Aramıza hoşgeldin Mls hp !!
Hilaryden Haberler: Hilary'nin Günlük Yapması GerekenlerGüzel bi programı varmış Hilary'nin
Hilary Duff'tan günlük yapılması gerekenler:
*Hersabah kahvaltıda özel mısır gevreğimi yemeden kahvaltı yapmam.
*Birazcık nette bana özel açılan internt sayfalarına bakmanın hiç zararı olmaz.
*Mutlaka hergün ses çalışması yapıp sesimi açarım.
*Odam dağınıksa toplamayı unutmam.
*Birazcık tembellikten bişey çıkmaz değil mi?Tembelliğin hiçbişeye zararı yok.
*televizyon karşısına geçip katıldığım programların eskilerini izlerim.Özellikle tercih ettiğim kanal MTV.
*Birazcık dışarı çıkmaktan bişey olmaz..Hayvanlarımı gezdirmyi severim temiz hava almakta iyidir.
*Haftada bi gün haylie ile alışveriş günümüz mutlaka boş zaman bulduğumda çıkarım.
*Genelde fazla boş zaman bulmuyorum fakat bunları yapmaktanda kaçınmam.
*Banyo keyfi;yoğun bi günden sonra en rahatlatıcı şey.
*Birazcık iş;stuff by duff koleksiyonum için çizimler yaparım.
*arkadaşlarımla gezip tozmak,programlara katılmak.
*Son olarak güzel bi uyku..
Alıntıdır...
Hilary Stardoll oyununada imza attı!!...Biliyosunuzdur belki..Hilary önce simsdeydi şimdide satrdollda ürünlerini sunuyor!!..Moda,şarkı,tasarım,oyunculuk derken bununla yetinmeyip sanal alemede el atmıstı..Simdide star dollda bi alışveriş oyununda..Böylece bnce stuff by duff koleksiyonunu iice tanıtmıs olucak..

hilary makyaj sektörüne atılıyorhilary duff yaptığı açıklamayla bütün makyaj sever hayranlarını sevindireceğe benziyor hilary duffın yaptığı açıklama:
ben biliyorsunuz ki brçok sektörde boy gösterdim stuff by duff elbise ve giyim with love da parfüm hatta diş fırçası şimdi ise aklımda bir fikir var benim hayatımda makyajın rolü çok büyük ve bunu ele alarak duff by cosmetica mağza açmayı düşünüyorum mağzamda rimel ruj allık makyaj çantası gibi birçok makyaj malzemesi olucak herüründe resmim ve adım bulunucak söylerken bile heycanlanıyorum..menejerimle konuştum sıcak baktı bakalım ne oluck...
Hilary: Ablam Beni Kıskanmıyor.Ablam Beni KıskanmıyorHerkes ablası Haylie'nin Hilary'i kıskandığını düşünüyor Hilary bu idaalara ''Ablam beni kıskanmıyor çok iyi anlaşıyoruz benim hayatta en iyi arkadaşlarım annem ve kız kardeşimdir''.diyor ve iddaların asılsız olduğu ortaya çıkmış bulunuyor...