|
esn
|
 |
« Yanıtla #570 : Şubat 19, 2008, 14:09:57 » |
|
puahahaha zeynep hemen sormuşun soruyu bakıyorum  neyse tamamkızım ya senin için de dua ederim nolcak.ben bütün öss mağdurlarına dua edicem istedikleri yerleri kazansınlar diye.tabii sende bir daha düşme diye  demek dizlerinin üzerine yapıştın  oh sana  tama kötülük yapmayacağım  gerçmiş olsun da keşke bi görseydim de unutamasaydım 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fides
|
 |
« Yanıtla #571 : Şubat 19, 2008, 14:20:19 » |
|
bak gülme komşuna gelir başına demişler  kar gördüm diye çok mutlu olmuştum ama gördüğüme göreceğime pişman edecek beni  ah ahhh yürürken kollarımı çırpıp duruyorum habire düşmemek için  neysem sen olkuluna gittin mi bakalım anlat da kulübümüz şenlensin
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Şubat 19, 2008, 14:21:12 Gönderen: holy_solemn »
|
|
 Imagine Imagine there's no Heaven It's easy if you try No hell below us Above us only sky * Imagine all the people Living for today Imagine there's no countries It isn't hard to do Nothing to kill or die for And no religion too * Imagine all the people Living life in peace You may say that I'm a dreamer But I'm not the only one I hope someday you'll join us And the world will be as one  Twilight 
|
|
|
|
esn
|
 |
« Yanıtla #572 : Şubat 19, 2008, 14:25:48 » |
|
yok ya gitmedim ama olurda eğer bir gün gidersem ki umarım giderim koskoca bir yazı yazacakmışım gibime geliyor çünkü gerçekten okulun binasını bile hatırlamıyorum  ya yarın danışman onaylarının son günüymüş.biz de bugün hava soğuk ki gerçekten soğuk gitmeyelim dedik.yarın hem danışman onaylarını yaptırcaz hem de ders programını alıcaz.zaten okulda kimse yok millet ilk hafta diye ekmiş.aynı ben yani  neyse öle işte 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Marissa
Son Yok Edilecek Düşman,Ölümdür.
Mod
Has Türk Kahvesi

''Est Solarus oth Mithas''
|
 |
« Yanıtla #573 : Şubat 19, 2008, 14:43:02 » |
|
arkadaşlar lütfen dikkat edelim.konuşmalarınız msn muhabbetine dönmesin.  hepinize kolay gelsin.
|
|
|
|
|
|
 Ne dilediğine dikkat et derler.Şey dualarına daha çok dikkat et.Ne istediğinden emin ol,çok emin ol.Bir tanrının tam olarak istediğiniz şeyi size ne zaman vereceğini asla bilemezsiniz.
|
|
|
|
|
|
Fides
|
 |
« Yanıtla #575 : Şubat 19, 2008, 15:11:04 » |
|
eeee ben de özür dilerim Ayşe abla  biz biraz abartıyoruz sanki  neyse düzeltelim biz
|
|
|
|
|
|
 Imagine Imagine there's no Heaven It's easy if you try No hell below us Above us only sky * Imagine all the people Living for today Imagine there's no countries It isn't hard to do Nothing to kill or die for And no religion too * Imagine all the people Living life in peace You may say that I'm a dreamer But I'm not the only one I hope someday you'll join us And the world will be as one  Twilight 
|
|
|
|
hsyn
|
 |
« Yanıtla #576 : Şubat 19, 2008, 19:59:46 » |
|
Hüseyiiiiiiiiin oh yav sonunda  demiştm zaten herhalde çocuk Öss'ye çalışırken o kitapların arasında kaybolup gitti  Offf ya  sık dişini biraz daha Hüseyin kaç ay kaldı şurada  ah ah arkadaşlarla çalışılmaz kiii onlarla ancak çalışmaya çalışılır  neyse en azından güzel vakit geçirip doymuşsundur  Bİr şey de ben soracağıııım  sen hangi bölümü istiyordun aslında kafam çok karışık bu konuda.. sene başında bilgisayar müh. diyordum ama giden arkadaşların çektiklerini görünce vazgeçtim... şimdi endüstri mühendisliği diyorum, bana en uygunu bu sanırım  off çok zor olcak ya 
|
|
|
|
|
|
There are signs on the Ring Which makes me feel so down There's one to enslave all Rings To find them all in time And drive them into darkness Forever they'll be bound Three for the Kings Of the elves high in light Nine to the mortal Which cry..
|
|
|
|
_starlight_
|
 |
« Yanıtla #577 : Şubat 19, 2008, 22:30:14 » |
|
ders programımızda baya bir değişiklikler var. bak esra karşılaştırmak üzere yazıyorum. PDR1 bahar yarıyılı dersleri: > genel iktisat > kaynak tarama ve rapor yazma > sosyal antropoloji > ingilizce 2 > istatistik 1 > türkçe 2 > gelişim psikolojisi > inkılap tarihi 2 > bilgisayar 2 eğitim felsefesi, fizyoloji 2 falan olacak demişlerdi allahtan yok gerçi  baya değişmiş diyolar esra sizde neler var? hoşgeldin hüseyin  sana tekrar kolay gelsin yaa.. neyse az kaldı  arkadaşlar lütfen dikkat edelim.konuşmalarınız msn muhabbetine dönmesin.  hepinize kolay gelsin. teşekkürler  dikkate alacağız  arkadaşlar okulum başladı ve inanın şimdiden vaktim kalmıyo kusura bakmayın yine herşeye cvp yazamadım  umarım anlarsınız...
|
|
|
|
|
|
Tek bir oyun, Sonra kalkıp gidersin.And July 27, 2008...
|
|
|
|
esn
|
 |
« Yanıtla #578 : Şubat 20, 2008, 01:39:10 » |
|
efem aşkım sayıyım tabiiiiii o kaydı yaptırana kadar neler çektirdim ben  <gelişim psikolojisi <kaynak tarama ve rapor yazma <sosyal antropoloji <eğitim felsefesi <ingilizce 2(ama ben muafım puhahaha  ) <türkçe 2 <inkılap tarihi 2 <bilgisayar 2 <türk eğitim tarihi bizde genel iktisat ve istatistik yok.ben istatistik olsun istemiştim sayısal bir dersmiş çünkü ama yokmuş ne yazıkki.hayır ekonomide var demişlerdi o da yok.yine kaldım sözel derslere.ya elif tırsma ama istatistiğe zor diyorlar bea anacım.  neyse umarım halledersin.ama sayısal o konuda şanslısın en azından.al bizde var eğitim felsefesi.  işe yaraycağını zannetmiyorum hele ki, benim gibi normal felsefeden bile nefret eden bir insana bu yapılır mı  ben eğitime gisişi bile zar zor vermiş insanım  keşke öğrenme psikolojisi falan olsaymış ama onu 2.seneden veriyorlar ya .neyse böyle işte.kısmen aynı yine 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
_starlight_
|
 |
« Yanıtla #579 : Şubat 20, 2008, 04:00:55 » |
|
bak o eğitim felsefesiyle türk eğitim tarihi varmış bizde kaldırmışlar bu sene  zaten ondan sormuştum ben de.. korkmuyorum nedense çalışmaya vericem kendimi bu dönem sanırsam güzel olacağına inanıyorum  sanırım çalışmanın insanın başına gelen biçok şeyden iyi olduğunu ve aksine psikolojimi düzelttiğini hissediyorum  hem zaten sayısal derslere bayılırım zorlasın sorun değil  neyse canım çokk sağol
|
|
|
|
|
|
Tek bir oyun, Sonra kalkıp gidersin.And July 27, 2008...
|
|
|
|
esn
|
 |
« Yanıtla #580 : Şubat 20, 2008, 04:31:41 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
esn
|
 |
« Yanıtla #581 : Şubat 22, 2008, 23:32:46 » |
|
ÖSS'ye Hemen Başvuru ÖSYM Başkanı, ÖSS Katılacak Adayların, Bu Yıldan İtibaren Sınav Ücretini Bankaya Yatırdıktan Hemen Sonra Başvurularını Yaptırabileceklerini, Artık 2 Gün Beklemelerine Gerek Olmadığını Açıkladı.
Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanı Prof. Dr. Ünal Yarımağan, Öğrenci Seçme Sınavı'na (ÖSS) katılacak adayların, bu yıldan itibaren sınav ücretini bankaya yatırdıktan hemen sonra başvurularını yaptırabileceklerini, artık 2 gün beklemelerine gerek olmadığını bildirdi. Yarımağan, ÖSS kılavuzu basma işlemlerine başladıklarını kaydetti. ÖSS ve Yabancı Dil Sınavı'na (YDS) başvuruların 3 Mart-7 Nisan 2008 tarihleri arasında yapılacağını belirten Yarımağan, ''Adaylara başvuru için 35 günlük süre verdik. Bu sene başvuran aday sayısı az olacağı için bu süre yeterli'' dedi.
Adayların ÖSS ve YDS'ye başvurularını bundan önce olduğu gibi okullardan randevu alarak yapabileceklerini ifade eden Yarımağan, geçen yıllarda sınava başvuran ve bilgilerinde değişiklik olmayan adayların ise internet üzerinden başvuruda bulunabileceklerini söyledi.
Yarımağan, bu yıl başvurular sırasında adaylara kolaylık sağlayacak bir uygulama başlatacaklarını belirtti.
Adayların bu yıldan itibaren başvuru randevusunun olduğu saatten 5 dakika önce bile bankaya sınav ücretini yatırabileceklerini söyleyen Yarımağan, şunları kaydetti:
''Bundan önce adaylar bankaya sınav ücretini yatırdıktan ancak 2 gün sonra başvurularını yapabiliyordu. Bankaya ücret yatırdıktan 2 gün sonrası için randevu alabiliyorlardı. Bu yıldan itibaren bankaya sınav ücretini yatırdıktan hemen sonra başvurularını yapabilecekler. Artık 2 gün beklemelerine gerek yok. Randevudan 5 dakika önce bile parayı yatırabilir.
Bu proje üzerinde 1 yıldır çalışıyorduk. Eskiden bankalar bize adayların ücretleri yatırdıklarını toplu olarak 1 gün sonra aktarıyorlardı. Artık bize bilgiler online olarak aktarılacak. Bu uygulama, geçen seneye göre adaylara rahatlık sağlayacak.''
Kılavuzdaki diğer kuralların geçen yılki kurallarla aynı olduğunu belirten Yarımağan, adayların ÖSS için 40 YTL, YDS'ye girmek istiyorlarsa ÖSS ücretine ek olarak 10 YTL daha ödeyeceklerini bildirdi.
Yarımağan, ''Sıkışıklık yaşamamaları için adaylara, başvurularını vakitlice yapmalarını öneririm'' dedi.
bizim zamanımızda yatırıyorduk sonra iki gün bekleyip başvuruyu yapmıştık.onun yüzünden başvuru yapamayan arkadaşlarımız vardı.herkese kolay gelsin arkadaşlar....bencede vakitlice yatırın çünkü sürece uzadıkça saçma sapan aksilikler çıkabiliyor 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hsyn
|
 |
« Yanıtla #582 : Şubat 22, 2008, 23:37:49 » |
|
paylaşım için saol esra, olabildiğince erken başvurcam bende, nolur nolmaz  hepimize kolay gelsin arkadaşlar 
|
|
|
|
|
|
There are signs on the Ring Which makes me feel so down There's one to enslave all Rings To find them all in time And drive them into darkness Forever they'll be bound Three for the Kings Of the elves high in light Nine to the mortal Which cry..
|
|
|
|
Fides
|
 |
« Yanıtla #583 : Şubat 22, 2008, 23:46:58 » |
|
Canım saol paylaşımın için, Evet Hüseyin ya ben ce de erkenden ol kayıt nolur nolmaz [ bak ayrıca kodlama zamanı gelince de dikkatli olun, Dün hocamız dediki çocuğun biri kodlama hatasıyla İtü- gıda müh. gelmiş hiç istemedğiği halde de seneye ya olmazsa diyerek okumuş  benim bölümümün nesini beğenmemişse  neyse o ayrı  ama anladınız siz  dikkat yani hepimize kolay gelsin
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aragorn
|
 |
« Yanıtla #584 : Mart 01, 2008, 22:13:10 » |
|
eet arkadaslar ciddende hepinize kolay gelsin (banada tabiiiki)... dün bir hoca geldi dersimize tıpkı umbridge gibi okadar benzeyebilir walla madalyonu bile vardı üstünde... bir an kendimi bakanlıkta hissettim kalemi aldım elime en mutlu anımı düsündüm expecto patronum dedim bişey olmadı bütün hayallerim sona erdi....baktım hoca dıs ticaret anlatıyo...
|
|
|
|
|
|
Uyuştur Kanımı , Başımı döndür... Yatır DizLerine Ömrümü söndür... Çekme DudakLarını Dudağımdan..... Nefesim KesiLsin... Öperek ÖLdür... !
|
|
|
|