Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ekim 06, 2008, 17:58:16  

Sayfa: 1 ... 116 117 118 [119] 120 121 122 ... 134   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Kampüs Kulübü  (Okunma Sayısı 37370 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
çatalak06
Lost ~
Role Playing
Köpüklü Kapuçino

Peki Ben? Neden hala böyleyim?

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1770 : Temmuz 24, 2008, 20:09:34 »

Ya evet sanırım yanlış tercih kurbanı oldum. İçimde kalmasın diye ilk 5 tercihime en iyileri yazdım. Ama yazmassam içimde kalırdı Hede Hödö Keşke yazmasaydım. Ve aslında 2. tercihlere gitmeyi planlamıyorum,çünkü açıkta kalanlar daha kötü liselere gidiyor ve puanlar artıyor. Düz lise veya özel düşünüyorum. Yardımlarınız ve destekleriniz için hepinize teşekkürler Sarılan şuan başka birşey yazamıyorum-okuyamıyorum. Tam cevap veremediysem kusura bakmayın.

Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Kampüs Kulübü
« Eklendi: Ekim 06, 2008, 17:58:16 »

Karamela Sepeti
~Bloo!...
Sert Espresso

~Everything is something happened...

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #1771 : Temmuz 24, 2008, 22:38:54 »

Allah'ım Allah'ım kafam çok karışık!
Amiral Vehbi Ziya Dümer AL'yi kazandım. Ağlayan  Ağlayan  Ağlayan
Ama hakkında konuşulanlar berbat!
Sonra bir akrabamız arıyor diyoki:"İyidir iyidir yenilemiş ve başaarısını yükseltmiş bla bla"
Ama bu lise Esenler'de!!!
Düşünsenize,sokak serserilerinin arasından tir tir titreyerek okuluna varmaya çalışan İlkaycık...
Sabahtan beri  ağlıyorum,çünkü istediğim hiç bir yer tutmadı!
402 ile açıkta kalan bir arkadaşa sahibim!
Sifonu kırdım,sinirden,annemle aram bozuk  <.<
Büyük ihtimalle kaydımı yaptırıp öyle 2.yerleştirmelere giriciiim.
Yahu suçum ne benim yaaa Ağlayan  Ağlayan
Berbat bir lise böhüüüü  Ağlayan  Ağlayan  Ağlayan

Benimde durumum böyle...Napıcam bilemiyorum Üzgün

çatalak06
Lost ~
Role Playing
Köpüklü Kapuçino

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1772 : Temmuz 24, 2008, 22:55:09 »

Şey o 402 ile açıkta kalan arkadaş ben mi oluyorum? Alındım mı yoksA?

Karamela Sepeti
~Bloo!...
Sert Espresso

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #1773 : Temmuz 24, 2008, 23:22:05 »

Alındın,çünkü Aycan adlı arkadaşım da aynı durumda Kahkaha

çatalak06
Lost ~
Role Playing
Köpüklü Kapuçino

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1774 : Temmuz 24, 2008, 23:28:01 »

Kahkaha:D Demekki tek değilmişim Hede Hödö Neyse ben alınmakta ısrarlıyım.

Bu arada bi bana bak bi de kendi haline. Ve şükret haline. Açıkta kalmadın değil mi? Bu sistemle bir liseye girmiş olabilmen bile muhteşem! Eh,hem insanı belirleyen lise değil. Çoğu insanlar kötü liselerden çıkıp ne kadar iyi şeyler yapıyorlar! Ki sen başkalarının dediklerine ne bakıcaksın ki! Onlar liseyi nerden bilicek? Bi gidenlerle konuş derim,her lisenin ayrı ayrı zevki vardır herhalde ^^

derhavril
Cliff...
UU Seherbazları
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #1775 : Temmuz 28, 2008, 22:51:14 »

Nee! Tıp 6 yıl mı? Yuhunuz,çüşünüz. Hede Hödö Aman neyse 1 yıldan bişi olmaz Hede Hödö
Birde 4 yıl ayrı bişey okuyodun tıpta adını unuttum şimdi  Terleyen Bende tıp düşünüyorum hatta amcam bir tıp fakültesinde öğretim üyesi.Onla konuştuktan sonra detaylarını sizinlede paylaşırım  Terleyen

6 yıldan sonra okulu bitirdiğinde TUS adlı bir sınava(her iki teyzeminde söylediğine göre ÖSS 'den kaç kat daha zormuş ve daha planlı bir çalışma gerektiriyormuş) giriyorsunuz ,önceden yazdığınız tercihleriniz tutmazsa kazanamıyorsunuz, ama tutturursanız, her bölümün kendine göre programına göre (en az 4yıl) okuyorsunuz. Radyoloji bölümü mesela, 5 yıl, adli tıp 6 yıl gibi.

Herkese paylaşım için teşekkürler hem de çok.. şu an "tatil" deyim hala 1,5 hafta aralıktan sonra nete girebildim Boogie ağustos'un ortalarına doğru istanbul'uma döneceğim, dünkü konsere gidememem hala içime batıyor ve çok sinirliyim, ayrıca da mutsuzum, bir daha ne zaman gelirler onu da bilmiyorum.  Üzgün

-yakında tekrar yazıp editleyeceğim .. Gözlerini Deviren

Susmalısın ! İçinde korkunç kötü şeyler olurken yüzün her zamanki gibi doğal olmalı! Gülümsemelisin hatta...

Arminas
seviyorum sormadan..!
Has Türk Kahvesi

Çoğunluğun İyilği İçin

hp.Arminas@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #1776 : Ağustos 01, 2008, 18:17:44 »

Ya ben öneri almak istiyorum Sevgili HPC üyelerinden her türlü yoruma açığım..=]

Şimdi ben üniversitede Mimarlık veya İnşaat Mühendisliği düşünüyorum. Hatta düşünmekle kalmayıp istiyorum..=] Bu sene yengem ÖSS'ye girmişti onun tercih kılavuzuna baktığımdaysa resmen hayatım bitti. İkisi de tamamen Sayısal istiyo. Benim sayısal notlarımda sıfıra yakın. Yani o kadar vahim olmasa bile kötü yani. Kimya resmen düşmanım. Hatta OKS'de 2 soru yaptım galiba Kimya'dan. O derece yani... Neyse sizce ne yapmalıyım? Yani tamam deyip daha küçük bir hedef koymamalıyım di mi? İnat edip önümdeki 4 sene tamamen sayısala mı ağırlık vermeliyim..?

Fides
Larien
UU Seherbazları
Has Türk Kahvesi

Give peace a chance

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1777 : Ağustos 01, 2008, 18:33:26 »

*İlk sayfaya baktım, Elif'in belirttiğine göre bu yıl OkS'ye girmişsin, yani daha yeni lise 1 oluyorsun değil mi? Öncelikle daha önünde bunu düşünmek için 4 koca yıl var. Yani o puanları dert etmek için. Meslek kısmında insanların fikirleri değişebiliyor, sanırım bu yıl sonunda bölüm seçerken epey düşünmelisin. Bende matematikten nefret ederdim, vasattım ama istediimi gerçekleştirmek için katlandım. Hede Hödö Sen de katlanabilirsin Aww Neyse uzatmayayım. Özellikle İnşaat müh. istiyorsan matematik çok gerekecek sana. ve fizik. Bu kesin yani. Ama mühendislik ana dersleri dışında kimya bir daha hiç almayacağın için rahat olursun Aww Ben kesinlikle önce bu mesleklerde emin misin diyorum, sonra da olabilecek diğer mesleklerin de yine sayılsaldan mı.? Eğer sadece bunlar sayısaldan ama bunları çok istiyorsan, yani eminsen, ya da diğerleri de sayısaldaysa bence kesinlikle inat etmelisin. Hedehlerini asla küçültme, aksine büyük hedefler koy önüne ki o olmadığında daha azı bile seni memnun edebilecek şeyler olsun. Mimarlık istiyorsan gidip en düşük puan alanları değil en yükseklerini hayal et.

Özetlersek Dil Çıkaran Öncelikle bu yıl iyice düşün neleri istediğin konusunda ve derslerde de elinden geleni yap. Hangilerinde güçlüsün gör. Sonrada istediğin mesleklere göre bölümünü seç. Eğer çok istersen ve yılmazsan zaten yaparsın. Kimya ne ki Hede Hödö  Kesinlikle yılma, hedef de küçültme derim ben. Ayrıca şimdiki seviyen bir kıstas olmaz Dil Çıkaran

*Ayşe'cikim  sana iyi tatiller canım Öpücük

*İlkay'cım istediğin olmadığı için üzüldüm ama o yeri  zorla yazadıysan onu da istiyorsun demektir. Gözlerini Deviren  Ya da istemiyorsan keşke hiç yazmasaydın canım ya. Hem belki senin yerine isteyen biri girebilirdi Gözlerini Deviren Umarım diğer tercihte iyi bir şey olur.
« Son Düzenleme: Ağustos 01, 2008, 18:34:26 Gönderen: holy_solemn » Logged

Imagine 

Imagine there's no Heaven
It's easy if you try
No hell below us
Above us only sky
*
Imagine all the people
Living for today
Imagine there's no countries
It isn't hard to do
Nothing to kill or die for
And no religion too
*
Imagine all the people
Living life in peace
You may say that I'm a dreamer
But I'm not the only one
I hope someday you'll join us
And the world will be as one

Twilight
Âşık
JuliaSirius
UU Seherbazları
Sert Espresso

HPC'deki 1. yılım :P XD

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1778 : Ağustos 01, 2008, 18:40:53 »

Kesinlikle katılıyorum Zeynep ablaya.Hedefini küçültmemelisin.Ayrıca bir konuda inat edersen ister istemez bunu değiştiremezsin.Yani ben yapamıyorum dediğin sürece o derslerde başarılı olman biraz zor.Önce kendine güvenmelisin Kahkaha

Ayrıca OKS'ye göre değerlendirirsek benim fizikten 1 ya da 2 doğrum vardı.Ama bu sene fizikte okulun en yüksek puanlarını ben aldım Terleyen Yani OKS sonucuna göre kendini kısıtlaman doğru değil.

Bakarsın gerçekten olmuyor diğer bölümlerde de seçebileceğin güzel meslekler mutlaka vardır Göz Kırpan

Not: Aaa ben geri döndüüümm Hede Hödö
Karamela Sepeti
~Bloo!...
Sert Espresso

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #1779 : Ağustos 01, 2008, 18:46:34 »

*İlkay'cım istediğin olmadığı için üzüldüm ama o yeri  zorla yazadıysan onu da istiyorsun demektir. Gözlerini Deviren  Ya da istemiyorsan keşke hiç yazmasaydın canım ya. Hem belki senin yerine isteyen biri girebilirdi Gözlerini Deviren Umarım diğer tercihte iyi bir şey olur.

Yahu aslında Anadolu diye iyidir dediler,yaz dediler.Ama araştırınca öyle çıkmadı maalesef <.< Bende nasıl olsa 14. tercihim ondan evvelkiler çıkar "herhalde" deyip geçtim.Nerden bileyim 50 puan yükselsinler.

Benimde kafam bu meslek işinde accayip karışık.
-Avukatlık-TM
-Doktor-MF
-İngilizce Öğretmenliği (ki bu ağır basıyor)-Y.Dil

Hepsi ayrı bir yerdee...Ortası yok mu bununnnn??

Fides
Larien
UU Seherbazları
Has Türk Kahvesi

Give peace a chance

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1780 : Ağustos 01, 2008, 19:00:03 »

*Buket'im geri dönmüş Kahkaha Öpücük

*Hımmm daha öyle bir bölümü açamadılar henüz <.< Daha fazla meslek seçenekleri oluşrursan daha rahat karar verebilirsin Gözlerini Deviren Hem senin için öncelikle Avukatlık mı Tıp mı Öğretmenlik mi bunu da bir sıraya sokunca işler kolaylaşır belki Gözlerini Deviren

Imagine 

It's easy if you try
No hell below us
Above us only sky
*
Imagine all the people
Living for today
It isn't hard to do
And no religion too
*
Imagine all the people
Living life in peace
But I'm not the only one

Twilight
Âşık
bngi
C.R. & A.A
Sıcak Çikolata

Do I Dazzle You ? ~ Edward

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1781 : Ağustos 01, 2008, 19:13:08 »

Ehem selamlar, yeni üyeniz olaraktan bi meraba diyeyim dedim  Terleyen

When the silence beckons, And the day draws to a close,
When the light of your life sighs, And love dies in your eyes,
Only then will I realise, What you mean to me..
Fides
Larien
UU Seherbazları
Has Türk Kahvesi

Give peace a chance

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1782 : Ağustos 01, 2008, 19:18:28 »

Hoşgelmişsin aramıza Bengi Aww [Rahatsız olmazsan adınla hitap ediyorum nick yerine Gözlerini Deviren Nicki tercih edersen söyle Gözlerini Deviren ]  OKS'ye yeni girmişsin umarım istediğin tercihler olmuştur Gözlerini Deviren

Imagine 

It's easy if you try
No hell below us
Above us only sky
*
Imagine all the people
Living for today
It isn't hard to do
And no religion too
*
Imagine all the people
Living life in peace
But I'm not the only one

Twilight
Âşık
bngi
C.R. & A.A
Sıcak Çikolata

Do I Dazzle You ? ~ Edward

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1783 : Ağustos 01, 2008, 19:24:39 »

Hoşgelmişsin aramıza Bengi Aww [Rahatsız olmazsan adınla hitap ediyorum nick yerine Gözlerini Deviren Nicki tercih edersen söyle Gözlerini Deviren ]  OKS'ye yeni girmişsin umarım istediğin tercihler olmuştur Gözlerini Deviren
Ay yok çok rahatsız olurum gerçek hayatta da kimse Bengi demez bana diyene dalarım Hede Hödö
Allah allah yok canım neden rahatsız olayım tabiki diyebilirsin. Zaten nickimle ismim arasında pek bi fark yok Hede Hödö Sırıtan
Tercihlere gelince, bu puanla (471,365) geçen sene rahat girerdim istediğim yere ama malum puanlar yükselince <.< Kabataş'ı istiyordum Sırıtan Köy Hizmetleri Anadolu Lisesi oldu (39.sıradan), oraya da çok iyi diyorlar ama ikinci ve üçüncü tercihlere falan giricem Burak Bora ya da Atatürk Anadolu olabilir.. Yani inşallah XD
Neyse hoşbulduk .. Gülümseyen

When the silence beckons, And the day draws to a close,
When the light of your life sighs, And love dies in your eyes,
Only then will I realise, What you mean to me..
demon cleaner*
Martin Eden..
Kakao

You're the truth, not i

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1784 : Ağustos 01, 2008, 21:36:40 »

öncelikle bengi hoşgeldin. Aww
Benim derdime gelecek olursak, bir kaç gün önce ilkokul öğretmenimle yapacağım tercihler hakkında konuştuk istediklerimi söyledim, tıpta yazabilirim belki dedim lakin tıpla ilgili hiçte iyi şeyler söylemedi  Kararsız ama bana biraz fazla gaddarca geldi söyledikleri <.< birde doğruluğunu kampüs ahalisine danışmak istedim bilgisi olan varsa diye Gözlerini Deviren nasıl anlatacağımı bilmiyorum ama çalışayım, yeni yapılan düzenlemeyle doktorların uzmanlık sınavına girme hakları 1e indirilmiş yani sınavı kazanamadın mı meslek hayatın boyunca pratisyen olarak kalıyosun.Eğer devletten istifa edersen 2 defa daha oluyomuş sınava girme  hakkın ama o zamanda bir daha devlette çalışma hakkın olmuyomuş Terleyen anlatmayı becerebildim mi bilemiyorum Dil Çıkaran
o kadar oku ondan sonra bir sürü kısıtlama olsun <.< var mıdır cidden böyle bişey Acayip  Hede Hödö

~Twenty years
them's the breaks
for we design a fate
we need to concentrate
on more than meets the eye

x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x
Sayfa: 1 ... 116 117 118 [119] 120 121 122 ... 134   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: