|
Karamela Sepeti
|
 |
« Yanıtla #45 : Mart 09, 2008, 17:31:36 » |
|
ühü ühü niye bu olanlardan benim haberim yok  niye bende BPM'yi savunamadım Bu kişinin kim olduğunu çoğu kişi anlamış zannımca.Konu kapatılmış bitmiş biliyorum ama bende şöyle bir üzerinden geçiyim dedim.Öfkemi kusayım dedim. Editledim!=anlayan anladı Söylenecek tek söz diyebilecek tek bir sözüm var:"Meyveli ağacı taşlarlar..."
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mart 09, 2008, 21:18:18 Gönderen: _SePeT_ »
|
|
Tvilaylay lomm 
|
|
|
|
|
|
Madeleine
|
 |
« Yanıtla #46 : Mart 09, 2008, 21:47:08 » |
|
DUYURU BPM severlerin dikkatine, sayın yönetmenimiz Fraktal bu sezon BPM için yeni bir slogan arıyor. İlgililerin sayın Fraktal'a ö.m. atmaları rica olunur. BPM ile kalın... Efem yardımınıza ihtiyacım var  Malumunuz ikinci sezon başladı ve bizim İmzalar için yeni slogana ihtiyacımız var. Ben de bir yarışma düzenlemeyi uygun buldum. Bir slogan bulacaksınız. İstediğiniz kadar bulabilirsiniz. Bir tane yabancı dilde, bir tane Türkçe birincisi olacak. Bunların dışında beğendiğim bir kişiye de ödül vereceğim. Ödül BPM' de bir bölümlük rol. Tabi belki daha fazla olabilir. Sloganınız şöyle olacak. Hikayemizin baş harflerinden bir cümle veya anlamlı bir kelime dizisi olacak. Türkçe için Bir Potter Masalı' nın baş harfleri olan B,P ve M' yi kullanacaksınız. (Atıyorum, Başat, Patetes ve Müzik, Bir Potter Masalı şeklinde)İngilizce için A Tale of Potter' ın baş harfleri olan A, T ve P kullanılacak. Yazdığınız şeyin Türkçesini de atacaksınız. (Bunu atmıyorum çünkü sevdiğim bir tane var. Amore, Tear and a Pest, A Tale of Potter. / Aşk, Göz Yaşı ve Bir Püsküllü Bela, Bir Potter Masalı). Cümlelerinizi tek bir seferde atacaksınız, sonradan değiştirmek yok. Bir dahaki bölüm yayınlanana dek süreniz var.  Katılan herkesinki kullanılabilir.
|
|
|
|
|
|
Fraktal'a sonsuz teşekkürler
|
|
|
|
|
|
JameSirius
|
 |
« Yanıtla #48 : Mart 10, 2008, 13:00:51 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Karamela Sepeti
|
 |
« Yanıtla #49 : Mart 10, 2008, 13:11:28 » |
|
ben normalde bir dolu buldum ama baş harflerinin B P M olması gerekiyor....
|
|
|
|
|
|
Tvilaylay lomm 
|
|
|
|
|
daniel_SB
Kakao

S.J.B. 4ever :D
|
 |
« Yanıtla #51 : Mart 10, 2008, 17:23:30 » |
|
zaten o kuralı baz alarak bulacaktık. hala 3 cümle olması konusunda kararlı mısın yoksa kafanıza göre takılın mı diyorsun  on agöre düşünelim sonra kabul edilmez fln 
|
|
|
|
|
|
Dünya ÖlümYiyenler ve iyi insanlar olarak 2ye ayrılmıyor Harry. İçimizde hem aydınlık hem de büyük bir karanlık var.. Önemli olan hangisini tercih ettiğimiz. Bizi biz yapan budur işte...........Sirius Black
<<SB>>##~*~*~*~Toujours Pur~*~*~*~##<<SB>>
|
|
|
|
|
|
|
|
DeLyMeRvE
|
 |
« Yanıtla #54 : Mart 11, 2008, 09:58:54 » |
|
Yaa ben de bu kulübe üye olmak istiyorum... Slogan işini de düşüncem 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mart 11, 2008, 10:00:08 Gönderen: DeLyMeRvE »
|
|
|
|
|
|
Claire Pace
|
 |
« Yanıtla #55 : Mart 11, 2008, 20:28:39 » |
|
Yaa ben de bu kulübe üye olmak istiyorum... Slogan işini de düşüncem  tmm cnm seni üye yaptım  h.g
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fraktal
Love Supreme
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

Paranoyak Megaloman
|
 |
« Yanıtla #58 : Mart 13, 2008, 22:20:57 » |
|
Slogan yarışması için başvurular sona ermiştir. Bu andan itibaren yapacağınız başvuralar malesef dikkate alınmayacaktır. Yarışmanın kazananları da belirlendi ancak yarın yeni bölümle birlikte yollanan bütün sloganlar ve kazananlar da duyurulacaktır. İki tane birinci seçildiğini de belirteyim. BPM' ye yakışacak biçimde 'En Komik Slogan' ve 'En Özgün Slogan' olmak üzere iki kategoride birer birinci seçtim; ama yollanan bütün sloganları beğendiğimi belirtmeden edemeyeceğim. Kazanan kişilere BPM de rol vermek üzere çalışmalarıma başladım. Bu arada önceden söylemediğim iki sürpriz ödülü de hazırlamış bulunmaktayım. (Aklıma gelmişken bu ödülün ileride katılan diğerleri için de hazırlanma ihtimali var. ) Kazananları, kendilerini bilmeseler de, şimdiden tebrik ediyorum. Umarım hediyelerini görünce beğenirler  NOT: Kazananlar BPM nin kendi sayfasından duyurulacaktır. Siz daha sonra buraya geçirebilirsiniz
|
|
|
|
|
|
One little Sailor boy left all alone; He went out and hanged himself and then there were none.
|
|
|
|
Madeleine
|
 |
« Yanıtla #59 : Mart 14, 2008, 13:47:17 » |
|
SLOGAN YARIŞMASI SONUÇLARI AÇIKLANDI!!! En Özgün SloganSen Hiç Ateşperisi Gördün Mü? - _SePeT_ En Komik SloganBaşat Patlat Masalı - eessrraa Kazananları BPM hayran kulübü adına tekrar tekrar tebrik ederim...
|
|
|
|
|
|
Fraktal'a sonsuz teşekkürler
|
|
|
|