hmm çok sağol zeynepcim çok güzel bi konu bulmuşsun canım

ben de şimdi tercih hikayelerimi anlatıcam sizee

ben ilk olarak 2005'te öss'ye girdim ve o zamana kadar hep kararsızdım. bölümüm TM'ydi ve çoğunun aksine en son yazacağım bölüm hukuk olurdu heralde!!! o ansiklopedileri de aşmış olan kitaplar falan hiç gelemezdim sanırım

zaten hukukta sadece okurken çalışmakla bitmiyo ki hayat boyu eziyet!!! ilk sene aldığım puan ege bölgesindeki üniversitelerden sadece sınıf öğretmenliği falan olur gibi geliyodu ve aslında içten içe o bölümü istemiyodum

yani bence doğal olarak... sonra tercihlerimi yaptım ve afyon kocatepe sınıf öğr. virgülle kaçırdım!!! o zamanlar bir sene daha öss belasını çekmek kabus gibi gelmişti ya!!! inanamıyodum yani aslında bütün sene puanlarım güzeldi çünkü...
neyse tekrar dersane ıvır zıvır ikinci sene ne yaptım ettim benim için gayet iyi bi puan aldım

matematik sağolsun

neyse ben daha kararsızım ama yani tercihler gelmiş önüme... millet tutturdu dokuz eylül hukuk diye!!! ben hayatta yazmayacağımı biliyorum ama yine de aklım karıştı

sonra dedim bırak allahaşkına elif yaz pdr gitsin!!!

yazdım ilk tercihimdi tutçağını da biliyodum ve burdayım

şükrediyorum valla Allah kurtarmış sınıf öğretmenliğinden bide ege yerine afyon kocatepe!!!
neyse bu arada bir sene de hazırlık okudum egede

anca bölümümdeyim işte haftaya 9 tane vize var ya

şu kabusu bi atlatalım hayko cepkin konseri var ozee'de ona gitmek istiyoruz da belli değil daha

dağıtmak lazım

neyse çook konuştum zaten pc 1 hafta falan hayal olcak galiba
edit vs vs... bu arada ben hazır fırsat bulmuşkan hocalarıma olan nefretimi dökebilirim sanırım...
FİZYOLOJİCİ HOCACIMMM NASIL OLUYO DA BİZİM TM'Cİ OLDUĞUMUZU VE ANLATTIKLARININ YARISINDAN FAZLASINI ANLAMADIĞIMIZI ANLAMIYOSUN!!! MADEM ANLATIYOSUN BARİ BİLİYOMUŞUZ MUAMELESİ YAPMAYI BIRAK ARTIK YA HER İKİ CÜMLENİN ARASINA "SİZİN DE BİLDİĞİNİZ GİBİ" LAFINI SOKUŞTURMA!!!
BİLGİSAYARCI BENİ SIKIYOSUN!!!
SOSYOLOJİCİ BENİ BAYIYOSUN!!!
İNGİLİZCECİ GEREKSİZSİN!!!
TARİHÇİ HİÇ SANA GİRMİYORUM SÖYLEYECEK LAF BİLE BULAMIYORUM!!!