Ana Sayfa
Yardım
Takvim
Üyeler
Giriş Yap
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
üye olun
.
Temmuz 25, 2008, 00:42:16
Duyurular
:
Harry Potter Cafe ve
Facebook
birleşirse ne olur?
Harry Potter Cafe | Forum
/
Diğer Konular
/
Üye İlişkileri
/
Kulüpler
(Moderatör:
Marissa
) / Konu:
Genç Yazarlar Çetesi
Sayfa:
1
[
2
]
3
4
5
...
33
Aşağı git
« önceki
sonraki »
Yazdır
Gönderen
Konu: Genç Yazarlar Çetesi (Okunma Sayısı 9433 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hey Ho Lou
insansı
Köpüklü Kapuçino
Hayvanım, hayvansın, hayvan
Ynt: Genç Yazarlar Çetesi
«
Yanıtla #15 :
Şubat 09, 2007, 22:47:29 »
şimdii üye listesi (katılım sırasına göre
)
1. ) Hey Ho Lou
2. ) +clou_and_rub+
3. ) bells lestrange
4. ) BilgeNazz
5. ) inaneren55
6. ) Nezii
7. ) felix felicis
8. ) pansy
9. ) Laila
yeni üyeler oldukça bu mesaj düzenlenecektir.
ilk 7 özel sayılabilir...
«
Son Düzenleme: Mart 11, 2007, 20:16:43 Gönderen: Hey Ho Lou
»
Sponsor Bağlantılar
Reklam
Re: Genç Yazarlar Çetesi
«
Eklendi:
Temmuz 25, 2008, 00:42:16 »
Hey Ho Lou
insansı
Köpüklü Kapuçino
«
Yanıtla #16 :
Şubat 09, 2007, 23:11:02 »
bells lestrance;
yazını şimdi okudum, etkileyici... sıkılmadan okudum uzun olmasına rağmen. duygusal bir yazı olmuş.
hoş...
BilgeNazz
G.N.C
Sıcak Çikolata
«
Yanıtla #17 :
Şubat 09, 2007, 23:19:06 »
Alıntı sahibi: Hey Ho Lou üzerinde Şubat 09, 2007, 23:11:02
bells lestrance;
yazını şimdi okudum, etkileyici... sıkılmadan okudum uzun olmasına rağmen. duygusal bir yazı olmuş.
hoş...
bende şimdi okudum gerçekten çok güzel olmuş
кєи∂ι ∂üиуαм fσяυмℓαяı
Eylül yıldızları gibi
Benden çok, uzağa yakın
Ve
Eylülün yaz sonuna gelişi gibi,
O cananın gelişi;
Ömrümün sonuna yakın...
Hey Ho Lou
insansı
Köpüklü Kapuçino
«
Yanıtla #18 :
Şubat 10, 2007, 00:59:50 »
Çengelli İğne
sıkılıyorum, sıkıldığımı hissediyorum. her şey aynıymış gibi gelmeye başladı ve bu beni boğuyor. farklı şeyler aramaya çalışmak bile sıkıcı olmaya başladı, neden bilmiyorum.
zaman nankörce hızla akıp gitmeye devam ediyor. bu bana çok batıyor, bir iğne gibi, bir çengelli iğne. zaman akıyor ve ben zamanı değerlendiremiyorum. boş geçiyor benim için zaman. çengelli iğne yine batıyor bana.
canımı sıkan şey belki de bu. emin olamıyorum. hep aynı şeylerde sıkıyor sanki. monoton bir hayat... ve yine zaman akıyor. durdurmak neden mümkün değil? neden bu nankörce akışa dur diyemiyoruz?!
çengelli iğne yine batıyor.
can sıkıntım ne zaman, nasıl geçecek? hiç bitmeyecek mi bu batma? hiç geçmeyecek mi çengelli iğnenin battığı yerde oluşan yara?
gözlerimi kapasam, açtığımda bir de baksam zaman durmuş. bu beni mutlu eder mi? bende diğerleri gibi sessizce zamanın hızla akışına göz yumuyorum. başka çarem yok, yeni şeyler arayışına giriyorum. belki bir mucize olur bu tekdüzelikten kurtulurum ya da iyice körelip bu rutinliğe alışırım umursamaz olurum ve sıkılmamaya başlarım.
zaman hızla akıyor ve ben yoruluyorum, bedenen değilse de ruhen. ruhum yoruluyor. çengelli iğne sürekli olarak ruhuma batıyor. ruhumda delikler açıyor. bir delik kapansa, yerine bir yenisi ekleniyor. ve bu bana yine batıyor. çengelli iğne batmaya devam ediyor.
bu hep böyle gidecek, biliyorum. başka yol, çözüm yok, farkındayım.
tek yapmam gereken, çengelli iğnenin batmasına aldırmamaya çalışarak yaşamaya devam etmek, zamanın hızla ilerlemesine göz yummak.
Aslı AYKAYA
Espia
!ÖzGüR!
Kakao
«
Yanıtla #19 :
Şubat 11, 2007, 16:56:56 »
bells_lestrange çok güzel bir yazı uzun değil gayet güzel.OKumaya değer bir yazı
ÇaPuLcULar FaN cLUb
"Kurtuluşun Krallığı Beni Evime Götüremez mi?"
bells_lestrange
Krema
♥ тυσмคѕ ♥
«
Yanıtla #20 :
Şubat 12, 2007, 21:50:47 »
beğendiğinize sevindim
ayrıca Hey Ho Lou yaşına göre çok iyi yazıyormuşsun onu fark ettim
«Ŧคภєttє»
Ŧเภ๔ยเlคร & ภเєภภค
Nightwish Hayran Kulübü, Iron Maiden Hayran Kulübü,
Bellatrix Lestrange Hayran Kulübü, Yazan bir Yazar,Karanlık Lord Adına
inaneren55
Kakao
MALT
Tek Koorkum:Rüya
«
Yanıtla #21 :
Şubat 15, 2007, 20:25:32 »
Tek Korkum:Rüya
[/color]Her şey bir rüyayla başladı.O gece Tom’un evinde bir parti vardı ve herkes çok içmişti.Tüm arkadaşları gittiğinde genç üniversiteli Tom biraz film izlemek istedi ve TV’nin karşısına geçti.2.Kanalda gerçekten de güzele benzeyen bir film vardı bir tür psikolojik korku filmi…Tom bu filme takıldı ve onu saatlerce izlemek istedi.Fakat daha ilk bölümü anca izlemişti ki aniden uykusu geldi.Yatağına gitmek için ayağa kalktı ve daha bir adım atamadan edeni cansızmış gibi,ağır bir uykudaymış gibi ve sanki rulo yapılmış halı gibi koltuğa düştü.Sonra bir anda filmi düşünmeye başladı rüyasında biraz önce izlediği psikolojik korku filmini…Film gerçek hayattan alınmıştı ve filmde bir kadının rüyasında duyduğu seslerden emir aldığı ve onları uyguladığı anlatılıyordu.Aniden görüntü değişti ve en yakın arkadaşı olan Mary’i ve de ertesi gün düzenlenecek olan okul turnuvasını gördü sanki rüyada değil de gerçekten de yaşıyordu gördüklerini.Ardından her şey karardı ve sanki beynin içinde bir böcek varmış da o tüm beynini kemirmeye başlamış gibi bir acı hissetti kafasının içinde.Sonra bir fırtınadaki uğultu gibi korkunç ve ona yalnız olduğunu hissettiren bir kadın sesi ona:
-Artık benimsin!
diyordu.Tom bunu anlayamadı.Ve kadın sanki onun beynini okumuş gibi tekrar konuştu:
-Artık benimsin,hizmetkar!
Tom gerçekten de korktu.Sonra bir erkek sesi ona adını seslenerek dürttü.Tom uyanıkmış gibi kalktı.Karşısındaki biraz önce partiye gelmemesinin sebebini öğrenmek için aradığı Sam’di.Sam ona sanki delirmiş gibi bakıyordu.Tom bunu sebebini öğrenince gördüklerini Sam’e anlattı.Sam’in batıl inançları olduğu için ona hemen bir medyuma gitmesi gerektiğini söyledi.Tom bunun karşısında gerçekten de o halinde bile güldü.Ama Sam ciddiydi.
Haftaya…
1-)Tom medyum’a gidecek mi?Giderse ne olacak?
2-)Rüyalar devam ediyor…
3-)Tom’un rüyasında Mary’i ve turnuvayı görmesinin sebepleri…
4-)Tom rüyalar için ne yapacak?
Sorularının cevabını bir daha ki sayıya öğreneceğiz.
+cloe and rub+
½ cin yavrusu
Sıcak Çikolata
«
Yanıtla #22 :
Şubat 16, 2007, 16:42:34 »
KÖPEĞİM
Otobüsteyiz.Uzun yolculuğumuzun bitmesi için dua ediyorum.Arada bir annemle tartışıyorum.''Anne ne olurdu şimdi yanımızda bir köpek getirseydik.Köyden nefret ediyorum, zaten kimse yok bari bir köpeğim olsaydı onunla oynardım,zaman geçirirdim.''Annem uzun bir soluk alıyor daha önce bu konuyu konuştuğumuzu söylüyor.Böyle konuşa konuşa sonunda köydeki eve varıyoruz.Otobüsten iner inmez babaannem koşa koşa bizi karşılamaya geliyor.Bizi gördüğünde de attığı sevinç çığlıkları yok mu.Rezil ediyor bizi.Ben belli etmeden kaçışmaya çalışınca arkadan birden atlamaz mı üzerime,alabildiğine sıkıyor.Sonra halamla çocukları geliyorlar.Ben,babaannemin kollarından kurtularak eve girmek için yokuşlu bahçemizden çıkyorum.Aman allahım!Bir de ne göreyim.Sevimli mi sevimli yavru bir köpek zıplaya zıplaya bana doğru geliyor.Yanıma geldiğinde ayaklarıma sürünüyor.Bu tatlı yaratığı kapıp hemen bahçede oturuyorum,kulaklarını okşuyorum.Ona bir ad buluyorum:Dobi.
Annemle kız kardeşim dinlendikten sonra bizim şu meşhur dereye böğürtlen toplamaya gidiyoruz hep beraber.Dereye inerken tatlı kuçum Dobi'nin kuyruğunu sallaya sallaya arkamızdan geldiğini görüyorum.İyi ki araba çarpmamıştı yolu geçerken.Ne kadar sadık bir hayvan,peşimden ayrılmak bilmiyor.
Biz lezzetli böğürtlenleri toplar ve topladıklarımızı mideye indirirken,yerinde duramayan köpeğimin canı sıkılmış olsa gerek,hızla dereden yukarı çıkıyor eve doğru.Böğürtlen toplamaya devam ediyoruz.Birden derenin üstünden, bir arabanın fren sesi geliyor.O anda içime çok kötü bir his düşüyor,ya Dobi'ye çarptıysa!Panik içinde telaşla anneme soruyorum:Anne ya Dobi'ye birşey olduysa?Annem telaşlanmamamı söylüyor ama o da panik içinde.Elimdeki böğürtlen kovasını yere atarak var gücümle yokuşlu dereyi çıkıyorum,yolun karşısına bakıyorum.Köpeğimin kımıldamadan orada yattığını görünce içim geçiyor,bayılacak gibi oluyorum.Bir kaç adım atıp yolun karşısına geçiyorum.Köpeğime bakıyorum sadece,o da ağır ağır nefes alarak donuk donuk bana bakıyor.Yaralı,kanayan karnını görünce ellerimi başıma götürüp feryadı basıyorum.Ardından annemler geliyorlar,köpeğimi kaldırıp kollarıma almama yardım ediyorlar,bahçeye götürüp yere bırakıyorum.Başında durup kulaklarını okşuyorum bana çok uzun gelen bir süre boyunca.Köpeğimin gözleri yavaşça kayıyor.Ben hıçkırıklara boğulup hala onun kulaklarını okşayarak:N'olur gitme köpeğim n'olur,diyorum ama nafile.Gözleri iyice kapanıp,nefes almayı bırakmasından sonra susuyorum.Ona çarpıp öyle yaralı halde oracıkta bırakan,kaçıp giden adama beddualar yağdırıyorum...
ne yazık ki gerçek
uzun oldu ama neyse
BilgeNazz
G.N.C
Sıcak Çikolata
«
Yanıtla #23 :
Şubat 19, 2007, 08:54:35 »
seni sevmakten vazgeçmem lazım. Seni severek sana her gün biraz daha bağlanıyorum. İşte bu yüzden seni sevmekten kokuyorum. Sana bağlanmaktan korkuyorum. çünkü, biliyorum ki elbet seni kaybedeceğim. Her güzel şeyin bir sonu var, sonunda sen de biteceksin. Ama ben senden, seni görmekten, seni sevmekten vazgeçemiyorum! Gözlerim seni arıyor, kalbim seni hissetmek istiyor. ama ne gözlerim seni görüyor, ne kalbim seni hissediyor. Neden mi ?! Çünkü seni kaybettim...Hemde çoktan! Peki madem kaybettim, neden hala son bulmandan korkuyorum? Sen zaten son bulmadın mı? Hayır! Sen hala orada bir yerdesin, hala seni görüyorum, hala sana sarılabiliyorum...Ne eksik peki? Eksik olan şu ki: varlığın yokluğun içinde kayboluyor. Yani, hiç bir şey eskisi gibi değil. Eskiden sadece vardın, ama şimdi yoksun! hemde sonsuza dek...
Çok çelişkiler var biliyorum, benim içimde olan çelişkiler yazıya yansıdı
yansıtmamaya çalıştım ama berecemedim
:S benim yazılarım biraz melankolik oluyor ama
umarım bu çeteye uyum sağlayabiliyorumdur :S umarım beğenirsiniz
кєи∂ι ∂üиуαм fσяυмℓαяı
Eylül yıldızları gibi
Benden çok, uzağa yakın
Ve
Eylülün yaz sonuna gelişi gibi,
O cananın gelişi;
Ömrümün sonuna yakın...
Harley Quinn
Elwood Blues
Yönetici
Has Türk Kahvesi
Harley Quinn
«
Yanıtla #24 :
Şubat 19, 2007, 10:04:12 »
Üretken bir Clüp açmışsın Aslıcım tebrik ederim canım
Klübünüz için bir önerim olacak kendi yazılarınızı zaten Not defterinde yayınlayabiliyorsunuz bence burda bir konu belirleyin ve klüp üyeleri olarak aynı konuya devam edin, hikaye tarzında hoş şeyler çıkartabilirsiniz bence
Hey Ho Lou
insansı
Köpüklü Kapuçino
«
Yanıtla #25 :
Şubat 19, 2007, 18:11:23 »
güzel öneri. yapılabilir bir şey.
bir konu belirlemeli. :S konu seçimi için önerileri bekleriz.
+cloe and rub+
½ cin yavrusu
Sıcak Çikolata
«
Yanıtla #26 :
Şubat 19, 2007, 18:18:58 »
eğer aynı konunun devamını getirerek yazarsak çok karışık olmaz mı çünkü herkes devamını farklı bir şekilde kafasında planlayabilir
Hey Ho Lou
insansı
Köpüklü Kapuçino
«
Yanıtla #27 :
Şubat 19, 2007, 19:33:42 »
şöyle de olabilir, bir konu üzerinde, farklı bakış açılarından olay anlatılabilir. ama önce ilk birinin başlangıcı, ilk vukuatı anlatması lazım. :S
ondan sonra diğerleri de o olaya göre, oradaki karakterlerden biriniymiş gibi onun ağzından hikayeyi kendi açısından anlatabilir. biraz karışık ama böyle bir grup çalışmasının içinde bulunuyorum ve iyi bir çalışma oluyor. burada da olabilir.
inaneren55
Kakao
MALT
«
Yanıtla #28 :
Şubat 19, 2007, 19:39:01 »
ya da beğenilen bir hikayeye farklı kişilerden farklı bakış açılarından yorumlar getirilsin ama yayınlanmadan önce yazardan izin alınsın bencee ne bileyim yani bu bence biraz daha iyi gibi görünüyor.Böyle bir faaliyet içinde olmak isteyenler yazacaklrını yazıp yazara maillesinler yayınlanıp yayınlanmayacağına yazar karar verri hem Hey Ho Lou nun kastettiği karışıklık da ortadan kalkmış olur.
Hey Ho Lou
insansı
Köpüklü Kapuçino
«
Yanıtla #29 :
Şubat 19, 2007, 20:13:58 »
karışıklık derken bahsettiğim anlaşılması zor bir şey. bir başka yazarın yazısına yorum getirirsek yeterince orjinal olmaz. bu yüzden 0'dan bir hikaye yazmalıyız
Sayfa:
1
[
2
]
3
4
5
...
33
Yukarı git
Yazdır