Evet Genç Yazarlar Çetesinin değerli sakinleri bir iki dakikanızı ayırıp şunları okursanız tam süper olur.

Öncelikle malum OKS yaklaştığından Hey Ho Lou kendini OKS kampı diyebileceğimiz bir sürece aldı. Neden? Niçin? Nasıl? gibi öm ler atmamanızı özellikle riza etti ve sizleri benim elime bıraktı.

Aha öldünüz

Şaka tabi

Hah eğer şimdi gelirsek fasülyenin faydalarına:
1)Gruplarınızı en geç çarşambaya kadar seçmek zorundasınız. Seçmeyenler uyarı alacaktır. 7 uyarı ile atılıyorum ne de olsa bir tane alsam ne olur demeyin çünkü bunun ayrı bir yeri olacaktır sonuçta eğer bir an önce karar vermezseniz tüm işleri aksatırsınız. Ayrıca seçmek o kadar da zor olmasa gerek.
2)Bu haftasnın sonuna kadar ilk yazılarınızı daha doğrusu ilk yazı taslaklarınızı bekliyor olacağım. Zaten herkes konusunu biliyor. 3. grup için Göreceli Kavram'ı bekkleyeceğiz 4. Grubun konusunu ise birazdan aşağıda belirteceğim.
3)Madeleine yazını bana yollayacakmışsın ilk olarak. Son editi ben yapacakmışım ondan sonra her şey bittiğinde en en en son editi Aslı yapacak ve sana genel yorumunu bildirecekmiş. Sonra da yollayacak zaten

4)Arna Belorn yazıları pazartesileri yollayın demiş bu yüzden Aslı ve Mervenur'un ilk yazıları 26'sında yollanacak. Daha zaman var yani

5)4. grubun ilk konusu Meddah yani Karagöz Hacivat olarak da bildiğimiz gölge oyunları. Tabi oyunu yapmacaksınız sonuçta bizim işimiz sözcüklerle. 4. grup üyeleri ilk olarak kendi seçtikleri bir Karagöz oyununu uyarlayacaklar. Tamamı olması şart değil ama en az bir sayfa olması lazım.
Bu kadardı galiba. Unuttuğum bir şey varsa daha sonra eklerim. Hepinize öm olarak da ileteceğim bunları ama şu an babam tepemde bağırıyor yat diye. Yarun tören sonrası hallederim. Hepinizin Gençlik ve Spor Bayramı kutlu olsun.İyi geceler.