Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ekim 08, 2008, 12:04:20  

Sayfa: [1] 2 3 4 ... 134   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Kampüs Kulübü  (Okunma Sayısı 37480 defa)
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
_starlight_
Delilah
Demleme Çay

Ölsem de gam yemem lan!

Üyelik Bilgileri E-Posta
« : Ekim 26, 2007, 22:44:35 »

Klüp yöneticisi : _starlight_

Kuruluş amacı ve yapılacak aktiviteler :
--tüm üniversiteleri ve üniversiteli olmak isteyen gençlerimizi bir araya getirmek
--"diğer üniversitelerde neler olup bitiyor? orada bölümler nasıl? kampüs ortamları nasıl?" gibi birçok soruya cevap bulmak, böylece diğer kampüslerle de iletişim halinde olmak
--öss'ye hazırlanan arkadaşlarımıza 1. ağızdan bilgiler vermek ve yorumlar yapmak (ki bence bu çok önemli)
--tabiki de eğlenceyi unutmuyoruz gençler çünkü üniversiteli deyince akla gelen budur Sırıtan kampüs etkinliklerini anlatabiliriz mesela çevresi nasıl? dağıtmaya uygun mu değil mi? Hede Hödö dersi kırınca nerelere gidilir? Hede Hödö
--ve aslında en önemlisi VİZELERDEN, FİNALLERDEN YA DA ÖSS'DEN BUNALIRSANIZ BURADA İSYAN EDİP RAHAT RAHAT HOCALARINIZA YA DA ÖSYM'YE OLAN NEFRETİNİZİ KUSABİLİRSİNİZ Alkış Şeytani Hede Hödö ama isterseniz hocanızın hp hayranı olma gibi bi ihtimali olmadığından emin olun Hede Hödö

Üyeler :
_starlight_ (Elif) -> Ege Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Bölümü ~ 2. sınıf
Gria_Himonas (Büşra) -> Lise 4 Eşit Ağırlık
holy_solemn (Zeynep) -> İstanbul Teknik Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü ~ 2. sınıf
ece_ (Ece) -> Lise 3 Sayısal
JuliaSirius (Buket) -> Lise 2 Sayısal
alessia (Sare) -> Sakarya Üniversitesi Peyzaj Bölümü ~ 3. sınıf
esn (Esra) -> Selçuk Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Bölümü ~ 2. sınıf
sehzaden27 (Furkan) -> Bilecik Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümü ~ 1. sınıf
Sürgün Melek (Hatice) -> Lise 4 Sayısal
Raziel Neith (Nil) -> ÖSS'ye girdi! ~ Sözel Bölüm Mezunu
Vivera (Selin) -> İstanbul Teknik Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü ~ 4. sınıf
hsyn (Hüseyin) -> Uludağ Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü ~ 1. sınıf
har_mon_ald (Seda) -> Lise 2
hp_life (Ebru) -> Lise 4 Sayısal
bushu (Büşü) - > Lise 4 Dil Bölümü
Dame (Damla) - > Lise 2 Eşit Ağrlık
Ginnys (Deniz) - > Lise 2 ?
JameSirius (Dilşat) - > Lise 2 Dil Bölümü
Stupefy00 (Gülce) - > Lise 2 ?
~ Sorciere de Desire ~ (Ege) - > Bilkent Üniversitesi Grafik ve Tasarım Bölümü 2. sınıf
AnİMaGuS_bLaCK (Gökhan Sefa) - > ÖSS'ye girdi! ~ Eşit Ağırlık Bölümü Mezunu
Feanor Tasartir (Aytaç) - > ÖSS Hazırlık ~ Lise 4 Eşit Ağırlık
derhavril (Ayşe) - > ÖSS Hazırlık ~ Lise 2 Sayısal
çatalak06 (Miray) - > ÖSS Hazırlık ~ Lise 1
SuMMeR - > ÖSS Hazırlık ~ Lise 2 Eşit Ağırlık
BilgeNazz (Bilgenaz) - > ÖSS Hazırlık ~ Lise 3 Eşit Ağırlık
NoohpyT (Tayfun) - > Muğla Üniversitesi İktisat Bölümü ~ 2. sınıf
_SePeT_ (İlkay) - > ÖSS Hazırlık ~ Lise 1
Madeleine (Mervenur) - > ÖSS Hazırlık ~ Lise 4 Eşit Ağırlık
skeeter (Hatice) - > ÖSS Hazırlık ~ Lise 2 ?
Hey Hou Lou (Aslı) - > ÖSS Hazırlık ~ Lise 1
Weesel (Merve) - > ÖSS Hazırlık ~ Lise 3 Eşit Ağırlık (Anadolu Öğretmen Lisesi)
miss-potter (Tuğçe) - > ÖSS Hazırlık ~ Lise 3 Sayısal
ervolda (Hazal) - > ÖSS Hazırlık ~ Lise 2 ?
Daniel Ecem Radcliffe (Ecem) - > ÖSS Hazırlık ~ Lise 4 Eşit Ağırlık
demon cleaner* (Gökçe) - > ÖSS Hazırlık ~ Lise 4 Sayısal
QuEeN (Kumru) - > ÖSS Hazırlık ~ Lise 2 ?
Alatariel Elensar - > Bilgisayar Mühendisliği Bölümünü kazandı!
armoniyak (Gözde) - > Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tıp Bölümünü kazandı!
anita blake (Tuğçe) - > Kocaeli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Keman Bölümü ~ 2. sınıf
Smac_scaM (Melis Cemre) - > Lise 2 ~ Sayısal
B_Mert (Mert) - > ÖSS Hazırlık ~ Sayısal Bölüm Mezunu
Arminas (Kubilay) - > ÖSS Hazırlık ~ Lise 1
bngi (Bengi) - > ÖSS Hazırlık ~ Lise 1
busbus (Büşra) - > ÖSS Hazırlık ~ Lise 4 Sayısal
snowcake (Aslıhan) - > Lise 1
marvelous (Safa) - > İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi ~ 1. sınıf
Pansy (Esma) - > ÖSS Hazırlık ~ Lise 3 Dil Bölümü
Goz (Gamze) - > OKS Hazırlık ~ 8. sınıf
Poledra (Aslıhan) - > ÖSS Hazırlık ~ Lise 1
nkatinaburtona (Didem) - > Ankara Üniversitesi DTCF Çağdaş Yunan Dili ve Edebiyatı Bölümü ~ 2. sınıf

evet arkadaşlar ÖM atabilirsiniz yorum yazarken üye olmak istediğinizi belirtebilirsiniz ama lütfen yorumlarınıza bazı bilgiler ekleyin mesela hangi üniversite ve bölümde olduğunuz ya da olmak istediğiniz ya da en azından öss'ye hazırlanıyorum bile diyebilirsiniz ama ne olduğu belli olsun yeter ki. ve adınızı yazmayı unutmazsanız sevinirim Gülümseyen

katılımlarınızı bekliyorum ve şimdiden teşekkürler Alkış Gülümseyen Aww
« Son Düzenleme: Eylül 26, 2008, 17:37:29 Gönderen: _starlight_ » Logged

Tek bir oyun,
Sonra kalkıp gidersin.

And July 27, 2008...
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Kampüs Kulübü
« Eklendi: Ekim 08, 2008, 12:04:20 »

Fides
Larien
UU Seherbazları
Has Türk Kahvesi

Give peace a chance

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Kasım 21, 2007, 02:59:56 »

evet kimse yok mu üniv.li veya üniv. merak eden,  liseli  veya liseyi merak eden???  Kahkaha  ben de devam edeyim o zaman

ben de itü gıda müh. ( Sarılan  canım bölümüm benim Kahkaha )   bu bölümü önce rehberlik kitaplarını incelerken bulmuştum Hede Hödö  yani eskiden tıp düşünürdüm  ve uzay mühendisliği( küçükken bayılırdım da) ama ikisi de olmazdı tam. Sonra kimyayı ve biyolojiyi seviyorum araştırmacı olsun yaratıcı olsun keyifli olsun... Derken bölümümü keşfettik ailecek Kahkaha ve şimdi çok mutluyum ( her ne kadar buraya gemem biraz olaylı olsa da Hede Hödö  ) böyle işte ve şimdi buradayım Kahkaha elif sen nasıl düşündün bölümünü ve gria_himonas Ne?

( ama yine de kitaptan karar verilmemeli çünkü bu kadar çok kimya olacağını hayal etmemiştim mesela Hede Hödö )

Imagine 

Imagine there's no Heaven
It's easy if you try
No hell below us
Above us only sky
*
Imagine all the people
Living for today
Imagine there's no countries
It isn't hard to do
Nothing to kill or die for
And no religion too
*
Imagine all the people
Living life in peace
You may say that I'm a dreamer
But I'm not the only one
I hope someday you'll join us
And the world will be as one

Twilight
Âşık
_starlight_
Delilah
Demleme Çay

Ölsem de gam yemem lan!

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #2 : Kasım 20, 2007, 19:55:49 »

hmm çok sağol zeynepcim çok güzel bi konu bulmuşsun canım Aww ben de şimdi tercih hikayelerimi anlatıcam sizee Hede Hödö

ben ilk olarak 2005'te öss'ye girdim ve o zamana kadar hep kararsızdım. bölümüm TM'ydi ve çoğunun aksine en son yazacağım bölüm hukuk olurdu heralde!!! o ansiklopedileri de aşmış olan kitaplar falan hiç gelemezdim sanırım Acayip zaten hukukta sadece okurken çalışmakla bitmiyo ki hayat boyu eziyet!!! ilk sene aldığım puan ege bölgesindeki üniversitelerden sadece sınıf öğretmenliği falan olur gibi geliyodu ve aslında içten içe o bölümü istemiyodum Acayip yani bence doğal olarak... sonra tercihlerimi yaptım ve afyon kocatepe sınıf öğr. virgülle kaçırdım!!! o zamanlar bir sene daha öss belasını çekmek kabus gibi gelmişti ya!!! inanamıyodum yani aslında bütün sene puanlarım güzeldi çünkü...

neyse tekrar dersane ıvır zıvır ikinci sene ne yaptım ettim benim için gayet iyi bi puan aldım XD matematik sağolsun Terleyen neyse ben daha kararsızım ama yani tercihler gelmiş önüme... millet tutturdu dokuz eylül hukuk diye!!! ben hayatta yazmayacağımı biliyorum ama yine de aklım karıştı Acayip sonra dedim bırak allahaşkına elif yaz pdr gitsin!!! XD yazdım ilk tercihimdi tutçağını da biliyodum ve burdayım Sırıtan şükrediyorum valla Allah kurtarmış sınıf öğretmenliğinden bide ege yerine afyon kocatepe!!!

neyse bu arada bir sene de hazırlık okudum egede Kahkaha anca bölümümdeyim işte haftaya 9 tane vize var ya Ağlayan şu kabusu bi atlatalım hayko cepkin konseri var ozee'de ona gitmek istiyoruz da belli değil daha Acayip dağıtmak lazım Hede Hödö

neyse çook konuştum zaten pc 1 hafta falan hayal olcak galiba <.<

edit vs vs... bu arada ben hazır fırsat bulmuşkan hocalarıma olan nefretimi dökebilirim sanırım...

FİZYOLOJİCİ HOCACIMMM NASIL OLUYO DA BİZİM TM'Cİ OLDUĞUMUZU VE ANLATTIKLARININ YARISINDAN FAZLASINI ANLAMADIĞIMIZI ANLAMIYOSUN!!! MADEM ANLATIYOSUN BARİ BİLİYOMUŞUZ MUAMELESİ YAPMAYI BIRAK ARTIK YA HER İKİ CÜMLENİN ARASINA "SİZİN DE BİLDİĞİNİZ GİBİ" LAFINI SOKUŞTURMA!!!

BİLGİSAYARCI BENİ SIKIYOSUN!!!

SOSYOLOJİCİ BENİ BAYIYOSUN!!!

İNGİLİZCECİ GEREKSİZSİN!!!

TARİHÇİ HİÇ SANA GİRMİYORUM SÖYLEYECEK LAF BİLE BULAMIYORUM!!!
« Son Düzenleme: Kasım 20, 2007, 20:18:54 Gönderen: _starlight_ » Logged

Tek bir oyun,
Sonra kalkıp gidersin.

And July 27, 2008...
Sophie Cornica
Sophié Angelique Cornica
Demleme Çay

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Kasım 20, 2007, 20:23:59 »

Efendim bende üye oldum XD ben aslında daha körpecik bir lise2'yim ama sağolsun hocalarımız öyle rahat bırakıyorlar ki bizi hiç öss için kaygı yaşamıyorum (Dil Çıkaran)desem yalan olur hocalar rahat bıraksalar bile benim içimdeki o paronayak sürekli öss üzerine farklı senaryolar yazıp içimi kemiriyor Dil Çıkaran o yüzden bu kulübe üye olmayı kendime bir borç bildim XD
ben dediğim gibi lise 2'yim ve sayısalım ve durumumdan çok memnunum XD düşüncem bilgisayar mühendisliği,elektronik mühendisliği veya grafik tasarım tarzı bir bölüm okumak.üniversite için bişi diyemeyeceğim 9 eylül veya istanbuldaki büyük üniversitelerden birisi olabilir Kararsız 

~T.T~
_starlight_
Delilah
Demleme Çay

Ölsem de gam yemem lan!

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #4 : Kasım 20, 2007, 20:46:34 »

hoşgeldin ece_ Aww
umarım ne istersen o olur Gülümseyen bak bilgisayar mühendisliği istiyosan bizim ege'ninki bana dışardan çok harika görünüyo Hede Hödö yani binası o kadar güzel ki sanki içi de böyle çok güzelmiş gibi Hede Hödö neyse saçmaladım sen bakma bana sayısal bölümler hakkında pek bi bilgim yok nasıldır bilemem cidden Kararsız

neyse o içindeki paranoyağa da fazla takılma öss bi şekilde geçip gidiyo sen sadece elinden gelenin en iyisini yapmaya çalış Göz Kırpan

Tek bir oyun,
Sonra kalkıp gidersin.

And July 27, 2008...
Fides
Larien
UU Seherbazları
Has Türk Kahvesi

Give peace a chance

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : Kasım 21, 2007, 13:42:50 »

ehe hoşgeldin ece Kahkaha

ne istiyorsan o olur umarım. bak bizde de bilgisayar müh. ve elektrik müh. var ama bilmiyorum nasıl Ne? ( elektronik te bir arkadaşım var o epey çekiyor ama o istemeden gelmiş yani bence ne istediğinden emin ol Dil Çıkaran  neyse bu arada da öss yi takma kafana onu  takmayınca nasıl oluyorsa sonuçlar daha güzel oluor Dil Çıkaran ( enteresan bir bağıntı Dil Çıkaran )

elif bu arada ( ayyy ne kadar çok bu  arada diyorum ya Hede Hödö ) neyse ne güzel anlatmışsın Dil Çıkaran ben hemen kendimin kini açayım editleyeyim biraz:P

ve öğretmenler mi!!!!

az önce fizikten Hede Hödö çıktım cumartesi vizesi var kadın ha bire  dediğin gibi bize de " hepinizin bildiği gibi..." ile başlayan cümleler kuruyordu . yani onları eski haftalardan hatırlamalıydım iyi de dünyada unutmak diye bir şey var yani Hede Hödö  insan bir tekrarlar anladınız mı der Hede Hödö
[/color]
« Son Düzenleme: Kasım 21, 2007, 13:48:34 Gönderen: holy_solemn » Logged

Imagine 

Imagine there's no Heaven
It's easy if you try
No hell below us
Above us only sky
*
Imagine all the people
Living for today
Imagine there's no countries
It isn't hard to do
Nothing to kill or die for
And no religion too
*
Imagine all the people
Living life in peace
You may say that I'm a dreamer
But I'm not the only one
I hope someday you'll join us
And the world will be as one

Twilight
Âşık
Gece
Demleme Çay

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : Kasım 21, 2007, 13:56:44 »

burada böyle bir topluluk olduğunu bile bilmiyordum bir aydır varmış ne güzel Terleyen
ben de Uludağ Üni. Kimya bölümündeyim
üniversite ile ilgili en başta hocalarımızın çoğunun ne kadar gıcık olduğunu söylemek istiyorum
Uludağ'ı isteyen arkadaşların sinirlerinin çok kuvvetli olması lazım Acayip
ama yıl sonu şenliklerimiz dillere destandır...çevre illerden,üni.lerden bile öğrenciler gelir Aww

"İnci,Kaptan Sparrow'un!"

"Seçimini zekice yapmak yarılamaktır zafere giden yolu;diğer yarısı kayıtsızlıkla fethedilir.Bir yanda istediğin her şeyi söyleyebilirsin,öte yanda mecbur değilsin.Ben bir şekilde ikisini de yapmayı becerdim.Bu yüzden benimle bir sorununuz varsa size aittir."

_starlight_
Delilah
Demleme Çay

Ölsem de gam yemem lan!

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #7 : Kasım 21, 2007, 21:11:25 »

silverdoe hoşgeldin dicem ama katılmak istediğini yazmamışsın katılmak istiyosan söyle üyelere yazayım ismini Aww

hmm demek hocalarınız gıcık Acayip sabır diliyorum ne diyebilirim ki Gülümseyen bizde de var birkaç tane... <.<

demek yıl sonu şenlikleri vaay Sırıtan geçen sene bize şebo geldi var ya süperdi ya hiç unutamıyorum o konseri şebom benim harika bi sahne performansı var kadının ne diyebilirim ki Terleyen Alkış neyse şenlikler hakkında bilgilendir bizi tamam? ben de vakti gelsin yazıcam Aww

bu arada sağol zeynep sen de güzel yazmışsın dertlerimiz benziyo sanki biraz Hede Hödö XD
« Son Düzenleme: Kasım 21, 2007, 21:12:36 Gönderen: _starlight_ » Logged

Tek bir oyun,
Sonra kalkıp gidersin.

And July 27, 2008...
Gece
Demleme Çay

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #8 : Kasım 22, 2007, 16:13:24 »

tabi ki katılmak istiyorum Gülümseyen
elimden geldiği kadarıyla üniversiteyi de anlatırım
misal,şu an bir vizeden çıkmış,darmaduman bir haldeyim...bildiğim şeyleri bile yapamamış durumdayım hocalarımızın ne kadar anlayışlı ve güzel huylu olduğunu anlamışsınızdır heralde <.<
şenlik zamanı gelince de ayrıntıları yazarım Aww
mesela şebo,vega,kenan,hayko cepkin geçen sene şenliğe gelen hatırladığım birkaç isim...

"İnci,Kaptan Sparrow'un!"

"Seçimini zekice yapmak yarılamaktır zafere giden yolu;diğer yarısı kayıtsızlıkla fethedilir.Bir yanda istediğin her şeyi söyleyebilirsin,öte yanda mecbur değilsin.Ben bir şekilde ikisini de yapmayı becerdim.Bu yüzden benimle bir sorununuz varsa size aittir."

Sophie Cornica
Sophié Angelique Cornica
Demleme Çay

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #9 : Kasım 22, 2007, 16:22:49 »

hoşgeldin silverdoe bende hoşbuldum bu arada XD o uludağ şenliklerinde bende vardım Sırıtan Sırıtan hatta manga da gelmişti iyi hatırlıyorum Kahkaha
ayrıca eğer ileride liseyi merak eden bir üyemiz olursa bende liseyi seve seve anlatırım Sırıtan Sırıtan

~T.T~
JuliaSirius
UU Seherbazları
Sert Espresso

HPC'deki 1. yılım :P XD

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #10 : Kasım 22, 2007, 17:36:11 »

ben de katılmak istiyorum Kahkaha liseliyim..gerçi bu sene liseli oldum ama Terleyen gazi anadolu lisesi  Öpücük iyi mi kötü mü blemiyorum..şimdiden öss'ye hazırlanıyorum Kızgın sıkıldııııımmmmm test çözmekten Hede Hödö beni de aranıza alırsanız sevinirim Öpücük
Sophie Cornica
Sophié Angelique Cornica
Demleme Çay

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #11 : Kasım 22, 2007, 17:42:49 »

hangi gazi anadolu bu merak ettim öğrenebilirmiyim Kahkaha Kahkaha

~T.T~
_starlight_
Delilah
Demleme Çay

Ölsem de gam yemem lan!

Üyelik Bilgileri E-Posta