Marissa
Merry Gentry
Yönetici
Has Türk Kahvesi

''Est Solarus oth Mithas''
|
 |
« Yanıtla #255 : Nisan 28, 2008, 18:58:51 » |
|
İngiltere'deki magazin sitelerinde yapılan 'En yakışıklı ünlü kim?' anketi yapıldı.Bu ankete göre Johnny Depp 5.sırada yer aldı.
|
|
|
|
|
|
 **** Harley Quinn'e -Işın'ıma çokkk teşekkürler muahh*** Ne dilediğine dikkat et derler.Şey dualarına daha çok dikkat et.Ne istediğinden emin ol,çok emin ol.Bir tanrının tam olarak istediğiniz şeyi size ne zaman vereceğini asla bilemezsiniz. *Ahh Bill ahhhh...
|
|
|
|
|
|
pansy
|
 |
« Yanıtla #256 : Nisan 29, 2008, 20:16:06 » |
|
İngiltere'deki magazin sitelerinde yapılan 'En yakışıklı ünlü kim?' anketi yapıldı.Bu ankete göre Johnny Depp 5.sırada yer aldı.  aaa  5. mii  O bizim gönlümüzde birinci  Bu arada haber için de sağol  anteee  harika şeyler yaratmışsın.Ben bu aralar oturup çalışma yapamıyorum yaff  Son bir ay kaldı yaz tatilineee  Bu ne demek, özgürlük ve cıvıl cıvıl imzalaaar 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
esn
|
 |
« Yanıtla #259 : Mayıs 02, 2008, 11:08:07 » |
|
konuya atlamak gibi olmasın ama bir şey söyliyim dedim  çok güzel paylaşımlar yapıyorsunuz valla her geçen gün tekrar aşık oluyorum adama  ellerinize sağlık 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ante mortem
|
 |
« Yanıtla #262 : Mayıs 06, 2008, 00:15:03 » |
|
|
|
|
|
|
|
" Bir adam öldürülemiyorsa eğer, yaşıyor olabilir mi? Tam olarak anlamıyorum... ama mesele şu ki; bir bedeni var ve yürüyor,konuşuyor,öldürüyor ve bu yüzden de, evet yaşıyor diyebiliriz!" Yaklaşıyor!
|
|
|
|
pansy
|
 |
« Yanıtla #263 : Mayıs 06, 2008, 21:06:31 » |
|
Süpersiniz millet  İmzalar falan harika,Jo herzaman harika  Joo,Joo,Joooo 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gece
|
 |
« Yanıtla #264 : Mayıs 09, 2008, 20:41:26 » |
|
~Jo~ pansy, ante, mls teşekkürler imzalar ve resimler için  Bu aralar ilgilenemedim kulüple,tadım tuzum yoktu,(hala da öyle  ) kusura bakmayın  Jo iyi gelir dedim fakat o da nafile.Neyse umarım beğenirsiniz resimleri 
|
|
|
|
|
|
Bad Girl~Cat Girl Kardeşim sen düşünceden ibaretsin Geriye kalan et ve kemiksin Gül düşünürsün gülistan olursun Diken düşünürsün dikenlik olursun
|
|
|
|
ante mortem
|
 |
« Yanıtla #265 : Mayıs 14, 2008, 22:57:05 » |
|
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mayıs 15, 2008, 17:43:27 Gönderen: ante mortem »
|
|
" Bir adam öldürülemiyorsa eğer, yaşıyor olabilir mi? Tam olarak anlamıyorum... ama mesele şu ki; bir bedeni var ve yürüyor,konuşuyor,öldürüyor ve bu yüzden de, evet yaşıyor diyebiliriz!" Yaklaşıyor!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|