Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ağustos 21, 2008, 10:02:58  

Sayfa: 1 2 3 [4] 5 6 7 ... 125   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Kampüs Kulübü  (Okunma Sayısı 33425 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
esn
~obur cincine ~ esrapitipiti
Sıcak Çikolata

yapma dediğim şeyi yaptığın zaman acı verdi di mi?

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #45 : Kasım 29, 2007, 13:05:27 »

ya katılıyorum valla ben de bunaldım artık ağlıcam valla o derece çok daraldım ben bu sisteme de vizelere de offffffffffff offffffffffffff Ağlayan

nese en azından finallerden bir hafta önce tatil oluo da bana çalışacak vakiy kalıo bu arada diğer üniversitelerde de böle mi ya ?tatil var mı finallerde çalışmanız için? Ne?

Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Kampüs Kulübü
« Eklendi: Ağustos 21, 2008, 10:02:58 »

holy_solemn
Twilight
UU Seherbazları
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #46 : Kasım 29, 2007, 13:56:42 »

evet bizde de var bir hafta tatilde nereye dek yete ki o tüm dönem konularını rahat rahat çalışmak için Ne? neyse buna da şükür diyeceğiz artık Dil Çıkaran sık dişini hatta sıkalım dişimiz az kaldı sayılır ( ancak böyle dayanabiliyorum da Dil Çıkaran )

When You Can Live Forever
What Do You Live For?   

Twilight
Âşık 
esn
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #47 : Kasım 29, 2007, 19:18:30 »

benim okuduğum fakültenin fotoları eğitim fakültesi

her taraf çim dolu inanın o renkli bina bizim kafeteryamız bulursam daha eklerim Sırıtan Sırıtan Sırıtan

_starlight_
Leyla mode on :P
Demleme Çay

Ölsem de gam yemem lan!

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #48 : Kasım 29, 2007, 19:56:15 »

yaaa çan sistemi!!! bie çözebilmiş olsak sistemi daha iyi olcak aslında!!!

oryantasyonda eğitim fakültesi dekanına çan sistemini sorduk adam ben tam olarak bilmiyorum dedi ya!!! öyle bişey varmış ki hoca isterse sınıfın yarısını bırakabiliyomuş isterse sadece 1 kişiyi bırakabiliyomuş ama 1 kişi mutlaka kalcak eninde sonunda bu arada!!! Kızgın <.< yazıklar olsun be!!!

zaten hiçbi sınavımı tahmin edemiyorum şu an sınıfta kimse tam olarak nasıl geçtiğini de söylemiyo!!! anlayacağınız rekabet, hırs ve entrika dorukta yani!!! hele sınıfta bir inek takımı var kiiiii Kızgın <.< <.< yolarım ben onları be!!! daha ilk haftadan biz cafe cafe dolaşırken onlar kütüphaneye gitmeye başladı!!! biz daha 2. haftada kaynaşmış akşam alsancakta cafelerde arkadaşın doğum gününü kutlamışken onlar bize akşam dışarı çıkmayız dediler ya!!! bitkisel hayatlar nolcak!!!

bu arada arkadaşlar lütfen üzerinize alınmayın Terleyen inek olmak kötü değil ben de inek olmak zorunda kalmıştım öss'nin 2. senesinde ama bunlar başka bi boyut yani inek değil bildiğin ot!!! öyle hırs yapmışlar ki sınıfta birileri onları geçse kalp krizinden gidecekler!!! ya kızın teki var, psikoloji hocamızın gözüne girmeye çalışıyo.. bizim hoca normalde isim öğrenemez, ama bizim gruptan bi arkadaşımın adını öğrendi diye resmen çatladı ya!!! hocaya ne dedi biliyo musunuz? "NE ARA ÖĞRENDİNİZ Kİ???" <.< e yuh yani yuh!!! <.<

neyse bugün sinirlenmeyecem psikolojiye giriş sınavım güzeldi Terleyen Sırıtan Sırıtan

ayçok yoruldum cır cır susamadım gitti! neyse ben paylaşım mı yapçaktım ne=P

burası bizim çarşımız mağazalar cafeler büfeler kırtasiye kuaför vs vs.. falan var devlet yurduna yakınıdr şu gördüğünüz yerden geçerken bangır bangır rock müzik duyabilirsiniz Hede Hödö hatta satranç cafenin tabelası da çıkmış Hede Hödö normalde çok kalabalık olur öğrenciler buldukları yerlere oturur falan ama yağmurda çekilmiş şans...

bu geçen sene şebnem ferah konserindenn Ağlayan benim o fotolarım silindi biliyo musunuz bunu da zar zor buldum Ağlayan

ve işteee meşhur 525'imizz!!! Hede Hödö Kahkaha

şimdilik bu kadar gerisi sonra artık...
« Son Düzenleme: Kasım 29, 2007, 19:58:35 Gönderen: _starlight_ » Logged

And July 27, 2008...
Destroy the spineless.!
Show me it's real
Wasting our last chance to come away
Just break the silence.!
'Cause I'm drifting away, away from you
esn
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #49 : Kasım 29, 2007, 21:19:17 »

di mi ya öyleleri bizim sınıfta da çok fazla <.<bir tane kız var kız her soruya cevap verio ayaklı kütüphane yani herşeyi bilo derse falan çalışarak gelio ben yapmadığım için sinir oluorum tabi Terleyen

bir kaçı da ders çalışıolar bana sen nie çalışmıosun diolar sanki çok ilgileniolarmış gibi <.<ben de uyuzluk değil mi ben çok zekiyim dersi dinlersem yeterli olur diorum Sırıtan

ama valla ne yapcam bilmiom şimdi çalışmıom çünkü ;Dnese atlatırız ya altı üstü vize olsun Sırıtan Sırıtan Terleyen

ya zaten ben bu ege ye hastayım manyak bir yer böle bir yerde çalışsam nası olur offf offfff inş o da olur tabi Sırıtan Sırıtan ;Dbi şu okulu bi bitirsek...

valla bu hafta vizelerim de başlıo şurda 3 günüm var ben bu hafta zor girerim hpc ye nese öbür haftaya artık arkadaşlar bana şans dileyin bütün vizesi olanlara başarılar ve bitenlere de çooooooooooook geçmiş olsun Hede Hödö Sırıtan Sırıtan Sırıtan

holy_solemn
Twilight
UU Seherbazları
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #50 : Kasım 30, 2007, 17:10:47 »

ya  bugün donunda bitti ya artık gam yemem Hede Hödö Allahım bu nasıl bir gün ya , ders seçerken öyle bir hata yapmışım ki teknik resim ( Hede Hödö )   maslak ta bir de ders biterken ingilizcem 2 de  ve maçka da !  ki zaten teknik resim asla yetişmiyor hocaya iki saat yalvarıyoruz 10 dk diye ve eğer ingilizceye 15 dk geç girersem bir saat yok yazılıyorum ki devamsızlık sınırı 4 saat !!! ( 2 hafta bile değil Ağlayan  neyse bu gün onların olduğu gündü çizmekten belim tutuldu ve sonra da koşturmaktan Hede Hödö  offff bir daha çok dikkatli olcağım ( evet elif  ya illa ki birisi kalacak çana göre yani yok öyle 70 aldım rahatım demek ya millet senden iyiyse Ne? ) ne garip ya ama neredeyse eski sistemi özleyeceğim Üzgün

When You Can Live Forever
What Do You Live For?   

Twilight
Âşık 
esn
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #51 : Kasım 30, 2007, 22:24:43 »

ben özledim bile Aww Ağlayan Ağlayan Ağlayan

üff arkadaşlar bizim üniversite bütün konyaya dağılmış durumda tam 4 ayrı bölgede var asıl kampüs neredeyse şehir dışında ve tramvayla gidiliyor tramvay şehrin içinden geçiyor ve eğer şehir merkezinden tramvaya biniyorsanız neredeyse bir saat sonra kampüse ulaşıyorsunuz onun içinkonya da sınavlara evde çalışılmaz genellikle bütün öğrenciler tramvayda çalışır Sırıtan Sırıtan ;Dtramvay tamamıyle öğrenci doludur üstelik her beş dakikada bir gelmesine rağmen ben asıl kampüste okumuyorum bütün etkinlikler orada yapılıyor bahar şenlikleri falan ama bize çok uzak diğer üniversitelerden öğrenciler geliyor kampüse gidiliyor,konferans veriliyor kampüse gidiliyor bu konuda çok şanssısız. <.<

eğitim fakğltesindeki tek şansımız merkeze daha yakın olmamız ama etrafında ve bahçesinde bol bol cafe falan var alışveriş merkezi falan da yok biz de sadece fakültenin içinde eğlenebiliyoruz Üzgün

ama cumartesileri sinema günleri falan yapıyoruz kitap okuma günlerimiz var şu sıralarda halk oyunları için elemeler yapılıyor sanırım ^^;tam da bilmiyorum bitmiş bile olabilir benim pek yeteneğim olmayınca Sırıtan Sırıtan Sırıtan

ama bölümler içinde özellikle de kendi bölümüm için de kulüplerimiz var çeşitli üniversitedeki hocaları falan davet ediyoruz ve burada konferans vermelerini sağlıyoruz bizim için eğlenceli oluyor kendimizi de geliştirebiliyoruz  Gülümseyen

