Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Aralık 04, 2008, 01:37:39  

Anket
Soru: Sizce ne olursa olsun Örnek Seri Sistemine Geçmeli miyiz?
Evet,ikisini kıyaslayınca bizimki farklı olabilir
Hayır,özenti olmak istemem
Özenti değiliz ki?!
Sonuçta şeyhlerden biri Fraktal,olabilir
Kararsızım,bir daha toplantı yapılmalı
Örnek Seri sistemine geçmek hata zaten

Sayfa: 1 ... 8 9 10 [11] 12 13 14 ... 57   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: HPC Yazarlarının Loncası (Tatile girdik!)  (Okunma Sayısı 19818 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Fraktal
Love Supreme
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

Paranoyak Megaloman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #150 : Haziran 04, 2008, 23:50:50 »

Bence yazıların yayınlanması şart değil. Ama yazılmak zorunda. Bi de insan habire aynı şeyi yapmamalı. Farklı şeyler de denemeli. (Mesela bugün ilk defa bir karaktere küfür ettirdim. Zevkliydi Dil Çıkaran ) Neyse muhakkak bir şeyler yazmalı insan

One little Sailor boy left all alone;
He went out and hanged himself and then there were none.
Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: HPC Yazarlarının Loncası (Tatile girdik!)
« Eklendi: Aralık 04, 2008, 01:37:39 »

Sylar
Şeker
**

Dean & Sam Winchester

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #151 : Haziran 05, 2008, 12:03:53 »

pardon sohpetinizi gene bölüyorum ama Terleyen ginny_hhr'nin cumartersi akşamı aranızda olacağının haberini veriyorum son olarak Gülümseyen

dip not: bir daha bölmeyeceğim sohpetinizi Sırıtan

Saving People, Hunting Things
We Were Just Starting To Be Brothers Agaın
Supernatural Hayran Kulübü
darkkphonix
~Sarı Sonbahar~
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Krema

<3 Hayattan Bir Kaç Kelime <3

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #152 : Haziran 05, 2008, 13:08:28 »

Selamlar...Bende direk hikayelerin özetlerine geçiyorum...
Bir Hayattır beLLaTRix...
Başlıkltanda anlışılacaqı qibi bellatrix üzerine kurulmuş bir hikaye..yanlız hikayede ki tek ayrıntı(yanlışlık değil) ben hikayemde bellatrix ve siriusu doğal olarak çapulcuları aynı döneme aldım..işlerin daha da heyecanlanması için...bakalım neler olacak...

Öteki hikayem
Saklanılmış Kız..
  Bu hikayede bilinen tek şey "Hogwarts" da geçmesi...ne zaman da..hangi karakterlerin..hangi olayların..olacağı belli değil...Esas kızımıızn yani saklanılan kızın adının Achilla olduğunu biliyoruz..Başka net bir bilgi yok..Hikayenin ilerleyen bölümünde belki kimin ne olduğu ortaya çıkabilir..hepinizi bu qizem perdesine çözmeye davet ediyorum!:..

♪♫ ♪Hani bir yaqmuR yaqaRda bazen hani qökqürLer ya arkasından hani şimşekLer çakar peşinden işte öyLe biR şey (: ..
 ♪♫ ♪♪♫ ♪

ayriz
~Teneke~
Krema

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #153 : Haziran 05, 2008, 16:05:53 »

Herkese merhaba, öncelikle sevgili Zeliha senin söylediklerin üzerinde birkaç şeyde ben söylemek istiyorum.Haklısın ziyaretçi meselesi benimde canımı sıkan meselelerden bir tananesi bende hep en azından bir ziyaretçinin konumu incelediğini bizzat gördüm.Görüyorum ve korkarım ki görmeyede devam edeceğim.Mail adereslerinin alınıp rahatsız edilmesi konusu ise gerçektren çok ciddi.Benim başıma gelmedi fakat profillerin ve özel bilgilerin üye olmayan ziyaretçiler tarafından görülmesi iyi bir şey değil tabi bunun kararını verecek olanlar site yöneticileridir.Ama bizde lonca olarak bu konuda ki şikayetlerimizi dile getirebiliriz.Bunun için bir yöneiciye danışılabilir.Bunu daha sonra kararlaştırırz.

İkinci olarak sevgili İlkay evet gerçekten haklısın biz klüp yöneticileri olarak bu işe bir yerden başlamalıyız ama tabiki zaman faktörü çok önemli bunun yanında yorum yapmakta ayrı bir sanat gerçekten hikaye çok olunca belli bir sıralama yapmak gerekir gibime geliyor üye sırası buna esas alınabilir .Tabiki bu bir öneri herkes vakit buldukça  ve istedği sırayla yorum yapmakta özgürdür.Bu sadece işlmizi biraz kolaylaştıracak bir unsur olabilir.

Yorum yapmak hep ben söylüyorum ya  ciddi bir iştir gerçekten de öyle ben kendi adıma şahsen yorumlarıma hikayeme özendiğim kadar özeniyorum.Mutlaka doğru yerlere temas etmeye çalışıyorum tabi bilmiyorum bunu yorumladığım hikaye yazarlarına sormak gerekir aslında. Terleyen

Yorumlara Cevaplar
  Yorum almak iyi,hoş vede güzel ama yorum almak kadar önemli olan bir şey daha varki arkadaşlar oda gelen yorumlara verilen cevaplar.Biliyorum, tüm yazarlar zaten bu yorum kıtlığında buldukları her yoruma teşekkür edeyorlardır mutlaka ama ben, yinede söylemek ve bir kez daha hatırlatmak istedim.Ne kadar yoğun olursak olalım mutlaka yazılan yorumlara cevap verelim.Bu şekilde yorum yapan kişide yaptığı yorumların havaya gitmediğini ve bir işe yaradığını görecektir.Lafın kısası arkadaşlar bu iş karşılıklı etkileşim işidir.Hem böylece bir süre sonra yorum yapmak alacağı cevapları düşünerek yorumcu için daha da zevkli hale gelecektir..Ben herkesin zaten bunları bildiğini  biliyorum ama hatırlatmakta yara var diye düşünüyorum.  Okuduğunuz için teşekkür ederim. Hepinize iyi günler sevgi ve saygılarımla Ayriz

Endipnot:Tanıtımını yapmayan arkadaşlar var hala sanırım en kısa zamanda tanıtımlarınızı yaparsanız sevinirm.
  Endipnot2:Şuan fazla vaktim olmadığından bugün yeni bir hikaye okumaya dolayısıyla yorumlamaya geçemiyeceğim gerçekten üzgünüm ama beliki akşam vakit bulursam yeni yeni şeyeler okuyup yeni yeni yorumlar yapabilrim:)

Bu sevimli köpekçikte mi kim? Hogwarts Gençliği Okuyun ve Şanon ile Maceraya ortak olun Kahkaha
Arminas
Drift King..!
Role Playing
Has Türk Kahvesi

Çoğunluğun İyilği İçin

hp.Arminas@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #154 : Haziran 05, 2008, 16:09:47 »

aslında çok haklısın yoruma cevap konusunda çünkü kendi yorumuna cevap geldiini gören kişi daa fazla yorum yapmak istio... bu da ayrı bi konu tabi teşekkürler böyle bi konuya değindiin için

This town deserves a better class of criminal
I believe whatever doesn't kill you simply makes you stranger
If you're good at something, never do it for free.
What would I do without you?
How about a magic trick?
I hated my father.
Look at me!

Ginevra
CuLLen
Sert Espresso

sasirdin? xD

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #155 : Haziran 05, 2008, 16:23:43 »

pardon sohpetinizi gene bölüyorum ama Terleyen ginny_hhr'nin cumartersi akşamı aranızda olacağının haberini veriyorum son olarak Gülümseyen

Bu iyi bir haber iste, kendisini tekrar aramizda görmek istiyoruz =)

Duygu abla yine süpersin valla yazdigin herseye katiliyorum
Ama bir kac birsey demem lazim yinede  Kahkaha

Alıntı
gerçekten hikaye çok olunca belli bir sıralama yapmak gerekir gibime geliyor üye sırası buna esas alınabilir .Tabiki bu bir öneri herkes vakit buldukça  ve istedği sırayla yorum yapmakta özgürdür.Bu sadece işlmizi biraz kolaylaştıracak bir unsur olabilir.

Bunu daha önce önermistim ve mantikli olacagini düsünüyorum  Gözlerini Deviren

Alıntı
Ne kadar yoğun olursak olalım mutlaka yazılan yorumlara cevap verelim.Bu şekilde yorum yapan kişide yaptığı yorumların havaya gitmediğini ve bir işe yaradığını görecektir.Lafın kısası arkadaşlar bu iş karşılıklı etkileşim işidir.Hem böylece bir süre sonra yorum yapmak alacağı cevapları düşünerek yorumcu için daha da zevkli hale gelecektir..

Ne yazikki cogu zevkle okudugum hikayeden bu yüzden sogudum  Dil Çıkaran
Sanki yorumlarim bosa gidiyormus gibime geldi ve yorum yapmamaya karar verdim
Zaten cogu yazar yorumlara zaman ayirip cevap verebilecek durumda  Aww

Masal pembeden griye yol almışsa..
Uçmuyorsa çevrede kelebekler artık..
Papatyalar mutsuzsa..
Mutlu sonun iksirinden umutsuzsan artık..
Ninniler uyutmuyorsa..
Yağmurlar ıslatmıyorsa artık..
Masalcı "Uzaklaş" diyordur..
"Uzaklaş" artık...

TwiLight icin son 43 Gün
ayriz
~Teneke~
Krema

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #156 : Haziran 05, 2008, 17:04:08 »

Alıntı
Alıntı Ekle
aslında çok haklısın yoruma cevap konusunda çünkü kendi yorumuna cevap geldiini gören kişi daa fazla yorum yapmak istio... bu da ayrı bi konu tabi teşekkürler

Teşekkür ederim.bu konuya değinmemededeki amaç kendimden de biliyorum yaptığım yorumlara cevap alamadığımda itiraf edeiyorum amam hiç yorum yapasım gelmiyor.

Alıntı
Duygu abla yine süpersin valla yazdigin herseye katiliyorum
Ama bir kac birsey demem lazim yinede 

Teşekkür ederim Nevra'cım o senin süperliğin Gülümseyen de tabi canım fazla yorum göz çıkarmaz Dil Çıkaran

[quotegerçekten hikaye çok olunca belli bir sıralama yapmak gerekir gibime geliyor üye sırası buna esas alınabilir .Tabiki bu bir öneri herkes vakit buldukça  ve istedği sırayla yorum yapmakta özgürdür.Bu sadece işlmizi biraz kolaylaştıracak bir unsur olabilir.

Bunu daha önce önermistim ve mantikli olacagini düsünüyorum 
][/quote]

Hımm kaçırmışım canım ama seninle aynı fikirdeyim yaralı olacağını düşünüyorum Gözlerini Deviren

Alıntı
Ne yazikki cogu zevkle okudugum hikayeden bu yüzden sogudum 
Sanki yorumlarim bosa gidiyormus gibime geldi ve yorum yapmamaya karar verdim
Zaten cogu yazar yorumlara zaman ayirip cevap verebilecek durumda 

Haklısın canım zaten bende sırf bu yüzden zaten az sayıda olan yorumcuların kaybedilmemesi için böyle bir şey yazma gereği duydum.Ve haklısın vakit olmasada ben şahsen yorumları cevaplamak için zaman yaratabilirm bile Kahkaha çok saol Nevra'cım desteğin için.

Bu sevimli köpekçikte mi kim? Hogwarts Gençliği Okuyun ve Şanon ile Maceraya ortak olun Kahkaha
Ginevra
CuLLen
Sert Espresso

sasirdin? xD

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #157 : Haziran 05, 2008, 17:08:55 »

Iyiki varsin Duygu abla ya hala cevrede sohbet edilebilecek insanlarin olmasi güzel 
Destekliycem tabi biz birbirimizi desteklemezsek kaybolur gideriz mazallah  Dil Çıkaran
Son olarak Ilkay duy sesimizi önerimizin dikkate alinmasini talep ediyoruz  Terleyen
Birde ben bugün 1 hikaye daha bitirdim ve hep sasiriyorum, gercekten cok güzel hikayeler yaziliyor

Masal pembeden griye yol almışsa..
Uçmuyorsa çevrede kelebekler artık..
Papatyalar mutsuzsa..
Mutlu sonun iksirinden umutsuzsan artık..
Ninniler uyutmuyorsa..
Yağmurlar ıslatmıyorsa artık..
Masalcı "Uzaklaş" diyordur..
"Uzaklaş" artık...

TwiLight icin son 43 Gün
Arminas
Drift King..!
Role Playing
Has Türk Kahvesi

Çoğunluğun İyilği İçin

hp.Arminas@hotmail.com
Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #158 : Haziran 05, 2008, 17:15:48 »

Alıntı
Alıntı
Alıntı Ekle
aslında çok haklısın yoruma cevap konusunda çünkü kendi yorumuna cevap geldiini gören kişi daa fazla yorum yapmak istio... bu da ayrı bi konu tabi teşekkürler

Teşekkür ederim.bu konuya değinmemededeki amaç kendimden de biliyorum yaptığım yorumlara cevap alamadığımda itiraf edeiyorum amam hiç yorum yapasım gelmiyor.

çok haklısın bnde aynı şekilde soğuyorum ama çok fazla olmadı bugüne kadar...

This town deserves a better class of criminal
I believe whatever doesn't kill you simply makes you stranger
If you're good at something, never do it for free.
What would I do without you?
How about a magic trick?
I hated my father.
Look at me!

masalcı
Krema

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #159 : Haziran 05, 2008, 17:21:45 »

Ben de katılmak istiyorum! Umarım aranıza alırsınız Gülümseyen

Hikayemin adı:Geçmiş Bazen Acıtır
Bölüm sayısı:19 Gülümseyen
Henüz bitmedi.
Karakterler:Hermione Granger,Sirius Black,Harry Potter.Genel olarak olaylar üçlü üzerinde dönüyor ama kitaptaki her karakter de yer alabilir.Misal,Ron Weasley,Luna Lovegood,Draco Malfoy'a daha çok yer vermem gerektiğini düşünmekteyim ve bunu yakında uygulayacağım  Terleyen
Konu:Hermione,Harry ve Sirius arasındaki üçgen Gülümseyen Hermione ve Sirius'un arasındaki ilişki,araya Harry'nin girmesi vs. vs.
« Son Düzenleme: Haziran 05, 2008, 17:23:02 Gönderen: masalcı » Logged

su perisi
Luthien Miriel
Krema

Cafe Perisi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #160 : Haziran 05, 2008, 17:25:30 »

Yaptığın açıklama için çok teşekkürler Duygu Gerçekten bu da en az yorumlar kadar önemli bir konu

Kendimden bir örnek Hikayeme yapılan yorumların en azından %90 mutlaka en az bir soru içeriyor Ben cevap yazdığımda onlar hem soruları yanıtlandığı için mutlu oluyorlar hem de önemsendiklerini düşünüyorlar Gülümseyen

Yorumun Faydaları

Biz neden yorum diye tutturuyoruz? Neden bir yorum aldığımızda bu kadar seviniyoruz? Gülümseyen Bunun elbette bir çok yanıtı var Yine elimden geldiğince yorumların neden bu kadar önemli olduğunu anlatmaya çalışacağım Umarım başarabilirim Gülümseyen

Bize gelen en basitinden bir cümlelik mesela "Bu hikayede şu karakterde o sahnede değil miydi?" gibi ama oldukça önemli bilgi içeren bir yorumdan ben ne eksiğim var onu görebilirim. Okuduğum bir kaç hikayede gördüm de gerçekten yazan ikişi adına üzülsem mi bilemedim. Bir hikaye yazıyorsanız o hikayede kendiniz baştan bir dünya yaratıyorsunuz Sizin olan, bütün her şeyi kendiniz yapacağınız, ipin ucu sizin elnizde olan bir kukla gibi nereye çekerseniz oraya gelen bir oyuncak... Bu şekilde gelen bir yorumda da insanın gözünden kaçamn küçük bir ayrıntı biel o andan şimşek misali beyninize saplanabiliyor Bir kişinin kaçırdığı bir ipucunu başka birisi yakalayabiliyor

Başlarda bir iki satır yazıp gidenler şimdi sayfaları dolduruyorlar Gülümseyen Şunu da söylemeliyim ki sanırım hikayeler bölümünde en uzun yorumlara sahip hikayelerden birisi de benimki. Gülümseyen Ne mutlu Bunu neye borçluyum peki? Sürekli okuyucularımın isteklerini, önerilerini göz önünde bulundurmam Mesela geçenlerde bir okuyucum "Şu şu karakterler neden yok?" diye sormuştu Ben de onu kırmadım elimden geldiğince sonraki bölümlerde o karakterle ilgili birkaç yer koydum Gülümseyen Elbette okuyucu ne isterse onu yapacağız diye bir kaide yok ama en azından siz onlardan okumasını yorumlamasını bekliyorsunuz ve ben de bunu onlara bir hediye olarak görüyorum Gülümseyen

Bir şey yazmak zordur ama ona okuyucu bulmak daha zordur bence. Üstelik bu okuyucuların nitelikli olması da çok önemli Biz neden burada yorum diye yırtınıp duruyoruz Hikayelerimizi okuyan çoğu kişi zaten kendileri de bir şeyler karalayan insanlar Okuyucuların yorumlarından onların okuduğunu ne kadar anladığı, anladığını ne şekilde ifade edebildiğini ben çok iyi bir şekilde anlıyorum Onların düzeyleri hemen gözüme çarpıyor ve hikayelerini okuduğumda da bu hemen kanıtlanmış oluyor ve onlara yorumyazarken de bazı şeyleri fark etmem daha kolay oluyor Gülümseyen

Elbette yine noktalama işaretleri Yorumlarımın bir çoğunda artık bu konuya değinmekten bıktım Siz bir kitabı düşünün Yeni aldınız konusu çok güzel ama paragraflar öyle karışık kı cümleler öyle birbirine girmişki içinden çıkmak mümkün değil. Tabiki her insan gibi bir süre sonra sıkılır, okumayı bırakırsınız Tabi bu durumda yorum yapmakta pek mümkün olmaz  Kararsız  

Yorumlarda gelen sorulara da bakarak okuyucunun en çok nerede kafası karışmış, aslında beklentisi ne hemen anlayabiliyorsunuz Buna göre siz de hikayenizi o şekilde yönlendirebiliyorsunuz Gülümseyen

Bir diğeri de öneri meselesi, yardımlaşma v.s. Gülümseyen Sağ olsunlar bazı okuyucular ya da yorumcular biz yazan insanlara çok yardımcı oluyorlar Mesela kimisi hikaye ile ilgili fotoraf yapma teklifi getiriyor kimisi başka şeyler İşte bu işin en güzel yanı Gülümseyen Sadece sizden değil onlaran da bir parça hikayenin içinde oluyor  Bazıları kendiyle ilgili bir şeylerden bahsediyor Bu da yazan kişinin okuyucuyu daha iyi tanımasını sağlıyor Gülümseyen

Benden şimdilik Bu kadar yine kendimden örnek vererek yaptım ama idare edin arkadaşlar  Kahkaha (Duygu arkadaşım kuman olarak çekemedim bir şeyler yazmanı haberin olsun  Sırıtan Kahkaha  İlkay sen bizi bu hale getirdin alacağın olsun Kahkaha )

ginny_hhr bir an önce iyileş lütfen Seni çok özledik Gülümseyen

Bu arada arkadaşlar aranızda bazı arkadaşlar biliyor ama ben yine de bilmeyenler için bir tekrar ediyim dedim Ben bu yaz büyük ihtimalle aranızda olmayacağım Kısa bir seyehate çıkmam gerekiyor O yüzden gitmeden önce elimden geldiğince bu kulübe yarımda bulunmak istiyorum Ben gidince kumam (Duygu/ayriz) benim yerimi aratmaz Biliyorum  Gülümseyen

« Son Düzenleme: Haziran 05, 2008, 17:33:35 Gönderen: su perisi » Logged

Karamela Sepeti
~Bloo!...
Sert Espresso

~Everything is something happened...

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #161 : Haziran 05, 2008, 17:27:27 »

Vayy ben gelmeyeli neler olmuş böyle (bulaşıcı galiba bu laf  Şaşırmış)

Bence yazıların yayınlanması şart değil. Ama yazılmak zorunda. Bi de insan habire aynı şeyi yapmamalı. Farklı şeyler de denemeli. (Mesela bugün ilk defa bir karaktere küfür ettirdim. Zevkliydi Dil Çıkaran ) Neyse muhakkak bir şeyler yazmalı insan

Evet evet evet evet evet ....
bakınız:

Bence yayınlamalısın.Herkese gaz olur  Dil Çıkaran Ama diyorum ki yalnızca fic yazmayalım.Normal orjinal serilere de sevdirelim üyelerimizi.Elizabeth ismine gelince,çoğu fic bu ismi kullanıyor.Hazır başlamamışken yeni bir isim bul bence Göz Kırpan

Bu sadece bir örnekti Göz Kırpan

Olleeeey!Çok sevindiiimm!!

Duygucugum yazını ilk sayfaya koyuyorum.

masalcı aramıza hoşgeldi sefalar getirdi Hede Hödö

I
Destekliycem tabi biz birbirimizi desteklemezsek kaybolur gideriz mazallah  Dil Çıkaran
Son olarak Ilkay duy sesimizi önerimizin dikkate alinmasini talep ediyoruz  Terleyen

Duydum sesiniziii!! Ve ben şu ziyaretçi sorunsalını Not Defteri bölümünü (HP Hikayeleri dahil) ziyaretçilere kapatalım diyorum.Tabii farklı görüşler vardır.Bu yüzden de bir anket ekliyorum herkesin düşüncelerini bekliyorum  Aww

Of geliyorum bir saniye şunları bir düzenlemem lazım  Hede Hödö

Ed:Zeliha (zeliha diyebilirmiyim?) yeni bir yazı eklemiş.Beni yormayı çok mu seviyorsunuz allah aşkına Dil Çıkaran
« Son Düzenleme: Haziran 05, 2008, 17:28:51 Gönderen: _SePeT_ » Logged

su perisi
Luthien Miriel
Krema

Cafe Perisi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #162 : Haziran 05, 2008, 17:42:03 »

Alıntı
Ed:Zeliha (zeliha diyebilirmiyim?) yeni bir yazı eklemiş.Beni yormayı çok mu seviyorsunuz allah aşkına

Tabi cnaım ne demek sorun olmaz benim için Gülümseyen

Yalnız ben o yazıda bir düzeltme yaptım Onu eklersen çok sevinirim Sana zahmet olacak biraz yorucaz ama idare et artık Gülümseyen

Karamela Sepeti
~Bloo!...
Sert Espresso

~Everything is something happened...

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #163 : Haziran 05, 2008, 17:46:30 »

Anketimizi açıklıyorum.
Büyük sorun oldu şu ziyaretçi olayı.Ama ben yorum için açmadım o anketi.Hırsızlık için açtım.Çünkü bir Ziyaretçiden yorum bekleyemezsiniz o bir üye değilki,yorum yazamaz  Dil Çıkaran
Ama belkide hırsızlığa bir "dur" diyebilir.Önerileri alayım...

miss-potter
~SoniAdorA~
UU Seherbazları
Sıcak Çikolata

Anne ben Twilight manyağı oldum!!xD

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #164 : Haziran 05, 2008, 17:47:00 »

Merhabalar...tekrardan ben geldim...2 gündür nete giremiyorum hastane falan bilgisayar bulamadım da-bilgisayar bulsam internet yoktu ya neyse dağıtmayalım konuyu Hede Hödö -Ben yokken gelen mesajlara baktım da gene kulaklarım çınlatılmış.Hemen ona yanıt vereyim hikayemin tanıtımı geliyor Sırıtan

Zelihacım hikayeme yaptığı yorumlarla ilgili benim yorumumu istemiş Kahkaha süper bi cümle oldu ama Hede Hödö -Zelihacım her ne kadar yorumlarında ki eleştirileri beni kızdıracağını düşünmüş olsa da aksine ben onun benim hatalarımı göstermesini-yani hatalarının olması kimsenin hoşuna gitmez ama hepimiz hata yapıyoruz.-daha doğrusu gösterme şeklini çok seviyorum Sırıtan Önemli olan yapacağınız eleştiriyi nasıl yaptığınızdır.Yapıcı ve yıkıcı.Zelihacım gerçekten eleştiri yaparken bile beni yüreklendiriyordu bu yüzde ona burdan kucak dolusu sevgiler Sarılan

Neyse hemen hikayemi tanıtımına geçiyorum.
Hikayemin adı:Harry Potter ve Umudun büyüsü
Karakterler:Harry James Potter,Ronald Bilius Weasley,Hermione Jean Grager,Leanora Sarah Dumbledore,Draco Malfoy,...-yeni 1-2 karakter getirmeyi planlıyorumda Kahkaha -
Bölüm sayısı:17 -devam ediyor sadece ufak  Gözlerini Deviren bir ara verdim o kadar Kahkaha
Konusu:Harry Potter ve arkadaşlarının macerasını 5.yıldan itibaren muhteşem üçlüye yeni birinin eklenmesiyle anlatıyorum Hede Hödö Hogwarts Müdürü Albus Dumbledore un kızı Leanora nın Hogwarts a gelmesiyele başlayan macera umulmadık yerlerde sonlanacağa benziyor Kahkaha

Hikayemden bu kadar özet geçeyim-pek özet gibi olmadı ama  Hede Hödö -Neyse canım daha fazlasını öğrenmek isteyenler hikayemin yeri belli Sırıtan Kahkaha
« Son Düzenleme: Haziran 05, 2008, 17:48:33 Gönderen: miss-potter » Logged

Twilight hayran hikayemi okumak için buraya tıklayabilirsiniz=)
Sayfa: 1 ... 8 9 10 [11] 12 13 14 ... 57   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: