göstergesi Dil Çıkaran ya da şımarıklığımızın Dil Çıkaran ya da hayata boşvermişliğimizin Dil Çıkaran

öhöm! şehzadecim şimdi ben bunları hemen senin yerine kulüple bağdaştırıyorum Dil Çıkaran demek istiyo ki öss'ye boşvermiş Dil Çıkaran aman yapma etme yazıktır lan XD

edit: neyse bu msjından da bi imza çıkardın hani hadi iyisin Sırıtan
« Son Düzenleme: Nisan 18, 2008, 11:59:13 Gönderen: _starlight_ » Logged

Tek bir oyun,
Sonra kalkıp gidersin.

And July 27, 2008...
JameSirius
Ice Queen
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #769 : Nisan 18, 2008, 16:13:13 »

Ahuahuahuhauhauha Sırıtan Sırıtan Çok komiksiniz yahu Kahkaha Kahkaha İlahi Sırıtan ...
esn
filalayka
Sıcak Çikolata

derler ki bir yerden sonra acımaz daha fazla...

esraesra69@hotmail.com
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #770 : Nisan 18, 2008, 16:22:47 »

Ahuahuahuhauhauha Sırıtan Sırıtan Çok komiksiniz yahu Kahkaha Kahkaha İlahi Sırıtan ...

Sırıtan Sırıtan aynen Kahkaha

furkan összede ya ona bu konuda anlayışlı olmamız lazım Hede Hödö

elif inn normal bir insan olmadığınız zaten bilince sorun yok Hede Hödö

(göstermek/gizlemek için tıkla)

_starlight_
Delilah
Demleme Çay

Ölsem de gam yemem lan!

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #771 : Nisan 18, 2008, 16:27:47 »

Sırıtan Sırıtan aynen Kahkaha

furkan összede ya ona bu konuda anlayışlı olmamız lazım Hede Hödö

elif inn normal bir insan olmadığınız zaten bilince sorun yok Hede Hödö

(göstermek/gizlemek için tıkla)

normal değilim dimi ben Sırıtan değilim değilim Sırıtan ouff çok fenayım ben ya! Sırıtan neyse Dil Çıkaran

eh ama esracım biz hiç atışır mıyız? cidden ayıp ettin Dil Çıkaran
ama cidden atışmamıştım valla XD imzadaki yazıyı bulduğu için tebrik etmiştim sadece kendisini Sırıtan

Tek bir oyun,
Sonra kalkıp gidersin.

And July 27, 2008...
Fides
Larien
UU Seherbazları
Has Türk Kahvesi

Give peace a chance

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #772 : Nisan 18, 2008, 18:46:52 »

Aiiii, Gülce sen de gelmişsin Kahkaha Hoşgelmişsin Aww Sarılan Öpücük  Seni daha çok UU sayesinde tanımıştım Kahkaha Ama artık Damla'nın hikayesinden de biliyoruz tabi Sırıtan

TM  & FM  Gözlerini Deviren  Aklına takılan her şeyi sor , biz de edebildiğimiz kadar yardım edelim Aww Esra'nın dediği gibi yani Dil Çıkaran 

Damla sizin bu hoca da <.< Yani  idealin , istediğin tek şey bu olsa tamam da Dil Çıkaran Ders çalışmak isteyecek haldeyken [insan mecbur olmadıkça pek istemez ya Dil Çıkaran ] hocanız izin vermiyorsa ayıp ediyor ama biraz <.<
Neyse iyi çalışmalar canım ya kolay gelsin ikinize de Aww

Seda'cım  dilekçe vermek sanki biraz ağır olacak gibi, hele eğer göstermemeye çalışıyorsa işleri daha da sarpa sokar büyük bir ihtimalle. Bilemiyorum ama  kendiliğinden gösterir umarım.  Gözlerini Deviren

Furkan, sana da Esra'nın yazdığı şeyi tekrarlıyorum Hede Hödö Tabi sana da ELif Sırıtan 

Güzel  Hede Hödö Bir haftanın da sonuna geldik ve  sınavımı da oldum yine her zamanki gibi <.< İlk çıktığımda o kadar sinirliydim ki.... Ama şimdi duruldum Gözlerini Deviren  Yani o kadar çalışmıştım, o kadar iyi yapıyordum!!! Arkadaşlarıma o neden öyle hesaplanıyor o nereden geliyor hepsini anlattım veeee sınava girince beynim durdu Hede Hödö <.<  Hede Hödö Resmen durdu. Belki bu kadar çalışmasam içim  yanmazdı bu kadar da... Hoş böyle bir şey nasıl oldu onu da bilmiyorum ya neyse Hede Hödö Ayrıca sınavdan sonra da bilgiler saklandıkları yerden çıkma gafletinde bulundular <.< Çalışsam olmuyor, çalışmasam olmuyor anlamadım ben ama Hede Hödö Neyse paylaşarak haftayı kapayayım dediim Hede Hödö Herkese iyi tatiller bu arada Aww Nedense çok tatile havasına girdim halbuki sınavlar devam da ediyor ama Dil Çıkaran Neyse Gözlerini Deviren

Imagine 

Imagine there's no Heaven
It's easy if you try
No hell below us
Above us only sky
*
Imagine all the people
Living for today
Imagine there's no countries
It isn't hard to do
Nothing to kill or die for
And no religion too
*
Imagine all the people
Living life in peace
You may say that I'm a dreamer
But I'm not the only one
I hope someday you'll join us
And the world will be as one

Twilight
Âşık
JuliaSirius
UU Seherbazları
Sert Espresso

HPC'deki 1. yılım :P XD

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #773 : Nisan 18, 2008, 18:48:25 »

Hoşgeldin Gülce Sarılan (Ben de Gülce desem olur değil mi Kahkaha )
esn
filalayka
Sıcak Çikolata

derler ki bir yerden sonra acımaz daha fazla...

esraesra69@hotmail.com
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #774 : Nisan 18, 2008, 19:02:29 »

Güzel  Hede Hödö Bir haftanın da sonuna geldik ve  sınavımı da oldum yine her zamanki gibi <.< İlk çıktığımda o kadar sinirliydim ki.... Ama şimdi duruldum Gözlerini Deviren  Yani o kadar çalışmıştım, o kadar iyi yapıyordum!!! Arkadaşlarıma o neden öyle hesaplanıyor o nereden geliyor hepsini anlattım veeee sınava girince beynim durdu Hede Hödö <.<  Hede Hödö Resmen durdu. Belki bu kadar çalışmasam içim  yanmazdı bu kadar da... Hoş böyle bir şey nasıl oldu onu da bilmiyorum ya neyse Hede Hödö Ayrıca sınavdan sonra da bilgiler saklandıkları yerden çıkma gafletinde bulundular <.< Çalışsam olmuyor, çalışmasam olmuyor anlamadım ben ama Hede Hödö Neyse paylaşarak haftayı kapayayım dediim Hede Hödö Herkese iyi tatiller bu arada Aww Nedense çok tatile havasına girdim halbuki sınavlar devam da ediyor ama Dil Çıkaran Neyse Gözlerini Deviren[/i][/b]

ya zeynep zayen her zaman öyle olmaz mı? sınavdan önce süper yaparsın,herşeyi bilirsin falan filan sınava gelince noluyor peki <.< ama sanırım bu sefer senin ki fazla çalışmaktan olmuş Hede Hödö beyin alışık değil tabi Hede Hödö Sırıtan  kızım çalış ama çok çalışma ya Kahkaha 
  sana da ve diğer kulüp üyelerine de iyi tatiller.bol bol dinlenin de haftaya dingin başlayın Dil Çıkaran ben sürekli dinlenme pozisyonunda olduğumdan benim için farketmez Hede Hödö

gelecek cumartesi vizelerim başlıyor ya  ve ilk sınavım türkçeden Ağlayan son sınavım da ayın 4 ünde türk eğitim tarihinden.iğrenç bir başlangıç ve iğrenç bir final olacak.not açısından diyorum tabi Hede Hödö Sırıtan  neyse artık alıştım  Hede Hödö 

ödevlerim de bitiyor mu desem bitmiyor mu desem aradayım yani paylaşıyım dedim Hede Hödö

JameSirius
Ice Queen
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #775 : Nisan 18, 2008, 20:07:14 »

Ah Zeynep Ablamm benim , çok iyi anlıyorum seni. Kaç defa başıma geldi ... Esra ablacıkımın dediği gibi (Sarılan) her çalışanın başına gelmez mi Hede Hödö Acayip .. Herhalde fazla stres yaptın ve onlarda unutmana neden oldu Acayip .. Mesela matematik yazılısında bana öyle oldu , bir sorunun çözülüşünü kimse bilmezken ben biliyordum ve o anda ne olduysa yapamadım Acayip Lakin sınavdan sonra aklıma geldi ve sinir oldum <.< ! Sen yaparsın , bir dahakinde güzelce telafi edersin Gözlerini Deviren Diyorum ben Sarılan Sarılan

Aaa ablacıkıım Sarılan Sarılan Hoşgeldin XD Ve euww .. Viziteler .. Başarılar Sarılan Umarım dilediğin gibi geçer , hayırlısıyla atlatırsın , iş kalmaz sonraya Gözlerini Deviren

Benimde kursa gitmem lazım Hede Hödö <.< ... 8 gibi gelicem ama gene görüşürüz Kampüs'ümün İnsanları Sarılan Dil Çıkaran
_starlight_
Delilah
Demleme Çay

Ölsem de gam yemem lan!

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #776 : Nisan 18, 2008, 20:11:33 »

aaa zeynep sen de mi amaaaa Dil Çıkaran neyse alıştım ben size artık muhabbet kuşlarım Dil Çıkaran

zeynepçim sıkma canını be hayatım. hep öyle olur, arkadaşlarına anlatırsın anlatırsın ve sınav zamanı... tık yok! düzeltirsin hayatım Sarılan ayrıca iyi tatiller Ağlayan Sırıtan ayrıca son bişey, ben de çalışsam olmuyor çalışmasam olmuyor Dil Çıkaran

esra sen dua et de türkçeden sınav oluyosun <.< sınav iptal olsaydı da yerine dana gibi bir ödev gelseydi napıcaktın hayatım? Ağlayan türk eğitim tarihi bizde yok Hede Hödö bu arada istatistiği çok sevdim ben Dil Çıkaran hocanın asistanı olmuşum öyle diyo kendisi Dil Çıkaran XD iktisatı sevmiyorum aslında pek çünkü hoca baya kıl Kararsız neyse hayatım hepsinde başarılar Sarılan

Tek bir oyun,
Sonra kalkıp gidersin.

And July 27, 2008...
Stupefy
Asphyxiated.
UU Seherbazları
Telve

I'm not worried. I'm with you.

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #777 : Nisan 19, 2008, 00:07:33 »

Hoşbulduk zeynep'çim ve buket'çim Gülümseyen (hehe hepinizin adını biliyorum.. Şeytani damla saolsun:) )

Zeynep bilirim o duyguyu sınavda kafan durur hiçbi şey düşünemezsin.. Geçen ingilizce sınavında başıma gelmişti sorularla bakışıp durduktan sonra her şeyi bırakıp kalkıp gidiim diye düşünmüştüm bi an ciddi ciddi...

TM-MF konusunda: Sağolun umarım kararımı çabucak veririm çünkü geçen seneden beri düşünüyorum ve mesleğe de karar veremedim henüz! N'olucak benim halim ... Ağlayan Olmadı kuzenimin (babamın kuzeni ama idare edin işte Terleyen) gittiği bi merkez varmış test falan yapıyolarmış oraya gidicem...

Seda boşver! Bizim İngilizceci de, sınavın üzerinden 17 gün geçmiş olmasına rağmen (1 nisanda olduk sınavı ya, şaka gibi!), kağıtları getirmedi, pazartesi getiricem dedi bekliyoruz... (Arada bi hafta tatil vardı üstelik.. "Tatilde sizin kağıtlarınızı okumamı beklemiyosunuz heralde?" gibi bi şeyler de dedi utanmadan. "Biz senin verdiğin bilmem kaç sayfalık kitabı okuyup kafamızı magical realism'le bozuyoruz o tatilde ama, naber?!!" diyesim geliyor!  Kızgın )

Şimdi gelelim benim dertlerime:

Bu haftasonu asgari 15 saat ders çalışmam gerekiyo, yarın öğlen murathan mungan'ın imza gününe gitmem, akşam da tiyatroya gitmem gerekiyo... cumartesi kaynıyo denebilir yani (onlara da edebiyat hocası, gelirsem bana dönem ödevi için ekstra zaman vereceğini söylediği için gidiyorum XD) Bu haftasonu yapacaklarımı yazdığım ajandanın fotoğraflarını çektik damlayla, mümkünse koyucam buraya

Pazartesi ingilizce sınavı sonuçları belli oluyo! Kötü geçmişti o sınav, ama sonucum iyi gibiymiş... Beş yokmuş ama sınıfta, o nasıl bir "iyi" kavramıysa artık... !  Haberi de arkadaşlardan aldım, ben o sırada koroda olduğum için sınav kağıtları hakkındaki yorumları kaçırdım <.<

Önümüzdeki haftada olacağımız 4 sınava ek olarak (kendileri sırayla coğrafya, matematik *23 nisan* fizik ve fransızca sınavları olurlar <.<), her gün en az 3 ders saatinde ve öğle tatilinde koro çalışması var! "Bundan sonra her öğle tatilinde çalışma var!" diye, matah bir şeymiş gibi söylemez mi bi de... Kızgın Üstelik, hiç bilmediğim bir dilde bir şarkı söylüyorum ya! (Brindisi'yi söylüyoruz, şu meşhur Marc reklamı var ya "kurulamadan durulamadan" Terleyen) Daha öğrenilecek 4-5 parça varmış bi de! Ama 2 tanesi ABBA'ymış Alkış Konserden önce sadece bir ayımız var üstelik!

Bugünün bombasıysa edebiyat sınavı => Soruları şöyle kısaca özetleyeyim:
1. 1,5 sayfalık bir Dede Korkut metni ve bu metni aile bağları, kardeş sevgisi, kadının toplumdaki yeri ve ulusal benlik bağlamında açıklama!
2. Yaprak Dökümü=> Türk aile yapısındaki değişimlerin romana yansıması vs
3. Mutlu Orman diye bir şiirden üç imgesel dize bulup bunların her birinden üçer tane çağrışım yazıp (yanına bir de (toplam dokuz çağrışım) diye yazmışlardı ya!.. <.<) bu çağrışımlara dayanan bir paragraf yazıp, Fuzuli'nin Leyla ve Mecnun'daki mutluluk anlayışıyla karşılaştırınız.
Süreniz 45 dakikadır.
Bi kere ilk soruyu okumak ve anlamak başlı başına 15 dakika alıyor, güya türkçe yazıyor ama, ben böyle cümle yapısı görmedim hayatımda! Bir şeyler karaladım -iğrenç oldu-
İkinci soruyu yaptım ama soruda istenilen şekilde olmadı
Üçüncü soruyu okusanız gülersiniz o derece bayağı oldu yani. 1. sınıftaki velet daha iyi yazardı!  Kızgın

Ben bu kulübe daha önceden katılmalıymışım, içimi boşaltmaya ihtiyacım varmış meğer!  Hede Hödö Önizlemeye bi baktım da "göndermesem mi?" diye düşündüm bi an Terleyen Ama gönderdim Gözlerini Deviren

Nobody can tell ya:
There's only one song worth singin'!
They may try and sell ya
'cause it hangs them up to see someone like you..!
But you've gotta make your own kind of music!
Sing your own special song!
Make your own kind of music
Even if nobody sings along!

JuliaSirius
UU Seherbazları
Sert Espresso

HPC'deki 1. yılım :P XD

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #778 : Nisan 19, 2008, 00:32:46 »

Gülce dök içini rahatla Aww Terleyen Bak şimdi ben de aynısını yapacağım Ağlayan

Bugün coğrafya sınavım açıklandı:71 almışım <.<

Hocanın cevap anahtarı yok <.< kafasına göre not veriyor ve bazı cevapları silip düzeltiyor ve de kağıdı 100 yapıyor.Ama bana gelince yapmıyor! 1. zaten istemem öyle bir not.  2. Bir daha aynısını yaparsa idaeye şikayet ederim <.< Bıktım artık bu ne ya! 1 ders boyunca makarna yapılışını anlattı bize Acayip pffff

Bir de tarih sınavım ertelendi Terleyen İyiki izlemişim kavak yellerini Dil Çıkaran Kahkaha

Not: Neden kısayım ki  Ağlayan  Servislerim yarım metre ilerime kadar gidiyor Ağlayan Sinir oluyorum.Beden sözlüsünden kalacağım Hede Hödö Hede Hödö

Not 2 : Biri yardım etsin Ağlayan Yine kalkamıyorum bilgisayar başından Ağlayan
Stupefy
Asphyxiated.
UU Seherbazları
Telve

I'm not worried. I'm with you.

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #779 : Nisan 19, 2008, 00:48:46 »

Not 2 : Biri yardım etsin Ağlayan Yine kalkamıyorum bilgisayar başından Ağlayan
Bana mı söylüyosun? Terleyen Babam uyuyakalmıştı, kalkıp kızdı işte, olacağı buydu Üzgün Hadi ben çıkayım artık be!

Nobody can tell ya:
There's only one song worth singin'!
They may try and sell ya
'cause it hangs them up to see someone like you..!
But you've gotta make your own kind of music!
Sing your own special song!
Make your own kind of music
Even if nobody sings along!

Sayfa: 1 ... 49 50 51 [52] 53 54 55 ... 134   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: