|
Narnia Kraliçesi
|
 |
« : Temmuz 01, 2008, 14:29:48 » |
|
Ben Narcissa Malfoy-Helen McCory ile ilgili bir kulüp kuruyorum. Eğer üye olmak isteyen olursa ban ÖM atabilirler.  Umarım bu sefer kurallara uyan bi kulüp kurmuşumdur.  Kulüp Başkanı: bellatrix bayrak Başkan Yardımcısı: Kuruluş Amacı:Narcissa Malfoy-Helen McCory karakteriyle ilgili resim,avatar,yazı vs. şeyleri paylaşmak.
Yapılacak Aktiviteler: Helen McCory'le ilgili bilgileri veya yazıları paylaşmak. NARCİSSA MALFOY:

Narcissa "Cissy" Malfoy (kızlık soyadı Black) (1955 doğumlu) J. K. Rowling'in yazdığı Harry Potter serisinde yer alan hayali bir karakterdir. Lucius Malfoy'un karısı, Draco Malfoy'un annesi, Bellatrix Lestrange'nin kız kardeşi ve Sirius Black'in kuzenidir. Karanlık güçlere hizmet eden bir cadıdır. Narcissa karakterine ilk kez Harry Potter ve Ateş Kadehi'nde yer verilmiş, fakat kitabın film uyarlamasında karakter senaryodan çıkarılmıştı.Oğluna olan düşkünlüğü onu VOLDEMORTa olan bağlılığından kurtarmış ve Harrynin hayatını kurtarmıştır.
HELEN McCORY:

Helen McCrory, (doğumu. 17 Ağustos 1968) İngiliz. genellikle tv dizileri ile tanınmış bir aktristtir.
Londra Sanat Üniversitesi Drama bölümü mezunudur. Lucky Jim (2003), Charles II: The Power and The Passion (2003) tv dizilerinde oynamıştır.
1 Nisan 2006'da Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı filmi Bellatrix Lestrange rolü için seçildiği duyurulmuştu. Ancak McCrory hamileliği nedeniyle bu rolden çekilmek zorunda kaldı.Buna rağmen serinin 6. filmi olan Harry Potter and the Half-Blood Prince Bellatrix Lestrange'im kardeşi Narcissa Malfoy'u canlandıracağı açıklanmıştır.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Temmuz 01, 2008, 14:35:44 Gönderen: bellatrix bayrak »
|
|
Biraz Dedikodu Yapalım --- Gossip Girl Hayran Kulübü
|
|
|
|
|
Marissa
Son Yok Edilecek Düşman,Ölümdür.
Mod
Has Türk Kahvesi

''Est Solarus oth Mithas''
|
 |
« Yanıtla #1 : Temmuz 01, 2008, 14:48:31 » |
|
Hım kurallara uygun olmuşdaaa neyse imzan site kurallarına uymuyor maksimum 300*150 boyutlarında olmak zorunda.
|
|
|
|
|
|
 Ayrılık küçük sevgileri öldürür ama büyük sevgileri güçlendirir. Tıpkı rüzgarın mumu söndürüp yangını güçlendirdiği gibi..
|
|
|
|
|
|
|
|
Isla
|
 |
« Yanıtla #4 : Temmuz 05, 2008, 19:49:02 » |
|
Bu fotoları bulunca dayanamadım hemen paylaşayım dedim klübün hayırlı olsun cnm bnm  ben şahsen Helen'ı o kadar çok sevmiyorum ama Cissy karaketerini çok seviyorum hayranım o karaktere nyse işte fotolar   
|
|
|
|
|
|
 I memorise every line And I kiss the name that you sign And darling then I read again right from the start Love letters straight from your heart
|
|
|
|
|
|
Isla
|
 |
« Yanıtla #6 : Temmuz 06, 2008, 13:07:44 » |
|
|
|
|
|
|
|
 I memorise every line And I kiss the name that you sign And darling then I read again right from the start Love letters straight from your heart
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Isla
|
 |
« Yanıtla #10 : Temmuz 07, 2008, 11:25:29 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|