Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ocak 08, 2009, 10:39:33  

Sayfa: 1 ... 17 18 19 [20] 21 22 23 ... 32   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Formula 1 Sevenler Kulübü  (Okunma Sayısı 13588 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
pansy
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #285 : Mayıs 25, 2008, 22:07:12 »

Yense de yenilse de,ne yapsa da Raikkonenciyiz Tapan

Ben dersanedeydim.O yüzden yarışı izleyemedim.Ama bayağı olaylıymış.Kardeşimin dediğine göre de Hamilton hayatında ilk defa yarış kazanmış gibi coşku yaşamış fln.Öyle Dil Çıkaran

Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Formula 1 Sevenler Kulübü
« Eklendi: Ocak 08, 2009, 10:39:33 »

Discovery
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Telve

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #286 : Mayıs 25, 2008, 22:09:00 »

alonsom o en sonki kazayı yapmasaydı podyuma çıkabilirdi beee

Nepenthe
Kakao

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #287 : Mayıs 25, 2008, 22:37:46 »

hamilton gerçekten öyle bi sevindi ki yani sanki ilk defa 1. olmuş gibiydi galibiyet turu boyunca direksiyona vurup sevinç gösterilerinde bulundu Kahkaha Sutil'e yazık oldu kariyerinin en iyi yarışını çıkarırken Kimi arkadan vurunca pite çekilmek zorunda kaldı ve şikayette bulunmuşlar yarış hakemlerine ama Kimi ceza almadı kasten yapılmadığı öne sürülmüş gerekçe olarak ki doğru bu. alonso yarışın en agresifiydi. ve yarış sonunda ne yazık ki şampiyona liderliği hamilton'a geçmiş oldu Üzgün

İnsanlığın bugüne dek önemle düşünüp durduğu şeyler gerçek bile değildir, kuruntudur yalnızca; daha sert deyimiyle, o sapına dek zararlı, hasta yaratıkların bozulmuş içgüdülerinden doğan yalanlardır.
alonso_624
Kakao

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #288 : Mayıs 25, 2008, 22:46:09 »

Hamilton sevinecek tabi Pilotlar Şampiyonasının birincisi konumuna geldi. Kimi 9. oldu ve puan alamadı böylece:

Hamilton   38 puan
Raikonnen 35 puan
Massa      34 puan oldu yanlış hesaplamadıysam.

ve buyrun haber: Hamilton: "Kariyerimin en iyisiydi."

http://www.trf1.net/formula1_haberler/2633.html

Nerede olduğun değil nereye gittiğin önemli!
pansy
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #289 : Mayıs 25, 2008, 23:32:50 »

3 puanı söke söke alır,Kimiye güveniyoruz Alkış

Pehh.Bence Hamilton'un o kadar sevinmesinin nedeni,Kimi'nin kötü bir durumda olduğu yarışta iyi sonuç almasıydı.Tabi kariyerinin en iyisi olacak.Kimi 9.iken 1.olmak.Bir daha yakalayamaz böyle bir fırsat Hede Hödö Ne kadar fesatım dimi Dil Çıkaran Hamilton'un yaptığı şey,meyvesi olan ağacı taşlamak gibi birşey gibi birşey işte Hede Hödö

Discovery
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Telve

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #290 : Mayıs 26, 2008, 07:22:12 »

hamilton gerçekten öyle bi sevindi ki yani sanki ilk defa 1. olmuş gibiydi galibiyet turu boyunca direksiyona vurup sevinç gösterilerinde bulundu Kahkaha Sutil'e yazık oldu kariyerinin en iyi yarışını çıkarırken Kimi arkadan vurunca pite çekilmek zorunda kaldı ve şikayette bulunmuşlar yarış hakemlerine ama Kimi ceza almadı kasten yapılmadığı öne sürülmüş gerekçe olarak ki doğru bu. alonso yarışın en agresifiydi. ve yarış sonunda ne yazık ki şampiyona liderliği hamilton'a geçmiş oldu Üzgün

ewt sanki dünya şampiyonu oldu Kahkaha Kahkaha

alonso_624
Kakao

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #291 : Mayıs 26, 2008, 21:35:45 »

Monako'dan birkaç foto

Hamilton'ın sevinçten uçtuğu anlardan biri  Kararsız

alessia
Has Türk Kahvesi

live your life

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #292 : Mayıs 27, 2008, 14:33:44 »

çok kötü olmuş. Raikkonen 9. izleyemedim yarışı izlesem daha da sinir olurdum heralde. Daha da sinirim bozuldu Alonso ,ferrari ye gitmesin ya ....

When the sun shine we'll shine together
Told you I'll be here forever
Said I'll always be your friend
Took an oath I'mma stick it out 'til the end
Now that it's raining more than ever know that we'll still have eachother
You can stand under my umbrella

alonso_624
Kakao

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #293 : Mayıs 27, 2008, 16:56:56 »

Aslında Alonso'nun Ferrariye gideceği hala kesin değil, söylenti halinde. Eğer Ferrari'ye geçerse oradan kimin ayrılacağı da başka bir mesele.

Büyük ihtimalle Massa ayrılır ama Kimi ve Alonso geçinemez diye düşünüyorum. Çünkü iki rekabetçi pilot aynı takımda çok sıkıntı çekiyo her zaman bi tanesi diğerinin gerisinde olması gerekiyo. bkz: Alonso ve Hamilton. Ama anlaşırlarsa da ulaşılmaz bir ikili olabilirler  Şeytani

pansy
Has Türk Kahvesi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #294 : Mayıs 27, 2008, 17:32:11 »

Aslında Alonso'nun Ferrariye gideceği hala kesin değil, söylenti halinde. Eğer Ferrari'ye geçerse oradan kimin ayrılacağı da başka bir mesele.

Büyük ihtimalle Massa ayrılır ama Kimi ve Alonso geçinemez diye düşünüyorum. Çünkü iki rekabetçi pilot aynı takımda çok sıkıntı çekiyo her zaman bi tanesi diğerinin gerisinde olması gerekiyo. bkz: Alonso ve Hamilton. Ama anlaşırlarsa da ulaşılmaz bir ikili olabilirler  Şeytani

Ben gayet anlaşıyorlar diye biliyorum.Bakınız:Avatarın Kahkaha Ayrıca Schuminin senelerdir aldığı şampiyonluğu alan Alonsoyu Ferrari bünyesine alıp, Kimi ve Felipe gibi kredi pilotları buruşturup atar mı bilemiyorum Dudaklarını Mühürlemiş

alonso_624
Kakao

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #295 : Mayıs 27, 2008, 18:21:18 »

İnşallah her şey resimlerdeki gibi, göründüğü gibidir.

Alonso Ferrariye geçerse onu kimse durduramaz hatta bi yerde bi yorum okumuştum: "Alonso Ferrarı'ye geçerse ikinci bir Shumi ortaya çıkabilir" Bence olabilir Gülümseyen

Isabelle Bristow Vaughn
...I am the Great Cornholio...
Sıcak Çikolata

Up The Irons!

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #296 : Mayıs 28, 2008, 11:23:20 »

Yarışı izleyemedim, o an Altınpark'ta gelen yüzlerce kişiye proje anlatmakla meşguldüm.. Keşke izleyebilseydim, anladığım kadarıyla bayağı heyecanlı bir yarış olmuş. Sonuçlar beni ne yazık ki hiç memnun etmedi, bir yerden bulup izleyeceğim yarışı birazdan, ne oldu böyle diye.. Alonso'nun Ferrari'ye gitmesine ilk duyduğumda sevinmiştim açıkçası, ama hakikaten düşününce, kim gidecek? Kimi kariyerini noktalayana kadar orada olacağını söyledi, yani orda olmak istiyor ve çok iyi bir pilot, Massa da çok iyi bir pilot ve Ferrari için avantaj olduğunu düşündüm hep.. Kim gidecek ki? Kimi giderse çok daha fazla üzülürüm ama Massa giderse de üzülürüm, ama herhangi bir anlaşmazlığın çıkacağını düşünmüyorum yine de Alonso ile Räikkönen arasında.. Ve Alonso Ferrari'ye geçerse durdurulamaz görüşüne katılmıyorum, hiçbirşey sadece arabaya bağlı değil.. Alonso gayet iyi bir pilot, destekliyorum da kendisini tamam ama durdurulamayacak adam bunun sinyallerini de önceden verirdi diye düşünüyorum..

I'm an animal, better set me free

Clifford Lee Burton: He’s not dead..He promoted..to GOD
sickofme@lastfm
Thefrayedend@deviantart

Okulum çok yoğun değil(o yoğun aslında, ben değilim), sadece bazen gülmekten karnıma ağrılar girdiği için eskisi kadar sık gir(e)meyeceğim sanırım. Karın ve kaba kaslarımın biraz rahatlaması gerekiyormuş.
alonso_624
Kakao

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #297 : Mayıs 28, 2008, 14:25:12 »

e sinyallerinin vermedi mi sence iki kere şampiyon olarak (hele shumi de yarışırken). Eğer renault önceki gibi devam etseydi arabasını daha da geliştirebilseydi şimdi Alonso gayet rekabetçi olacaktı. Mclaren'de gayet rekabetçiydi takım içindeki sorunlar olmasaydı tekrar Şampiyon olabilirdi diye düşünüyorum.

Neyse eğer Ferrari'ye geçme gibi bir durum varsa ve bu kesinleşirse o zaman tartışırız
« Son Düzenleme: Haziran 01, 2008, 19:37:56 Gönderen: alonso_624 » Logged

alonso_624
Kakao

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #298 : Haziran 01, 2008, 19:35:19 »

Alın size basından bir şok haber daha!

Raikkonen 2009'dan Sonra Emekli Olacak

Fernando Alonso'nun 2010'da Ferrari'ye geçeceği yönünde spekülasyonların çıkmasının ardından son şampiyon Kimi Raikkonen'in 2009'dan sonra sporu bırakabileceği yönünde haberler çıktı.

Bugün Almanya gazeteleri 'Rheinischen Post' ve 'TZ''de çıkan haberlerde Fin pilotun gelecek sene sonrası için Ferrari ile anlaşmasını yenilemeyeceği iddia edildi.

Rheinischen Post'a göre Raikkonen geçtiğimiz günlerde bir partide arkadaşlarına çok fazla sporda kalmak istemediğini söyledi.

Gazeteye konuşan Fin pilotun arkadaşı "Kimi araçları seviyor ancak Formula 1'de diğer her şeyden nefret ediyor."

"Umumi görünüşler, projektörler altında yaşam; bunlar için daha fazla isteği yok." dedi.

alıntıdır.

derhavril
Mors Ante Infamia...
UU Seherbazları
Has Türk Kahvesi

Ad Noctum !

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #299 : Haziran 01, 2008, 19:39:23 »

Ben inanmıyorum!  Dil Çıkaran yani Alonso Ferrari'e geçse bile adam daha yeni kariyer zirvesine yakınken niye bıraksın! ben olsam bırakmam  Hede Hödö ama bırakırsa ne diyeyim aptallık etmiş olur  Gözlerini Deviren

Saving People, Hunting Things
We Were Just Starting To Be Brothers Again 

ÇEVİRİ KULÜBÜ ÜYELERİNİN DİKKATİNE ;
Yeni Düzenleme [Herkes Okusun Lütfen !!]

Elizabeth Báthory Dil Çıkaran

Sayfa: 1 ... 17 18 19 [20] 21 22 23 ... 32   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: