biraz da haber...
Yakın zamanda albüm çıkaracağını duyuran ve çalışmalara başlayan Gossip Girl'ün Blair'ı Leeighton Meester ilk ciddi şarkıcılık deneyimini 1981 yılında liste başı olan Kim Carnes'in "Bette Davis Eyes" şarkısını coverlayarak yaşadı.
Şarkıya ismini veren Bette Davis 1908 - 1989 yılları arasında yaşamış ve TV yapımları, sinema filmleri ve Broadway projeleri gibi birçok yapımda çalışmış ünlü bir Amerikan aktristir.
Şarkının bir video klibi yok ama, Leighton'un resimlerinden oluşturulmuş bir slayt gösterisi ile şarkıyı dinleyebilirsiniz.
Penn Badgley Gossip Girl Karakterinden Nefret Ediyor!Eğer Penn Badgley'e kalsaydı, diziye adını veren karakter gossip girl, ölmüş olurdu!
Dan Humphrey karakterini canlandıran Penn Badgley,Garry Williams ile yapılan röportajda, doğu yakasındaki elit kesimin özel hayatını blog halinde yayınlanan karakter Gossip Girl'den hoşlanmadığını belirtti.
'' Birçok insanın gossip girl karakterini sevdiğini biliyorum, ama ben onu itici buluyorum.''
“Bence karakter diziyi dikkat çekici hale getirmek amacıyla oluşturulmuş, ama bu sezonlar boyunca sürmemeli...’’
Penn, diziye adını veren karakterin diziden çıkarılmasının garip olacağını kabul ediyor. Ancak gelecekte bunun gerçekleşeceğini düşünüyor.
''Dizi ilerledikçe, Gossip Girl karakterine daha az yer verilecek.''
''Ayrıca, Humphreylerin evindeki şükran gününe odaklı yapılan bölümde Gossip Girl'e yer verilmedi. Çoğu izleyici bölümün favori bölümleri olduğunu söylüyor.''
Badgley,dizide her ne kadar sevgilisi Serena hakkında pek çok dedikodu yayınlansa da, Gossip Girl'ün blogu ile ilgilenmeyen bir karakteri canlandırıyor.
Penn röportajda, canlandırdığı karakterin The OC'deki Seth karakteri ile kıyaslanmasından hoşlanmadığını belirtti. Ancak Seth ile bazı ortak özelliklerinin olduğunun kendisi de farkında...
Alıntı!!!