|
hsyn
|
 |
« Yanıtla #15 : Kasım 03, 2007, 02:22:34 » |
|
bu arada arkadaşlar, McLaren, 2005 ve 2006 yıllarının şampiyonu fernando alonso ile yollarını resmen ayırdı. tarafların karşılıklı anlaşma sağladığı açıklandı. her iki taraf için de hayırlısı olsun...
|
|
|
|
|
|
There are signs on the Ring Which makes me feel so down There's one to enslave all Rings To find them all in time And drive them into darkness Forever they'll be bound Three for the Kings Of the elves high in light Nine to the mortal Which cry..
|
|
|
|
|
|
alessia
|
 |
« Yanıtla #16 : Kasım 04, 2007, 18:54:35 » |
|
bu arada arkadaşlar, McLaren, 2005 ve 2006 yıllarının şampiyonu fernando alonso ile yollarını resmen ayırdı. tarafların karşılıklı anlaşma sağladığı açıklandı. her iki taraf için de hayırlısı olsun...
hiç sevmediğim halde sevindim Alonso için mahvettiler adamı bir yılda bu arada inşallah f1 racing dergisinden biraz alıntı yapıcam .bakalım becerebilirsem
|
|
|
|
|
|
 derlerki bir yerden sonra acımaz daha fazla zaten aşk kötü bir şaka anlmaya çalışma...
|
|
|
|
alessia
|
 |
« Yanıtla #17 : Kasım 04, 2007, 18:58:08 » |
|
Ve Buz Adam Bir Şampiyon... 2007 Dünya Şampiyonası, Brezilya’da sonu önceden kestirilemeyecek büyüleyici bir finale sahne oldu. Hamilton tökezlerken, şampiyonluk Kimi’ye gitti. F1 Racing, bu inanılmaz hafta sonunda baş kahramanların her adımını izledi.
Son derece fırtınalı geçen bu Formula 1 sezonu, sanki yüce bir gücün müdahalesine maruz kalmış gibi, son yarışa kadar belirsizliğini korumaya yazgılıydı. Yarışın baştan sona elektrikli geçmesiyle durum iyice bulanmıştı. Peki şampiyonun belirleneceği bu yarışın atmosferi hakkında neler söylenebilir? Perşembe sabahı, padoka girişte gözler önüne serilen beden dili manidar, ama aynı zamanda da şaşırtıcıydı: Kimi, her zamanki gibi yanında birileri olmaksızın içeri eli boş girdi. Lewis’in suratı, güvenlik kapısından hızla geçerken kayıtsızdı ama adımları, sanki zamansız sosyal etkileşimleri en aza indirgemek istiyormuşçasına kararlı ve biraz fazlaca hızlıydı. Oysa Fernando’nun tavırlarında içten bir rahatlık vardı ve bundan iki hafta önce takımın konuk salonunda tekmeyle kapıyı kıran adam o değil gibiydi. Bu izlenim, şampiyonanın üç baş kahramanıyla Felipe Massa’nın katıldığı Perşembe günkü FIA basın toplantısı sırasında pekişti. Neşeli bir hava vardı. Toplantı boyunca arkadaşça şakalaştılar. Ve içeri girerlerken Lewis, Fernando’yla tokalaştı. Bu, iki tarafın da isteyerek yaptığı, ömür boyu dostluğu olmasa da karşılıklı saygıyı ve dostça bir ilişkiyi akıllara getiren bir jestti. Interlagos padokuna otomobille giren herkese Carlos Pace’in [Eski F1 pilotu] bronzdan büstü, kibirli bakışlar fırlatır. Bu yüzden birçok Brezilyalı taraftar Senna’dan çocukluk idolü olarak bahseden ve kaskında aynı parlak sarı tonu taşıyan Lewis’e büyük ilgi gösteriyorlardı. Perşembe gecesi bir Johnnie Walker sponsor etkinliğinde konuşan Lewis, ne zaman ağzından ‘S’ harfi çıksa coşkulu alkışlar ve neşeli tezahüratlarla sarsılan kalabalığı zahmetsizce hareketlendirdi. Sözleri şöyleydi: “Çok rekabetçiyim. Kazanmak istiyorum. Bunu çok istiyorum ve son yarış [Çin] bana bunu ne kadar istediğimi gösterdi. Sanki bunu gerçekleştirmek için doğmuşum gibi hissediyorum.”
bunu internet sitesinden buldum üşenmessem dergiden yazıcam...
|
|
|
|
|
|
 derlerki bir yerden sonra acımaz daha fazla zaten aşk kötü bir şaka anlmaya çalışma...
|
|
|
|
Gece
|
 |
« Yanıtla #18 : Kasım 04, 2007, 19:12:14 » |
|
Kimi şampiyon (  ) tamam da......Ne olacak bu McLaren'in hali?? Ya Alonso nereye gidecek ?? 
|
|
|
|
|
|
"İnci,Kaptan Sparrow'un!"
|
|
|
|
alessia
|
 |
« Yanıtla #19 : Kasım 04, 2007, 19:16:27 » |
|
ya toyata baya para veceğini soylemiş ama 2 yıllık bir sozleşme olsun demiş alonso pek sıcak bakmıyormuş .Ferrari de massanın sozleşmesi yapıldı bile mcleren'de de kalmayacak renoult'a doner diyor herkes ama herşey alonso'ya bağlı tabii
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gece
|
 |
« Yanıtla #20 : Kasım 04, 2007, 19:20:00 » |
|
massa nın sözleşmesi olmasa gelirdi hakikaten ferrariye  gerçi renault a gitmesini de istemem  niye ayrıldı ki bu şimdi ya Hamilton yüzünden değil mi 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alessia
|
 |
« Yanıtla #21 : Kasım 04, 2007, 19:22:24 » |
|
eh mclaren pek iyi davranmadı ona yani massanın 2009 a kadar sozleşmesi var ondan sonra ferraride deniyor ama arada ne yapcagı hakikaten mechul en iyisi renoult ama onlarda 2 yıl sozleşme istiyolar galiba
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gece
|
 |
« Yanıtla #22 : Kasım 04, 2007, 19:27:15 » |
|
alsın parayı gitsin toyota ya o zaman  Hakikaten Hamilton şampiyon olsun diye herşeyi yaptılar ben hiç sevmemiştim o çaylağı  yazık ettiler Alonso'ya
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alessia
|
 |
« Yanıtla #23 : Kasım 04, 2007, 19:29:13 » |
|
bencede yazık ettiler ki hiç sevmem alonsoyu ben bile boyle dusunuyorum neyse ki gıcık hamilton kazanamadı. benim merak ettiğim alonso mclarenden ayrıldı tmam peki yerini kim doldurucak?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gece
|
 |
« Yanıtla #24 : Kasım 04, 2007, 19:33:16 » |
|
mclaren çok biliyor ya işi...bulurlar bir ingiliz daha
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alessia
|
 |
« Yanıtla #25 : Kasım 04, 2007, 19:38:01 » |
|
evet aslında mcleren'i seviyordum raikkonen ordaydı ya ama hepten gozumden dustuler zaten ferrarinin planlarını da calmışlar 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gece
|
 |
« Yanıtla #26 : Kasım 04, 2007, 19:39:17 » |
|
evet ya rezil bir durum....eskiden böyle değildi bunlar yönetim falan mı değişmişti acaba 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alessia
|
 |
« Yanıtla #27 : Kasım 04, 2007, 19:41:33 » |
|
yok sanırım mcleren 'in patronu ron pek de işin içinde değilmiş altta olan birşey yani bide ferraride (eskiden) çalışan mühendisin. mühendisin ne zoru vardı acaba
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gece
|
 |
« Yanıtla #28 : Kasım 04, 2007, 19:45:10 » |
|
ne biliyim ya  yazık ettiler takıma...tabi bir de Alonso ya 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alessia
|
 |
« Yanıtla #29 : Kasım 04, 2007, 19:47:37 » |
|
evet ama bu yılın ona cok şey katıcağını soyluyor bazı yazarlar .deneyim kazanacağını filan bir de bu yonu var işin...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|