Sophie Cornica
Sophié Angelique Cornica
Demleme Çay

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #52 : Kasım 30, 2007, 23:18:15 »

Efendim vizeleri bitenlere geçmiş olsun diyorum başka bişey demiyorum XD benim de sınavlarım bitti o kadar mutluyum ki  anlatamam Kahkaha ama iki hafta sonra tekrar başlıyor  Sırıtan Sırıtan ama takmıyorum artık fizikten okul birincisi olmuşum başka birşeyin önemi varmı Sırıtan bide starlight dikkat edin o 525 bir kaç aya dayanmaz garanti yarılır ortadan ikiye Sırıtan Sırıtan bir de mümkünse söylebilir misiniz acaba:üniversitesinde fizik bölümü bulunan  varsa -ki vardır herhalde- eğitim şekliyle alaklıl bir bilginiz varmı ???varsa bunları benimle paylaşmaktan çekinmeyin Sırıtan Sırıtan
« Son Düzenleme: Kasım 30, 2007, 23:22:42 Gönderen: ece_ » Logged

~T.T~
esn
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #53 : Kasım 30, 2007, 23:23:56 »

sana  site ismi versem olur mu çünkü bizimkilerin dediğine göre bölümle ilgili her şey varmış sitede Göz Kırpan

Sophie Cornica
Sophié Angelique Cornica
Demleme Çay

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #54 : Kasım 30, 2007, 23:35:51 »

süper olur valla ama öm atsan daha sağlıklı olur sanrsam  Gülümseyen şimdiden saol Sırıtan

~T.T~
Gece
Demleme Çay

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #55 : Kasım 30, 2007, 23:56:23 »

o 525 leri gördükten sonra soğumuştum Ege'den  Sırıtan
otlar bizde de bol hem de en psikopatından <.< hidrojen atomunun yarıçapını armstrong cinsinden ezberlemiş kız ya <.<
vizeleri hala bekliyorum bitsin diye Ağlayan hem ders hem vize çekilmiyor Acayip

"İnci,Kaptan Sparrow'un!"
_starlight_
Demleme Çay

Ölsem de gam yemem lan!

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #56 : Aralık 01, 2007, 03:12:27 »

esracım ege'ye bekleriz Hede Hödö Kahkaha ayrıca sınavlarında başarılar Aww bu arada sizin fakülte de çok güzelmişş Sırıtan ama o uzaklık olayı kötüymüş ya Kararsız neyse bak bizim kampüs üniversite ama biz yine de içinde otobüsle dolaşıyoz Hede Hödö ona otobüs denirse tabi Hede Hödö tekerlekli facia!!! XD

zeynepcim geçmiş olsun Sırıtan benim daha haftaya inkılapla felsefe var da en önemlilerini atlattık allahtan Sırıtan

ece_ yok yaa bişey olmaz ona defalarca ha devrildi ha devrilcek dedik ama mucizevi bi şekilde bişey olmadı Hede Hödö Sırıtan cidden ama biz devrilmediğine çok şaşırıyoruz hem yamuk hem de içi o kadar doluyken mucize Acayip ne maceralarımız var 525'le ya defalarca ödümüz kopmuştur gömülecez diye korku filmi gibi otobüs Sırıtan eşi benzeri yok yani Hede Hödö

silverdoe puhaha güldürdün beni XD Hede Hödö valla ben görmemiştim biliyo musun? Hede Hödö sen nerde okuyodun diye sorsam ayıp etmiş olur muyum Terleyen yok ya sanırım ben bu başlıkta üyeler kısmına yanında kim nerde okuyo ya da öss'ye hazırlık mı ne okumak istiyo gibi bilgileri de yazcam böyle zor oluo zaten hafıza problemim var Terleyen ama kamuoyuna sunalım yav Hede Hödö YAZILSIN DİYENLER EL KALDIRSIN Hede Hödö Hede Hödö

neyse ben 525ten bahsetmişken şok fotolar koyabilirim geçen sefer yarım kalmıştı Hede Hödö

tutsanıza kardeşim otobüsümüzü biz onsuz naparız!!! Hede Hödö Hede Hödö

egeli dediğin 525'in tepesine devrilmesinden korkmazzz!!! Hede Hödö ne gelcekse 525'ten gelsin be!!! Hede Hödö şaka maka severiz ne de olsa alıştık kerataya Hede Hödö

neyse bu kadar 525 yeter de artar bile işte küçükpark allahım zar zor buluyorum ya Kararsız

aslında süperdir küçükpark ama hiç resim yokk Üzgün neyse çok konuştum zaten çok da reklam yapıyorum hani Hede Hödö ama asıl foto bulsam neler koyacam da yok ya yok!!! neyse kendi ellerimle çekerim ben kampüsümü Hede Hödö

And July 27, 2008...
Destroy the spineless.!
Show me it's real
Just break the silence.!
Gece
Demleme Çay

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #57 : Aralık 01, 2007, 10:56:45 »

ya o 525'ler konusunda ciddiyim ege'yi istiyordum hem de lise 2 den beri..ama gidip gezince,o 525'leri görünce vazcaydım Sırıtan iyi de yapmışım galiba Kahkaha
uludağ kimya'dayım ben.
genel de kimya deyince oh ne rahatsın diyorlar ama hiçte öyle değil durum <.< üniversitede kolay bir bölüm olduğunu da sanmıyorum
ders kolay olsa hoca gıcık oluyordur zaten  <.<

"İnci,Kaptan Sparrow'un!"
_starlight_
Demleme Çay

Ölsem de gam yemem lan!

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #58 : Aralık 01, 2007, 12:40:08 »

puhaha XD olabilir valla ama insan cidden alışıyo bi süre sonra Hede Hödö ya şöyle bişey var sadece senin kampüsünde olanlarla, o otobüse binmek zorunda olup seninle aynı kaderi paylaşanlarla birlikte olmak güzeldir aslında Hede Hödö yani 525 muhabbetleri gibisi yoktur ya tanımasan bile birbirini tanıyomuş gibi herkesle muhabbet edersin ve büyük ihtimalle bu birbirinin üzerine düşme tehlikesi geçirdikten sonra gülme krizleriyle başlayan bi muhabbettir Hede Hödö XD

neyse hmm kimya sanırım şimdi hatırladım kusura bakma Terleyen kolay gelsin ne diyebilirim ki Terleyen

yok arkadaşlar ben başlığı değiştiriyorum haberiniz olsun kimse karşı çıkmaz zaten sanırım Terleyen
« Son Düzenleme: Aralık 01, 2007, 13:11:01 Gönderen: _starlight_ » Logged

And July 27, 2008...
Destroy the spineless.!
Show me it's real
Just break the silence.!
sehzaden27
Demleme Çay

how ı met your mother ???

furkan_neslisah@hotmail.com furkanpatan@yahoo.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #59 : Aralık 01, 2007, 13:14:28 »

tamamdır bende varım Sırıtan 2. senem oluyo yahu geçen sene kazanamadım ama kampüs ortamını çok iyi biliyorum (Ablam Konya'da okurken yanında baya bi kalmıştım da Sırıtan ) çok güzel bitşey bir kampüsün içinde bulunmak ancak lanet olası ösym benim bi taraflarımı yemeye meraklı olduğu için hala daha üni yi kazanamadım Sırıtan (Gerçi bi kere girdim ama beni sınavsız almaları lazımdı yahu Sırıtan dimi ama Dil Çıkaran )  Bu sene geçen senekinden daha çok çalıştığıma eminim ve bu sene KESİNLİKLE kazanmam lazım. Peki bu bende stres yaratıyo mu Ne? Tabi ki HAYIR Sırıtan Çünkü ben bu konudaki felsefemi ÖSYM
(göstermek/gizlemek için tıkla)
  ye  projesi üzerine yaymış durumdayım. Takmıyorum rahatım ama çalışmamazlık da yapmıyorum işte bu kadar. Evet benden şimdilik bu kadar. Şu anda acalem olduğu için yorumları okuyamadım ama en kısa zamanda size uyum sağlayacağım emin olun Dil Çıkaran

Lost... bir kaçıştır...

Sayfa: 1 2 3 [4] 5 6 7 ... 125   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: