Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Temmuz 25, 2008, 00:46:24  

Sayfa: 1 ... 64 65 66 [67] 68 69 70 ... 119   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Kampüs Kulübü  (Okunma Sayısı 30183 defa)
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
holy_solemn
Twilight
UU Seherbazları
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #990 : Mayıs 05, 2008, 23:15:02 »

Pinhani konser veriyor, kamikazeler dönüp duruyor, millet eğleniyor ve ben bunlara sadece 3o dk katılabildim Ağlayan  Ama yok dirençliyim bugün Dil Çıkaran Sırıtan Dayanacağım veeee perşembeye dek hep sabahlamam da gerekse çalışacağım Aww Dua edin bana Ağlayan

Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Kampüs Kulübü
« Eklendi: Temmuz 25, 2008, 00:46:24 »

JameSirius
shopacolic.
Sıcak Çikolata

Kuzucukların eylemleri devam edecek!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #991 : Mayıs 06, 2008, 12:01:41 »

Aboo Acayip Zeynep ablacımm Sarılan Ağlayan Ağlayan Eh ne diyeyim , hocalar utansın <.< Yapılır mı leağn bu size Ağlayan (Bende 10 numara moral veriyorum Dil Çıkaran Bakma sen bana Dil Çıkaran) Cıkcıks .. Bak , en azından yarım saat kalabilmişsin Gözlerini Deviren

Ya o yarım saatinde olmasaydı Acayip Ne? Birde böyle bak olaya Gözlerini Deviren Bende geçen sene , ertesi gün yazılı var diye MFÖ konserinin en güzel yerinde eve gitmiştim Ağlayan Hede Hödö Hala içimde uktedir bir MFÖ konserinin tamamını izlemek Dil Çıkaran Öyle yani Gözlerini Deviren

Çok teşekkürler Gökhan Gözlerini Deviren (Bende daldım böyle ama , Gökhan mı diyeyim , Gökhan abi mi Acayip ?) Ben açıkçası sevmiyorum Matematik'i , Kimya'yı , Fizik'i Hede Hödö Ondan da yapamıyorum sanırım Kararsız Çünkü bazen , yetenekten çok istek daha önemli oluyor. Ki o da bende yok Dil Çıkaran Ama gelgelelim İngilizce'ye falan , takırdatıyorum(Yalan! aslında yine takırdatmıyorum ama sınıfa göre takırdatıyorum tabii Dil Çıkaran

Herne Peş
Köpüklü Kapuçino

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #992 : Mayıs 06, 2008, 14:23:20 »

Aiii ben geldim Dil Çıkaran Son fiizk sınvaından çıktıktan sonra böyle bir yerde bulunmaya ihtiyacım olğdunu anladım ve işte burdayım Dil Çıkaran Delirmeden liseyi bititirsemde siyasalı isitoyurm Dil Çıkaran http://www.politics.ankara.edu.tr/  Terleyen

Hava serin
 Üşümüş bebek elleri gibi bir serinlik
   Avuçlarına alıp onu ısıtasın gelir...
holy_solemn
Twilight
UU Seherbazları
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #993 : Mayıs 06, 2008, 16:24:38 »

Aiii Hatice'cim gelmiş!!! Sırıtan Sarılan Hoşgeldin pirtanem Kahkaha :Hug: Bence de burada bulunmaya ihtiyacın olmalı Hede Hödö Aslında gönül isterki olmasın Dil Çıkaran ama malum şartlar buna itiyor bizi naparsın Hede Hödö  Elif vaktinde iyi düşünmüş valla içimi dökmek çoook iyi geliyor Gözlerini Deviren

Dilşat'um benim Öpücük Öyle bir moral verdin ki gülerek okudum yani Sırıtan Saol çok Sırıtan Di mi ama ya o yarım saat daha olmasaydı Hede Hödö Kahkaha Çarşambaya kargo -masal var  Gözlerini Deviren Belki ona da bir yarım saatçik... Gözlerini Deviren  Ama perşembe ve cuma tutmayın beniiiii diyeceğim Hede Hödö Sırıtan Bu iki günü rtemen kendime ayıracağım Gözlerini Deviren Oooh be hayali bile güzel Sırıtan Önce perşembe sırf bana kalsın cuma başlarım diyordum ama sonra.... Zaten cuma da geç kalkarım diye düşününce cumasrtesi olsun  dedim Sırıtan Bu gidişle pazar bile derim ben de neyse Hede Hödö Gözlerini Deviren  Senin MFÖ de kötü olmuş hani Gözlerini Deviren Ben Pinhani'de böyleysem MFÖ'yü bıraksam ... Gözlerini Deviren Dil Çıkaran a

bushu
UU Seherbazları
Demleme Çay

bi süre yokum!!

Üyelik Bilgileri WWW E-Posta
« Yanıtla #994 : Mayıs 06, 2008, 18:38:44 »

bana yardım edin nolur..
şimdi cuma günü arkadaşın evinde mangal partisi artı ruh çağırma seansı var..
ancak annem kendilerini tanımadığı için başka bişeyler uydurup gitmeyi planlıyodum..
ama şimdi farkettim ki o gün öss deneme var.. gidersem çok eğlenicem, ama sınavı kaçırırsam vicdan yapıcam nolur yardım edin karar vermeme xD

Dame
Damla, Damlaş, Damma artık nasıl istersen ~ Gırrrrrrrr ~ Hmpff
UU Seherbazları
Köpüklü Kapuçino

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #995 : Mayıs 06, 2008, 18:42:08 »

Döndüm işte  Şeytani Aslında dönmemem lazım ama  Ağlayan Garipliğin sınırlarını zorlayan bir gün yaşadıktan sonra yazmak istedim Kahkaha Kahkaha Ayrıca kısaca (!) genel durumumu ve siz kampüstekilere de yorumlarımı belirteyim dedim.

Babaaa nereye ya  Ağlayan Ağlayan O ÖSS denen yaratığı alt edip döneceğine inanıyorum.  Gülümseyen Gülümseyen Hadi be kim tutar seni.  Sırıtan

Esra sana yorum yok Hede Hödö Düzelip gel ama  Sarılan (Bir ay dayanabilecek misin ondan da şüpheliyim hoş  Hede Hödö)

Zeynep üzülme ya Dilşat haklı o yarım saat bile kardır yani.  Kahkaha (a'ya şapka koymayı bilmiyorum cahilim tamam Terleyen) Ama bak sen bu kadar fedakarlık ediyorsun değecek görürsün. Sarılan

Ne mangal partisi mi?  Alkış Alkış Git yav ne olur ki, ya da öss deneme hımm gitme ama. Kararsız İki ucu keskin bıçak bu ben de patlamasın sen seç valla  Terleyen Terleyen (Bıçak nasıl patlayabilir ki?  Şaşırmış)

Şimdi genel durumumu özetlerseeekk. Gelecek kaygısı daha ne olsun!  Ağlayan Ağlayan Ağlayan UBDP'nin koşullarını okuduğumdan beri bunalımdayım. (Uluslararası Bakalorya Diploma Sınavı  Ağlayan Ağlayan) Geçen sene de okumuştum biliyordum ama bu kadar da ne bileyim yaa  Ağlayan Ağlayan Ağlayan Ateşin önünde böcekler uçar ya geceleri hani, hatta bazıları çok fazla yaklaşma cesaretini gösterir. Bu aslında bazı durumlarda aptallıktan başka bir şey değildir. Minik pervanenin kanatları tutuşur ve ölür ama bazen de ölümle burun buruna gelip hayatta kalır ve etrafındakilerden övgüler alırlar. (Nasıl bir psikopat çevre ise o Hede Hödö) Hah işte kendimi ateşe kurtulacağını sanarak atlayan ama şimdiden tutuşmuş pervane gibi hissediyorum.  Ağlayan Ağlayan Ağlayan Ağlayan ve yalnız değilim tüm sınıf telaş içerisinde not dilenmeye başlayacağız yakında.  Ağlayan Ağlayan Aile baskısı da cabası <.< Delireceğim ya git diplomat ol MF seç diyen bir anneannem var tepemde ama şükrediyorum yine de çünkü "IB'den atılırsam babam beni evlatlıktan reddeder!" "Off nasıl anlatacağım ben onlara IB mezunu asla olamayacağımı."ÖSS'den de zor işimiz bu ne ya!" "Yurt dışına burs kazanmazsam beni liseden sonra gören olmaz ailem leşimi serer." diyen arkadaşlarım var  Acayip

Ama umutluyum ben ve her nasılsa neredeyse tüm derslerimde bir yükseliş var. Kimyadan senenin en zor sınavında senenin en iyi notunu aldım. Rekorum 79  Utanmış Utanıyorum derste takır takır çözüp quizlerde fulleyen ben 79 <.< Neyse sınıfta tek beş var sonra 79 geliyor zaten Sırıtan Sırıtan Bunun aksine yükselttiğim fizik zart diye dibe vurdu tekrar, 38 ya  Ağlayan Ağlayan Ağlayan Koridorun ortasında bağırdılar bir de  Ağlayan (Koro dönüşü kaç almışım diye sormayacaksın Damla o zaman <.<) Fizik quiz notunun gazına gelmemek lazımmış demek ki <.< Artık okunmayan bir tek bioloji ve ingilizce sonuçları kaldı öleceğim heyecandan Kararsız

Ha bunların üzerine bir de hem koro yüzünden olan konu açıklarım ve defter eksiklerim iyice tepeme bindi cuma da gitmeyince <.< Tüm hafta defter çekip ders çalışacağım  Ağlayan Ağlayan Yeni test kitabı alıp inekleyeceğim resmen fiziğe <.<

ÖSS, UBDp, TOFEL, FIT A2, FIT B ne bunlar ya!! Off nasıl bir hayat bu  Ağlayan Ağlayan Seneye değişim programının kapısını tekrar çalmayan ne olsun var ya exchange e başvuracağım şerefsizim.  Kızgın Kızgın AFS'yi kazandık yollamadılar exchange de okul da koruyor gideceğim valla bir seneliğine buralardan. Yatarım orada ne güzel ya ulusal programı yetiştirme derdi olmadan oh!!  Aww (edit:Öff kızınca yine saçmaladım Utanmış Nereye gidebilirm ki! 15 yaş çok küçük yerler seni yurt dışında aile sapık çıkar manyak çıkar asla olmaz derler yine Kızgın)

Başka da sövecek bir şey kalmadı zaten.  <.< <.<

Günümün garipliğine gelirsem o da şöyledir. Koro çalışmasını ortasında dellenen Serdar Hoca nota sehpasını devirdiği sırada içeriye Müdür ve Genel Müdür girdi. Biz ayağa kalktık kalkamadık derken oturtulduk geri Acayip Oturup şarkıya başlayınca Melike Hoca (Müdür) etrafta gezinmeye başladı. Arkamdaki 11 fırla notaları topla dedi ben direk ortaya atlayıp notaları toplarken Melike Hoca sanki çay içerken yere düşen bir şeyi kapmaya çalışan kadınlar gibi ay toplama canım falan filan dedi. Sonra geldi beni sevdi (tüm koro izliyor ha 123 kişi kadarız orada Utanmış) ben o neydi ya şeklinde yerime döndüm. Bu ikili girdiği sırada da ekşideki entryleri hatırlamam sonucu gülme krizinde olduğumu da eklemek isterim Sırıtan Sırıtan Sonra onlar çıkınca S. Hoca bizi övdü Operadaki Hayalete başladık Boogie Boogie polifonik korolar şenliğine katıldığımızı bizleri sevdiğini ettiği kürüflerin ve hakaretlerin yalan olduğunu ve okulun kalanı gibi olmadığımızı elit (!) (Projeksiyonu hangi dana burada depişip kırdı nan? Öküzler! Biri de masamdan fotoğraf albümümü çalmış! Kesin kız işi. Sivilceli yüzüne bakılmaz birine aşıktır ordan kesin, beyaz atlı prenseine bakıyordur. Çıkın nan ortaya! diye bağırdıktan sonra bunu demesi oldukça garipti aslında Sırıtan Sırıtan) bir topluluk olduğumuzu söyledi ve benim çenem o ara bir yere değip geri geldi herhalde. İşte günün en garip yanı buydu. Dengesiz bir koro şefimiz mi var, biz mi tanıyamadık çözemedim, ama korolar şenliğinden tıstım. Yani bir batırırsak ana haberlerde deli hoca korosunu sıra dayağından geçirdi şeklinde olay oluruz Acayip

Ay az kalsın unutuyordum Gülce hepinize öpücüklerini selamlarını iletiyor. Öpücük Bir sorun var da hesabında  Acayip Ayrıca zamanı da yok ama iyi haberleri var ve sustum  Dudaklarını Mühürlemiş

UBDP KOŞULLARI
(göstermek/gizlemek için tıkla)

Ölme eşeğim ölme Ağlayan Ağlayan Ağlayan Ağlayan Ağlayan Ağlayan

yazan bir yazar!

Under your spell again.
I can't say no to you.
Crave my heart and it's bleeding in your hand.
I can't say no to you.

Shouldn't let you torture me so sweetly.
Now I can't let go of this dream.
I can't breathe but I feel...

Good enough,
I feel good enough for you.

Drink up sweet decadence.
I can't say no to you,
And I've completely lost myself, and I don't mind.
I can't say no to you.

Shouldn't let you conquer me completely.
Can't believe that I feel...

Good enough,
I feel good enough.
It's been such a long time coming, but I feel good.

Stupefy'm bu sene başaracağız! Çıkmayan notalar çıkacak!
bushu
UU Seherbazları
Demleme Çay

bi süre yokum!!

« Yanıtla #996 : Mayıs 06, 2008, 18:52:12 »

evet işte ben de aynı kararsızlıktayım xD bu arada UBDP ne yahu xD

Dame
Damla, Damlaş, Damma artık nasıl istersen ~ Gırrrrrrrr ~ Hmpff
UU Seherbazları
Köpüklü Kapuçino

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #997 : Mayıs 06, 2008, 18:54:47 »

Kabusum ühüü valla artık dilim varmıyor anlatmaya ama şöyle diyeyim.

http://www.tedankara.k12.tr/lise2/UB/index1.asp

istediğin kadar karıştır ve haline şükret bence Sırıtan Sırıtan

yazan bir yazar!

Under your spell again.
I can't say no to you.
Crave my heart and it's bleeding in your hand.
I can't say no to you.

Shouldn't let you torture me so sweetly.
I can't breathe but I feel...

Good enough,
I feel good enough for you.

Drink up sweet decadence.
I can't say no to you,
And I've completely lost myself, and I don't mind.
I can't say no to you.

Shouldn't let you conquer me completely.
Can't believe that I feel...

Good enough,
I feel good enough.
It's been such a long time coming, but I feel good.

Stupefy'm bu sene başaracağız! Çıkmayan notalar çıkacak!
AnİMaGuS_bLaCK
\\ LoRD BLaCK //
UU Seherbazları
Telve

Beneficium accipere libertatem est vendere.

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #998 : Mayıs 06, 2008, 18:57:42 »

arkadaslar bugun ıtıbarıyle sınavlarım bıtmıs ve saat 19.00'dan sonra öss moduna son hız gırmıs bırı war karsınızıda :Kahkaha

bushu
UU Seherbazları
Demleme Çay

bi süre yokum!!

« Yanıtla #999 : Mayıs 06, 2008, 19:07:36 »

aaa çok güzel bişeye benziyo otur çalış arkadaşım bak bizim haberimiz bile yok böyle şeylerden kaçırma böyle fırsatları xD

AnİMaGuS_bLaCK sana da kolay gelsin xD

çatalak06
Şalgam Kafa :P
Role Playing
Demleme Çay

Lost!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1000 : Mayıs 06, 2008, 21:47:27 »

bana yardım edin nolur..
ancak annem kendilerini tanımadığı için başka bişeyler uydurup gitmeyi planlıyodum..
ama şimdi farkettim ki o gün öss deneme var.. gidersem çok eğlenicem, ama sınavı kaçırırsam vicdan yapıcam nolur yardım edin karar vermeme xD

Ben  Oks'ye hazırlanıyorum.Ama eğlence oldumu ekiyorum bazen dersaneyi. Sonuçta eğlenmek bizim de hakkımız (= Bir kerecikten bir şey olmaz bence. Sınava girme,ama sonra kitapçığı alıp çöz.Ve kontrol et. Kendini o şekilde avutabilrisin.Veya sınava gir.Sonra git partiye. (=
« Son Düzenleme: Mayıs 06, 2008, 21:47:59 Gönderen: çatalak06 » Logged

İmza için Fraktal'a teşekkürler Sarılan
Claire Pace
~Angels of Darkness~
Demleme Çay

~~Claire~Charlie~~:)

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #1001 : Mayıs 06, 2008, 21:50:41 »

Aii haticem birtanem hoş gelmişşş Sarılan Sarılan
Takılamıyorum kulübe kaç gündür k.bakmayın  Terleyen
Ayrıca bn deniz sadece nickim deişti yabancı deilim yani!!!  XD XD

~~Arna Hayran Kulübü~~       

~~Fraktalın Melekleri~~ Dil Çıkaran

~~Popomundo Dil Çıkaran~~

çatalak06
Şalgam Kafa :P
Role Playing
Demleme Çay

Lost!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1002 : Mayıs 06, 2008, 21:55:16 »

19 Mayıs Gazi'nin şenliğine birlikte gitme planları noldu ? =)

İmza için Fraktal'a teşekkürler Sarılan
JameSirius
shopacolic.
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1003 : Mayıs 06, 2008, 22:48:34 »

Sanırım güm oldu Dil Çıkaran Bende hemen dalmış bulundum ama ^^ ' .. Gerçi ben gelemezdim çünkü hem "Gösteri Grubu" adı altında davul-trampet show Dil Çıkaran umuz var Dil Çıkaran Hemde ablam geliyor , ki kendisini 7 aydır .. Evet , 7 aydır göremiyorum .. Yatağının üzerinde ne ararsanız var Sırıtan Saç kurutma makinesi , soda şişesi , su şişesi Sırıtan Sırıtan ... Öyle yani Dil Çıkaran

Damla senin mesajlarını okurken çok pis yarılıyorum ben ya XD Artı , yine senin mesajlarını okuyunca çalışma azmi geliyor bana Hede Hödö Dil Çıkaran Ne hikmetse Dil Çıkaran Deniziiiiimmm Sarılan Cicişim Sarılan Adın hayırlı olsun Sarılan

Bushu'cum , sana da ne diyeyim bilmiyorum ... Sınavdan sonra , çıkışta gitsen arkadaşlarının yanına ^^ ' ?

JuliaSirius
UU Seherbazları
Sert Espresso

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1004 : Mayıs 06, 2008, 23:01:32 »

bana yardım edin nolur..

Eğlenmenin ve çalışmanın farklı zamanları vardır.Eğlenirken çalışamaz,çalışırken eğlenemezsin.Mangal partisi hayır denilemeyecek cazip bir seçenek fakat annenin haberi olmadan gitmeni tavsiye etmem Kahkaha Ben korkarım annem izin vermediği halde gitmeye çünkü kesin bi aksilik fln olur o gün Ağlayan Ayrıca ruh çağırma seansı da bir ilginç doğrusu Acayip Korkarım ben Şaşırmış

Sınava gelinceee Dil Çıkaran Eğer o gün sınav olmak istemiyorsan Miray'ın dediği gibi kitapçığını alıp sonra çözebilirsin.Ama partiye gitmek için sınav olmayacaksan,ki sınav senen, işler değişir.Benim tavsiyem sınava gitmen.Ya da annene gerçeği söyleyip partiye gitmen Aww Çok karışık Kararsız

Kısaca; eğer partiye gitmeyi çok istiyorsan annene doğru söyleyip gitmelisin.Yoksa sınava gitmelisin XD Hede Hödö

Ben tekrar toz olurum Dil Çıkaran Aldırmayın bana Hede Hödö Gözlerini Deviren
Sayfa: 1 ... 64 65 66 [67] 68 69 70 ... 119   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: