|
Hey Ho Lou
|
 |
« Yanıtla #345 : Nisan 20, 2008, 00:46:09 » |
|
Yazdığım konuyu onayladınız mı acaba???
uygundur.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Madeleine
|
 |
« Yanıtla #346 : Nisan 20, 2008, 14:26:49 » |
|
karakterlerden birine kendi adımı verdim. o kadar da olsun artık değil mi 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Madeleine
|
 |
« Yanıtla #352 : Nisan 29, 2008, 23:05:05 » |
|
hikaye bitti sadece bilgisayara geçirmem gerekiyor. aslında geçen hafta sonu koymam gerekiyordu ama il dışındaydım. boş vaktim varken hikayeyi düzenledim, eksik yerlerini tamamladım. en kısa zamanda göndereceğim içiniz rahat olsun bu arada gecikmeden dolayı herkesten özür dilerim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hey Ho Lou
|
 |
« Yanıtla #353 : Mayıs 03, 2008, 17:10:06 » |
|
Yapmayı Düşündüğümüz, İlerde yapacağımız Etkinlikler: Çete Başkan Yardımcısı Dame ile yaptığımız görüşmeler sonucu çete 3'lü gruplara bölünecek. o 3'lü gruplar farklı farklı seriler üzerinde çalışacak. En yakın zamanda tarafsız bir eleştirmen + editör grubumuza katılacak ve yazılarımızı kontrol ederek, bize yorumlar yapıp, hataları gösterip, önerilerde bulunacak. Gruplardan biri Heygenerub'u yazacak. Diğer bir üçlü Ertesi Haftaya serisini yazacak, diğer üçlü farklı bir seriye başlayacak... (çetede aktif olan 9 kişiye göre şimdilik 3 proje var) başka projeler üzerinde çalışmaya devam ediyoruz. (3 Mayıs 2008'de yazıldı)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Daniel Ecem Radcliffe
|
 |
« Yanıtla #354 : Mayıs 03, 2008, 18:44:40 » |
|
peki bu grupları ne zaman öğreneceğiz?
|
|
|
|
|
|
Yazan Bir Yazar Avrupa Yakası Hayran Kulübü
|
|
|
|
|
|
Hey Ho Lou
|
 |
« Yanıtla #356 : Mayıs 03, 2008, 21:12:04 » |
|
kimin hangi grupta olacağı tam belli değil. bir grup hariç. diğer iki grubun üyelerini ayarlamak için toplantıda herkesin olması gerek.
ve artık geçerli bir mazereti olmadan toplantıya katılmayanlar uyarı alacak!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|