Kulübe ilk mesajımı atıyorum... ıııh burada pek kimseyi tanımıyorum, muhabbetlerinizi bilmiyorum. öhm.
Damla burada her şeyden konuştuğunuzu söyledi, bende bir iki kelam bir şeyler anlatayım madem şimdi. arada yazarım yine.

Bugün matematikten yazılımız vardı, mod medyan ara bulmaya çalışmadığım için (çıkmaz dedim), o soruda takıldım baya. 5 puanlıktı ama. onun dışındaki sorular doğrudur sanırım, 95 gelir. ama öyle basit bir soruda takılmam Gülderen Hocayı delirtecek gibi geliyor. (Gülderen Hoca=Mat. Hocamız)
Bugün Kadife (sınıf arkadaşlarımdan biri) baya dert yandı. Artık yazılıları takmıycam, asıl olayımız oks değil mi? türü laflar etti. aslında haklı ama ben zaten yazılıları pek takmadığım için bir şey farkettirmedi sözleri.
İngilizce yazılısı olduğunda da kopya isteyenler oldu. Genelde kimseye kopya vermem ama bu kez verdim. Tüm sekizler arasında yayılmış "Aslı yazılı kağıdının üstüne yatar, duvara döner, kimseye kopya vermez" diye. Beni bencillikle suçlayanlar vardır allah bilir.
Bugün Veli Hoca (5/B sınıfının öğretmeni ama genelde kürsüde konuşmaları o yapar

), İstiklâl Marşı'ndan önce duyuru yaptı, pazartesiden itibaren cumaya kadar tüm sınıflarda ilk ders 20 dk kitap okunacakmış. ondan sonraki hafta ilk dersin tümü kitap okumaya ayrılacakmış. Bir sevindim ki

Anlatamam. İçimden "öööf ne gerek var" diyenlere baya sövdüm tabi.
Dün bilim şenliklerine gitmiştik de, Manavgat Kolejinin standındakiler hâlâ aklımda, kavanozların içinde ölü balıklar, yengeçler, anne karnında yeni oluşmaya başlamış ama doğması kısmet olmamış bir kuzucuuuk (ööeee çok üzüldüm) ve iki yılan vardı... yılanları görünce bi tuhaf oldum. "ıııııııı" şeklinde.
Geçenlerde biri blogumda yazılarıma yorum yazmış. Şaman ruhlu demiş bana, karanlık yönünü bu kadar erken keşfedecek kadar yaşlı mı ruhun demiş. Çok garibime gitmişti.
Çarşamba günü okulda olduğumuz deneme sınavı sonuçları ne oldu acaba merak ediyorum. Kötü gibiydi de iyi gibiydi de. Of fende batmaya başladım. Matematik yükseliyo derken, fen kayıyor elden.
Yarın Göreceli Kavram (Gamze)'ın doğum günü ve ben onun doğum gününe gidiyoruuummm

Sonunda buluşacağız. Mesajı olan varsa iletebilirim.
falan da filan da.