Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ekim 08, 2008, 00:33:49  

Sayfa: 1 ... 14 15 16 [17] 18 19 20 ... 28   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Formula 1 Sevenler Kulübü  (Okunma Sayısı 11006 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
pansy
Loamsdown of Deephallow~
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #240 : Mayıs 06, 2008, 21:03:22 »

Geçen sene nasıldı ama.Gıancarlo'ya orada bayılmıştım Dil Çıkaran Felipe^m de harikaydıı Alkış Alonso da süperdi .. İzlemeye değer Kahkaha Yarın,yarın,yarıııın Dil Çıkaran

Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Formula 1 Sevenler Kulübü
« Eklendi: Ekim 08, 2008, 00:33:49 »

alessia
Köpüklü Kapuçino

Queen B

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #241 : Mayıs 06, 2008, 21:12:54 »

ama bu kesinlikle haksızlık ben izleyemiycem Ağlayan

Super Aguri, F1'den Ayrıldı

Super Aguri, bugün takımdan yapılan açıklama ile Formula 1 Şampiyonası'ndan ayrıdığını açıkladı.

Gelecekleri konusunda haftalardır devam eden spekülasyonların ardından, Magma Group'un devredilmesinden sonra başlayan çöküşüyle birlikte, Süper Aguri takımını Alman otomobil firması Weigl Group'tan gelen son acil yardım paketi de kurtarmaya yetmedi.

Takım patronu Aguri Suzuki Honda ile Salı günü Japonya'da bir toplantı yaptı, ancak bu toplantıdan çıkan sonuç artık Süper Aguri takımının şampiyonada yer almayacağı doğrultusundaydı.

Takım tarafından yapılan bir açıklamaya göre Suzuki; "En büyük hayalim olan Formula 1'de bir takım sahibi olabilmek için Kasım 2005'te FIA'ya başvurdum. O günden bu yana, şampiyonada iki yıl dört aydır Süper Aguri takımı olarak yer aldık, fakat size şunu üzüntüyle belirtmek isterim ki takımımız bu günden itibaren şampiyonada olmayacak" dedi.

Suzuki, takımın şu anda yaşadığı maddi krizin ana sponsor SS United firmasının geçen yıl ödeme yapmamasından kaynaklandığını ve bunun da ekonomik olarak takımı çaresiz bıraktığını söyledi.

"Takım 2007 firmalar şampiyonasında birçok araç üretici firmaya karşı mücadele etti ve ancak 22. yarışında dokuzuncu olarak yarışı tamamlayıp ilk puanını almayı başarabildi.

Bununla birlikte, SS United Firması'nın ekonomik nedenlerden dolayı sözleşmeyi ihlal etmesiyle takım bir anda maddi krize girdi. Honda takımının yardımıyla bir süre daha devam ettik, ama gelecek için kendimize bir yol çizip şampiyonaya devam edebilmemiz oldukça zordu ve çekilme kararı aldık.

Buradan Honda'ya, Bridgeston'a, sponsorlara, geçen iki yıllık süre zarfı içerisinde çeşitli konularda bize tavsiyede bulunan herkese, her zaman takımın mativasyonunu en üst düzeyde tutan ve ellerinden gelenin en iyisini yapan takım çalışanlarına, her türlü zorluğa karşı limitleri zorlayan Anthony Davidson'a, başlangıçtan beri bizimle olan, takım için çok iyi mücadele eden Takuma Sato'ya ve son olarak dünyanın dört bir yanında Süper Aguri Takımı'nı destekleyen taraftarlarımıza en derin teşekkürlerimi sunmak istiyorum."

Süper Aguri 2006'da, Takuma Sato'yu F1'de tutmak için Honda Takımı'nın yardımlarıyla kuruldu. Şampiyonadaki ilk puanlarını 2007'de İspanya'da elde ettiler ve geçen yıl firmalar sıralamasında dokuzuncu olarak şampiyonayı tamamladılar.

Takımın ayrılmasıyla Formula 1'de 10 takım kalmış oldu. Sezon başında Prodrive'ın da katılımıyla gridde 12 takımın olması düşünülüyordu ancak bu takım da sezona erken veda etmek zorunda kalmıştı.

"Ben yalnız ve yalnız onu,böylesine içten, böylesine derinden severken,
ondan başka birini ne tanıyor, ne biliyorken, ne de başka birine sahipken,
nasıl olup da bir başkası onu sevebiliyor, sevmeye yelteniyor?"

'Genç Werther'in acıları' GEOTHE
alessia
Köpüklü Kapuçino

Queen B

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #242 : Mayıs 06, 2008, 21:31:01 »

geçen yılki maçtan birkaç resim buldum:

(göstermek/gizlemek için tıkla)

alonso_624
Kakao

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #243 : Mayıs 06, 2008, 22:02:43 »

Geçen sene Alonso ile Mahsun Kırmızıgülün kolkola verdiği sahne hala gözümün önünden gitmio  Acayip  Sırıtan

Bu sene yine kaptan Alonso olur diye düşünüyorum  Cool ALL STARS takımında da geçen seneden farklı Behsat Uygur'u görüyorum.. vardıysa da görmemişim demekki. Geçen seneki kaleci kimdi? Bu sene Yaşar'mış.. geçen sene Yaşar değildi galiba ya..

Bu arada aramızda kalsın ( Dil Çıkaran ) ben F1 takımını tutuyorum  Utanmış

Fernando Alonso.. Champion!

pansy
Loamsdown of Deephallow~
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #244 : Mayıs 07, 2008, 18:31:06 »

Geçen sene Alonso ile Mahsun Kırmızıgülün kolkola verdiği sahne hala gözümün önünden gitmio  Acayip  Sırıtan

Bu sene yine kaptan Alonso olur diye düşünüyorum  Cool ALL STARS takımında da geçen seneden farklı Behsat Uygur'u görüyorum.. vardıysa da görmemişim demekki. Geçen seneki kaleci kimdi? Bu sene Yaşar'mış.. geçen sene Yaşar değildi galiba ya..

Bu arada aramızda kalsın ( Dil Çıkaran ) ben F1 takımını tutuyorum  Utanmış

Nasıl bir sahneydi o yaa Dil Çıkaran Tüm gece hatırladıkça gülmüştüm Kahkaha Mahsun ve Ferni Hede Hödö

Hmm.. Sanırım bende F1'i tutuyoruuum Terleyen

derhavril
Cliff...
UU Seherbazları
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #245 : Mayıs 07, 2008, 19:56:00 »

ben de F1 i tutuyorum  Dil Çıkaran ama ben izleyemeyeceğim   Üzgün
ama babam sağolsun uydu bağlatıyor  Dil Çıkaran artık diğerlerini ve pistlerini fln izleyebeileceğim  Alkış
« Son Düzenleme: Mayıs 07, 2008, 19:57:43 Gönderen: derhavril » Logged

Susmalısın ! İçinde korkunç kötü şeyler olurken yüzün her zamanki gibi doğal olmalı! Gülümsemelisin hatta...

alessia
Köpüklü Kapuçino

Queen B

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #246 : Mayıs 07, 2008, 20:37:04 »

bende f1 tutuyorum Kahkaha ama izleyemiycem ......

alonso_624
Kakao

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #247 : Mayıs 07, 2008, 21:42:14 »

Ben şu anda izliyorum birinci yarı bitti. Birazdan ikinci yarı başlıyacak. Maçta ilk golü Alonso attı  Cool Şu anda durum 4-1 Formula Starları yeniyo. Bu arada Massa maça gelemedi çünkü Türkiye'ye bi gün geç gelme kararı almış

Bakalım sonuç ne olacak..

alonso_624
Kakao

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #248 : Mayıs 07, 2008, 22:34:40 »

vee maç bitti 8-3. Tabiki Formula Starları yendi. Alonso maç bitmeden ayrıldı.

alessia
Köpüklü Kapuçino

Queen B

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #249 : Mayıs 08, 2008, 10:05:15 »

Formula1 futbol şöleni

Formula 1'de 2 kez dünya şampiyonu olan İspanyol pilot Fernando Alonso, Force India takımının İtalyan pilotu Giancarlo Fisichella, Toyota pilotu İtalyan Jarno Trulli ve Toro Rosso takımının Alman pilotu Sebastian Vettel'in de aralarında bulunduğu F1 ve GP2 pilotları, Cüneyt Tanman, Tanju Çolak, Mehmet Özdilek gibi eski futbolcular ve Yılmaz Erdoğan ile Mahsun Kırmızıgül gibi sanatçıların da yer aldığı All Stars takımıyla karşılaştı.

F1 takımı ile All Stars takımları arasındaki karşılaşmayı Formula pilotları 8-3 kazandı.

F1 takımının gollerini Alonso, Luizzi (3), Fisichella (3) ve Vettel atarken, All Stars takımının golleri Tanju Çolak'ın oğlu Anıl, Mahsun Kırmızıgül ve Mehmet Özdilek'ten'den geldi.

F1 takımı, geçen yıl oynanan maçı da 8-5 kazanmıştı.

Formula 1 ve All Stars takımlarını karşı karşıya getiren gösteri maçından elde edilen gelir, Birleşmiş Milletler Eğitim, Bilim ve Kültür Kurumu (UNESCO), Anne Çocuk Eğitim Vakfı (AÇEV) ve Umut Çocukları Derneği'ne aktarılacak.

not: haber www.haber1.com dan alıntıdır!

Nepenthe
Kakao

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #250 : Mayıs 08, 2008, 15:10:21 »

Kovalainen Türkiye GP'de yarışacak

Heikki Kovalainen, bu sabah gerçekleştirilen sağlık testlerinden geçerek hafta sonundaki Türkiye Grand Prix'de yarışmak için gerekli FIA onayını almış oldu.

McLaren'dan bir sözcü yaptığı açıklamada, İspanya Grand Prix'de ciddi bir kaza geçiren Fin sürücünün, İstanbul'da takım arkadaşı Lewis Hamilton ile birlikte yarışaca çıkacağını doğruladı.

FIA'dan yapılan açıklamada ise, "Bu sabah FIA Sağlık Heyeti Başkanı Prof. Jean-Charles Piette ve TOMSFED Sağlık Kurulu Başkanı ve Formula 1 şef doktoru Cem Boneval tarafından gerçekleştirilen kontrollerin ardından, Heikki Kovalainen'in 2008 Türkiye Grand Prix'de yarışmasına onay verilmiştir" denildi.

İspanya GP' deki kazanın ardından hastaneye kaldırılan Kovalainen, Barselona'dan ayrılmadan önce bir gece müşahade altında tutulmuştu.

Daha sonra ülkesine dönen Fin sürücü geçtiğimiz hafta normal fitness antremanlarına başlayarak, Türkiye'de yarışmaya hazır olduğunu açıklamıştı.

Kovalainen, "Mümkün olan en kısa süre içinde yarışmaya dönmek istiyorum. Barselona'daki kaza nedeniyle şu an sadece yarışa odaklanmış durumdayım" demişti.

Kovalainen ayrıca, "F1'le ilgili olan herkes, özellikle de FIA, sürücülerin güvenliği artırmak için sürekli çalışıyor. Fakat Formula 1 reskli bir spor. Bir pilot olarak bunun farkındasınız. Ancak bu konuyu pek düşünmezsiniz. Bu tür şeylerden endişe ederseniz, konsantrasyonunuzu kaybedersiniz" ifadelerini kullanmıştı.

bu arada kazanın nedeni janttan kaynaklanan bi üretim hatasıymış heikki'nin bi suçu yok yani Gülümseyen zaten ilk andan beri sağlık durumunun iyi olduğu söylenmişti istanbul parkta yarışması sürpriz olmadı. haftasonu hava açık olucakmış, yağmur yağması beklenmiyo ama belki bi umut yağabilirmiş Sırıtan
« Son Düzenleme: Mayıs 08, 2008, 15:13:07 Gönderen: _özge_ » Logged

İnsanlığın bugüne dek önemle düşünüp durduğu şeyler gerçek bile değildir, kuruntudur yalnızca; daha sert deyimiyle, o sapına dek zararlı, hasta yaratıkların bozulmuş içgüdülerinden doğan yalanlardır.
alonso_624
Kakao

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #251 : Mayıs 08, 2008, 16:10:40 »

Buyrun maçın videosu: http://www.trf1.net/formula1_haberler/2333.html

RaİsTlİn
Şeker
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #252 : Mayıs 08, 2008, 19:02:53 »

alonso_624    paylaşımlar için teşekkürler maçı izleyememiştim video iyi oldu f1 gerçekten iyi oynamış keşke bizimkilerde biraz daha atsalardı

Marissa
Son Yok Edilecek Düşman,Ölümdür.
Mod
Has Türk Kahvesi

''Est Solarus oth Mithas''

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #253 : Mayıs 09, 2008, 18:52:16 »

öhhh o ne arkadaşlar maç felan olmuyor bilesiniz.

Formula 1 Petrol Ofisi Türkiye Grand Prix'sinde, Formula 1 araçları İstanbul Park Pisti'ne çıktı! Formula 1'de ilk antrenman turları yapılırken, en hızlı tur zamanına, son 2 yılda İstanbul'da birinciliği elde eden Ferrari pilotu Felipe Massa ulaştı!

Brezilyalı Massa, 1 saat 30 dakika süren antrenman turlarında 1.27.323'lük tur zamanı ile en hızlı pilot oldu. Ferrari pilotu Massa'yı iki McLaren Mercedes pilotu izledi. Son İspanya Grand Prix'sinde ciddi bir kaza geçiren Heikki Kovalainen, İstanbul'da iyi bir dönüş yaparak 1.27.456 ile 2., İngiliz Lewis Hamilton ise 1.27.752 ile 3. sırayı elde etti.

Pilotlar sıralamasında, geride kalan 4 yarış sonucunda birinci durumda bulunan Ferrari'nin Fin pilotu Kimi Raikkonen ise ilk antrenman turlarında sadece 3 tur atarken, 1.30.732'lik derecesiyle son sırada yer aldı.

3. VE 8. VİRAJLAR ZORLADI

İstanbul Park Pisti'ndeki ilk antrenman turlarında F1 pilotları zaman zaman zor anlar yaşadı. Pilotlar özellikle 3. ve ünlü 8. virajda araçlarını kontrol etmekte güçlük çekti.

Force India takımından Adrian Sutil, McLaren Mercedes'ten Lewis Hamilton, Ferrari'den Felipe Massa 3. virajda, BMW'den Robert Kubica, Red Bull Racing takımından David Coulthard, Ferrari'den Massa, Force India'dan Sutil 8., Williams takımından Kazuki Nakajima, Toyota'dan Jarno Trulli 6., Scuderia Toro Rosso'dan Sebastian Vettel 10 ve 1., Force India takımından da Giancarlo Fisichella 7. ve 1. virajda zor anlar yaşayıp pistten çıkmalarına rağmen, antrenman turlarına devam ettiler.

BARRICHELLO'NUN 257 REKORUNA ÖZEL TASARIM

Petrol Ofisi Türkiye Grand Prix'sinde kariyerindeki 257. yarışına çıkarak Formula 1'de en çok yarışa katılacak pilot unvanını alacak olan Honda'nın Brezilyalı pilotu Rubens Barrichello'nun aracının dış tasarımı bu rekor için özel olarak hazırlandı.

Brezilyalı pilot, ilk antrenman turlarına aracında ''257 New Grand Prix Record'' (257 yeni grand prix rekoru) yazısı yer aldı. Bu rekor daha önce 256 yarışa katılan Riccardo Patrese'ye aitti.

3. VE 9. VİRAJLAR ARASINDA ISLAKLIK

İstanbul Park Pisti'nde yağış olmamasına rağmen, antrenman turları öncesi 3. ve 9. virajlar arasında pistte yer yer ıslaklık gözlendi. Takımlar birer tur atıp pite girerken, ıslak bölgelerin kurumasını beklediler ve zaman turlarına son 50 dakikada başladılar.

ANTRENMAN TURLARI SONUÇLARI

Formula 1 Petrol Ofisi Türkiye Grand Prix'sinde ilk antrenman turlarında elde edilen en iyi tur dereceleri şöyle:

Sürücü Ülkesi Takım Süre
1-Felipe Massa Brezilya Ferrari 1.27.323
2-Heikki Kovalainen Finlandiya McLaren Mercedes 1.27.456
3-Lewis Hamilton İngiltere McLaren Mercedes 1.27.752
4-Fernando Alonso İspanya Renault 1.28.284
5-Jenson Button İngiliz Honda 1.28.919
6-Kazuki Nakajima Japonya Williams 1.29.002
7-Nick Heidfeld Almanya BMW Sauber 1.29.024
8-Rubens Barrichello Brezilya Honda 1.29.068
9-Nelson Piquet Jr. Brezilya Renault 1.29.082
10-Timo Glock Almanya Toyota 1.29.103
11-Jarno Trulli İtalya Toyota 1.29.329
12-Robert Kubica Polonya BMW Sauber 1.29.330
13-Nico Rosberg Almanya Williams 1.29.367
14-Adrian Sutil Almanya Force India 1.29.756
15-Giancarlo Fisichella İtalya Force India 1.29.811
16-Mark Webber Avustralya Red Bull Racing 1.30.088
17-David Coulthard İskoçya Red Bull Racing 1.30.340
18-Sebastien Bourdais Fransa S.Toro Rosso 1.30.388
19-Sebastian Vettel Almanya S.Toro Rosso 1.30.426
20-Kimi Raikkonen Finlandiya Ferrari 1.30.732

Ayrılık küçük sevgileri öldürür ama büyük sevgileri güçlendirir. Tıpkı rüzgarın mumu söndürüp yangını güçlendirdiği gibi..
derhavril
Cliff...
UU Seherbazları
Sıcak Çikolata

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #254 : Mayıs 09, 2008, 20:09:50 »

teşekkürler  Sırıtan alonso_624 ben de izleyememiştim  Hede Hödö iyi oldu video  Dil Çıkaran

sana da teşekkürler Ayşe ablacım  Sarılan  ilk antreman bilgileri için  Dil Çıkaran

Susmalısın ! İçinde korkunç kötü şeyler olurken yüzün her zamanki gibi doğal olmalı! Gülümsemelisin hatta...

Sayfa: 1 ... 14 15 16 [17] 18 19 20 ... 28   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: