|
Gece
|
 |
« Yanıtla #330 : Temmuz 01, 2008, 14:30:50 » |
|
yha geçen ard arda karayip korsanlarını islemiştimde 2. filmin sonunda elizabeth'e ..... dememek için kendimi zr tuttum bu arda silver. son resimde küçük emrahın saçın abenzemiş saçı:D:D
Ya hem Elizabeth hem Keira çok sinir bozucuydu şu Korsanlarda.İnsan o kadar iftirayı atarken hiç mi utanmaz,gıcık işte  Saçı garip,karakter garip,film daha da bir garip,tam Jo'luk bir resim bence o Mls resimler çok hoş ama o 2. resimdeki Jo değil değil mi  ,yok olamaz  (o sondaki resmi böyle duvarıma boyasalar,ama yüzü bana dönük olsa  ) bngi çok şirin olmuşlar,sağolasın derhavril,o son pozu nerede çekmişler acaba,çok şirin gözüküyor bizimki       Son iki sayfada mesajı olmayan ve kafede bir aydan fazla süredir aktif olmayan üyeler toplulukta bulunmamaktadır artık.Bir üyenin ismini dahi bulamadım,aktif olup olmadığını bilmiyorum,ilgilenirse biz de yeniden ilgileniriz kendisiyle.Teşekkürler hepinize,bol Jo'lu günler 
|
|
|
|
|
|
 Bad Girl~Cat Girl "Seçimini zekice yapmak yarılamaktır zafere giden yolu;diğer yarısı kayıtsızlıkla fethedilir.Bir yanda istediğin her şeyi söyleyebilirsin,öte yanda mecbur değilsin.Ben bir şekilde ikisini de yapmayı becerdim.Bu yüzden benimle bir sorununuz varsa size aittir."
|
|
|
|
|
|
|
|
derhavril
|
 |
« Yanıtla #332 : Temmuz 02, 2008, 15:46:06 » |
|
|
|
|
|
|
|
Ruhumun karanlığında kanadı kırılmış saklanıyor..
|
|
|
|
ante mortem
|
 |
« Yanıtla #333 : Temmuz 02, 2008, 23:58:34 » |
|
Pure-Blood Lady Oyyy  Makas Eller  İconlar-resimler harkulade ellerine sağlık canım derhavril Resimler çook güzel  Şahsen gitarlı resimlerine bayılıyorum (elleri ön plana çıkıyor da  ) bngi Yaptıkların çok güzel ve çok kıymetli canım  Ama en mühimi senin yaparken eğlenmiş olman, daha nicesini bekleriz ona göre Silverım ressamla anlaş da benim başucumdaki duvara da senin eklediklerin arasından en sonuncu resmi çiziktiriversin 
|
|
|
|
|
|
" Bir adam öldürülemiyorsa eğer, yaşıyor olabilir mi? Tam olarak anlamıyorum... ama mesele şu ki; bir bedeni var ve yürüyor,konuşuyor,öldürüyor ve bu yüzden de, evet yaşıyor diyebiliriz!" Yaklaşıyor!
|
|
|
|
|
|
pansy
|
 |
« Yanıtla #335 : Temmuz 03, 2008, 18:38:36 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
harry_asly
|
 |
« Yanıtla #337 : Temmuz 03, 2008, 20:49:49 » |
|
bitiyrum bu adam dunyanın 8. harikasııı we acayip yeteneklı bir oyuncuuu seni sefiorm johnny!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Camellia
|
 |
« Yanıtla #338 : Temmuz 03, 2008, 21:08:56 » |
|
bitiyrum bu adam dunyanın 8. harikasııı we acayip yeteneklı bir oyuncuuu seni sefiorm johnny!!
evet johnny dünyanın 8. harikası  eheehe
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|