Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ekim 11, 2008, 01:40:41  

Sayfa: 1 ... 36 37 38 [39] 40 41 42 ... 134   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Kampüs Kulübü  (Okunma Sayısı 37637 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
esn
filalayka
Sıcak Çikolata

derler ki bir yerden sonra acımaz daha fazla...

esraesra69@hotmail.com
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #570 : Şubat 19, 2008, 14:09:57 »

puahahaha zeynep hemen sormuşun soruyu bakıyorum <.<

neyse tamamkızım ya senin için de dua ederim nolcak.ben bütün öss mağdurlarına dua edicem istedikleri yerleri kazansınlar diye.tabii sende bir daha düşme diye Aww

demek dizlerinin üzerine yapıştın Sırıtan oh sana Dil Çıkaran tama kötülük yapmayacağım Gözlerini Deviren  gerçmiş olsun da keşke bi görseydim de unutamasaydım Gözlerini Deviren Dil Çıkaran Sırıtan

Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Kampüs Kulübü
« Eklendi: Ekim 11, 2008, 01:40:41 »

Fides
Larien
UU Seherbazları
Has Türk Kahvesi

Give peace a chance

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #571 : Şubat 19, 2008, 14:20:19 »

bak gülme komşuna gelir başına demişler Kahkaha  kar gördüm diye çok mutlu olmuştum ama gördüğüme göreceğime pişman edecek beni Dil Çıkaran ah ahhh yürürken kollarımı çırpıp duruyorum habire düşmemek için Kahkaha neysem sen olkuluna gittin mi bakalım anlat da kulübümüz şenlensin Sırıtan
« Son Düzenleme: Şubat 19, 2008, 14:21:12 Gönderen: holy_solemn » Logged

Imagine 

Imagine there's no Heaven
It's easy if you try
No hell below us
Above us only sky
*
Imagine all the people
Living for today
Imagine there's no countries
It isn't hard to do
Nothing to kill or die for
And no religion too
*
Imagine all the people
Living life in peace
You may say that I'm a dreamer
But I'm not the only one
I hope someday you'll join us
And the world will be as one

Twilight
Âşık
esn
filalayka
Sıcak Çikolata

esraesra69@hotmail.com
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #572 : Şubat 19, 2008, 14:25:48 »

yok ya gitmedim ama olurda eğer bir gün gidersem ki umarım giderim koskoca bir yazı yazacakmışım gibime geliyor çünkü gerçekten  okulun binasını bile hatırlamıyorum Sırıtan

ya yarın danışman onaylarının son günüymüş.biz de bugün hava soğuk ki gerçekten soğuk gitmeyelim dedik.yarın hem danışman onaylarını yaptırcaz hem de ders programını alıcaz.zaten okulda kimse yok millet ilk hafta diye ekmiş.aynı ben yani Dil Çıkaran

neyse öle işte Gözlerini Deviren

Marissa
Son Yok Edilecek Düşman,Ölümdür.
Mod
Has Türk Kahvesi

''Est Solarus oth Mithas''

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #573 : Şubat 19, 2008, 14:43:02 »

arkadaşlar lütfen dikkat edelim.konuşmalarınız msn muhabbetine dönmesin. Gülümseyen

hepinize kolay gelsin.

Ayrılık küçük sevgileri öldürür ama büyük sevgileri güçlendirir. Tıpkı rüzgarın mumu söndürüp yangını güçlendirdiği gibi..
esn
filalayka
Sıcak Çikolata

esraesra69@hotmail.com
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #574 : Şubat 19, 2008, 14:49:55 »

ayşe abla özür dileriz tamam toparlanıcaz  yani biz böle olunca farketmiyoruz neyse tamam Terleyen Terleyen utandım birden Utanmış

Fides
Larien
UU Seherbazları
Has Türk Kahvesi

Give peace a chance

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #575 : Şubat 19, 2008, 15:11:04 »

eeee ben de özür dilerim Ayşe abla Utanmış biz biraz abartıyoruz sanki Utanmış neyse düzeltelim biz Utanmış Utanmış

Imagine 

It's easy if you try
No hell below us
Above us only sky
*
Imagine all the people
Living for today
It isn't hard to do
And no religion too
*
Imagine all the people
Living life in peace
But I'm not the only one

Twilight
Âşık
hsyn
Kakao

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #576 : Şubat 19, 2008, 19:59:46 »

Hüseyiiiiiiiiin oh yav sonunda Kahkaha demiştm zaten herhalde çocuk Öss'ye çalışırken o kitapların arasında kaybolup gitti  Dil Çıkaran  Offf ya Kararsız sık dişini biraz daha Hüseyin kaç ay kaldı şurada <.< ah ah  arkadaşlarla çalışılmaz kiii onlarla ancak çalışmaya çalışılır Dil Çıkaran Hede Hödö neyse en azından güzel vakit geçirip doymuşsundur Dil Çıkaran Bİr şey de ben soracağıııım Kahkaha sen hangi bölümü istiyordun Ne?

aslında kafam çok karışık bu konuda.. sene başında bilgisayar müh. diyordum ama giden arkadaşların çektiklerini görünce vazgeçtim... şimdi endüstri mühendisliği diyorum, bana en uygunu bu sanırım Gülümseyen off çok zor olcak ya Acayip

There are signs on the Ring
Which makes me feel so down
There's one to enslave all Rings
To find them all in time
And drive them into darkness
Forever they'll be bound
Three for the Kings
Of the elves high in light
Nine to the mortal
Which cry..
_starlight_
Delilah
Demleme Çay

Ölsem de gam yemem lan!

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #577 : Şubat 19, 2008, 22:30:14 »

ders programımızda baya bir değişiklikler var. bak esra karşılaştırmak üzere yazıyorum.

PDR1 bahar yarıyılı dersleri:
> genel iktisat
> kaynak tarama ve rapor yazma
> sosyal antropoloji
> ingilizce 2
> istatistik 1
> türkçe 2
> gelişim psikolojisi
> inkılap tarihi 2
> bilgisayar 2

eğitim felsefesi, fizyoloji 2 falan olacak demişlerdi allahtan yok gerçi Dil Çıkaran baya değişmiş diyolar esra sizde neler var?

hoşgeldin hüseyin Gülümseyen sana tekrar kolay gelsin yaa.. neyse az kaldı Gülümseyen

arkadaşlar lütfen dikkat edelim.konuşmalarınız msn muhabbetine dönmesin. Gülümseyen

hepinize kolay gelsin.

teşekkürler Gülümseyen dikkate alacağız Gülümseyen

arkadaşlar okulum başladı ve inanın şimdiden vaktim kalmıyo kusura bakmayın yine herşeye cvp yazamadım Üzgün umarım anlarsınız...

Tek bir oyun,
Sonra kalkıp gidersin.

And July 27, 2008...
esn
filalayka
Sıcak Çikolata

esraesra69@hotmail.com
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #578 : Şubat 20, 2008, 01:39:10 »

efem aşkım sayıyım tabiiiiii o kaydı yaptırana kadar neler çektirdim ben <.<

<gelişim psikolojisi
<kaynak tarama ve rapor yazma
<sosyal antropoloji
<eğitim felsefesi
<ingilizce 2(ama ben muafım puhahaha Sırıtan)
<türkçe 2
<inkılap tarihi 2
<bilgisayar 2
<türk eğitim tarihi

bizde genel iktisat ve istatistik yok.ben istatistik olsun istemiştim sayısal bir dersmiş çünkü ama yokmuş ne yazıkki.hayır ekonomide var demişlerdi o da yok.yine kaldım sözel derslere.ya elif tırsma ama istatistiğe zor diyorlar bea anacım. Kararsız  neyse umarım halledersin.ama sayısal o konuda şanslısın en azından.al bizde var eğitim felsefesi. <.<  işe yaraycağını zannetmiyorum hele ki, benim gibi normal felsefeden bile nefret eden bir insana bu yapılır mı <.< ben eğitime gisişi bile zar zor vermiş insanım Gözlerini Deviren  keşke öğrenme psikolojisi falan olsaymış ama onu 2.seneden veriyorlar ya .neyse böyle işte.kısmen aynı yine Kararsız

_starlight_
Delilah
Demleme Çay

Ölsem de gam yemem lan!

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #579 : Şubat 20, 2008, 04:00:55 »

bak o eğitim felsefesiyle türk eğitim tarihi varmış bizde kaldırmışlar bu sene Kararsız  zaten ondan sormuştum ben de.. korkmuyorum nedense çalışmaya vericem kendimi bu dönem sanırsam güzel olacağına inanıyorum Gülümseyen sanırım çalışmanın insanın başına gelen biçok şeyden iyi olduğunu ve aksine psikolojimi düzelttiğini hissediyorum Kararsız hem zaten sayısal derslere bayılırım zorlasın sorun değil Gözlerini Deviren neyse canım çokk sağol Sarılan

Tek bir oyun,
Sonra kalkıp gidersin.

And July 27, 2008...
esn
filalayka
Sıcak Çikolata

esraesra69@hotmail.com
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #580 : Şubat 20, 2008, 04:31:41 »

ya bizdede isatistikle ekomomi varmış onu kaldırmışlar bu sene.sen benim ne kadar sayısal istediğimi biliyorsun ya yok heosi sözel şaka gibi valla <.<   aşkım inşallah yaparsın ben biliyorum yapacağını ve haklısın bir çok şeyden daha iyi Göz Kırpan

önemli değil hayatım Öpücük Öpücük Sarılan

esn
filalayka
Sıcak Çikolata

esraesra69@hotmail.com
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #581 : Şubat 22, 2008, 23:32:46 »

Alıntı
ÖSS'ye Hemen Başvuru

ÖSYM Başkanı, ÖSS Katılacak Adayların, Bu Yıldan İtibaren Sınav Ücretini Bankaya Yatırdıktan Hemen Sonra Başvurularını Yaptırabileceklerini, Artık 2 Gün Beklemelerine Gerek Olmadığını Açıkladı.

Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanı Prof. Dr. Ünal Yarımağan, Öğrenci Seçme Sınavı'na (ÖSS) katılacak adayların, bu yıldan itibaren sınav ücretini bankaya yatırdıktan hemen sonra başvurularını yaptırabileceklerini, artık 2 gün beklemelerine gerek olmadığını bildirdi.
Yarımağan, ÖSS kılavuzu basma işlemlerine başladıklarını kaydetti. ÖSS ve Yabancı Dil Sınavı'na (YDS) başvuruların 3 Mart-7 Nisan 2008 tarihleri arasında yapılacağını belirten Yarımağan, ''Adaylara başvuru için 35 günlük süre verdik. Bu sene başvuran aday sayısı az olacağı için bu süre yeterli'' dedi.

Adayların ÖSS ve YDS'ye başvurularını bundan önce olduğu gibi okullardan randevu alarak yapabileceklerini ifade eden Yarımağan, geçen yıllarda sınava başvuran ve bilgilerinde değişiklik olmayan adayların ise internet üzerinden başvuruda bulunabileceklerini söyledi.

Yarımağan, bu yıl başvurular sırasında adaylara kolaylık sağlayacak bir uygulama başlatacaklarını belirtti.

Adayların bu yıldan itibaren başvuru randevusunun olduğu saatten 5 dakika önce bile bankaya sınav ücretini yatırabileceklerini söyleyen Yarımağan, şunları kaydetti:

''Bundan önce adaylar bankaya sınav ücretini yatırdıktan ancak 2 gün sonra başvurularını yapabiliyordu. Bankaya ücret yatırdıktan 2 gün sonrası için randevu alabiliyorlardı. Bu yıldan itibaren bankaya sınav ücretini yatırdıktan hemen sonra başvurularını yapabilecekler. Artık 2 gün beklemelerine gerek yok. Randevudan 5 dakika önce bile parayı yatırabilir.

Bu proje üzerinde 1 yıldır çalışıyorduk. Eskiden bankalar bize adayların ücretleri yatırdıklarını toplu olarak 1 gün sonra aktarıyorlardı. Artık bize bilgiler online olarak aktarılacak. Bu uygulama, geçen seneye göre adaylara rahatlık sağlayacak.''

Kılavuzdaki diğer kuralların geçen yılki kurallarla aynı olduğunu belirten Yarımağan, adayların ÖSS için 40 YTL, YDS'ye girmek istiyorlarsa ÖSS ücretine ek olarak 10 YTL daha ödeyeceklerini bildirdi.

Yarımağan, ''Sıkışıklık yaşamamaları için adaylara, başvurularını vakitlice yapmalarını öneririm'' dedi.

bizim zamanımızda yatırıyorduk sonra iki gün bekleyip başvuruyu yapmıştık.onun yüzünden  başvuru yapamayan arkadaşlarımız vardı.herkese kolay gelsin arkadaşlar....bencede vakitlice yatırın çünkü sürece uzadıkça saçma sapan aksilikler çıkabiliyor Kararsız

hsyn
Kakao

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #582 : Şubat 22, 2008, 23:37:49 »

paylaşım için saol esra, olabildiğince erken başvurcam bende, nolur nolmaz Terleyen

hepimize kolay gelsin arkadaşlar Gülümseyen

There are signs on the Ring
Which makes me feel so down
There's one to enslave all Rings
To find them all in time
And drive them into darkness
Forever they'll be bound
Three for the Kings
Of the elves high in light
Nine to the mortal
Which cry..
Fides
Larien
UU Seherbazları
Has Türk Kahvesi

Give peace a chance

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #583 : Şubat 22, 2008, 23:46:58 »

Canım saol paylaşımın için, Evet Hüseyin ya ben ce de erkenden ol kayıt nolur nolmaz [ bak ayrıca kodlama zamanı gelince de  dikkatli olun, Dün hocamız dediki çocuğun biri kodlama hatasıyla İtü- gıda müh. gelmiş hiç istemedğiği halde de seneye ya olmazsa diyerek okumuş Üzgün benim bölümümün nesini beğenmemişse <.< neyse o ayrı Dil Çıkaran ama anladınız siz Sırıtan dikkat yani

hepimize kolay gelsin Aww

Imagine 

It's easy if you try
No hell below us
Above us only sky
*
Imagine all the people
Living for today
It isn't hard to do
And no religion too
*
Imagine all the people
Living life in peace
But I'm not the only one

Twilight
Âşık
aragorn
KaLpSiZ AdaM....
Sıcak Çikolata

Son sarkımın sözlerindeyim...

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #584 : Mart 01, 2008, 22:13:10 »

eet arkadaslar ciddende hepinize kolay gelsin (banada tabiiiki)...
dün bir hoca geldi dersimize tıpkı umbridge gibi okadar benzeyebilir walla madalyonu bile vardı üstünde...
bir an kendimi bakanlıkta hissettim kalemi aldım elime en mutlu anımı düsündüm expecto patronum dedim bişey olmadı bütün hayallerim sona erdi....baktım hoca dıs ticaret anlatıyo...

Uyuştur Kanımı , Başımı döndür...
Yatır DizLerine Ömrümü söndür...
Çekme DudakLarını Dudağımdan.....
Nefesim KesiLsin...     Öperek ÖLdür... !
Sayfa: 1 ... 36 37 38 [39] 40 41 42 ... 134   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: