|
|
|
|
|
|
|
Dame
|
 |
« Yanıtla #392 : Mayıs 17, 2008, 21:00:55 » |
|
Ehe şey ya Laila aslında 4. grubun bir başkanı olmayacak desem  O sıradışı bir bölüm olacak. Çalışma yapılacak konuyu Aslı ve ben belirleyeceğiz her hafta. Mesela en başlarda yapılacak olan uyarlamalar herkes için farklı olacak aynı konuda ama farklı metinler uyarlanacak mesela  Çok pis planlarım var 
|
|
|
|
|
|
yazan bir yazar!Resimciğe tıklasana bi I saw Susie sitting in a shoe shine shop. Where she sits she shines, and where she shines she sits. (Tam olarak okuyabilenden diksiyon dersi istiyorum  )
|
|
|
|
|
|
Dame
|
 |
« Yanıtla #394 : Mayıs 17, 2008, 23:18:54 » |
|
|
|
|
|
|
|
yazan bir yazar!Resimciğe tıklasana bi I saw Susie sitting in a shoe shine shop. Where she sits she shines, and where she shines she sits. (Tam olarak okuyabilenden diksiyon dersi istiyorum  )
|
|
|
|
|
|
Dame
|
 |
« Yanıtla #396 : Mayıs 18, 2008, 16:15:03 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Madeleine
|
 |
« Yanıtla #397 : Mayıs 18, 2008, 18:03:24 » |
|
teşekkürler  yeni bölümü yazıp Aslı'ya yolladım geçen gün. ne zaman yayınlacak acaba?
|
|
|
|
|
|
Fraktal'a sonsuz teşekkürler
|
|
|
|
Maateh
|
 |
« Yanıtla #398 : Mayıs 18, 2008, 19:25:13 » |
|
Bizim gurup süper olmuş! Ecem ve İlkay'la çok büyük işler yapacağız  katılıyorum çok konuşulacak bunlar 
|
|
|
|
|
|
Her zamanki gibi Yağmur yağacak Ve her şeyi temizleyecek. Ardından karanlığını indirecek gece, Yeryüzüne. Bu şehirden gideceğim. Bana ait gördüğüm, Dost bildiğm her şeyi alarak Yalnız sen, Sen kalacaksın bu şehirde....
|
|
|
|
Dame
|
 |
« Yanıtla #399 : Mayıs 18, 2008, 19:30:01 » |
|
İddialısınız demek  Bakalım göreceğiz artık. Eee şey ve yazılar önce Arna Belorn'un elinden geçeceği için ne zaman yayınlanır bilemem 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Maateh
|
 |
« Yanıtla #400 : Mayıs 18, 2008, 19:33:11 » |
|
ya birşey soracağım bizim yazdıklarımızı bu başlık altındamı yayımlacağız yoksa ayrı bir başlık açılacakmı 
|
|
|
|
|
|
Her zamanki gibi Yağmur yağacak Ve her şeyi temizleyecek. Ardından karanlığını indirecek gece, Yeryüzüne. Bu şehirden gideceğim. Bana ait gördüğüm, Dost bildiğm her şeyi alarak Yalnız sen, Sen kalacaksın bu şehirde....
|
|
|
|
Madeleine
|
 |
« Yanıtla #401 : Mayıs 18, 2008, 19:34:07 » |
|
sanırım ayrı başlık açılacak
|
|