Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ağustos 21, 2008, 10:02:42  

Sayfa: [1] 2 3 4 ... 8   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Bir Potter Masalı Hayran Kulübü  (Okunma Sayısı 4083 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Claire Pace
~Angels of Darkness~
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Sert Espresso

~~Claire~Charlie~~:)

Üyelik Bilgileri E-Posta
« : Mart 07, 2008, 22:02:38 »

Klub Yöneticisi:Madeleine
Klubün Başkan Yardımcısı:aybüke_hrmn
Klubün Kuruluş Amacı:Bir Potter Masalını daha iyi tanıtmak ve sevenlerini bir arada toplamak..
Klubümüzde Yapılacak Aktiviteler:BPM'nin yeni bölümleri hakkında tartışmak,yeni bölüm hakkında ipuçları,hayran severlerin BPM hakkında resim yapması-paylaşması,ve sayın yazarımız fraktal'ın BPM röportajlarının paylaşılması,bilgilenmek ve eğlenmektir..
              Üyelerimiz:
                aybüke_hrmn
                Madeleine
                JameSirius(Onur Üyemiz)
                JuliaSirius
                bngi
                daniel_SB
                ginevra
                sena-1903-rup
                _SePeT_
                eessrraa
                Marissa(Onur Üyemiz)
                DeLyMeRvE
                miss-potter
                rowena rawenclaw
                harrydelisi(melike)
                Laila
                Beyond Help

Sayın Yönetmenimiz ''Fraktal''ı Tanıyalım..
Nese efendim, bendeniz Fraktal; çok soran olduğu için belirtiyorum adım Fırat değil, nickimin adımla uzaktan yakından ilgisi alakası yoktur; genel kültüre açmıştım nickimin anlamını. Bilgisayarın başından kalkınca bana Başat derler, şu sıralar 16 yaşındayım. Parlak ve enerjik renkleri severim, ki bunların başında turuncu gelir. Hatta Ron dan özenip odamı turuncuya boyattım. Kitap okumak en büyük tutkumdur. (Pop) müzik dinlemeyi severim. (Yan) flüt çalıyorum. İtalyanca öğrenmeyi de çok istiyorum  Hatta bi süre kurs aldım; sonra elimde olmayan sebeplerden bırakmak durumunda kaldım. İtalyancayı öğrenince İspanyolca; Flüt' ü öğrenince Ney çalmak istiyorum. Dans etmeyi hiç beceremem; ama tango gibi bir hedefim de var

Biraz "gıcık" olduğumu kabul etmem lazım; ama bir o kadar da iyiyim  Dost canlısı olduğumu söylerler ama aynaya bakınca gördüğüm şey bu değil. Siteyi hoş bir rastlantı sonucu buldum, bir buldum pir buldum zaten

Öle işte.

NOT: Ayrıca bu dil çıkaran ( Hede Hödö) smileyi çok seviyorum

I.Sezon Bölümleri:

I. Bölüm: Başlangıç

II. Bölüm: Ayrılık

III.Bölüm - Buz Gibi Soğuk Günler

IV. Bölüm - Hermione' nin Planları

V.Bölüm- Aşk ve Evlilik

VI. Bölüm - Karlı Kayın Ormanı

VII. Bölüm : Jingle Bells

VIII.Bölüm: Sırlar Vadisi

IX.Bölüm- Voldemort Hogwarts Yolunda

X.Bölüm - Bir Tatlı Huzur

XI.Bölüm - Voldy' nin Yeni Burnu

XII.Bölüm - Düello

XIII.Bölüm - Savaş

XIV.Bölüm - Son Yaprak

XV. Bölüm - Aşk Bencildir

XVI.Bölüm - 16 Yaş Güzeldir

XVII. Bölüm - Daha On Yedi

XVIII.Bölüm - Yeni Bir Aşk, Yeni Bir Savaş, Tek Eksiğimiz Huzur

XIX.Bölüm - Kapalı Kapılar Ardında

XX.Bölüm - Merlin Azapta

II.Sezon Bölümleri:

XXI.Bölüm - İnci Beyazı Acılar

XXII.Bölüm - Düşler ve Gerçekler

XXIII.Bölüm - Anne Ben Salak Oldum

XXV. Bölüm ~ Kırık Kalpler Diyarı

XXVI. Bölüm ~ Tik Tak, Tik Tak, Tik Tak

Karakterler:
Harry Cezmi Altıntop,
Hermione Jane Granger Malfoy,
Ronald Bilius Gürsoy,
Luna Lovegood
Ginevra Merve Gürsoy,
Cho Chang Çing Çang Çong,
Draco Lucius Malfoy

RÖPORTAJ!
JameSrius'un rating rekortmeni dizimizin başarılı senaristi Bay Fraktal ile röportaj yapmayı başardı..
JameSirius : Şimdi efenim , dizimizin maşallahı var , ratingleri her geçen gün kat kat artıyor.Bu başarıyı neye borçlusunuz desem ?

Fraktal : Teşekkür ederim. Şimdi bizim dizimiz reklamsız gidiyor,Bildiğiniz gibi ne fragman var, ne boy boy afişler. Oyuncuların röportaj vermelerini bile yasakladım.Ama artık bundan sonra serbest olacak o ayrı. Bizim başarımızın sebebi Bol kafeinli café esprileri yapmamızdır.

JameSirius : Peki yazdığınız karakterlerden favoriniz var mı ?

Fraktal : Elbette, herkesin bir gözbebeği vardır. Benim favorim ise Ron. Yani Ron' a her şeyi yaptırabiliyorsunuz, Harry de öyle. Bu tarz karakterleri herkes sever. Luna' nın yeri ayrı zaten

JameSirius : evet , Ron demişken , izleyicilerimizin merak ettiği sorulardan biri de Ron - Hermione - Draco - Cissy nin akibetlerinin ne olacağı ? bunun hakkında bize birşeyler söyleyebilirmisiniz ?

Fraktal : Büyüyü bozmak istemiyorum; ama şaşırtıcı olacağını söyleyebilirim. Ortada bir üçgen değil, karmaşık bir çokgen var. Ve Draco henüz Cissy' nin gerçekten de kendi çocuğu olduğunu bilmiyor. O da öğrenecek ve asıl komedi ondan sonra olacak.

JameSirius : o zaman Cissy'i bir kenara bırakıp Herü Altıntop'a geçmek istiyorum ben .. Diğerlerinden farklı bir görüntü sergiliyor . Kimi sevdiği pek belli değil gibi , (sanki biraz nasıl derler ayran gönüllü falan mı  ) Cinü ve Ço arasında bir seçim yapmak zorunda kalacağını anlıyoruz sadece

Fraktal : Ama yanlış anlıyorsunuz. Herü değişik bir karakter; aşk onun için önemli değil. İkisini de sevebilir, yeri gelince başkasına da geçebilir. Ama ikisini de bırakmamaya çalışacaktır. Çünkü Cinü' nün de Ço' nun da başarılı olduğu alanlar var. İkisine de sahip bir kadın bulmadıkça, ikisini birden idare edecektir. Ya da çalışacaktır diyelim

JameSirius : Önümüzdeki bölümlerde yeni karakterler görecek miyiz peki ?

Fraktal : Evet, yenileri olacak. Değişim olmayan sistemler sonunda çöker. Dizimiz gayet iyi giderken, neden çökertelim  ?

JameSirius : Mesela ne gibi karakterler düşünüyorsunuz ? bu karakterleri geçmişten bağları varmış gibi mi çıkaracaksınız izleyicinin karşısına , yoksa başka türlü değişiklikler mi düşünüyorsunuz ?

Fraktal : Şöyle ki, Selena' yı diziyi soktuktan sonra onunla bağlı karakterleri de sokmayı düşünebiliriz, dizide bir iyilik perisi varsa bir de kötü olacaktır. Yani Selena' ya karşı güçlü bir ölüm yiyen gelecek. PM bir yandan eskileri öldürecek; yerine yenileri gelecek. Öte yandan izleyicinin istekleri doğrultusunda, hikayeyle bağlantılı karakterleri de ekleyebiliriz

JameSirius : Son olarak , röportajımızı bitirmeden önce soruyorum : ileriki bölümlerle ilgili planlarınız neler ?

Fraktal : Şimdi, bildiğiniz gibi dün on bölümü devirdik. Artık küçük bir kitlemiz var; ve biraz ukalalık yapmama izin verirsen, artık bu çekirdek grubu kaybetmeyeceğimizi umuyorum. Artık daha geniş bir kitleye erişmek istiyoruz; bunun için komedi alanını genişletmek gerek tabi. Ama herşey çekirdek grupta bitiyor; onlar diziyi ne kadar duyurur, dağıtırsa daha çok büyüme şansımız olacaktır.

Ama çekirdek çok özel benim için. Mesela dizimizin ilk yorumu JameSirius' tan gelmişti. Onun yeri ayrıdır. Dizi 'Vaaoov ' ile başlamıştı. Daha çok 'Vaaoov' için daha çok espri olacak.

JameSirius : Yok canım o kadar ukalalığınız olsun artık , hem desenize dizimizden heyecan eksik olmayacak .. Neyse , Bay Fraktal röportajımızı kabul ettiğiniz için teşekkürler , ileriki bölümlerini merakla bekliyoruz..

Röportaj 2 

Bay Fraktal , önceki röportajımızın üzerinden bakıyorum da epey bir zaman geçmiş ... Bu süre içerisinde ölümler , dizimize yeni katılanlar ve bir çok yeni gelişme yaşandı. Öncelikle 1.sezon finali'nde Hermione'nin yerine Draco'nun ölmesi izleyicide şaşkınlık yarattı. Açıkçası ben çok şaşırdım.

Fr: Efem zaten amaç şaşırtmak değil mi? Yani siz şaşırmazsanız, her şeyi tahmin ederseniz esprisi nerede bunun? Aslında komedi dizilerinde birileri ölmez pek. Bu açıdan biraz değişik oldu bizimkisi. Senaryonun orasını 5 ya da 6 kere değiştirdim. Yani Draco' nun öleceği kesindi; ama nasıl öleceği konusunda kararsızdım doğrusu.

1-Draco hayalet olarak daha ne kadar dizide bulunacak ?
Melinda ve Luna varken herhalde uzun olmaz  Efendim bizim dizimizdeki Melinda biraz, ehm Hayalet Avcısı olduğu için biraz, eninde sonunda Draco' yu da göndermeye çalışacaktır. Aslında neden burada olduğunu 23. bölümde öğreneceksiniz.

2 - Dumbledore'un diziye tekrar girme olasılığı var mı ?

Dumbledore zaten girip çıkıyor, arada bir görünüyor. Ama temelli dönmesi söz konusuysa, bu ince bir konu doğrusu.

3 - Herü'nün aşk hayatı ne olacak ?

Herü' nün bir aşk hayatı mı var? O çocuğu birine aşık etmek hiç kolay değil, hiç yapmadım zaten. Ama belki bir gün, gerçek bir aşkı olur, kimbilir?

4 - Melinda Gordon ve Luna , amaçlarına ulaşabilecekler mi ? Filch'e ne yapacaklar ?

Luna' nın çok masum bir amacı var, şimdilik. Melinda' nın bunları yapma sebebiyse, yukarıda dediğim gibi, çok başka. Bunu yakında öğreneceksiniz. Kaybolan hayaletler Filch' in bile dikkatini çeker herhalde.

5 - Hermione , gerçek annesini bulabilecek mi ?

Herhalde direk cevap verdiğim ilk soru bu oldu. Evet bulacak. Amore Black ilerleyen bölümlerde çok önemli bir role sahip olacak. O diğer Black'lere hiç benzemeyen biri. Evet, Slytherin' e girmiş; ancak ailesinin zoruyla ve burada hiç mutlu olmamış.

6 - Cissy bebeğin zamanını görecek miyiz? Yani zamanı ilerletmeyi düşünüyor musunuz?

Evet, Cissy büyüyecek. Ancak bunu bu sezon yapmayı düşünmüyorum.

7 - Diziye başka karakter sokmayı düşünüyor musunuz?

Evet. Bu konuda size biraz ipucu verdiğimi sanıyorum. Verdiğim soy ağacını incelerseniz, oradaki karakterlerin büyük kısmını kullandığımı göreceksiniz. Kullanmadıklarımı da kullanacağım. Mesela dizide hiç görmediğimiz Andromeda, Ted Tonks, Dora ve Teddy gibi karakterler niye var soy ağacında? Özellikle Teddy, ne işe yarayabilir ki?   

_Büyü Şarkı Sözleri_
Büyü – Solist: Albus Dumbledore

Harcadım, hırpaladım çok
Çok zarar verdim, beni affet.
Voldi tuhaf ne hoyrat
Ne rezalet ve nasıl ilkel hayret

Büyü bir canavar gibi bekliyor pusuda
Tıpkı ejder gibi uykusu da
Asasını kurban veriyor.

Sen Hogwarts’ ın talibi, ben galibi
Olmaya tutkun yok burnu da
Ki tek bir müdür var, biliyor.

Vur vur vur, vurmam lazım
Daha yol almam lazım.
Voldemort’ u dövmem lazım
Zor.

Bir Potter Masalı | Jenerik Müziği
Londra’ dan kop gel, düz git, Diagon’ u geç, sağdan
Gringotts’ un biraz yukarısı.
Cho’ yu solla, Ginny’ i fulle, Tüküren Bilye
Bir Potter Masalı

İşte bu okulda
Yaşar Albus Amca
Bana bir masal anlat amca
İçinde ejderhayla böcürt
Ruh emici’ yle testral olsun

Ronald’ ım, çılgın aşkım
Yanardağım Ronald’  ım
Yatakhane’ ye gidemedik
Ömrümde bir kerecik
Yatakhaneye gidemedik
Ömrümde bir kerecik

Töre, töre, olur mu Crabbe Malfoy’ a köle?
Hermione perperişan, Ronald Weasley uyansın

Hatırla Hermione, o eski günleri
Chudley’ in Gülleri
Varsın eller , gönül yarası, kapanır sansın
Yorganın altında Dumbledore, sen horlayansın
Efkar kitabedir aşkın demde okunur
Eğer yumurta sucukluysa, pek güzel olur.

Aman hişt sakın, Çin işi Japon işi
Gizlice pişirelim, Dumbledore çakmasın
Aman hişt sakın, Çin işi Japon İşi
Gizlice pişirelim, Dumbledore uyanmasın.

Çok Sevdiğimiz BPM'ye Bir Klup Açalım Dedik Ve Sayın Fraktal'ın Haberi Olmadan Bu İşi Yaptık..Acaba Öğrenince Ne der?? Dil Çıkaran
« Son Düzenleme: Mayıs 31, 2008, 23:45:13 Gönderen: Claire Pace » Logged

Sponsor Bağlantılar
Reklam

View Profile
Re: Bir Potter Masalı Hayran Kulübü
« Eklendi: Ağustos 21, 2008, 10:02:42 »

Madeleine
Sert Espresso

Lonca Editörü...

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #1 : Mart 07, 2008, 22:04:49 »

oooo mükemmel. yaşasın BPM kardeşliği!!!  Hede Hödö Hede Hödö

BellaCiao
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Demleme Çay

I love this pirate

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Mart 07, 2008, 22:06:15 »

evet yaşasın BPM,kulübümüz de açıldı

~Gerçek Dostluk~<br />yorumlarınızı bekliyorum Cafemi Seviyorum ! Cafemi Seviyorum !

Yazlığa gidiyoruumm Dil Çıkaran
bngi
C.R. & A.A
Köpüklü Kapuçino

BTFC[L]xD.

pirate__angel@hotmail.com
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Mart 07, 2008, 22:08:19 »

Oo süper. Zamanı gelmişti Kahkaha Ben de katılabilir miyim Kahkaha ??

Ne zaman gol oldu diye dönüp arkama baksam, elinde ofsayt bayrağıyla bekler kahpe hayat..
Fraktal
Love Supreme
Cafe Cini
Has Türk Kahvesi

Paranoyak Megaloman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #4 : Mart 07, 2008, 22:09:46 »

Ben, ben diyecek söz bulamıyorum. O kadar mutlu oldum, o kadar duygulandım ki, anlatamam.  Ağlayan Bu, herhalde aldığım en güzel hediyelerden biri. Emeğime verilen değer beni çok mutlu etti. Düşünen ve uğraşan herkese çok teşekkür ederim ben.  Ağlayan  Sizi çok seviyorum. Elim titriyor hafiften. Teşekkürler, gerçekten çok sevindim. Habire bunu diyorum; ama bu çok farklı bir şey. Tekrar tekrar teşekkürler, BPM dolu günler

~Fraktal,

Claire Pace
~Angels of Darkness~
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Sert Espresso

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #5 : Mart 07, 2008, 22:15:24 »

Oo süper. Zamanı gelmişti Kahkaha Ben de katılabilir miyim Kahkaha ??
ewet tabiki üye olabilrisin..BPM klubüne hos geldin..Gülümseyen ewet zamanı gelmişti..emeğinin karşılığını almanın vaktidir başat.. Gülümseyen
üye olmak isteyenler bana veya buraya yazmaları yeterlidir..

« Son Düzenleme: Mart 07, 2008, 22:16:58 Gönderen: ginnys » Logged

JameSirius
Gossip Girl
Sıcak Çikolata

Bursa & Didim. Eylül'e kadar yokum.

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : Mart 07, 2008, 22:35:17 »

Evvet efenim , kurdelemiz kurdeşenimiz Dil Çıkaran ileeenn geldik Sırıtan Sırıtan Hayırlı olsun Café milletine , BPM sakinlerine ve yazarımız Mister Fraktal'a tabii Alkış Alkış :havaifişekefekti:Gerçi haberi yokmuş anladığım kadarıyla ama Gözlerini Deviren Neyse , bu iş çok iyi oldu , yaşa sen ginnys Alkış Alkış !! Umarım kulüp olarak güzel faaliyetler gerçekleştiririz Gözlerini Deviren

Öte yandan evet , hakettin Başat ve herkes hakettiğini alır yani Dil Çıkaran

« Son Düzenleme: Mart 08, 2008, 00:25:56 Gönderen: JameSirius » Logged

maybe i'm crazy
maybe you're crazy
maybe we're crazy
probably.
JuliaSirius
UU Seherbazları
Sert Espresso

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 : Mart 07, 2008, 23:01:38 »

arkadaşlar çok güzel bir kulüp olmuş..ben son bölümleri pek okuyamadım..ama ben de üye olmak istiyorum..fraktalın hikayeleri sayesinde çok güldük eğlendik..hak ettiğini düşünüyorum böyle bir klübü  Aww

« Son Düzenleme: Mart 08, 2008, 16:03:07 Gönderen: JuliaSirius » Logged
Green Night
...Not Okay...
Demleme Çay

...Frank & Gerard....

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #8 : Mart 07, 2008, 23:57:38 »

Güzel bir kulüp olmuş...   Gülümseyen Ha unutmadan Klubü diye yazılarak yanlışlık yapılmış Kulübü diye yazılacaktı.

« Son Düzenleme: Mart 08, 2008, 00:29:30 Gönderen: *_Duygu_* » Logged

Eumelia
ToXic Tears
Sert Espresso

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #9 : Mart 08, 2008, 00:26:17 »

Kulüp kaldığı yerden devam edebilir. Sorun çıkaran kişiyle ilgilenecek. Kavga içerikli mesajları sildim arada normal mesajlar da kaynamış olabilir yalnız kusura bakmayın. :S

Bir de mesajına sonradan edit yapıp o şahısa cevap verenlerden mesajlarını değiştirmelerini rica edeceğim.

Saygılar & Sevgiler..

Lekker als snoepjes met een sterretje op haar gedachten.
Met haar paarse handen komt ze weer om de harten te versieren.
Een lichtje daarin te zetten om alles wat je niet kan zien te laten zweven...

~ Emu

Madeleine
Sert Espresso

Lonca Editörü...

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #10 : Mart 08, 2008, 00:27:33 »

Kulüp kaldığı yerden devam edebilir. Sorun çıkaran kişiyle ilgilenecek. Kavga içerikli mesajları sildim arada normal mesajlar da kaynamış olabilir yalnız kusura bakmayın. :S

Bir de mesajına sonradan edit yapıp o şahısa cevap verenlerden mesajlarını değiştirmelerini rica edeceğim.

Saygılar & Sevgiler..

çok çok çok teşekkür ederim. o mesajların kaybolduğunu görünce ohhh çektim...

Claire Pace
~Angels of Darkness~
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Sert Espresso

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #11 : Mart 08, 2008, 00:29:18 »

Üye Olmak İsteyenler Bana Yada Buraya Yazabilirler..Herkeze İi Geceler Dil Çıkaran

bngi
C.R. & A.A
Köpüklü Kapuçino

BTFC[L]xD.

pirate__angel@hotmail.com
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #12 : Mart 08, 2008, 00:33:56 »

Ben yazdım ama, ismim yazılmamış sanırım Sırıtan İyi geceler Sırıtan

Ne zaman gol oldu diye dönüp arkama baksam, elinde ofsayt bayrağıyla bekler kahpe hayat..
Claire Pace
~Angels of Darkness~
Tasarım Stüdyosu Üyesi
Sert Espresso

Üyelik Bilgileri E-Posta
« Yanıtla #13 : Mart 08, 2008, 00:35:26 »

Ben yazdım ama, ismim yazılmamış sanırım Sırıtan İyi geceler Sırıtan
k.bakma bngicim hemen yazıyorum..h.g klubümüze.. Gülümseyen

daniel_SB
Kakao

S.J.B. 4ever :D

anastacia_busra@hotmail.com
Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #14 : Mart 08, 2008, 00:43:18 »

"ohh beee!!!" demek istiyorum ve dedim  Kahkaha tertemiz bir başlangıç  Alkış ginnys ben de üye olmak istiyorumm pls  Göz Kırpan mutlu BPM lere inş.  XD

Dünya ÖlümYiyenler ve iyi insanlar olarak 2ye ayrılmıyor Harry.
İçimizde hem aydınlık hem de büyük bir karanlık var..
Önemli olan hangisini tercih ettiğimiz.
Bizi biz yapan budur işte...........Sirius Black

<<SB>>##~*~*~*~Toujours Pur~*~*~*~##<<SB>>
Sayfa: [1] 2 3 4 ... 8   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: