Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ekim 08, 2008, 00:36:38  

Anket
Soru: En çok hangi Hilary Duff albümünü seviyorsunuz?
Dignity - 6 (40%)
Most Wanted - 3 (20%)
Hilary Duff - 2 (13.3%)
Metamorphosis - 4 (26.7%)
santa clause lane - 0 (0%)
Toplam oy: 15

Sayfa: [1] 2 3 4   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Hilary Duff Hayran Kulübü  (Okunma Sayısı 5399 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Dignified
!Reach Out and Touch me!
Role Playing
Sert Espresso

Ex-Deathlycaner90

caner@hilarydufftr.com
Üyelik Bilgileri WWW
« : Ekim 13, 2007, 22:11:00 »

Hilary Duff Fan Klübü

Kulüp Yöneticisi:deathlycaner90
Kulübün Kuruluş Amacı: Hilary duff fanlarının onun hakkında bilgi alabilecekleri,albümleri ve yaşanıtısı hakkında konuşabilecekleri ortam
Yapmayı planladığımız etkinlikler: Hilary duff hakkında en son haberler,resimler,duvarkağıtları,tadımlık şarkılar,fotolar,konserler vb. hilary duff ile ilgili her şey

klüp üyeleri:
deathlycaner90 - 13.10.2007 Cumartesi
Marissa - 13.10.2007 Cumartesi
Pure-Blood Lady 13.10.2007 Cumartesi
sehzaden27 13.10.2007 Cumartesi
_özge_ 30 Kasım 2007 Cuma
emma_watson 22 Aralık 2007 Cumartesi
eesin 22 Aralık 2007 Cumartesi
Mls hp 23 Aralık 2007 Pazar
Hilary_Şule_Daniel 20 Şubat Çarşamba
bellatrix bayrak 15 Ağustos 2008

Klüp Kuralları
*1*Harry Potter Cafe | Forum Kuralları Dışına Çıkılamaz!
*2*Klüp Kuralları tabii ki bu klüp içinde Bağlayıcıdır!
*3*Lütfen Paylaşımlarınızın Kaynağını belirtin
*4*Download Linki vermeyin
*5*Büyük Boyuttaki Resimlerinizi Spoiler içinde verin
*6*Video Paylaşımlarınızı YouTube tarzı video paylaşım stelerinin Linki ile verin

kısaca Hilary Duff:Hilary Erhard Duff (d. 28 Eylül 1987, Houston, Teksas), Amerikan sinema oyuncusu ve şarkıcı, ülkesi dışında da tanınan bir popüler kültür ikonu.

Hilary Duff, Lizzie McGuire adlı televizyon dizisiyle ün sağladı. Bu dizide aldığı başrol sayesinde yapımcıların dikkatini çekti ve ardından birçok filmde rol aldı. Bu filmlerin başında, Lizzie McGuire (2003), Bir Külkedisi Masalı (2004), Cheaper by the Dozen (2003) gelmektedir. Bu işlerden 2005 yılında yaklaşık 15 milyon $ kazandı. [1]

Duff, kariyerini sinema ve televizyonla sınırlamadı ve pop müzik alanında da çalışmaya başladı. 3 adet RIAA sertifikalı platin albüm çıkardı ve bu albümler dünya çapında 13 milyondan fazla satıldı[2]. Ayrıca, bir giyim mağazası zinciri ve With Love... Hilary Duff adlı bir parfüm markası ile iş dünyasına da girdi.

Duff'ın 2007 yılında, aksiyon türünde War, Inc. ve 2008 yılında da animasyon türünde Foodfight! adlı filmlerinin vizyona girmesi beklenmektedir.[3] Yine 2007 yılının Nisan ayında, Dignity adlı Hilary Duff albümü çıkmıştır.Bu albüm nisan 2007 itibariyle 840 binden fazla satmıştır.

alıntı by vikipedi

1987 doğumlu Hilary Erhard Duff, sanat hayatına 6 yaşındayken kardeşi Haylie Katherine Duff ile birlikte “The Nutcracker Suite” balesinde yer alarak başladı. Aktrisliği sürdürme kararı alan Duff, ailesiyle birlikte Kalifornya’ya gelerek burada “True Women”(1997) ve “Playing By Heart”(1998) adlı televizyon projelerinde bulundu. İlk ciddi deneyimini 1998 filmi “Casper Meets Wendy”deki ‘Wendy’ rolüyle yaşayan genç sanatçı, 1999 yılında “The Soul Collector” filmindeki rolüyle Genç Artistler Ödülleri’nden “Televizyondaki En iyi Perfromans” ödülünü kazandı.

Hilary Duff, NBC’nin “Daddio” dizisinin pilot çekimleri sırasındaki oyunculuğuyla birçok kişinin dikkatini çekerken, “Lizzie McGuire” adlı çocuk dizisindeki performansıyla kendi yaşındaki çocukları peşinden sürüklemeyi başardı. Dizinin filmi “The Lizzie McGuire Movie”de de rol alan Duff, bu filmin başarısının ardından 2002 filmi “Human Nature” ile oyunculuğunu tazaledi. Aynı sene Disney’in “Cadet Kelly” filminde de rol alan genç oyuncu, ilk albümü “Santa Claus Lane”i de çıkartarak müzik piyasasına ilk adımını atmış oldu. Albümden çıkan single “Tell Me A Story” sanatçıya altın plak getirirken, 2003 filmi “Agent Cody Banks”de rol alan Duff, böylece en ciddi sinema projesini gerçekleştirmiş oldu.

2003’deki “Cheaper By Dozen” filminin yanısıra, 2. albümü “Metamorphosis” ile sevenleriyle buluşan Hilary Duff, bu albümle Amerika listelerinde 1 numara olmayı başardı. Albümden çıkan single “So Yesterday” Amerika listelerinde 1 numara olurken, parçanın klibi MTV’de kendine sıkça yer buldu.

2004 yılında romantik komedi filmi “A Cinderella Story”de rol alan Hilary Duff, aynı sene rol aldığı “Raise Your Voice” ile eleştirmenlerin negatif yorumlarıyla karşılaştı. 3. albümü “Hilary Duff” ile müzik piyasasına geri dönen sanatçı, bu albümle Amerika listelerinde 2 numara olurken, albüm sanatçıya platin plak kazandırdı.

2005 senesindeki devam filmi “Cheaper By Dozen II” dan sonra, “The Perfect Man” ile beyaz perdede gözüken Hilary Duff, aynı sene 4. albümü “Most Wanted” ile derleme bir albüme imza attı. Albüm, Amerika listelerinde iki hafta boyunca 1 numarada kalırken, sanatçı 2006 senesinde “Material Girls” filminde kardeşi Haylie Duff ile birlikte rol aldı.

2007 senesinde animasyon filmi “Foodfight!”a sesiyle katılacak Hilary Duff, aynı zamanda “Brand Hauser: Stuff Happens” filminde John Cusack ile birlikte perdelere yanısyacak. Yeni albümünü 2007 Şubat ayında piyasaya süreceğini belirten Duff, albümden çıkan ilk single “Play With Fire”dan sonra verdiği demeçlerde, albümün sound’unda elektronik altyapılar olacağını belirtiyor.

alıntı by hilaryclub

resimler:

(göstermek/gizlemek için tıkla)
büük olduu için spoilerda bkz. Hilary duff Klup kuralları

son albümü dignity:

Dignity,Hilary Duff'ın altıncı albumudur.
Aynı zamanda Dignity , Hilary Duff 'ın dördüncü stüd albümüdür.

Albümle İlgili Açıklamalar
Albüm 23 Mart 2007 de İtalya'da  26 Mart 2007'de İngiltere'de  İspanya ve Portekiz'de  28 Mart'ta Avustralya'da  31 Mart tarihinde Japonya'da ve Amerika Birleşik Devletleri'nde 3 Nisan 2007 tarihinde çıkmıştır.Albümü Hollywood Records adlı Amerikan şirketi yapmıştır. Albumde ilk cıkan ce en guzel single With Love adlı Parcadır.

Albümdeki Sarkılar

1.         "Stranger" (Hilary Duff  Kara DioGuardi  Vada Nobles  Derrick Haruin  Julius Diaz) – 4:10
2.         "Dignity" (Duff  DioGuardi  Chico Bennett  Richard Vission) – 3:13
3.         "With Love" (Duff  DioGuardi  Diaz  Nobles) – 3:01
4.         "Danger" (Duff  DioGuardi  Nobles  Mateo Camargo  Diaz) – 3:31
5.         "Gypsy Woman" (Duff  Haylie Duff  Ryan Tedder) – 3:14
6.         "Never Stop" (Duff  DioGuardi  Bennett  Vission) – 3
7.         “No Work  All Play" (Duff  DioGuardi  Greg Wells) – 4:17
8.         "Between You and Me" (Duff  DioGuardi  Bennett  Vission) – 3:05
9.         "Dreamer" (Duff  DioGuardi  Farid Nassar) – 3:10
10.       "Happy" (Duff  DioGuardi  Rhett Lawrence  Mitch Allan) – 3:28
11.       "Burned" (Duff  DioGuardi  Farid Nassar) – 3:21
12.       "Outside of You" (Alecia Moore  Chantal Kreviazuk  Raine Maida) – 4:03
13.       "I Wish" (Duff  DioGuardi  Tim Kelley  Bob– 3:51
14.       "Play with Fire" (Duff  DioGuardi  will.i.am) – 3:00

« Son Düzenleme: Ağustos 21, 2008, 14:22:36 Gönderen: deathlycaner90 » Logged

Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Hilary Duff Hayran Kulübü
« Eklendi: Ekim 08, 2008, 00:36:38 »

Dignified
!Reach Out and Touch me!
Role Playing
Sert Espresso

Ex-Deathlycaner90

caner@hilarydufftr.com
Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #1 : Ekim 13, 2007, 22:38:12 »

Hilary Duff Video Arşivi {15 video} (AVİ)

Bunlarin hiçbiri yasal değildir ! O yüzden buraya koyamazsın. Bir daha olursa kulübü kilitlerim. - Gria
« Son Düzenleme: Aralık 22, 2007, 22:36:03 Gönderen: Gria_Himonas » Logged

Lies
*αяαşтıямα¢ı üує*
Role Playing
Demleme Çay

»ค๔ค๓ ๒г๏๔א«

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Ekim 13, 2007, 22:43:44 »

Paylaşımlar süperler..Videoları açmaya çalışıyorum ilk olarak "Sesini Duyur" filmindeki videoları izlemek istiyorum  Sarılan  Alkış
Bunlar benden:

Döndü ~

Eternal Sunshine Of The Spotless Mind

Dignified
!Reach Out and Touch me!
Role Playing
Sert Espresso

Ex-Deathlycaner90

caner@hilarydufftr.com
Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #3 : Ekim 13, 2007, 22:47:58 »

tşkr edriz Pure-Blood Lady
paylaşımların dewamını beklioruz

Marissa
Son Yok Edilecek Düşman,Ölümdür.
Mod
Has Türk Kahvesi

''Est Solarus oth Mithas''

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Ekim 13, 2007, 22:52:21 »

Süper olmuş arkadaşlar elinize sağlık.

Ayrılık küçük sevgileri öldürür ama büyük sevgileri güçlendirir. Tıpkı rüzgarın mumu söndürüp yangını güçlendirdiği gibi..
Dignified
!Reach Out and Touch me!
Role Playing
Sert Espresso

Ex-Deathlycaner90

caner@hilarydufftr.com
Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #5 : Ekim 13, 2007, 22:53:25 »

saol ayşe abla  sen paylaşım yapmazsın ama nese biliorum sevmion hilaryimi

Lies
*αяαşтıямα¢ı üує*
Role Playing
Demleme Çay

»ค๔ค๓ ๒г๏๔א«

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : Ekim 14, 2007, 15:04:07 »

Yeni resimler+ gifler:

Döndü ~

Eternal Sunshine Of The Spotless Mind

Dignified
!Reach Out and Touch me!
Role Playing
Sert Espresso

Ex-Deathlycaner90

caner@hilarydufftr.com
Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #7 : Ekim 19, 2007, 00:27:41 »

hilary avatarları

Dignified
!Reach Out and Touch me!
Role Playing
Sert Espresso

Ex-Deathlycaner90

caner@hilarydufftr.com
Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #8 : Kasım 11, 2007, 01:55:33 »

Hilary duff kendi hakkında şunları söyledi:

Ben Eskiden herşeye iyimser bakan olumlu yönde yaklaşan biriydim halada öyleyim ama şu albüm satışları konserler turneler ömrümden ömür aldı diyebilirim ve artık ne derler hani ünlülerin hastalığı panikatak bende var sanırım(gülüyor) artık herşeye çok karamsar bakıyorum kafamın içinde hep sorular var neden nasıl niçin bunlardan kurtuluş yok galiba derken piskatiriste gittim ve herşey halloldu galiba kim ne derse desin piskatirist herşeyin çözümü olabiliyor aslında buda bir iletişim birine derdinizi anlatıyorsunuz ve rahatlayıp olumlu yönden bakabiliyorsunuz benim için artık herşey daha iyi....

bravo hill

Nepenthe
Kakao

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #9 : Kasım 19, 2007, 01:51:08 »

ben raise your voice filmini ve fly şarkısını çok sevmiştim güzel ve yetenekli bi bayan...

İnsanlığın bugüne dek önemle düşünüp durduğu şeyler gerçek bile değildir, kuruntudur yalnızca; daha sert deyimiyle, o sapına dek zararlı, hasta yaratıkların bozulmuş içgüdülerinden doğan yalanlardır.
Dignified
!Reach Out and Touch me!
Role Playing
Sert Espresso

Ex-Deathlycaner90

caner@hilarydufftr.com
Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #10 : Kasım 21, 2007, 23:08:25 »

ben raise your voice filmini ve fly şarkısını çok sevmiştim güzel ve yetenekli bi bayan...

saol da üye olmadan msj atamazasın!!!

Nepenthe
Kakao

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #11 : Kasım 22, 2007, 13:36:30 »

hmm peki bilmiyodum bi daha yazmam ama bu kuralın nerde yazdığını çok merak ettim doğrusu

İnsanlığın bugüne dek önemle düşünüp durduğu şeyler gerçek bile değildir, kuruntudur yalnızca; daha sert deyimiyle, o sapına dek zararlı, hasta yaratıkların bozulmuş içgüdülerinden doğan yalanlardır.
Dignified
!Reach Out and Touch me!
Role Playing
Sert Espresso

Ex-Deathlycaner90

caner@hilarydufftr.com
Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #12 : Aralık 22, 2007, 04:32:08 »

hmm peki bilmiyodum bi daha yazmam ama bu kuralın nerde yazdığını çok merak ettim doğrusu

bunlar genel klüp kuralları yani o zmn üye olmanın ne anlamı kalır ki ama seni üye yaptım hadi Sırıtan XD
ayrıca  aramıza emma_watson da katıldı..!
Aramıza hoşgeldiniz!!

Gria_Himonas
Gria - Grii - Görüya - Gıveya - Gırüü - Griş - Ciria
Has Türk Kahvesi

Yakışmaz mı İstanbul bize?

kadrican_ve_saz_arkadaslari@windowslive.com
Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #13 : Aralık 22, 2007, 22:29:15 »

10 - Bir üye, üye olmadığı bir kulübe mesaj atabilir. Resim, bilgi, video, çeşitli linkler paylaşımında bulunabilir. Olumlu veya olumsuz yorum da yazabilir. Yalnız bu bir veya iki kereye mahsus bir şeydir. Sürekli tekrarlanması halinde kulüp yöneticileri lütfen bana başvursunlar.

Yaa Dil Çıkaran Yani ne demekmiş üye olmayanlar da mesaj yazabilirler. Ama tabi bir sınırı var. O senin kuralındır. Eğer benim kurallarımda onun tam tersi bir kural varsa seninki geçersizdir. Ve sen benim kurallarıma bakıpta kulübünü düzenlemek zorundasın. Hem kendi kurallarını hem de benim kurallarımı uygulamak zorundasın. Sanırım anlaşıldı.

~ Twilight ~

bella cullen
better.
Telve

bitch,please!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #14 : Aralık 22, 2007, 22:43:24 »

üye değilim ama bir şeyler postalayabilirim=]

Happiness is not on the menu.

Sayfa: [1] 2 3 4   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: