Ana Sayfa
Yardım
Takvim
Üyeler
Giriş Yap
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
üye olun
.
Ağustos 30, 2008, 07:42:36
Duyurular
:
Harry Potter Cafe ~ Last.fm
grubuna gitmek için tıklayın.
Harry Potter Cafe | Forum
/
Diğer Konular
/
Üye İlişkileri
/
Kulüpler
(Moderatör:
Marissa
) / Konu:
Formula 1 Sevenler Kulübü
Sayfa:
1
...
15
16
17
[
18
]
19
20
21
...
26
Aşağı git
« önceki
sonraki »
Yazdır
Gönderen
Konu: Formula 1 Sevenler Kulübü (Okunma Sayısı 9848 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
pansy
Loamsdown of Deephallow~
Has Türk Kahvesi
Twilight~
Ynt: Formula 1 Sevenler Kulübü
«
Yanıtla #255 :
Mayıs 09, 2008, 20:16:03 »
İkinci Seansta Raikkonen Önde
Türkiye GP'sinin az önce tamamlanan ikinci serbest antrenman turlarını Ferrari Pilotu Kimi Raikkonen önde tamamladı.
Bu seansta 1:27.543 ile en hızlı tur zamanını elde eden Raikkonen'i McLaren'den Lewis Hamilton (+ 0.036sn) ile Ferrari'den Felipe Massa (+ 0.139sn) izledi. Red Bull'dan David Coulthard seansı 4. sırada tamamlarken, ilk seansın ikinci en hızlı ismi olan McLaren Pilotu Heikki Kovalainen 5. ve BMW Sauber'den Robert Kubica 6. sıradaydı.
İkinci seans yağmurlu başladı ve piste çıkan otomobillerde geçiş (intermediate) lastikleri vardı. Ancak az da olsa yağan yağmurun etkisi 15 dakika sonra geçti. Bu kısa bölümde pistte yine az aktivite vardı. Seansın yarım saati dolduğunda Red Bull'dan Mark Webber 6. viraj çıkışında kontrolünü kaybetti ve pist dışına çıkıp tekrar girdi ve karşı taraftaki bariyerlere önden çarptı. Kırmızı bayrakla durdurulan seans, Webber'in otomobilinden kopan parçaların temizlenmesini takiben, 7 dakika sonra tekrar başladı. Webber ön tarafı ciddi hasar gören otomobilinden çıktı, ancak FIA doktoru en kısa sürede olay yerine gelerek ilk kontrolü yaptı. Bu arada mekanik sorun yaşayan Force India F1'den Adrian Sutil 9 tur attı ve garaja döndü.
Böylece günün en hızlı tur zamanı sabah yapılan seansı 1:27.323 ile önde bitiren Massa'nın oldu.
İkinci serbest antrenman turları sırasında İstanbul Park'ta sektörlere göre en hızlı pilot Ferrari'den Kimi Raikkonen'di: 1. Sektör - K. Raikkonen (291 km/st), 2. Sektör - K. Raikkonen (295 km/st), 3. Sektör - K. Raikkonen (249 km/st) ve Hız Tuzağı - K. Raikkonen (321 km/st).
Bu seans boyunca İstanbul Park'ta hava kapalı ve yer yer parçalı bululu, serin, hava sıcaklığı 14C, pist ısısı 20C ve rutubet yüzde 58 oldu.
Türkiye GP'sinin ikinci serbest antrenman turları sonucu:
1.
K. Raikkonen (Ferrari) - 1:27.543 - 30 tur
2. L. Hamilton (McLaren Mercedes) - 1:27.579 (+ 0.036) - 31 tur
3. F. Massa (Ferrari) - 1:27.682 (+ 0.139) - 29 tur
4. D. Coulthard (Red Bull Renault) - 1:27.763 (+ 0.220) - 24 tur
5. H. Kovalainen (McLaren Mercedes) - 1:27.954 (+ 0.411) - 27 tur
6. R. Kubica (BMW Sauber) - 1:28.431 (+ 0.888) - 29 tur
7. J. Trulli (Toyota) - 1:28.619 (+ 1.076) - 29 tur
8. K. Nakajima (Williams Toyota) - 1:28.664 (+ 1.121) - 27 tur
9. F. Alonso (Renault) - 1:28.681 (+ 1.138) - 26 tur
10. N. Heidfeld (BMW Sauber) - 1:28.817 (+ 1.274) - 31 tur
11. J. Button (Honda) - 1:28.826 (+ 1.283) - 28 tur
12. T. Glock (Toyota) - 1:28.849 (+ 1.306) - 26 tur
13. N. Rosberg (Williams Toyota) - 1:28.907 (+ 1.364) - 29 tur
14. G. Fisichella (Force India F1 Ferrari) - 1:29.008 (+ 1.465) - 35 tur
15. R. Barrichello (Honda) - 1:29.024 (+ 1.481) - 22 tur
16. N. Piquet Jr (Renault) - 1:29.212 (+ 1.669) - 26 tur
17. S. Vettel (S Toro Rosso Ferrari) - 1:29.462 (+ 1.919) - 30 tur
18. S. Bourdais (S Toro Rosso Ferrari) - 1:29.630 (+ 2.087) - 32 tur
19. M. Webber (Red Bull Renault) 1:29.633 (+ 2.090) - 4 tur
20. A. Sutil (Force India F1 Ferrari) - 1:30.832 (+ 3.289) - 9 tur
Alıntı:Padokf1
Eheheh
1.seansta sonuncuydu ama 2. de birinci Rai
Sponsor Bağlantılar
Reklam
Re: Formula 1 Sevenler Kulübü
«
Eklendi:
Ağustos 30, 2008, 07:42:36 »
RaİsTlİn
Şeker
«
Yanıtla #256 :
Mayıs 10, 2008, 18:31:19 »
İstanbulpark'ta İlk Cep Yine Massa'nın
1 2 Felipe Massa Ferrari 1:25.994 1:26.192 1:27.617
2 23 Heikki Kovalainen McLaren-Mercedes 1:26.736 1:26.290 1:27.808
3 22 Lewis Hamilton McLaren-Mercedes 1:26.192 1:26.477 1:27.923
4 1 Kimi Räikkönen Ferrari 1:26.457 1:26.050 1:27.936
5 4 Robert Kubica BMW Sauber 1:26.761 1:26.129 1:28.390
6 10 Mark Webber Red Bull-Renault 1:26.773 1:26.466 1:28.417
7 5 Fernando Alonso Renault 1:26.836 1:26.522 1:28.422
8 11 Jarno Trulli Toyota 1:26.695 1:26.822 1:28.836
9 3 Nick Heidfeld BMW Sauber 1:27.107 1:26.607 1:28.882
10 9 David Coulthard Red Bull-Renault 1:26.939 1:26.520 1:29.959
11 7 Nico Rosberg Williams-Toyota 1:27.367 1:27.012
12 17 Rubens Barrichello Honda 1:27.355 1:27.219
13 16 Jenson Button Honda 1:27.428 1:27.298
14 15 Sebastian Vettel STR-Ferrari 1:27.442 1:27.412
15 12 Timo Glock Toyota 1:26.614 1:27.806
16 8 Kazuki Nakajima Williams-Toyota 1:27.547
17 6 Nelsinho Piquet Renault 1:27.568
18 14 Sebastien Bourdais STR-Ferrari 1:27.621
19 21 Giancarlo Fisichella Force India-Ferrari 1:27.807
20 20 Adrian Sutil Force India-Ferrari 1:28.325
«
Son Düzenleme: Mayıs 10, 2008, 18:31:55 Gönderen: RaİsTlİn
»
derhavril
UU Seherbazları
Sıcak Çikolata
Lonca Editörü
«
Yanıtla #257 :
Mayıs 10, 2008, 22:32:05 »
Massa
afferim sana
Susmalısın ! İçinde korkunç kötü şeyler olurken yüzün her zamanki gibi doğal olmalı! Gülümsemelisin hatta...
Isabelle Bristow Vaughn
...I am the Great Cornholio...
Köpüklü Kapuçino
Up The Irons!
«
Yanıtla #258 :
Mayıs 11, 2008, 17:38:38 »
İçim yandı resmen.. Bir 2-3 tur daha olsaydı Kimi geçerdi Hamilton'ı. Massa'nın kazanması içime biraz olsa su serpmiş oldu Ferrari takımı açısından, ama yine de Kimi'mizin 1.olarak podyumda durmasını da isterdik tabii.. Massa'nın kötü çıkışına karşılık çok iyi bir çıkış yaptı bence - tam da göremedim ama yanılmıyorsam Kovalainen - çok fena sıkıştırdı, resmen kenarda kaldı geçemedi.. Yine de 6'Lıktan 3lüğe iyi çıktı.. Start'dan hemen sonraki Fisichella kazası kesinlikle çok fena, aynı zamanda çok harika gözüken kazaydı.. Futbol oynasın
Bakalım Monaco'da neler olacak.. Babam şehir içinde olur dedi, baktım pist de fena duruyor, inşallah Kimi'nin sevdiği şartlar oluşur da bir galibiyet daha alır ne diyeyim..
Düzeltme: Ekşi'de yorumları görünce beynim yerine geldi. Hakikaten o nasıl bir reklamdı yahu? Çük kadar ekrandan izlemiş olmak bir yana, dedikleri gibi, reklamda bütün ilk 3 değişti. Kimi'nin kaç saniyede pitten çıktığını veya nasıl öne geçtiğini göremedik. Arabadan çıkışlarını göremedik. Kendi dillerinde konuşmalarını göremedik.. Ne izliyorduk? Formula 1 mi, Kosla, Jilet Bıçağı reklamı mı? Vallahi cevap veremiyorum, bilemeyeceğim.. Yine de, Pole Pozisyonunda Massa yerine Räikkönen olsaydı alırdı bu yarışı kanımca, o ne güzel bir çıkış, ama ne kötü sıkıştırılıştı öyle..
«
Son Düzenleme: Mayıs 11, 2008, 18:04:30 Gönderen: Isabelle Bristow Vaughn
»
I'm an animal, better set me free
Clifford Lee Burton: He’s not dead..He promoted..to GOD
sickofme@lastfm
Thefrayedend@deviantart
derhavril
UU Seherbazları
Sıcak Çikolata
Lonca Editörü
«
Yanıtla #259 :
Mayıs 11, 2008, 20:10:50 »
BİR İSTANBUL
MASSA
LI
İstanbul Park'ın ev sahipliğini yaptığı Formula 1 sezonunun 5. yarışı Türkiye Grand Prix'sini Ferrari pilotu Felipe Massa kazandı.
Türkiye Grand Prix'si sıralama turlarında üst üste üçüncü kez pol pozisyonu kazanan Brezilyalı pilot, avantajlı başladığı yarışta finişe ilk sıradan ulaştı ve İstanbul Park'ta üst üste 3. zaferini elde etti.
Formula 1'deki ilk yarışını 2006'da İstanbul Park'ta kazanan Massa, böylece kariyerinin 7. galibiyetine ulaştı. Sezonun ilk iki yarışını tamamlayamayan Brezilyalı pilot, Bahreyn GP'si ve Türkiye GP'sinde aldığı birincilikler, İspanya GP'sinde elde ettiği ikincilikle toplam 28 puana ulaştı ve klasmanda ikinci sıraya yükseldi.
McLaren'in İngiliz pilotu Lewis Hamilton, Kimi Raikkonen ile girdiği mücadeleden galip ayrılarak, ikinci sıranın sahibi oldu. Raikkonen'in ardından BMW Sauber pilotları Robert Kubica dördüncü, Nick Heidfeld ise beşinci oldu.
Renault'nun İspanyol sürücüsü Fernando Alonso altıncı, Red Bull'dan Mark Webber yedinci ve Williams'tan Nico Rosberg sekizinci olarak İstanbul'dan puanla ayrılan diğer pilotlar oldular.
Yarışa 2. sırada başlayan McLaren pilotu Heikki Kovalainen, daha ilk turda lastiklerinde yaşadığı problem nedeniyle pite girdi. Fin pilot, lastiklerini değiştirdikten sonra yarışa devam etti ama gerilerde kaldı. Kovalainen yarışı 12. sırada bitirdi.
alıntıdır.
.....
Massa
3.kez
;reklamlarda iğrençti küçücük ekran
;podyum da yine 2 ferrarili
ama ikinci olarak Kimi'yi görmek isterdim
tabii; Hamilton da baya kapıştı ama kazanamadı
Massa basın açıklamasında da TR pasaportu almayı düşünüyorum dedi ah, harika
Susmalısın ! İçinde korkunç kötü şeyler olurken yüzün her zamanki gibi doğal olmalı! Gülümsemelisin hatta...
Nepenthe
Kakao
«
Yanıtla #260 :
Mayıs 11, 2008, 20:33:51 »
ya ne biçim yarış anlatmaktı o öle ya sinir oldum resmen reklamlara söylicek söz bulamıyorum bile!! kiminin kanadının kırıldığını, reklam aralarında ne olduğunu bile söylemediler, takım radyolarındaki konuşmaları duyamadık deyip geçiştirdiler açıkcası hiç beğenmedim cnn'de izlerken cok daha zevk alıyodum
İnsanlığın bugüne dek önemle düşünüp durduğu şeyler gerçek bile değildir, kuruntudur yalnızca; daha sert deyimiyle, o sapına dek zararlı, hasta yaratıkların bozulmuş içgüdülerinden doğan yalanlardır.
derhavril
UU Seherbazları
Sıcak Çikolata
Lonca Editörü
«
Yanıtla #261 :
Mayıs 11, 2008, 20:37:29 »
Alıntı sahibi: _özge_ üzerinde Mayıs 11, 2008, 20:33:51
ya ne biçim yarış anlatmaktı o öle ya sinir oldum resmen reklamlara söylicek söz bulamıyorum bile!! kiminin kanadının kırıldığını, reklam aralarında ne olduğunu bile söylemediler, takım radyolarındaki konuşmaları duyamadık deyip geçiştirdiler açıkcası hiç beğenmedim cnn'de izlerken cok daha zevk alıyodum
aynen!
sunan kişi terimlerin çoğunu ve kaza anını ne biçim anlattı öyle
Marissa
Son Yok Edilecek Düşman,Ölümdür.
Mod
Has Türk Kahvesi
''Est Solarus oth Mithas''
«
Yanıtla #262 :
Mayıs 11, 2008, 23:00:43 »
Kimi ve Massa hayranlarıyla buluştu!
Scuderia Ferrari Takımı, sezonun 5. yarışı olan Formula 1 Petrol Ofisi Türkiye Grand Prix'si öncesi,
Ferrari tutkunlarıyla buluştu. Massa İstanbul'dan 3.zaferini çıkarmak istediğini söylerken, Raikkonen
kariyerini Ferrari'de noktalamak istediğini dile getirdi.
Beykoz'daki Çubuklu 29'da gerçekleştirilen, Türkiye'nin yanısıra Avrupa'nın birçok ülkesinden Ferrari
sahiplerinin da davet edildiği geceye katılanlar, Formula 1'de yarışan Ferrari pilotları Kimi Raikkonen ve
Felipe Massa ile biraraya geldi.
Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç, Tofaş Üst Yöneticisi Ali Pandır, Ferrari Spa Ticari
Direktörü Dany Bahar ve FerMas Genel Müdürü Orhan Ülgür'ün de katıldığı buluşmada, Ferrari'nin
ürünleri arasına eklediği yeni modeli F149 için kurulan uluslararası internet sitesinin de dünya lansmanı
gerçekleştirildi.
Pilotlar Massa ve Raikkonen'e, günün anısına birer hediye veren Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı
Koç, yaptığı konuşmada, Formula 1 yarışlarının özellikle ülke tanıtımı açısından ne denli önemli olduğunu
bir kez daha vurgulamak istediğini ifade ederek, "Hafta sonunda yapılacak yarışlarda pilotlara başarılar
diliyorum. Bu etkinliğin önümüzdeki yıllarda da devam etmesini ümit ediyorum" dedi.
Raikkonen ve Massa, Koç'un konuşması ve hediyelerinin ardından sorulara yanıt verdi.
-MASSA: "3. KEZ BİRİNCİ OLMAYI DİLİYORUM"-
F1'in İstanbul ayağında son 2 sezon birinciliği kimseye kaptırmayan Massa, 3. kez şampiyonluğu
dilediğini belirterek, "İlk birinciliğimi burada 2006'da aldım. Ardından 2007'de yine birinci oldum. Bu
hafta sonunda çok zor bir yarış olacak ve rekabet yaşanacak. Üstüste 3. kez birinciliği elde edersek,
bizim için çok güzel olacak" diye konuştu.
Yeniden İstanbul'da bulunmaktan büyük memnuniyet duyduğunu ifade eden Massa, İstanbul'da
kendisini iyi hissettiğini ifade ederek, "Geçen iki yılki başarımızı tekrar etmek istiyoruz" dedi.
-RAIKKONEN: "KARİYERİMİ BU TAKIMDA NOKTALAMAK İSTİYORUM"-
Raikkonen ise geçen yıl dahil olduğu Ferrari takımında kendisini çok iyi hissettiğini anlatarak, "Ferrari'nin
bir parçası olmak çok güzel. Doğru kararı verdiğimi düşünüyorum. Burası büyük bir aile gibi. Kariyerimi
bu takımda noktalama istiyorum" diye konuştu.
Yarın sıralama turları yapılacak mücadelede şanslarını yine çok yüksek gördüğünü kaydeden
Raikkonen, "Avustralya'dan bu yana iyi sonuçlar alıyoruz. Şampiyonluk için yine adayız. Zorlu bir
mücadele olacak" dedi.
İki pilot, hediyelerin verilmesi ve soru-yanıt bölümünün ardından, tekneyle Çubuklu 29'dan ayrıldı.
Marissa
Son Yok Edilecek Düşman,Ölümdür.
Mod
Has Türk Kahvesi
''Est Solarus oth Mithas''
«
Yanıtla #263 :
Mayıs 12, 2008, 07:22:54 »
İstanbul’da üçledi
İstanbul Park’ta dün yapılan "Formula 1 Petrol Ofisi Türkiye Grand Prix’sini Ferrari pilotu Brezilyalı Felipe Massa, 1.26.49.451’lık derecesiyle üçüncü kez kazanma başarısını gösterdi.
McLaren Mercedes’in İngiliz pilotu Lewis Hamilton, 1.26.53.230’luk derecesiyle ikinci olurken, üçüncülüğü sezonun lideri Ferrari’nin Fin pilotu Kimi Raikkonen (1.26.53.722) elde etti.
FERRARİ’nin Brezilyalı pilotu Felipe Massa, İstanbul Park’ta üst üste üçüncü kez "pole pozisyonu"nda başladığı yarışta üçüncü kez mutlu sona ulaştı. "İstanbul’da ’pole’ başlayan yarışı kazanır" geleneğini dün de devam ettiren Massa, kupasını Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’den aldı.
Pist 32 derece
Hava sıcaklığının 17, pistin ise 32 dereceye ulaştığı yarışın startının verilmesiyle birlikte Felipe Massa, ilk cepte olmanın avantajıyla hemen öne fırladı. Dördüncü sıradaki Kimi Raikkonen viraja içeriden girmek istedi. Ancak McLaren Mercedes’in İngiliz pilotu Lewis Hamilton buna izin vermeyince, Renault takımından Fernando Alonso bundan yararlandı ve dördüncü sıraya yükseldi.
İlk virajda kaza
Ön tarafta bu çekişme yaşanırken, sıralamanın en arkasında bulunan Force India takımından Giancarlo Fisichella, virajda hız kesemedi ve Williams takımından Kazuki Nakajima’nın üzerine çıktı. Bu kaza sonrası iki pilot yarış dışı kalırken, sarı bayraklar sallandı.
McLaren Mercedes’ten Heikki Kovalainen de pite girdi ve sert zemin lastiklerini taktı. Ancak bu durum ona pahalıya patladı. İkinci sıradan başladığı yarışta 18’inciliğe düştü. Güvenlik aracının çıkmasından sonra yarış ikinci kez başladı. Altıncı sıraya inen Ferrari’nin Finli pilotu Raikkonen ikinci turda Alonso’yu düzlükte geçti ve eski yerine geçti.
Kupayı Gül verdi
İstanbul’da yarış kazanmayı gelenek haline getiren Felipe Massa’ya kupasını Cumhurbaşkanı Abdullah Gül verdi. İkincilik kürsüsüne çıkan Lewis Hamilton’a kupasını Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Murat Başesgioğlu verirken, üçüncülük kupasını Kimi Raikkonen TOSFED Başkanı Mümtaz Tahincioğlu’nun elinden aldı.
25 bin kişi izledi
Bu sezonun beşinci yarışı olan İstanbul grand prix’si, ilk kez mayıs ayında yapıldı. Yarışı 25 bin seyircinin izlediği ifade edildi. Honda pilotu Barrichello ise kariyerinin 257. grand pirxsine çıktı ve en fazla yarışan pilot olarak tarihe geçti.
Artık Türk pasaportu alırım
Formula 1’i İstanbul Park’ta üst üste 3. kez kazanan Felipe Massa, McLaren Mercedes’in pilotu Lewis Hamilton’un bu kez kendisini oldukça zorladığını belirtti. "Çok fantastik bir yarış oldu" diyen Massa, Hamilton’un baskısını yarış boyunca hissettiğini söyledi. Massa, "Oldukça hızlıydı ve beni geçti de. Zor oldu ama başardım. Üçüncü kez Türkiye’de muhteşem bir yarış kazandım. Artık burada bir Türk pasaportu alacağımı düşünüyorum" şeklinde konuştu.
Kaza korkuttu
İlk turda henüz 1. virajda Force India takımının İtalyan pilotu Fisichella, Williams takımının Japon pilotu Kazuki Nakajima’ya arkadan çarpması korkulu anlar yaşanmasına sebep oldu.
Cumhurbaşkanı Gül’den F1’e övgü
Yarışları izlemek için İstanbul Park’a gelen Cumhurbaşkanı Abdullah Gül eşi Hayrünisa Gül, Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Murat Başesgioğlu ve beraberindeki heyetle padoku gezdi. Gül, daha sonra Formula 1’in patronu Bernie Ecclestone ile bir süre ayakta görüştü, Ecclestone, Cumhurbaşkanı Gül’e üzerinde fotoğrafının olduğu ve dünyadaki tüm Formula 1 yarışlarına girmeyi sağlayan bir kart hediye etti.
Piste giren köpek ezildi
FORMULA 1 Petrol Ofisi Türkiye Grand Prix’i öncesinde yapılan GP2’nin ikinci yarışında ilgniç sahneler yaşandı. Art Grand Prix takımından Fransız Romain Grosjean mutlu sona ulaştığı yarışta piste giren 2 köpek kazaya neden oldu. GP2’nin 12. turu atılırken, piste giren 2 köpek nedeniyle güvenlik aracı piste girmek zorunda kaldı. İsport International takımının Brezilyalı pilotu Bruno Senna, yüksek hızda giderken pistteki köpeğe çarpınca sağ ön lastiği hasar aldı. Kırılan ön lastiği nedeniyle 3 lastik üzerinde pite girmek zorunda kalan Senna, yarışı bıraktı.
F1 ENSTANTANELERİ
Ruffy işbaşında İstanbul Park’ın güvenliğini 810 Jandarma ve 500 özel güvenlik personeli sağladı. Jandarmanın özel eğitimli köpeği Ruffy, İstanbul Park’a gelen Serkan Koç’u esrarla yakaladı. Turistlere musallat olan yankesici Mustafa ve Sevge Erdoğdu, jandarma ekiplerince yakalandı.
Otoyol girişimcileri İstanbul Park’a giden yollardaki trafiğin yoğunluğunu fırsat bilen su satıcıları, küçük pet şişeleri turistlere 5 YTL’den sattı. Satıcılardan İshak Güntekin, "Tanesini 2 YTL’ye satıyordum. Birkaç turist 5 Euro verip para üstü istemeyince suyun fiyatını 5 YTL’ye çıkardım" dedi.
Beleş tribünü Formula 1 finalini izlemek için bilet almayanlar, "beleştepe"lere akın etti. 8’inci tribünün yanındaki tepeden yarışları izlemeye çalışanlar çimlerin üstüne örtü serip plaj şemsiyesi ile güneşten korundu.
alessia
Sert Espresso
«
Yanıtla #264 :
Mayıs 12, 2008, 11:49:51 »
paylaşımlar için teşekkürler şoktaydım dün (aslında belliydi sonuç ama) yazamadım. Raikkonen 3. oldu maalesef o kadar da az kalmıştı, geçebilirdi hamilton ı ama önemli olan toplam puanlar bu arada massa ya da tebrikler üçledi istanbulparkta....ve kovalainen gayet iyi görünüyordu be beni çok sevindirdi ....
derlerki bir yerden sonra acımaz daha fazla
zaten aşk kötü bir şaka anlmaya çalışma...
Isabelle Bristow Vaughn
...I am the Great Cornholio...
Köpüklü Kapuçino
Up The Irons!
«
Yanıtla #265 :
Mayıs 12, 2008, 16:48:07 »
Ay Marissa(Marissa'nın birkaç harf oyunuyla Massa'ya benzeyebileceğini daha önce hiç farketmemiştim)Abla öldüm korkudan
"Kariyerimi bu takımda noktalamak istiyorum" deyince iki farklı şekilde dehşete düştüm. 1.si, Ferrari'den ayrılmak istediğiydi, 2.si de kariyerini noktalamak istediğiydi, ikisinde de kahrolurdum, çok ama çok ama çok üzülürdüm, iyi ki yanlış anlamışım.. Her neyse, aferim koçuma, doğru kararı vermiş
I'm an animal, better set me free
Clifford Lee Burton: He’s not dead..He promoted..to GOD
sickofme@lastfm
Thefrayedend@deviantart
RaİsTlİn
Şeker
«
Yanıtla #266 :
Mayıs 12, 2008, 21:17:27 »
Türkiye GP den birkaç resim
Gece
Demleme Çay
«
Yanıtla #267 :
Mayıs 13, 2008, 15:33:52 »
Massa'ya sevindim ama keşke o 3'lünün arasında Kimi de olsaydı
Ya da en azından Hamilton orada olmasaydı (sevmiyorum sevmeyeceğim kendisini)
O su satıcısını da tebrik etmek lazım hem Türk lirasının değerini bir günde artırmış(5 ytl=5 avro) hem de 5 avro'ya su satan ilk cengaverimiz olmuş
"İnci,Kaptan Sparrow'un!"
alonso_624
Kakao
«
Yanıtla #268 :
Mayıs 13, 2008, 20:29:36 »
ohoo merak etmeyin sadece su bu kadar pahalı değildi.. ne satılıosa en az 3 katı fiyatı vardı.. Küçük kolalar 5 ytl , simitler 1 ytl, mısır 5 ytl... nyseki biz çantamızın derinliklerine sakladığımız abur cuburlarımızı yedik, kazıklanmadık
pansy
Loamsdown of Deephallow~
Has Türk Kahvesi
Twilight~
«
Yanıtla #269 :
Mayıs 13, 2008, 21:35:46 »
Alıntı sahibi: alonso_624 üzerinde Mayıs 13, 2008, 20:29:36
ohoo merak etmeyin sadece su bu kadar pahalı değildi.. ne satılıosa en az 3 katı fiyatı vardı.. Küçük kolalar 5 ytl , simitler 1 ytl, mısır 5 ytl... nyseki biz çantamızın derinliklerine sakladığımız abur cuburlarımızı yedik, kazıklanmadık
Nasıldı ama efsaneydi
Yiyecek fiyatlarını görünce ağzının açık kalmaması mümkün değil insanın .. Tabi cins insanlar da vardı.'One lira,one lira' diye su satmaya çalışanlar,yerleri karıştırıp F1 alanında galatasaray bayrağı satmaya çalışanlar .. Gerçekten unutulmayacak ortamdı,harikaydı
Sayfa:
1
...
15
16
17
[
18
]
19
20
21