|
|
|
|
|
|
|
Dame
|
 |
« Yanıtla #377 : Mayıs 14, 2008, 23:23:46 » |
|
Önemli Duyuru:Gruplar belirlenmiştir. Aşağıda ismi yazılı olmayanlar ilk grup dışında istediklerine başvurabilirler. Başvuru için istediğiniz grubu da yazarak Hey Ho Lou’ya veya bana öm atabilirsiniz. 1.Grup = Heygenerup- Hey Ho Lou- Dame2.Grup = Ertesi Haftaya-Madeleine -Daniel Ecem Radcliffe --Sepet- 3.Grup: Edebi Metinler Genel-Göreceli Kavram - - 4. Grup: Göstermeye Dayalı Edebi Metinler-Laila -pansy -
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mayıs 20, 2008, 19:10:03 Gönderen: Dame »
|
|
yazan bir yazar!Resimciğe tıklasana bi I saw Susie sitting in a shoe shine shop. Where she sits she shines, and where she shines she sits. (Tam olarak okuyabilenden diksiyon dersi istiyorum  )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Maateh
|
 |
« Yanıtla #381 : Mayıs 14, 2008, 23:32:12 » |
|
hmm o yüzden ben ertesi haftaya serisini seve seve yazarım hoş olur her hafta farklı heyecanlar falan 
|
|
|
|
|
|
Her zamanki gibi Yağmur yağacak Ve her şeyi temizleyecek. Ardından karanlığını indirecek gece, Yeryüzüne. Bu şehirden gideceğim. Bana ait gördüğüm, Dost bildiğm her şeyi alarak Yalnız sen, Sen kalacaksın bu şehirde....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dame
|
 |
« Yanıtla #387 : Mayıs 16, 2008, 17:19:30 » |
|
-Sepet- de "Ertesi Haftaya" da olmak istiyor  Aranızda bir karara varın bir an önce. Bir grupta üçten fazla kişi olamaz çünkü.
|
|
|
|
|
|
yazan bir yazar!Resimciğe tıklasana bi I saw Susie sitting in a shoe shine shop. Where she sits she shines, and where she shines she sits. (Tam olarak okuyabilenden diksiyon dersi istiyorum  )
|
|
|
|
Maateh
|
 |
« Yanıtla #388 : Mayıs 16, 2008, 17:23:03 » |
|
yaa bir grupta 4'ten fazla kişi yokki Dame Laila 4. grupta olmak istiyormuş -Sepet- ertesi haftaya grubuna girer böylece benim fikrimce tabi
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mayıs 16, 2008, 17:24:48 Gönderen: Daniel Ecem Radcliffe »
|
|
Her zamanki gibi Yağmur yağacak Ve her şeyi temizleyecek. Ardından karanlığını indirecek gece, Yeryüzüne. Bu şehirden gideceğim. Bana ait gördüğüm, Dost bildiğm her şeyi alarak Yalnız sen, Sen kalacaksın bu şehirde....
|
|
|
|
|
|